×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Федералният резерв на САЩ ударно понижи лихвите с 50 пункта
  • Кола се вряза в кухнята на възрастна жена в село Къкрина, по чудо няма пострадали
  • Община Бургас вече използва дрон с изкуствен интелект
  • 10% от най-богатите консумират толкова енергия, колкото 80% от останалите сред най-бедните
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След отхвърлянето на джентълменското споразумение: Борисов предложи дамско или джендърско (ВИДЕО)


След отхвърлянето на джентълменското споразумение: Борисов предложи дамско или джендърско (ВИДЕО)
Той бе попитан и за ситуацията в ДПС: "Всеки ден се занимаваме с турски сериали"
12 Септември 2024, Четвъртък, 10:13 ч.
Автор: Флагман.бг

Лидерът на ГЕРБ коментира и позицията на ПП-ДБ за равноотдалечен премиер

Чух, че се упражняват върху това какво е джентълмен. Да се упражняваме тогава какво е дама, дамско споразумение да направим, джендърско да направим. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред медиите в парламента. 

Припомняме, че лидерът на ГЕРБ предложи партиите в парламента да се разберат от сега какво ще правят след изборите в едно джентълменско споразумение и нарече ПП-ДБ, ДПС, БСП и ИТН естествени партньори. Те обаче не приеха предложението му. 

"Чух г-жа Нинова, която това, че грее слънцето, съм виновен аз. Нито сме разговаряли с БСП, нито нищо. Аз начертах партиите, с които би могло да се говори, с които говорихме при първия мандат, те след това ни каниха за разговори. Чухме мнението им, моето се затвърди - максимално трябва да се работи от страна на ГЕРБ от страната", заяви Борисов, цитиран от actualno.com.

Той бе попитан и за ситуацията в ДПС: "Всеки ден се занимаваме с турски сериали. От 240 депутати, те ще имат 20-30. Останалите са важни".

Равноотдалеченият премиер

Лидерът на ГЕРБ коментира и позицията на ПП-ДБ за равноотдалечен премиер.  "Колегите от ПП-ДБ искат да ни предложат пак от същото", коментира Борисов. Той попита кой ще предложи този равноотдалечен премиер и дали в момента, който бъде предложен, няма да бъде партиен. 

Избирателната система

Борисов коментира и идеите си за промени в избирателната системи. Според него най-добре е страната ни да има смесена избирателна система, но по думите му няма време. "Виждате ли желание от другите партии да дебатираме изобщо по такава тема?", каза Борисов. 

Борисов обясни, че предложението му е било провокирано от изказванията на политическите лидери по време на регистрацията за изборите. "Понеже едно и също се говори много пъти, дори и вашите анализатори казват, че нищо различно не се предлага. 39 партии и коалиции мисля, че са достатъчно за всеки българин да намери за кого да гласува", каза още Борисов. 


В категории: Политика


6 летища не стигат на Лондон
6 летища не стигат на Лондон 19/09/2024, Четвъртък 18:58 0
17
Коментара по темата
17.
*********
12.09.2024 23:25:14
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
16.
Автентичен българин
12.09.2024 19:53:53
20
3
И най-промитите мозъци или най-големите наивници вече трябва да разбират, че ЕС и НАТО не са тук, за да ни правят добро, нито пък ги интересува корупцията в България.
- - -
За тях е важна българската територия и остатъчното пушечно месо (след като с целенасочени политики и влияние, взеха 2.5 милиона души кръвен данък от България, които да им аргатуват).
- - -
Пеевски е лицето на българския евроатлантизъм.
- - -
Делян Пеевски е това, което ЕС и НАТО искат за България!
- - -
ЕС определи Пеевски като „стратегическият партньор на България със Запада“
15.
Бай х0й
12.09.2024 15:43:28
23
13
Нямаш елементарно възпитание.
Жалка картинка!
14.
Пффффф...
12.09.2024 15:11:15
21
16
Бойко, Бойкооо... посредствен си.
13.
Гербаджийски олигофрен
12.09.2024 12:54:11
28
29
Ако някои от партиите му се върже на тоя измамник и олигофрен-загубен е.Питайте за това ПП"България на гражданите",Питайте Яни Янев,питайте Марешки,питайте ПП"Патриотичен фронт",питайте Шкембе войводаи накрая питайте ПП"Продължаваме промяната" и "Демократична България"!На всички намери кусури този калпав пожарникар-защо развали последното правителство ,беше негов ред да управлява?Злепостави ги пред избирателите им ,сега им се моли за сътрудничество.Трябва да са луди да му повярват,оставете го да печели избори-купени и да се гърчи ,защото всички го разкриха и никой не иска да има вземане -даване с него и неговите лизачи!Ако някой му се върже на лъжите-свършено е с него.Затова-пълна изолация,да си хапе задника,да го разпознаят всички този измамник,нали бил най-подготвен!Самоизтъква се ,никаква скромност,фальоолу!
12.
Ганьо от банкя
12.09.2024 12:46:40
29
27
Е непоправим полуидиот. За това България е на тоя хал последните години.
11.
Верно ли бре педалетки
12.09.2024 12:35:45
11
33
Кирил Петков: Никога не съм взимал наркотици - нито като малък, нито като студент.
Асен Василев не е откраднал една стотинка :)))))
10.
Факт
12.09.2024 12:32:21
9
34
Партиите на промяната:
- водят кампания срещу български политик, посочен за еврокомисар през вестник на ченге от Държавна сигурност
- управляват столицата чрез сина и внука на висши офицери от Държавна сигурност
- предлагат службите да са под контрола на бившо ченге, назначено по времето на Леонид Брежнев
- са водени от лидера си, назначен от Тодор Живков като прокурор в Разград по време на Възродителния процес
- имат ментори, писали научни трудове за история на БКП, учили на разноските на комунисти в Европа, служили на Огнян Дойнов и сменили рубли за долари с помощта на Държавна сигурност
- са с постоянен рекламен договор с олигарх и собственик на медии, чиито баща е ченге от Държавна сигурност
- са били коалиционни партньори на ченгетата от БКП, начело с купчина агенти на Държавна сигурност
- са пълни с хора, изковани в ковачницата на Държавна сигурност АОНСУ
Затова е по-правилно вместо "промяна" да се използва за тези национални нихилисти по-точния термин "перестройка".
9.
Ще
12.09.2024 12:18:19
7
15
ГЛАСУВАМ НАПУК НА ТЕЗИ КОИТО МНОГО ИСКАТ ДА НЕ ГЛАСУВАМ.
Моля тези които са съгласни с мен да постват това послание където и когато могат. Нека заедно го направим национална кампания.Не е важно за кого ще гласувате това си е ваш избор.
8.
стига
12.09.2024 12:14:26
17
32
Стига простотии бе Боко. Нищо смислено не може да кажеш.
7.
Мюнхен
12.09.2024 11:19:53
23
39
Типично в негов “Ганьовксо” стил…..
Подъл,крадлив страхливец с огромни финансови ресурси откраднати от бюджета на страната и Европа…..
13г само техните са добре…..
До кога още????
6.
Хахаха
12.09.2024 10:52:43
17
18
39 партий умишлено допуснари да може да се разпокъсват гласивете и винаги на печелят тези партий с най много платени или назначени избиратели ГЕРБ И ДПС
5.
Леле
12.09.2024 10:44:25
9
14
Сценарии, епизод, камера и екшън
4.
до 3
12.09.2024 10:38:17
13
30
мда, кмета на Симитли е опънал тетивата на лъка на Винету :)))
3.
Великата Мечка
12.09.2024 10:29:53
14
29
Ко Ко станало с кмета на Симитли ?
Да не са се земали с Винету ?
2.
Абе бай х0й,
12.09.2024 10:27:09
21
59
Какво споразумение бе, капут съдран? Ти прецака 7 мандата и събори 2 правителства. Най-слабия и некадърен ръководител на тая държава в последните 20 години!
Неможачи!
1.
Цеко Сифоня
12.09.2024 10:23:13
17
43
Боко отдавна искаше да стане педераст (това го каза преди години в онзи запис с градския прокурор Кокинов). Явно вече тотално е обърнал резбата. Сещаме се и за оная история с кмета на Симитли :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Нерде Карнобат, нерде Каварна или как Лидл се изложи брутално Нерде Карнобат, нерде Каварна или как Лидл се изложи брутално Излагацията е публикувана в официалната страница на Лидл във Facebook Как барман от Слънчев бряг влезе 15 години зад решетките за далавери Как барман от Слънчев бряг влезе 15 години зад решетките за далавери Той внасял бутилки, крадят част от оборота и пробутвал проститутки на богати западняци Арестуваха хероиновия бос Драго Шопа за двата смешни обира в адвокатска кантора Арестуваха хероиновия бос Драго Шопа за двата смешни обира в адвокатска кантора Адвокат Райна Ш. може да си отдъхне, спипаха наглеца, който я тероризираше  Заснеха 6 късометражни филма в Бургас, излъчват ги утре премиерно в Дома на Нефтохимика Заснеха 6 късометражни филма в Бургас, излъчват ги утре премиерно в Дома на Нефтохимика Лентите са подготвени от участниците във кино работилницата, под професионалния поглед и съвети на Ники Илиев, Башар Рахал, Михаил Маихайлов, Ваня Николова, Георг Киряков, Веселин Менкаджиев, Любомира Башева Пребиха го Пребиха го Повече от година той получавал предупредителни бележки, чупили му и чистачките Реанимираха я от моргата на западналите чалга звезди Реанимираха я от моргата на западналите чалга звезди Всички медии и социалки гръмнаха с изпълнението на русокосата фурия, която без забавяне се възползва от безплатната реклама и вдигна хонорара си за участие на кръгло 5000 лева Връща се в ефир до Маги Халваджиян Връща се в ефир до Маги Халваджиян Известно е, че двамата се разделиха през 2012 година, след като предаването „Море от любов“, което се излъчваше по Би Ти Ви, бе спряно Бургас ще отбележи празничния ден на Независимостта с молебен и концерт на площад „Атанас Сиреков” Бургас ще отбележи празничния ден на Независимостта с молебен и концерт на площад „Атанас Сиреков” Преди 116 години в старопрестолната столица Велико Търново княз Фердинанд променя историята, прочитайки манифест, с който са отхвърлени последните васални връзки с Османската империя Какво крие в шкафа Какво крие в шкафа Тя къта над 100 обеци в три чекмеджета, но към другите аксесоари не проявява интерес Не пускал чалга ли? Вижте как Dj Marten направи шпалир на фолкаджийката Андреа Не пускал чалга ли? Вижте как Dj Marten направи шпалир на фолкаджийката Андреа Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време, гневен е Dj Marten Roberto
Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток? Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" "Работя за Uber с кола под наем, за да свързвам двата края.", сподели Нанет Хамънд Лоскиаво До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник Нашата планета понякога получава допълнителни луни Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Аукционът се организира от "Джулиънс окшънс" в Гардена, Калифорния Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Арт ателие „Усмихнати осмици“ канят всички деца и родители на 22 септември от 11.00 часа в двора на Етнографски музей
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
"Я, чакай, а трите желания" - казала рибката.
"Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че Бяла Роза и Луда по тебе ги нямам"
Виц на деня Виц на деня Дефиниция на Карма:
Аз и приятел тичаме след влак!
Той успява, аз не!
Той се смее, аз не!
Той седи в грешния влак, аз не!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Толкова рязко преминаване от студена бира на греяна ракия - не си спомням.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори