×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Молдовец уби с нож варненец, ударил го с чук
  • Нападнаха линейка в казанлъшко село
  • Днес ще е слънчево, от другата седмица започва захлаждане
  • Балканите се разлюляха, земетресенията се усетиха и в България
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Имало ли е въобще кастинг и кой събра толкова идиоти в Къщата


13 Октомври 2024, Неделя, 20:57 ч.
Автор: Флагман.бг

В социалните мрежи мнозина изтъкнаха, че не са виждали реклама за кастинг, какъвто имаше за предишни сезони, а само такава, че ще има нов

Имало ли е въобще кастинг за „Биг Брадър“? Въпросът взе да набира сила още при старта на риалитито. В социалните мрежи мнозина изтъкнаха, че не са виждали реклама за кастинг, какъвто имаше за предишни сезони, а само такава, че ще има нов. Подозренията съвсем се задълбочиха след като във вторник, вечерта в Къщата влезе Радостин, който зрителите на Нова тв вече познават от друг формат, пак продуциран от Краси Ванков. Добре познати лица от друг формат се оказаха и Анджела и Веселка.

„Аз съм Радостин, на 49 г., от София. По професия съм готвач, уча в Минно-геоложкия университет, специлноаст подземно строителство“, сподели бизнесменът, който има малко заведение. Феновете на риалити сериала „София – ден и нощ“ обаче вече го познават като Христо. В поредицата на продуцента Краси Ванков, която се излъчваше от 2015 до 2019 г., бизнесменът даже бе със същата прическа. Във вторник се видя, че е запазил и брадата си. Героят му Христо в сериала на Ванков е баща на Кети, приятел на Боби и хазяин на квартирата след заминаването му. През 90-те години спасил живота на Боби след катастрофа, в която загива съпругата му и майка на Кети. Христо лежал в испански арест, след като намерили наркотици в камиона му, впоследствие бил оневинен. Работи като таксиметров шофьор и пицар и мечтае да открие собствена пекарна.

Последното Радостин донякъде е пренесъл от сериала в реалния живот, защото има малък ресторант, от който се издържа. Това сподели той на влизане в „Биг Брадър“. Участието му в риалитито съвсем очаквано бе обвързано с това в „София – ден и нощ“ и познанството му с продуцента Краси Ванков. Колко тежък кастинг да е имало за „Биг Брадър“, след като сред участниците има такъв от друга продукция на Ванков?, питат зрители. Някои допуснаха, че май са гледали Радостин и в „Помощ 112“, пак риалити на същия продуцент, което се излъчваше преди време по Би Ти Ви. Появиха се и шеги дали няма да вкарат в Къщата на „Биг Брадър“ и участник от „Съдби на кръстопът“, друг успешен проект на Краси Ванков.

Засега други познати лица от формати, реализирани от Ванков, няма, но пък се появиха две дами, добре известни от миналогодишния сезон на онлайн риалитито „Къщата на инфлуенсърите“. Анджела и Веселка вече са популярни сред зрителите на поредицата. Може би е съвпадение или пък са успели да надвият конкуренцията на кастинга за „Биг Брадър“? Веселка, която е „плюс сайз” модел, обясни във визитката си за „Къщата на инфлуенсърите“, че ако трябва да избере друга кариера, ще е тази на полицай, защото „харесва мъже и жени в униформи“. Сред основните правила, които би наложила в своя свят на инстаграм, е „хората да не си снимат храната, по-добре да я ядат“. Веселка изтъкна още, че би направила социална мрежа за запознаства от любовен характер, но само за хора с наднормено тегло. „Веднъж минеш ли ми границата, става страшно“, предупреди Веселка за отношението си към тези, които биха се осмелили да говорят „зад гърба й“. Тя се представи като студентка в НБУ, специалност „Мода и маркетинг“. „Мъжко внимание към мен има определено, въпреки че много малко си го признават. Разбирам се повече с жени, с мъжете обичам да флиртувам“, сподели Веселка.

С Анджела се познават още преди да влязат във втори сезон на „Къщата на инфлуенсърите“. Това се видя при старта на участието им в онлайн риалитито. В него Анджела бе представена като „едно от най-известните български модели в онлайн платформата за еротични снимки „Онлифенс“, от Варна е и вярва, че парите въртят света“. Провокативната брюнетка с много татуси се похвали, че се е случвало да изкара чисто 9000 лева на месец от „Онлифенс“. Имала много обожатели, но тя не проявявала интерес към „мъжкия пол специално“. Това е интересно, защото на влизане в „Биг Брадър“ се създаде впечатлението, че е бисексуална.

„Хората имат доста голям интерес към закупуване на моето бельо и аз дори в „Онлифенс“ съм измислила схема, с която си продавам бельото постоянно. Цената на един чифт мое бельо няма да коментирам тук... Не стига, че пестя от прах за пране и омекотител, ами и продавам гащи и изкарвам пари“, обясни Анджела. Добавя, че нНе обичала да излиза. Играела вкъщи на плейстейшън и на пилон. „Уча се абсолютно всичко самичка да правя“, сподели младата дама и допълни, че обожавала още да готви. Като малка се занимавала професионално с волейбол. „Даже бях в олимпийското звено в София, но поради семейни проблеми, проблеми с моята дисциплина, се наложи да спра с волейбола. Налагало се е да правя доста лоши неща. Когато ми се е налагало да живея, да си плащам сметки, храна и т.н., аз съм нямала откъде да намеря пари. И се е налагало да правя грабежи, да крада коли“, сподели Анджела и допълни, че си понесла последствията. Прибрали я в детска педагогическа стая за няколко месеца. Освен в „Онлифенс“, Анджела е впечатлявала и на конкурса „Мис мокра фланелка“, който спечелила през 2022г.

Веселка счупила легло, стана сензация с прозрачния си тоалет

Веселка е сензация в социалните мрежи не от сега. И преди да влезе в „Биг Брадър“ с прозрачния тоалет, моделката с гигантски размер привличаше внимание в интернет с постове и клипчета. Сред най-популярните видеа с нея е от „Къщата на инфлуенсърите“, в което участваше миналата година. Тогава Веселка счупи легло. Моделката бе седнала и покани съквартиранта си Апек да се присъедини към нея. В момента, в който той се отпусна на леглото, то поддаде и двамата пропаднаха.

С тоалета пък, с който влезе в „Биг Брадър“, Веселка предизвика солидно внимание и не малко коментари в социалните мрежи. Някои бяха доста критични, заради избора да се покаже с прозрачна рокля при габаритите на задника си.

Нова гази Би Ти Ви не с два, не с три, а с 4 пъти по-висок рейтинг

Въпреки споровете около морала, интелекта и като цяло – личните качества на участниците, „Биг Брадър” е безспорен рейтингов удар. От Нова телевизия се похвалиха с резултата, които правя конкуренцията им на пух и прах. Всеки втори зрител в активна възраст (18-59 г.) е гледал риалитито им. Това е най-атрактивната за рекламодателите възрастова група и от телевизията от години се интересува основно от нея. По данни на канала, Би Ти Ви в същия часови пояс са гледали само 13,9 от зрителите в същата възрастова група. Това са хората, предпочели „Островът на 100-те гривни” и „Коя е тази песен?”, които са вървели на гърба на „Брадъра”.

 


В категории: Лайфстайл


Автор
5
Коментара
Видяхте ли кометата?
Видяхте ли кометата? 13/10/2024, Неделя 21:57 0
Флагман.БГ Умрял от глад в Биг Брадър Умрял от глад в Биг Брадър 13/10/2024, Неделя 21:01 0
Флагман.БГ Омъжва се на 55 години Омъжва се на 55 години 13/10/2024, Неделя 19:40 0
5
Коментара по темата
5.
Почитател
13.10.2024 23:19:43
0
0
Аз Нова не гледам от години ,както и подобен тип формати пълни с идиотократи! Достатъчно мине да чета коментарите под подобни постове! Нямам нужда от изпростяване !...Ми не знам как точно чупят рейтинги ,ама хората около мен масово не гледат подобен тип глупости и то особено по тая тъпа телевизия !
4.
възмутен
13.10.2024 22:58:33
0
3
Как може да занимавате хората с тези простии?Кой умник ги избра накуп тези малоумници.
3.
V
13.10.2024 22:33:02
0
1
Не знам ама все едно някой бавноразвиващ ги е избрал тея, толкова много таланти в тая българия, тея избрали най-големите спрелтаци

Стоян Колев, Маг Папазов, Рашия, ако щеш травестити - Тротинетката, като стане въпрос за дегенерати и идиоти нашата държава има безграничен потенциал

Тея дето сега са там, са пълни дегенерати, но изобщо не са интересни и са напрягащи да ги гледаш
2.
New world order
13.10.2024 21:14:53
0
3
Idiocracy
1.
трт
13.10.2024 21:12:09
1
2
тия от нова палячовци май доста си фантазират с тоя измислен биг брадър и спонсори ги напускат да разбили ефира само че отзад напред
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази снимка разби мита, че Ивонне от Big brother си измисля Тази снимка разби мита, че Ивонне от Big brother си измисля Скандалната брадърка се хвали навсякъде, че световната звезда си е пъхнал езика в устата й Каква е годността на панелките - 50 години или цяла вечност Каква е годността на панелките - 50 години или цяла вечност Едни експерти препоръчват да се съборят, а други са категорични, че са безопасни и ще надживеят всички ни Видяхте ли кометата? Видяхте ли кометата? Най-подходящото време за нейното наблюдение беше около 19:40 ч. до залеза на кометата малко след 20:00 ч. Близо 300 хил. лв. от дарения отиват за хората с изгорелите къщи във Воден и Крайново Близо 300 хил. лв. от дарения отиват за хората с изгорелите къщи във Воден и Крайново От КНСБ също ще предоставят 80 хил. лева за две от домакинствата Твърдо сварени или рохки яйца - не е въпрос на вкус, а на полезни свойства Твърдо сварени или рохки яйца - не е въпрос на вкус, а на полезни свойства В случая избора на продукт се прави най-вече на база вкусовите предпочитания. Но кой от двата продукта е по-полезен. Умрял от глад в Биг Брадър Умрял от глад в Биг Брадър Ядяхме по една купичка храна на ден, твърди изгоненият Николай За 8 декември: Коткат студенти с масажи и алкохол на корем! За 8 декември: Коткат студенти с масажи и алкохол на корем! Съчетават празника с обиколка на Истанбул Най-популярните имена у нас и в днешна Северна Македония през XIX, ХХ и ХХI век Най-популярните имена у нас и в днешна Северна Македония през XIX, ХХ и ХХI век Глобалните тенденции традициите да остават на заден план не са подминали Балканите Имало ли е въобще кастинг и кой събра толкова идиоти в Къщата Имало ли е въобще кастинг и кой събра толкова идиоти в Къщата В социалните мрежи мнозина изтъкнаха, че не са виждали реклама за кастинг, какъвто имаше за предишни сезони, а само такава, че ще има нов Пратили МВР за зелен хайвер, набедили клошар, че ще купува гласове за 1 млн.лева Пратили МВР за зелен хайвер, набедили клошар, че ще купува гласове за 1 млн.лева Няма как да се даде милион на такива хора, за да купува и продават гласове, обясни вътрешният министър
Народът пак се юрна към Одрин - ето коя стока е най на далавера Народът пак се юрна към Одрин - ето коя стока е най на далавера Паламудът при нас е в пъти по-евтин, отколкото при тях, обяснява турски продавач Росен Желязков намекна за новата коалиционна формула след изборите Росен Желязков намекна за новата коалиционна формула след изборите Не знам защо ПП-ДБ не си научиха уроците, казвам го не с ирония или заяждане, а ми е малко тъжно. Българският парламент и изпълнителната власт са заложници на такъв тип политически егоизъм, подчерта Желязков Бездарник е, но пак ще се пробва в музиката Бездарник е, но пак ще се пробва в музиката За клипа той се е докарал с тънки мустачки, брада и е облечен с шарен екип Трагедия! 14-годишен загина при катастрофа с мотор Трагедия! 14-годишен загина при катастрофа с мотор Моторист, преминаващ по главният път, е блъснал двама младежи - на 14 и на 16 години, които са управлявали скутери Уникално! Над 200 китаристи се събраха пред НДК, за да изсвирят "Клетва" - в памет на Кирил Маричков Уникално! Над 200 китаристи се събраха пред НДК, за да изсвирят "Клетва" - в памет на Кирил Маричков Трябваше да бъде изненада за 80-годишния му РД, а не песен за сбогуване  Продават бижута на Фердинанд за $1,8 млн. Продават бижута на Фердинанд за $1,8 млн. Най-скъпият предмет е игла за вратовръзка с приблизителна стойност $500 000-700 000, изработена от жълто злато Тези нещастници се помислиха за наркобарони, изгоряха с кокаин за 200 млн. паунда Тези нещастници се помислиха за наркобарони, изгоряха с кокаин за 200 млн. паунда За операцията трафикантите използвали фирма за внос на плодове от чужбина, която била утвърдена на пазара, но през декември 2020 г. сменила собствеността си, а за неин директор бил назначен Жутев Години ли? Пращат хора на Марс до броени месеци Години ли? Пращат хора на Марс до броени месеци Астронавтите могат да останат до 500 дни там, преди да се завърнат на Земята Сестра му е парясница Сестра му е парясница Скандалът между брат и сестра се разрази през това лято, когато Юрда Дениз направи серия от остри изказвания срещу съпругата на Йозджан – иранската моделиерка Самар Дадгар Още един водещ на бТВ изчезна мистериозно Още един водещ на бТВ изчезна мистериозно В петък, сутрешното предаване по Би Ти Ви, започна само с двама от четиримата водещи – Оля Малинова и Франциска Йорданова
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Рядко глупави сме Виц на деня Виц на деня Съпругът:
- Искам развод, не се търпи повече!
Тя:
- Дела, дела трябват, не само думи!
Виц на деня Виц на деня - Тате, какъв е антонимът на подкокоросвам?
- Разкандърдисвам.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук След мъж и автобус никога не се тича! Винаги ще дойде друг!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори