×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Изключително опасният ураган "Хелън" достигна американския щат Флорида
  • 27 септември 1529 г. Сюлейман Великолепни обсажда Виена
  • Стартира предизборната кампания за предсрочния парламентарен вот на 27 октомври
  • МВР представя мерките за изборите
  • Според астролозите днес е Ден на мързела - ден на пасивност, усамотение и покой
  • Кейт Мидълтън и Чарлз III водят тайни преговори за завръщането на принц Хари в кралското семейство
  • От 12° до 33° през следващите дни
  • Хороскопа си за деня вижте тук
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Любовен хороскоп за октомври


27 Септември 2024, Петък, 21:17 ч.
Автор: Флагман

Очаква ни вълнуващ период

Сезонът на Везните ни изправя пред слънчево затъмнение в същия зодиакален знак. Много неща ще ни се изяснят, особено в любовен план. Няколко планети ще се постараят през октомври да не ни е скучно.

Повече за всяка зодия може да прочетете в любовния ни хороскоп за октомври.

Овен

Скъпи Овни, през новия месец не се страхувайте да бъдете искрени и истински в любовта, особено около слънчевото затъмнение на 2 октомври. В същото време звездите ви съветват да се отървете от всеки, който ви губи времето или изцежда енергията ви, и отворете сърцето си за по-зрели, дълги и трайни връзки.

Бъдете добри със себе си при пълнолунието във вашия знак две седмици по-късно, тъй като това може да предизвика някои несигурности във вашите взаимоотношения. Опитайте се да не действате импулсивно, дори ако се чувствате развълнувани и чувствителни. Втората половина на месеца носи възможност да станете по-интимни с любовник или любимия ви човек.

Телец

Планетата на романтиката Венера, която е и ваша управляваща, ще бъде в зоната на партньорството ви до 17 октомври. Ако затъмнението в първите дни на новия месец доведе до любовна драма, ще имате много възможности да изгладите нещата. Ако търсите повече ангажименти от връзка, то Венера ще ви помогне в тази посока. Цялата втора половина на месеца внася дълбочина в любовния ви живот, така че изложете чувствата си, защото ще ви очакват хубави мигове.

Близнаци

Близнаци, по природа вие обичате флирта. През октомври ще можете да изложите чара си на показ. Сезонът на Везните осветява вашата зона на интимността, а затъмнението на 2 октомври може да ви вдъхнови да повишите стандартите си. Вече няма да се задоволявате с по-малко, отколкото заслужавате.

Любовната планета Венера започва да осветява вашия партньорски сектор, така че една безгрижна връзка може да започне да показва потенциал за обвързване. Ако сте във връзка, използвайте привлекателността на Венера, за да се сближите с партньора и да внесете повече романтика помежду ви.

Рак

През първата половина на октомври Марс и Венера ще ви помагат в това любовният ви живот да бъде още по-вълнуващ. Тези две планети ще образуват прекрасен тригон с търсещия стабилност Сатурн по време на затъмнението на 2 октомври.

Венера ще бъде в добра позиция и към Нептун, който е във вашия девети дом в средата на месеца, така че романтиката ще тече и любовта ще се почувства като едно вълнуващо ново приключение. Забавлявайте се и търсете новата любов, ако нямате сериозна връзка. Обвързаните Раци ще имат стабилен любовен месец.

Лъв

Лъвове, през новия период не се колебайте да споделяте емоциите си. Премълчаването им само ще доведе до напрежение. Пълнолунието в средата на месеца и Венера ще ви помогнат да повишите страстта в любовния си живот. Чудесно време е за нови флиртове, срещи или да върнете искрата във вече съществуващи взаимоотношения.

Дева

Октомври е месец, в който представителите на зодията да се отдадат на удоволствия с любимия си човек или докато търсят нова любов. Ако искате да поговорите с партньора си за това, първата седмица от месеца е подходяща за искрени разговори. 
Необвързаните Деви ще могат да се отдадат на срещи и флирт.

Пълнолунието на 17 октомври може да предизвика дълбоко вкоренена несигурност, но няма причина да се страхувате. Емоциите ви само ще ви доближат до партньора.

Везни

В първите дни на новия месец ни очаква слънчевото затъмнение във вашия знак. Съсредоточете се върху това да се откажете да угаждате на другите и вместо това приоритизирайте желанията си.

Пълнолунието две седмици по-късно навлиза в зоната на вашите взаимоотношения, повишавайки всякакъв вид интензивност. Бъдете внимателни с конфликтите. Венера ще ви подкрепя романтично.

Скорпион

Ще се радвате на чар и обаяние, а за това много ще допринесе Венера, скъпи Скорпиони. Силата на съблазняването може да ви бъде от полза, независимо дали сте необвързани или в партньорство. Първата седмица на октомври е чудесна за поставяне на граници в отношенията, особено на фона на хаоса на затъмнението. Но средата на месеца е по-подходяща за страстни срещи.

Сезонът на Скорпиона започва на 22 октомври, така че планирайте нещо приключенско с любимия човек.

Стрелец

Първата половина на месеца е подходяща за срещи, може би с някой нов за вас човек. Разбира се, това се отнася за онези от вас, които търсят нова връзка. Ако сте обвързани, е прекрасно време да планирате приятни мигове с партньора си.

Пълнолунието на 17 октомври е важно, тъй като навлиза в зоната на удоволствието във вашата карта. Ще бъде лесно да привлечете това, което искате, тъй като Венера навлиза във вашия знак същия ден. Очакват ви приятни емоции.

Козирог

Козирози, ако искате да преместите нещата към следващата стъпка с партньора ви, този месец е вашият шанс да предприемете действие, тъй като огненият Марс е във вашата зона на връзка през целия месец. Първата седмица на октомври е подходяща да направите някои промени или първи ход към някого.

Пълнолунието, което ни очаква ще бъде интензивно и може да ви се стори, че любовният ви живот се забърква. Бъдете уверени в себе си, ще успеете да се справите.

Водолей

Приключението е във въздуха този месец, така че може би е време да се освободите от зоната си на комфорт, когато става въпрос за любов. Затъмнението на 2 октомври променя вашата перспектива, като ви подтиква да мислите извън рамката.

Меркурий и планетата на късмета Юпитер ще повишат желанието, но и възможността ви за страст, флирт, срещи. Разнообразието е подправката на живота и това се отнася и за любовния ви живот, Водолеи. Но към тези две планети ще се присъедини и Венера, а тя винаги ни носи изненади.

Риби

Риби, уязвимостта не ви е чужда, но това е шанс да покажете по-нежната си страна в любовта. Венера и похотливият Марс ще бъдат в добра позиция към Сатурн, който е във вашия знак в първата седмица на октомври.

Ако трябва да поставите граница в една връзка, сега е благоприятен момент. Средата на месеца среща Нептун, който е във вашия знак с Венера. Любовта вече няма граници! Сезонът на Скорпион ще активира любовния ви живот.

източник: az-jenata.bg


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
България пак е „лидер” в Европа - по най-малко работещи от вкъщи България пак е „лидер” в Европа - по най-малко работещи от вкъщи Едва 2.8% от запитаните у нас са посочили, че в последната година са работили дистанционно Ето ги Папирито и сина му Ангел - арестуваните с пико и амфети в кв. Победа Ето ги Папирито и сина му Ангел - арестуваните с пико и амфети в кв. Победа При спецакцията бе намерено солидно количество дрога, вероятно фамилията се е подготвяла за разпространение на стоката Наистина ли „ще загубим“ няколко милиарда, г-жа Петкова? Наистина ли „ще загубим“ няколко милиарда, г-жа Петкова? Разбира се пак става въпрос за „Зелена сделка“ на брюкселския идиотизъм, а не за изхвърлени на улицата миньори и обезлюдени градове и села Румънските туристи – спасители на летния сезон у нас Румънските туристи – спасители на летния сезон у нас А недалновидните ни политици искат да строят магистрала от Русе от Гърция Добра новина за Созопол! Ще ремонтират улици в Новия град Добра новина за Созопол! Ще ремонтират улици в Новия град Общината влиза веднага след ВиК, ще ги асфалтира и облагороди  Спортният талант Алекс накара световния кик бокс да говори за Камено Спортният талант Алекс накара световния кик бокс да говори за Камено 13-годишният Алекс Жеков грабна купата след 5 безапелационни победи на ринга в категория лайт контакт   Делото на убиеца, разчленил русенската аптекарка, се гледа в най-висшия съд Делото на убиеца, разчленил русенската аптекарка, се гледа в най-висшия съд В момента делото тече само срещу Веринян, тъй като другият съучастник в убийството е починал Еко кой е новият главен секретар на МВР Еко кой е новият главен секретар на МВР Досега Рашков е бил директор на Главна дирекция „Национална полиция” Полицията удари наркоразпространители в бургаски кв. Победа, закопчаха баща и син в дома им Полицията удари наркоразпространители в бургаски кв. Победа, закопчаха баща и син в дома им Арестуван е 43-годишният Веселин Василев, познат с прякора си „Папири” и 19-годишният му син Ангел Снежанов Повдигат обвинение на Живко Бъчваров, премазал семейство Манакови в Бургас Повдигат обвинение на Живко Бъчваров, премазал семейство Манакови в Бургас Окръжният прокурор Георги Чинев ще даде подробности в 15 ч.
Кашпировски се завърна Кашпировски се завърна На първата сесия са отишли 300 души, които не само са могли да „поздравят“ именития феномен, но и да си купят стоки, произведени под марката Kashpirovsky - торби със сол, които имали „мощен психологически ефект“ Осъдиха го на 865 години затвор Осъдиха го на 865 години затвор Магистратите бяха безжалостни към строителя на рухналата сграда, в която згинаха 96 човека Спаси новото предаване на Маги Халваджиян Спаси новото предаване на Маги Халваджиян Добре, че е Рачков Умира от глад Умира от глад Едва се изхранва в Игри на волята Култов висаджия, братовчед на Васко Илиев, не може да си плати парното Култов висаджия, братовчед на Васко Илиев, не може да си плати парното Топлофикация е запорирлала сметките на фирмата му Влиза в хитово предаване на Нова тв Влиза в хитово предаване на Нова тв Галена ще е част от Пееш или лъжеш Няма шанс да подкрепим кабинет с мандата на ГЕРБ, зарече се Асен Василев Няма шанс да подкрепим кабинет с мандата на ГЕРБ, зарече се Асен Василев Само ПП два пъти успя да направи правителство, похвали се съпредседателят на партията Плеймейтката Дениз Хайрула от "Ергенът" се кандидатира за депутат от листата на Пеевски Плеймейтката Дениз Хайрула от "Ергенът" се кандидатира за депутат от листата на Пеевски Самата Дениз все още не е коментирала новите си политически амбиции, но така или иначе ще бъде истинска изненада, ако тя изобщо успее да влезе в следващия парламент Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Ще получат по 100 лева повече Радост за Зеленски в Белия дом! Байдън му обеща още $5,5 млрд. за Украйна, но губи елитна бригада Радост за Зеленски в Белия дом! Байдън му обеща още $5,5 млрд. за Украйна, но губи елитна бригада Държавният секретар на САЩ и политици от ЕС загрижени заради промяната на ядрената доктрина на Русия, която му дава право да нанесе пръв удар с атомно оръжие
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Законите у нас не могат да зависят от телефонни обаждания Виц на деня Виц на деня - Ох, най-после паркирах.
- Да, мила, може да не е в нашия гараж, но паркира...
Виц на деня Виц на деня Недостатък на младостта - тя си отива, и ти го разбираш!
Предимство на старостта - винаги може да си мислиш, че още не е дошла.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Световната здравна организация бие тревога - все повече жени в Европа се оплакват от простатит!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори