×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Изплащат 200 млн. лева по "украинската помощ"
  • Судан обвини Египет за удари по въздуха в страната, Кайро отрече
  • Четирима ранени при тежка катастрофа на Подбалканския път
  • Най-малко две са жертвите на урагана "Милтън" във Флорида, унищожени са 122 къщи
  • Румен Радев заминава за Полша
  • ВСС заседава за последно по номинациите за главен прокурор
  • Софийският апелативен съд решава дали да остави Джейхан Ибрямов окончателно в ареста
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Колко пари взе, за да разкрие тайните си в ефира на бТВ


10 Октомври 2024, Четвъртък, 12:21 ч.
Автор: Флагман.бг

Проговори срещу 10 хил. лева

10 000 лева са прибрали Християн Гущеров и съпругата му Светлана като "хонорар“ от участието си в предаването "Животът по действителен случай“. Близки до скандалната светска двойка разкриха, че това е сумата, която са поискали, за да дадат интервю пред Алекс Сърчаджиева.

Тази събота те ще гостуват на Алекс заедно с дъщеря си Валентина и със заявка да разкажат своята версия за семейните им проблеми. Християн ще наблегне основно на отношенията с баща си - милионера Добромир Гущеров, с когото са скарани от доста време насам. "Аз не търся пари от него. Търся приятеля си, другаря си“, жалва се отритнатият син. Преди да се ожени за Светлана, Християн беше доста близък с баща си.

Според слуховете обаче в последствие блудният син започнал да затъва в хазартни борчове и профукал парите и бизнеса на Добромир. Това била и причината баща му да замрази всичките си сметки и да го лиши от достъп до фирмите. Версията на Светлана и Християн обаче е друга. Според племейтката, виновна за краха в отношенията баща и син е втората съпруга на Добромир – Диана, която била злобна и пресметлива. "Завидяха ни, че сме щастливо семейство с 4 деца…“, разказва в "Животът по действителен случай“ Гущерова през сълзи.

Друг в въпросът доколко щастливи са наистина. Само допреди няколко месеца самата Светлана плю по мъжа си в социалните мрежи, като го обвини, че никога не се е грижил за децата си и ги е обрекъл на глад и мизерия. Месец по-късно семейството отново се събра, но финансовите им проблеми продължават, припомня Intrigi.bg.

"Нищо чудно, че е готов да продаде собствения си баща – лихварите ще го приключат в най-скоро време, ако не плати“, разкриват запознати.


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Глоби за тази мръсотия
Глоби за тази мръсотия 10/10/2024, Четвъртък 14:21 0
Флагман.БГ Сложи край на кариерата си Сложи край на кариерата си 10/10/2024, Четвъртък 13:29 0
Почина бивш депутат от ДПС
Почина бивш депутат от ДПС 10/10/2024, Четвъртък 12:42 1
Счупиха рейтинга
Счупиха рейтинга 10/10/2024, Четвъртък 12:41 2
Флагман.БГ Група Молец се разпада Група Молец се разпада 10/10/2024, Четвъртък 12:38 2
1
Коментара по темата
1.
Абе
10.10.2024 13:50:02
0
2
Абе тез убитаци сега и оо тв ще ги дават Мързеливи Той комарджия тя ходи по мъже.Е какво ще ги давате.Егати глупаците
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Севим Али и работещите депутати от ДПС, които защитават интересите на своите избиратели Севим Али и работещите депутати от ДПС, които защитават интересите на своите избиратели Зададоха множество питания, защитаваха ги, отстояваха каузите им и последователно работеха за разрешаването на неотложните проблеми Цъфнаха люляците. Какво означава това? Цъфнаха люляците. Какво означава това? Според народните вярвания това е предвестник на студена и снежна зима Почина бивш депутат от ДПС Почина бивш депутат от ДПС Погребението му ще бъде днес от 13:00 часа в Дулово Група Молец се разпада Група Молец се разпада Феновете реват ДППИ започва реконструкцията на стария вълнолом в Бургас ДППИ започва реконструкцията на стария вълнолом в Бургас Предвидено е увеличаване на височината на вълнолома и обновяване на конструктивните му елементи Ако на децата им говорим за Супермен, ще ги накараме ли да полетят през прозореца, пита Азис Ако на децата им говорим за Супермен, ще ги накараме ли да полетят през прозореца, пита Азис Той говори за хомосексуалността си При нас в МБАЛ "Бургасмед" над 80% от коремните операции са лапароскопски При нас в МБАЛ "Бургасмед" над 80% от коремните операции са лапароскопски Пациентите ни са не само от Бургас, но идват хора и от София, Пловдив, Разград, и въобще от цяла България Полицаят-паяк, който бе влачен на покрива на автомобил, предотвратил българка да стане бяла робиня в Германия Полицаят-паяк, който бе влачен на покрива на автомобил, предотвратил българка да стане бяла робиня в Германия Опитвал се да се задържи с върха на пръстите си върху предната лява и дясна колона на вратата, обясни прокурорът Дияна Илиева 13-годишно момче се нуждае от 150 000 евро за битка с рака, помагат му с концерт в Бургас 13-годишно момче се нуждае от 150 000 евро за битка с рака, помагат му с концерт в Бургас Дарете своята искра обич и финансова лепта, за да успее Давид да пребори своя коварен онко-Голиат, призоваха от дружество "Самосъзнание" Шофьорът от „Бургасбус” с положителна проба за амфетамини е невинен Шофьорът от „Бургасбус” с положителна проба за амфетамини е невинен Кръвният му тест е отрицателен
Голяма промяна за ваксинацията на децата и приемът им в детските градини Голяма промяна за ваксинацията на децата и приемът им в детските градини С промените ще отпадне медицинската бележка, че детето не е било в контакт със заразно болен в последните три дни Паркираш неправилно, пращат те на фронта в Украйна Паркираш неправилно, пращат те на фронта в Украйна Рамзан Кадиров дисциплинира нарушителите  Сложи край на кариерата си Сложи край на кариерата си Това обяви легендарният испанец с трогателно видео в профилите си в социалните мрежи Счупиха рейтинга Счупиха рейтинга Култовият риалити формат събира и близо 4 пъти повече зрители в активна възраст, спрямо втората телевизия в класацията Колко пари взе, за да разкрие тайните си в ефира на бТВ Колко пари взе, за да разкрие тайните си в ефира на бТВ Проговори срещу 10 хил. лева Тези храни ще ви направят полов атлет Тези храни ще ви направят полов атлет фродизиаците стимулират либидото, облекчават възбудата и повишават сексуалната енергия Лъже в мемоарите си Лъже в мемоарите си Бум на интереса към пикантните тайни на жената на американския президент показаха заявките за книгата ѝ, още преди да излезе на пазара Съседите искат да я наритат Съседите искат да я наритат Красавицата, която пребивава в апартамент, намиращ се в столичния квартал "Малинова долина“, скандализира с шумни купони, музика до късно и поток от непознати мъже, всяващи страх Баща му профукал 1 млн. лева по казината Баща му профукал 1 млн. лева по казината Пропиляваше суми, които на фона на живота в България тогава, когато един апартамент струваше 15.хил. лева,  звучат съвсем екзотично, споделя Башар Рахал Уж го напусна и кълнеше, а пак цъфна до него Уж го напусна и кълнеше, а пак цъфна до него Според запознати на певицата не й трябвало много Дзвера да я убеди да го приеме обратно, тъй като била с много слаби ангели
Велислав МИНЕКОВ, бивш министър: Велислав МИНЕКОВ, бивш министър: Нещастието на театрите се нарича делегиран бюджет Виц на деня Виц на деня - Какви са бъдещите ти планове?
- Ше обедвам.
- И'ам предвид по-дългосрочните!?
- Епа сигурно и ше вечерям!
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, обичам те! За теб бих отишъл и в ада!
- Ето, искаш да отидеш там, където е пълно с прелюбодейки
Статус във фейсбук Статус във фейсбук На Адам никога не му се е налагало да слуша от Ева разкази за всички мъже, за които е можела да се омъжи.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори