×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Молдовец уби с нож варненец, ударил го с чук
  • Нападнаха линейка в казанлъшко село
  • Днес ще е слънчево, от другата седмица започва захлаждане
  • Балканите се разлюляха, земетресенията се усетиха и в България
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: Гласувайте на хартия! Машините са частни, стоят в частен склад, не се знае кой ги пипа


Бойко Борисов: Гласувайте на хартия! Машините са частни, стоят в частен склад, не се знае кой ги пипа
От три кризи сме вадили България и то по най-добрия начин в света, каза Бойко Борисов
13 Октомври 2024, Неделя, 12:02 ч.
Автор: Флагман.бг

Сега дойде политическа, която се оказа най-тежка, заради омразата.  От тази криза може да се изведем с политически разум, с всички мерки, които изброихме и всеки да си изпълни обещанията, каза бившият премиер

Акценти от предизборната програма на ГЕРБ обсъжда днес активът на партията в Разград. Водач на листата, която е под номер 18 в интегралната бюлетина, е Делян Добрев.  

"Единственото хубаво на тези кампании е, че можем да се виждаме по-често. Преди идвах да откривам църкви, джамии, пътища. Сега кои са ни опонентите? Онези, които приватизираха предприятията. Сега с корпоративен вот се изправят срещу нас. Работниците в тези предприятия, приватизирани от тези хора, сега ще отидат да гласуват за тази партия. Това е безпощадната реалност", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

"Обраха ви. Милиарди ви взеха от джобовете. А този грабеж си остана ненаказан", каза още бившият премиер. 

"За седми път говорим на хората за дефицит. Асен Василев правилно казва, че са се вдигнали доходите, само че при нас ако са били 10%, инфлацията е била около нулата и с тях сте имали покупателна способност. Сега реално имаш по-голяма заплата, а купуваш по-малко. Вдигнаха се цените на бензина и нафтата с един лев, обраха ви, както кардарашите обират хората. Милиарди ви взеха от джобовете на всеки един. Вече бензинът и нафтата са си каквито бяха преди дерогацията, а този грабеж си остана ненаказан", уточни Борисов. 

По темата за Плана за възстановяване той коментира, че след загубите, които претърпя Европа от COVID кризата, лидерите в Европа са решили да изтеглят заем и да го раздадат на държавните-членки по проекти да си възстановят потъналите икономики.

"Всички държави го направиха и забравиха, а ние още говорим за ПВУ, той изтича срокът 2026 г., хората се чудят какво става. При нас еврофондовете бяха 99,3% усвояване", подчерта лидерът на ГЕРБ.

"Оптимизъм може да има. Затова строихме църкви и джамии, защото нашето е Божа работа. Ако Господ е българин, ще се справим", заяви Борисов. 

Той припомни, че ГЕРБ са се справили успешно с "гръцката финансова криза" през 2009 година, тежката миграция и COVID кризата. 

"Няколко години живеем без котва, която да държи държавата в този деликатен момент да се разпределя общественият ресурс между капиталови разходи, доходи и всичко останало. Най-лесно е да се вдигнат данъците, за което ние сме категорично против. Без нормално редовно правителство ние инвеститори не можем да привлечем", каза Борисов.  

Лидерът на ГЕРБ е категоричен, че партията е категорично против вдигането на данъци. 

"От три кризи сме ви вадили. И то по най-добрия начин в света", заяви Борисов. "Сега дойде политическа, която се оказа най-тежка, заради омразата.  От тази криза може да се изведем с политически разум, с всички мерки, които изброихме и всеки да си изпълни обещанията."

Той призова гражданите да гласуват на хартия, тъй като машините и складовете, в които се държат те, са частни.

"Гледах съвета при Радев и за нито един въпрос, който да ми даде сигурност, не получих отговор. И млъкнаха по темата с машините", отбеляза Борисов и подкани протоколите да се снимат, за да може ако има обжалване на изборите да се покаже, че флашките на машините са били манипулирани.

"Кризата е по-голяма от тази през 2009 година", на мнение е Делян Добрев за сегашната ситуация в страната. 

"Аз не разбирам ентусиазма на колегите от другите партии да обикалят жизнерадостно и да обясняват, че дупка в бюджета няма", заяви Добрев, който допълни, че вече всички икономисти са осъзнали, че има дупка в бюджета, освен един. 

"Всички трябва да се затворим и в продължение на месеци да намерим решения на тази голяма криза", допълни водачът на листата в Разград. 

"Трябва да започнем да усвояваме онези 50 млрд, които ЕС е усвоил за България. 4 г. по ПВУ сме усвоили 6%, по оперативните програми - 5%. 5,5% от 50 млрд.", настоя Добрев. И изтъкна, че само ГЕРБ могат да осигурят експертния потенциал за излизане от кризата.




Флагман.БГ Синер лиши Джокович от юбилейната титла Синер лиши Джокович от юбилейната титла 13/10/2024, Неделя 14:22 0
Тъмните страни на Козирога
Тъмните страни на Козирога 13/10/2024, Неделя 14:20 0
Флагман.БГ Гей ли е Гей ли е 13/10/2024, Неделя 12:11 3
Фиктивен ли е бракът им
Фиктивен ли е бракът им 13/10/2024, Неделя 12:00 3
България Всички новини
Тази история от Велико Търново трогна хиляди Тази история от Велико Търново трогна хиляди Непознат мъж е платил покупките на момче в хипермаркет Бойко Борисов: Гласувайте на хартия! Машините са частни, стоят в частен склад, не се знае кой ги пипа Бойко Борисов: Гласувайте на хартия! Машините са частни, стоят в частен склад, не се знае кой ги пипа Сега дойде политическа, която се оказа най-тежка, заради омразата.  От тази криза може да се изведем с политически разум, с всички мерки, които изброихме и всеки да си изпълни обещанията, каза бившият премиер Фиктивен ли е бракът им Фиктивен ли е бракът им Синан изразява недоволство, че младата му съпруга работи в холдинга на Корхан и започва да проявява агресия, създавайки напрежение в отношенията Миграционните пътища на рибата се променили. Ще се отрази ли на цената? Миграционните пътища на рибата се променили. Ще се отрази ли на цената? Може да се каже, че рибата намаля, водата е 20-21 градуса и голяма част от пасажите вече са отишли към Босфора и Дарданели Прокълнато ли е това село? След смъртта на Кирил Маричков пострада и 3-годишно дете Прокълнато ли е това село? След смъртта на Кирил Маричков пострада и 3-годишно дете Шофьор е помел 3-годишно дете на улица в най-голямото село в Северозападна България Любов за Овена, но да внимава с парите, а Близнаците да се пазят от измамници! Любов за Овена, но да внимава с парите, а Близнаците да се пазят от измамници! Хороскоп за деня 13 октомври 2024, неделя 3 зодии, които не могат да пазят тайна Везните са страхотни приятели Уникaлeн cлaдкиш c гpoздe Уникaлeн cлaдкиш c гpoздe "Еceнтa e любимa книгa пoд тoплo oдeялнo нa дивaнa и пapчe дoмaшeн cлaдкиш" 7 употреби на бебешкото олио 7 употреби на бебешкото олио Помага по време на бръснене   Имотния пазар: Колко е добре да се инвестира у нас в недвижими имоти? Имотния пазар: Колко е добре да се инвестира у нас в недвижими имоти? Ето къде се нареждаме в Европа по възвръщаемост на парите, вложени в жилища
Първата батка си тръгна безславно от Биг Брадър Първата батка си тръгна безславно от Биг Брадър Бившият разносвач на храна смята, че всяка жена може да е негова и е кандидат за това да се “разпише” първи в Къщата Защо не е виждал баща си от години Защо не е виждал баща си от години Скъсал е връзка с него от 15 години Християн Мицкоски: В Албания има 8 пъти повече българи, отколкото в Македония Християн Мицкоски: В Албания има 8 пъти повече българи, отколкото в Македония Македонската общност в България също е реалност. Ако сега говорим за вписване на българите в Конституцията, тогава трябва да говорим и да видим какви права има македонската общност в България, каза премиерът на РСМ Какво ще се случи с този фалирал киноцентър Какво ще се случи с този фалирал киноцентър Става мол Между 19:20 и 19:40 часа днес ще видим нещо в небето, което ще се случи отново след 80 000 години Между 19:20 и 19:40 часа днес ще видим нещо в небето, което ще се случи отново след 80 000 години Търсете Венера, гледайте 25 градуса вдясно Какви са комплексите на зодиите Какви са комплексите на зодиите Близнаците са с ниско самочувствие, а лъвът има желание да управлява Гей ли е Гей ли е Според Анджела той не е хетеросексуален Ужасяващо човешко сафари в Херсон Ужасяващо човешко сафари в Херсон Руски дронове преследват и убиват цивилни, твърди Форбс Бивш министър почина злощаство в Охрид Бивш министър почина злощаство в Охрид Алекс Салмънд, който ръководеше Шотландската национална партия между 1990 и 2000 година и след това отново между 2004 и 2014 година, беше видна фигура в националистическото движение на страната Украински военни нахлуха в дискотеки в Киев, взеха мъже и ги пратиха на фронта Украински военни нахлуха в дискотеки в Киев, взеха мъже и ги пратиха на фронта Всички украински мъже на възраст 25-60 години отговарят на условията за военна служба, а мъжете на възраст 18-60 години нямат право да напускат страната
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Рядко глупави сме Виц на деня Виц на деня Съпругът:
- Искам развод, не се търпи повече!
Тя:
- Дела, дела трябват, не само думи!
Виц на деня Виц на деня - Тате, какъв е антонимът на подкокоросвам?
- Разкандърдисвам.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук След мъж и автобус никога не се тича! Винаги ще дойде друг!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори