×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Почина актьор от „Ченгето от Бевърли Хилс“


30 Септември 2024, Понеделник, 15:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Джон Аштън си отиде на 76-годишна възраст, не се съобщава каква е причината

Джон Ащън - актьорът ветеран, известен с ролята на грубоватия, но симпатичен сержант Джон Тагарт във филмовата поредица "Ченгето от Бевърли Хилс" с Еди Мърфи в главната роля, е починал на 76-годишна възраст, предаде Асошиейтед прес. 

Ащън е починал в четвъртък във Форт Колинс, Колорадо, съобщи семейството му в изявление, разпространено от мениджъра му в неделя. Причината за кончината му не беше оповестена.

В своята кариера, продължила повече от 50 години, Джон Ащън е редовно присъствие в телевизионни сериали и филми, сред които "Среднощно препускане" с Робърт де Ниро, "Малката голяма лига" и "Жертва на спасение". 

Актьорът обаче ще бъде запомнен като част от емблематичното трио в четирите филма от поредицата "Ченгето от Бевърли Хилс", стартирала през 1984 г., в която играе сержант Джон Тагарт. Главната роля на детектив Аксел Фоули изпълнява Еди Мърфи. Триото допълва Джъдж Рейнолд като детектив Били Розууд.

В "Среднощно препускане" Джон Ащън играе ловец на глави, който преследва издирван счетоводител (Чарлз Гродин), заловен от конкурента му Джак Уолш (Робърт де Ниро).

 


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Почина актьор от „Ченгето от Бевърли Хилс“ Почина актьор от „Ченгето от Бевърли Хилс“ 30/09/2024, Понеделник 15:20 0
Показа си целулита
Показа си целулита 30/09/2024, Понеделник 15:09 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ако утре чуете сирените на Бургас не се паникьосвайте, тест е! Ако утре чуете сирените на Бургас не се паникьосвайте, тест е! Излъчваните национални сигнали за тревога и край на тревогата ще бъдат съпътствани и от гласова информация Каварна остава без чешмяна вода, била негодна за консумация Каварна остава без чешмяна вода, била негодна за консумация Предприемат се мерки за отстраняване на причините „Ще те убия бавно, никой няма да те намери“: Мъж преби жена си в София „Ще те убия бавно, никой няма да те намери“: Мъж преби жена си в София Обвиняемият удрял жената с ръце в главата и я дърпал за ръцете Тир, натоварен с водка, се обърна на АМ „Марица” Тир, натоварен с водка, се обърна на АМ „Марица” Инцидентът е станал на отсечката между Харманли и Любимец Пеньо се завръща в „Биг Брадър“! Ще има ли нов Пацо, който да го оправи? Пеньо се завръща в „Биг Брадър“! Ще има ли нов Пацо, който да го оправи? Нов Пеньо на хоризонта "Бригада нов дом" тъжи - почина един от майсторите на Мария Силвестър "Бригада нов дом" тъжи - почина един от майсторите на Мария Силвестър Водещата съобщи  новината в социалните мрежи "Видни поморийски боксьори" премериха сила и издръжливост в зрелищен спаринг (ВИДЕО) "Видни поморийски боксьори" премериха сила и издръжливост в зрелищен спаринг (ВИДЕО) Охранителна камера на търговски обект е заснела зрелищния двубой, има и съдия  Новата панелистка на Гала отпразнува развода си Новата панелистка на Гала отпразнува развода си Бракът на младата ководеща продължи едва две години   Съдебните изпълнители влизат в битката с фалшивите реклами и злоупотребите с лицата на известни Съдебните изпълнители влизат в битката с фалшивите реклами и злоупотребите с лицата на известни Как с Протокол за установяване на факти ще се спират измамите Торта за 15 минути без фурна и без печене. Приготвям я често, просто е невероятна Торта за 15 минути без фурна и без печене. Приготвям я често, просто е невероятна Вижте рецептата
ЕС обвини Дания в расизъм за разрушаване на квартали с малцинства ЕС обвини Дания в расизъм за разрушаване на квартали с малцинства Копенхаген трябва да отговоря в съда на ЕС на обвиненията в расизъм Папата разпали дебата за абортите в Белгия Папата разпали дебата за абортите в Белгия Повод за това се оказа името на крал Бодуен, който през март 1990 г. отказва да подпише току-що приетия от парламентаристите закон за декриминализиране на аборта Почина актьор от „Ченгето от Бевърли Хилс“ Почина актьор от „Ченгето от Бевърли Хилс“ Джон Аштън си отиде на 76-годишна възраст, не се съобщава каква е причината Новото гадже на Гришо Новото гадже на Гришо „Приятели сме, поддържаме контакт. Спирам до тук, все пак това е личният ми живот“, заяви Чюлчюлоглу Слагат допълнителен данък върху втория дом Слагат допълнителен данък върху втория дом До 8 евро на км. метър за празни жилища или отдавани под наем краткосрочно „Хизбула“ започва партизанска война в Европа? Керемедчиев очаква атентати като този в Сарафово „Хизбула“ започва партизанска война в Европа? Керемедчиев очаква атентати като този в Сарафово  Хасан Насрала даде зелена светлина за терористичния акт на бургаското летище, поясни бившият заместник-външен министър  „Хелън“ погуби 105 души „Хелън“ погуби 105 души Стихията, която бушува в САЩ остави над 2 милиона домакинства без ток Десните спечелиха изборите в Австрия Десните спечелиха изборите в Австрия Партията, създадена преди почти 70 години от бивши нацисти, се превърна в първа политическа сила Още двама висши ръководители на Хизбула са убити при израелските атаки Още двама висши ръководители на Хизбула са убити при израелските атаки  Единият е Набил Каук - шеф на Изпълнителния съвет, а другият е Али Караки – номер две във военната структура на организацията Мъст за ада в Ливан, Газа и смъртта на Хасан Насрала, хусите стреляли по Нетаняху Мъст за ада в Ливан, Газа и смъртта на Хасан Насрала, хусите стреляли по Нетаняху Проф. Чуков побърза да обяви Хизбула за обезглавена, а Фирас Максад от Близкоизточния институт коментира, че Израел не може да изпълни целите си
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Законите у нас не могат да зависят от телефонни обаждания Виц на деня Виц на деня Между мъже:
- Преди да се оженя обичах всички жени.
- А сега?
- Сега а... с една по малко.
Виц на деня Виц на деня Катаджия спира шофьор:
- 100 лева и 5 точки.
- Кво да ги правя тия точки?
- Събирате 39, и си купувате колело!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Редбул с боб - лоша комбинация! Едното дава крила, другото тяга!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори