×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 69 пожара за последното денонощие в страната, един човек загина
  • Димитър Рачков празнува рожден ден
  • Тайванска компания отрече да е произвела пейджърите, които бяха взривени в Ливан
  • Път на младите и новите ще бъде даден в БСП, обяви Мая Манолова
  • Казахстан се консултира с Унгария и Турция относно ядрената енергетика
  • Проверяват съдията, отказал да конфискува колата на Нойзи
  • Русия отново атакува Суми с дронове
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кървава сеч в Курска област! Руската армия обкръжава елитните украински бригади (ОБНОВЕНА)


Кървава сеч в Курска област! Руската армия обкръжава елитните украински бригади (ОБНОВЕНА)
Тежки сражения се водят в Курска и в Донбаска област. Бойците от ВСУ отстъпват
11 Септември 2024, Сряда, 08:30 ч.
Автор: Флагман.Бг

Лоши новини за Киев и от фронтовете край Покровск, Курахово и Торецк

Руската армия премина в контранастъпление в окупираната част от Курска област. Тази нощ те атакуваха украинските елитни части в три села и им устроиха кървава баня, а преди минути военният анализатор Юрий Подоляка, който е роден в украинския град Суми, предупреди, че ако бойците от 155-та бригада и 51-ви полк достигнат до Зелени Шлях, ще се стигне до истинска катастрофа за ВСУ. 

Както е видно на картата, която той публикува в своя Телеграм профил, ако руснаците стигнат до това село от завоюваният от елитните части на Въоръжените сили на Украйна район, който е с площ 63 квадратни километра, т.е. 7,33 пъти по-малък от София, голяма част от противниците им ще се окажат в полуобкръжения и ще започне безмилостна сеч. 

Подоляка поясни, че цяла нощ е продължило „разчистването“ на освободената територия главно от бойците от 56-ти въздушнодесантен полк, който издържал на собствените си плещи най-трудните отбранителни битки през последните седмици. Сега той се придвижи напред от района на Комаровка и прочиства Апанасиевка, Вишневка и околностите територии, уточни военният анализатор. 

Малко по-късно той сподели в своя телеграм канал, че това, което е очаквал, се осъществява и руските войски вече са в Обуховка и Любимовка.

 

До сутринта като цяло руските части бяха изчистили всички тези територии и вече не е опасно за по-нататъшно движение напред, коментира той.

Според него основните битки днес ще са в района Обуховка-Любимовка. 

 

Любимовка и Зелени Шлях е комуникационният център на украинските бригади, нахлули в Русия. Загубата му ще е истинска катастрофа за ВСУ, подчерта Подоляка. 

Оказва се обаче, че контранастъплението на руснаците в област Курск не е най-лошата новина за властите в Киев. Руските бойни части затягат обръча около град Украинск все по-плътно. На север от това населено място руски щурмови отряди вместо да влязат в битка със защитниците на града, поеха на запад с цел да прекъснат доставките на оръжие и муниции за противника. В същото време окупаторите атакуват града и от юг. 

В района на Ню Йорк, край Торецк руските бойци отбиха атаката на бригада „Азов“, която се опита да деблокира обкръжените украински военни в района на Фенолния завод. За да не остане съмнение кой сега го контролира, завоевателите от Русия забиха там своя флаг.

 


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник 18/09/2024, Сряда 20:20 1
Повишиха ги посмъртно
Повишиха ги посмъртно 18/09/2024, Сряда 20:02 1
Флагман.БГ Дядо за пример Дядо за пример 18/09/2024, Сряда 19:57 1
66
Коментара по темата
66.
"Геройски подвизи" на укрополковник в Су
13.09.2024 22:16:50
0
2
Ръководителят на Централния отдел по храните и логистиката на въоръжените сили на Украйна беше задържан за кражба на тоалетни, перални машини и хладилници от Суджа.
Това съобщават украинските медии.
Според тях началникът на централния хранителен отдел на командването на логистичните сили на въоръжените сили на Украйна полковник Владимир Сахневич се е опитал да изнесе перални машини и тоалетни от Суджа на 24 август.
Оперативни работници на СБУ документираха товаренето на домакински уреди в камиони на въоръжените сили на Украйна в Суджа, конвоят беше ескортиран под наблюдение до Сумска област, където беше задържан от оперативни работници, образувано е наказателно дело по статията "грабеж".
https://t.me/ukraina_ru/216504
65.
до 63: Кой контролира Украйна?
13.09.2024 19:07:55
0
2
✔️"Хазарите отново нахлуват в Украйна"
https://tinyurl.com/2uez3sxk
Кой контролира Украйна?
Пример за ционистко еврейско превземане
На снимката по посока на часовниковата стрелка: милиардерите медийни магнати в Украйна:
Грегъри Съркис, Виктор Медведчук,
Вадим Рабинович и Виктор Пинчук.
Според украинското преброяване от 2001 г. в Украйна има 103 000 евреи, което е 0,2% от цялото население. От 130 националности в Украйна еврейското малцинство числено е след българите (204 000), унгарците (156 000), румънците (151 000) и поляците (144 000). Въпреки това, както може да се очаква, еврейските „олигарси“ са тези, които заеха всички позиции в медиите.
Професор Василий Яременко, директор на Института за културологични и етнополитически изследвания към Киевския държавен университет, публикува статия през 2003 г., озаглавена „Евреите в Украйна днес: реалност без митове“. В него той казва следното:
„Украинците трябва да знаят, че масмедиите са изцяло в ръцете на евреите и всичко, което гледаме или четем, е продукт на еврейската идеология...“
✔️"Каква роля играе еврейският компонент в украинския конфликт?"
https://tinyurl.com/298js2e9
✔️"Войната в Украйна е славянски геноцид"
https://tinyurl.com/2dsahzkt
Скоро Украйна ще бъде свободна от гои!
Еврейските чудовища, които управляват Украйна, извършват геноцид и убийства в цялата страна. Те превръщат Украйна в „еврейска родина“ за хазарите. Това е, което евреите, Ленин и Троцки, направиха с Русия през 1917 г.
✔️"Завръщането на змийските хора"
https://tinyurl.com/35jd87uv
64.
64
13.09.2024 18:54:02
0
1
"и тот кто к нам с война припереться невольно падает"

https://www.youtube.com/watch?v=sGD8oVWvvnY
63.
Флегман Копейков
13.09.2024 16:13:54
2
0
Вервайте ми на новините, леля мутрофановица лично ми ги диктува
62.
Ron burgundy
13.09.2024 13:33:59
3
3
Слава на братята руси,дано всички нацисти и техните слуги да пукнат в адски мъки.....ако ще и след 10 години да е. АМИН
61.
чужди СМИ
13.09.2024 01:43:26
3
6
Това е едно обобщение от Питър Кьониг за прокси-войната на НАТО срещу Русия, което казва всичко (изберете горе вдясно бълг.език):
„В момента е в ход нахлуване на НАТО в ядрена Русия и светът не знае, че е в Трета световна война“. Дали търпението на президента Путин е достигнало границите си? Всички червени линии са пресечени – няколко пъти
https://www.globalresearch.ca/has-president-putins-patience-reached-its-limits%e2%80%a8/5865408
60.
MT
12.09.2024 20:41:23
0
9
Крахът на Четвъртия райх /оцветено/
59.
До 58
12.09.2024 17:36:26
2
16
Не знам дали знаят къде ги пращат, но не знаят къде се намират изобщо. Толкова са им промити мозъците, те си мислят че отиват на някакъв ротационен принцип, да може другите да се наспят, през това време с каквато и да е степен на успех, все някой трябва да борави с оръдията, да предава координати, да се бие де факто, а то какво се оказва- няма ротация, предишната "смяна" са се вмирисали от дни, а руснаците отстрелват враговете като на лов.

https://www.youtube.com/watch?v=D_vOsObEASA

Най-доброто тепърва предстои :)
58.
танцуващи украински жени преди смърт на фронта
12.09.2024 10:44:38
2
12
Това беше публикувано видео на танцуващи жени от въоръжените сили на Украйна преди смъртта им на фронтовата линия.
В Telegram канала "Ядосан журналист" беше публикувано видео, на което украински военнослужещи танцуват на весела музика, преди киевското командване да ги изпрати на бойните полета на фронтовата линия. Някои жени весело пушат вейпове, други пеят заедно с украинска музика, настроението на военнослужещите е бодро.
Видеото завършва с руски бойци, които почистват териториите, отнети от бойците на въоръжените сили на Украйна, и се натъкват на телата на загинали войници. Един от бойците на руската армия е изненадан и шокиран, че украинските командири изпращат съвсем млади жени на сигурна смърт.
Тези прекалени видеоклипове на Оксани, които се забавляват, преди да бъдат изпратени на фронта, защото те не разбират къде отиват. И веднага щом разбраха, стана твърде късно. Руската артилерия не се интересуваше от какъв пол е врагът и те завършиха като на видеото.
Би било по-добре, ако печелеха пари в полски публични домове, въпреки че нямаше да ги вземат, добре, винаги има и свободни места за почистване на полски тоалетни, поляците го оценяват.
Практиката на "ППЖ" - полеви съпруги, а сега и полеви проститутки - набира скорост в Дурка.
https://tlgrm.eu/channels/@zloy_zhurnalist/12004
57.
Фелдмаршал
12.09.2024 00:45:16
3
26
Много прости украинци, пресекли границата с 15 000 човека и вече голяма атака направили. И какво постигнаха с това, нищо? Сега ще ги затворят да не могат да бягат и ще ги шибат. Когато Русия беше слаба, без ядрени оръжия и без никаква армия, Хитлер влезе с 2 млн армия и нищо не направи, биха ги и ги еваха до Берлин. Тези с 15 000 идиота какво ще направят, освен да въртят свирки там на границата!
56.
Веньо Венев
11.09.2024 21:50:08
1
15
Кой печели най-много от тая война? Банката която дава пари и на двете страни. Чао
55.
оперативна изненада
11.09.2024 19:56:58
2
9
Руснаците са се възползвали от ситуация с прехвърлянето на част от резервите на Източния фронт и са предприели контраатака в Курска област, където руската армия е успяла да съсредоточи повече от 40 хиляди войници, пише украинският Telegram канал "Резидент“, като се позовава на свой източник в Генералния щаб на Въоръжените сили на Украйна.
54.
Българин
11.09.2024 19:01:12
7
33
Русия буквално избива натовски воиници и укри в Курск голям кеф
53.
руски СМИ
11.09.2024 18:30:36
1
12
✔️"Не се лутайте из окопите, момичета. Загубите на украинските въоръжени сили стават все по-женски"
https://tinyurl.com/4juk5929
Изпратиха момичетата на клане
„Професията оператор на дрон във въоръжените сили на Украйна е на второ място по смъртност след военната специалност сапьор“, каза военният експерт Борис Джерелиевски
Изпращането на момичета в това качество на фронтовата линия е престъпно решение на украинското командване. Самият живот в окопите под огън е доста опасен, особено за младите момичета. И като оператори на дронове, които са слабо обучени, защото е доста трудно да се овладее тази работа за година-година и половина без много практика, ще станат лесни жертви за руската армия. Снайперистът няма да гледа „пола“, а просто ще дръпне спусъка, артилеристът обикновено ще стреля по предадените координати. Както казват самите украински военни, продължителността на живота им на фронтовата линия е четири часа, а при момичетата ще бъде по-кратък период.
✔️"Мъже плениха две хохлушки в граничния район на Курск. Казват, че са дошли тук, за да снимат другарите си за tiktok"
https://t.me/pograni4nik_iz_ada/7208
В Telegram канала "Граничар от ада" беше публикувано видео с украинки военнослужещи, заловени в Курска област. Жените, участващи във военни действия от страна на въоръжените сили на Украйна, се представиха като Алена Шевчук и Виктория Яценко.
По време на разпита можете да чуете как да отговорите на въпроса "Какво правите на руска земя?" Виктория Яценко отговори, че е заснела как тяхното подразделение превзема Курска област. Тя също така каза, че е преминала военно обучение в Лвов на полигона Яворов, където е била обучавана от грузински наемници и други чуждестранни инструктори.
Когато руските бойци погледнаха в мобилния телефон на едно от момичетата, те бяха смаяни:
OnlyFans си почива, бойците коментираха със смях съдържанието за възрастни, открито в телефона на пленената украинка. За кого е сниман не е ясно. Момичето не отговори на този въпрос"
https://x.com/Operativnik22/status/1831395683787735357
52.
фикао
11.09.2024 16:03:03
3
28
Украинските бандера фашисти платени от америка и Запада, са на път да ядат дървото. Слава на Господ Иисус Христос, Русия успя да издържи на масовото нападение на Запада със санкции, оръжие за фашистите и инструктори от натото. Сама Русия си ги бие както трябва, здраво. Над 1 милион укра фашисти са заровени под земята и над 1 милион имат ивалиди, за да обслужат америка и запада, дето е назначило бандера фашистката хунта в УКрайна. И те са на път да си изгубят 100 ци милиарди дадени срещу Русия. Браво на руските ни братлета. Браво.
51.
цитати от Украйна за Зеленски
11.09.2024 15:21:26
1
11
Селекция от интересни цитати, изрази и мисли за Украйна и нейната сила, които привлякоха вниманието миналата седмица.
"Изключително глупав, джудже и клоун, биологичен боклук." Кой в Украйна нарече Зеленски така?
https://tinyurl.com/2dupmdxe
50.
Натовец в Курск
11.09.2024 15:15:31
1
12
Тут ебут...
49.
До трола с главните букви
11.09.2024 14:49:43
3
22
Спорен е въпросът кой кого е загробил. По улиците на украинските градове и села има лов на момчета. Изпращат ги в месомелачката, а в Русия няма мобилизация. Техниката на НАТО се оказа, че е леснозапалима, а индексът на пушечното месо продължава да расте. Ето, че се провали и пиар акцията, наречена Курск
48.
"Дикие гусыни"
11.09.2024 14:44:20
2
5
Руски СМИ за "дивите гъски" ("дикие гусыни") в украинската армия в Курск:
"Интимни снимки на момичета от въоръжените сили на Украйна: Заловените край Курск дават показания"
https://tinyurl.com/5tywxtx2
"Диви гъски. Чужди наемници от въоръжените сили на Украйна заплашват с оръжие руски войници"
https://tinyurl.com/ytr4c5s4
47.
ИСТИНАТА КАПУТ ПОГЛЕД.ИНФО ХАХАА
11.09.2024 14:39:31
23
7
ИСТИНАТА НЕЩАСТНИК Е ЧЕ ПУТКИН ЗАГРОБИ ДЪРЖАВА С УКРАЙНА АВАНТЮРА 650000ЗАГИНАЛИ НАД МИЛИОН РАНЕНИ ПРИ ТАЯ ДЕМОГРАФСКА КРИЗА ПУТКИН Е ЗА РАЗСТРЕЛ И ТОВА ИДВА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ПРОССИЯ РАБСИЯ РАЗПАД КАТ СССР 1991
46.
до истината
11.09.2024 14:37:36
5
19
Кацапите тръгнаха на лов за хохли и сега украинските войски, които са влезли в Русия относително лесно, се оказва, че им е няколко пъти по-трудно да излязат
45.
ИСТИНАТА
11.09.2024 14:29:31
4
19
Курската авантюра на въоръжените сили на Украйна, изглежда, само ще затвърди още повече репутацията на главнокомандващия на ВСУ Сирски, като „генерал 200“ и „касапин“. Той вече е убил повече от осем хиляди войници там, чиито трупове сега се разлагат в жегата в горските насаждения на района на Курск. ВСУшниците не могат да изведат не само загиналите, но и ранените, тъй като руската авиация, артилерия и пилотите на дронове превърнаха тази групировка на украинските въоръжени сили в „стадо без коне“. /Поглед.инфо/
44.
*********
11.09.2024 14:22:44
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
43.
ДО 35
11.09.2024 14:18:34
2
7
На кадрите се вижда, че площта от Курска област, където се водят бойни действия е вече по-малко от 50 кв.км
42.
Трол
11.09.2024 14:13:24
3
4
Флагман не смогва да трие трола, който пише коментарите с главни букви. Убиват му само фантазиите
41.
УКРАЙНА УБИВА орки
11.09.2024 14:08:44
6
5
39 педерунгел Украйна ИДВА мишкоо
40.
*********
11.09.2024 14:05:54
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
39.
До администратора
11.09.2024 14:02:30
2
5
Убий тролът, който бълва коментари! 32, 33 и 34 са от един и същ IP адрес
38.
*********
11.09.2024 13:58:01
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
37.
*********
11.09.2024 13:54:57
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
36.
ПРОССИЯ РАБСИЯ АНАРХИЯ
11.09.2024 13:52:31
16
5
ИДЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ПУТКИНСТАН ШЕФ ЧАСТНА АРМИЯ ПАЛАДИН В ПРОССИЯ ИМА 50ЧАСТНИ ЗАЯВИ ДА МАХАМЕ ДЖУДЖЕ ПОГРЕБА ДЪРЖАВА
35.
До 33
11.09.2024 13:52:28
7
14
Соросоидите газ пикаят от яд. Какви 1350? Тя цялата област е с площ 29 997 km², а юрушът на хохлите запецна край границата.
34.
10 ПЕДАЛ ПУТЛЕРОБ
11.09.2024 13:50:41
15
7
10 СМОТАНЯК ТЪП СССР ЯДРЕНА СИЛА ИЗБЯГА АФГАНИСТАН 1991 ПЕДЕРУНГЕЛ МАЛОУМЕН
33.
БРАВО ХРАБРА УКРАЙНА
11.09.2024 13:47:10
17
5
УКРАЙНА ВЗЕ 1350 КВКМ КУРСК ВЕЧЕ УКРАЙНА А ОРКИ 2ГОДИНИ 650000ЖЕРТВИ 1250КВКМ
32.
*********
11.09.2024 13:45:53
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
31.
Вперёд, Россия!
11.09.2024 13:34:52
3
9
51 полк ВДВ ликвидировал и взял в плен толпу боевиков ВСУ в Курской области!
В ходе нашего победоносного контрнаступления у Снагости были уничтожены десятки оккупантов, часть сдалась в плен и выжила.
30.
До 9
11.09.2024 12:51:59
1
9
Смешниците не са двама и не са тези за които пишеш, ама да не бягам от темата, който не си познава историята ще я повтори, а римляните са казали една много мърда приказка "който не храни своя армия, ще храни чужда" и щот сме много "умни" и красиви точно това правим
29.
Дедо ви
11.09.2024 12:48:51
3
7
Тоя Дедо под №5 освен че е плагиат (краде ми прякора де :-) ) не блести и с особенни умствени възможности, освен това кой на кого вяра да няма историята много хубаво показва, по продажен от бг политик и соросоидни протежета в България НЯМА
28.
лъжа
11.09.2024 12:28:17
0
2
Флагман, нали уж писахте, че слагат край на войната https://www.flagman.bg/article/330349
27.
До 26
11.09.2024 12:13:08
0
5
Няма и как да не се определя за „руска пропаганда“, защото не го казват хората на Зеленски и техните западни съюзници, но не е изключено скоро и страни като Молдова, Румъния и България да загубят връзка със „сървъра“
26.
До 24
11.09.2024 11:57:04
3
16
Дори глиганите са по умни от т.нар. хохли/укропи. Сигурно констатацията, че в момента се хвърля в мелачката възможно най-голяма част от боеспособното население на 404, за да намалят косвените щети по плана си да възстановят/поробят останките от 404, след като капитулират, категорично попада в графа неистина или "руска пропаганда". Тъжно, но fucked.
25.
до 3 Хахаха
11.09.2024 11:52:00
6
15
А вие юрдеците, както Витанов нарича безмозъчните евроатлантически мечтатели, които се мятат на голите куки, ще крякате в несвяст още малко
24.
край на мечтите
11.09.2024 11:47:04
3
20
Хохлите си мислеха, че янките ще им позволят да стрелят с американските ракети по Москва, но останаха излъгани и сега кацапите няма да им дадат да се измъкнат
23.
Марк Твен
11.09.2024 11:31:02
5
8
Двете форми са дублетни, бАлгарино.
https://rechnik.chitanka.info/w/%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD
Бухам ти го в кривата чоФчица.
Да беше ходиш на училище о!време, не да ми дишаш лепило.
22.
проф. Витанов
11.09.2024 11:30:32
6
14
Прогнозата на проф. Витанов май се изпълнява. Предсказа, че до 50-ия ден 15 000 украинци ще са курбанясани, а вече е 30-ия и 11 780 са на два метра под земята.
https://www.facebook.com/nikolay.vitanov.3?locale=bg_BG
21.
Клавдий
11.09.2024 11:28:46
0
2
Войн. Римски пълководец I в. пр. Хр. кон'разбра?
20.
ужас
11.09.2024 11:27:32
5
12
Руснаците са взети и много пленници снощи
19.
тъпуту Марк Твен
11.09.2024 11:19:00
17
5
При копипейста грешки не прави , но при дабавяне на нещо негово личи простотията и неграмотността отвсякъде на тоз ми ти рашистки воЙн!!!Путлер Капут!
18.
Марк Твен
11.09.2024 10:24:11
10
21
https://vk.com/video-216114008_456242962
някой го е гледал ааа? хахаха
"Тут Eбут"

Битият бит, фашагата е**н.
17.
Смук Смук
11.09.2024 10:19:26
6
33
По-глупав от Зельо са само нашенските Зельосмуци.
16.
ВАСКО КЕЦА
11.09.2024 10:18:54
20
10
А дали е така кой ще ни каже......... Бушменската пропаганда в действие.
15.
КурскТурИногдаКур ЕООД Травъл
11.09.2024 10:05:27
4
16
Тут ебут.
14.
До 9
11.09.2024 09:56:27
6
40
Не е точно така.
Зеленски е просто ефин актьор, при това професионален, той чете каквото му напишат. Той дойде на власт, че ще спре войната против Домбас.
2014 преврата в Украйна го направиха западните служби.
Цялото въоръжение, снабдяване, логистика, спътниково наблюдение е от западните държави , вкл. Европейски съюз и Нато.
Русия от сеоя страна поддържа връзки с държави от Азия, Южена Америка и Африка.
Така, че това прилича ба пълноценен световен конфликт.
13.
Българин
11.09.2024 09:54:53
9
47
Бой по бандеровските фашаги докато мърдат, като почнат да мърдат - пак бой...
12.
ХАХА
11.09.2024 09:29:05
40
12
Лъжлива новина!
11.
Тулупа
11.09.2024 09:24:59
22
56
БРАВО
МАЧКАЙТЕ БРАТУШКИ...ФАШИСТКАТА СГАН
СЛАВА РОССИИ
10.
Scrooge McDuck
11.09.2024 09:18:34
12
62
Очаквам ескалация в петък, когато ще разрешат на Украйна да ползва неограничено далекобойни ракети срещу Русия. След това очаквам и false flag. Май трябва в Киев да заживеят в метрото за неопределено време да разберат, че ги използват за пушечно месо. Седнали на дивана Бърнс и шефа на Ми6, и викат трябва да помогнем на Украйна да победи. "Ядрена сила не може да бъде победена." - из Модерна Военна Доктрина. А местните специалисти да си тролят, но има факти.
9.
To
11.09.2024 09:14:46
13
51
То тоз Зекенски е най големият глупак щом си повярва че ще постигне нещо като влязат в русия.Путин и другите там са ненормални.Имат поне 10 пъти по голяма армия и ще ги избият.Заради тез двамата избиха сума ти хора.Повечето насила са узпратени на фронта и от двете страни.Заради двама смешника измряха към един милион
8.
До Марк Твен номер 7
11.09.2024 09:14:07
29
16
Марк Твен комунист червен, ще ядеш надървен член.
7.
Марк Твен
11.09.2024 09:11:22
12
43
Английски войн, френски войн, латиноамерикански войн, интернационален войн, Украинский воин! Не нужно умирать за тех, кто продал тебя и Родину! Выходи на частоту "149.200", позывной "Волга". Спаси себя, товарищей, семью и Родину!
Український воїн! Не потрібно вмирати за тих, хто продав тебе і Батьківщину! Виходь на частоту "149.200", позивний "Волга". Врятуй себе, товаришів, сім'ю і Батьківщину!
6.
Митрофаница
11.09.2024 09:06:19
41
14
Браво Близ 1000 рубли инфлационни
5.
дедо ви
11.09.2024 09:06:11
52
23
на руснак и руска подлога вяра да нямаш, примери милион!
4.
Хахаххаха
11.09.2024 09:02:17
49
20
Кървава диярия от спуканите хемороиди на копейките слес като са ги сайдисали кадирите
3.
Хахаха
11.09.2024 09:00:00
51
24
Смяяяяятай чуйек, копейките в България са пред оргазъм.
А далеч информацията е вярна , никой не знае.
2.
Преместих го
11.09.2024 08:57:04
20
59
Хайде сега всички осраiнски скакалци ,които са в България в патриотичен порив да си стегнат чемаданите, да ги натоварят на луксозните си коли и напред към фронта! Мъжете за пушечно месо, а жените за ППЖ!
1.
123
11.09.2024 08:56:49
19
48
Супер
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сигнал до Флагман! Бургазлия реши, че пътен знак му пречи, измести го на пътека за незрящи Сигнал до Флагман! Бургазлия реши, че пътен знак му пречи, измести го на пътека за незрящи  Може ли така всеки човек да си мести знаците, където реши, пита риторично Мила Колева, а ние отправяме този въпрос към Община Бургас Как да станеш идеалната жена: 5 основни правила от Наталия Кобилкина Как да станеш идеалната жена: 5 основни правила от Наталия Кобилкина Жената, която носи лекота и усмивка в ежедневието на своя партньор, е истински дар за него Алкохол и наркотици са погубили сезонния работник Иван, който почина мистериозно Алкохол и наркотици са погубили сезонния работник Иван, който почина мистериозно Безжизненото му тяло е намерено в спалнята, облято в кръв, на главата имал голяма рана Димитър Николов подкрепи Цанко: Ще се справи и с тази ситуация, причинена от завист и недоброжелатели Димитър Николов подкрепи Цанко: Ще се справи и с тази ситуация, причинена от завист и недоброжелатели Знам, колко деца увлече по плуването и как където и да участва, вее бургаското и българското знаме. И ще продължи да го прави! Защото му предстоят още много, много успехи, подчерта Николов Трима наказани и двама на облекчен режим в Созопол преди гостуването на Карнобат Трима наказани и двама на облекчен режим в Созопол преди гостуването на Карнобат Опитният капитан Галин Димов е наказан с два мача след домакинската загуба от Саяна Кои зодии ще се върнат на бял кон до края на септември? Кои зодии ще се върнат на бял кон до края на септември? До края на септември три зодии ще намерят своята правилна рецепта за успех и ще се върнат на бял кон. Открийте кои са тези зодии и какво могат да очакват в последните дни на месеца. След отворено зрънчо, залепено с тиксо: Промоция в магазин вбеси клиентите След отворено зрънчо, залепено с тиксо: Промоция в магазин вбеси клиентите Пакети чипсове, които са били годни за консумация до края на юли, са пуснати на промоционална цена Ний не сме като тях или как един ди джей реши да заслепи звездите на благотворителен мач Ний не сме като тях или как един ди джей реши да заслепи звездите на благотворителен мач Този Мартин  (по прякор Мартен) забрави, че хората са отишли не заради него, а на благотворително събитие на Григор Димитров и Новак Джокович Напредва ремонтът на Дюлинския проход, вижте къде затварят пътя Напредва ремонтът на Дюлинския проход, вижте къде затварят пътя Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост, преминавайки от там Това е дизайнерката, която се грижи за Първата дама Това е дизайнерката, която се грижи за Първата дама Едва години по-късно изработването на дрехи и модата завладяват до такава степен живота й че тя се превръща в дизайнер от световна величина. В центъра на нейните дрехи е дантелата
Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" "Работя за Uber с кола под наем, за да свързвам двата края.", сподели Нанет Хамънд Лоскиаво До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник Нашата планета понякога получава допълнителни луни Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Аукционът се организира от "Джулиънс окшънс" в Гардена, Калифорния Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Арт ателие „Усмихнати осмици“ канят всички деца и родители на 22 септември от 11.00 часа в двора на Етнографски музей Скриха черната кутия от падналия самолет в чужбина Скриха черната кутия от падналия самолет в чужбина В най-скорошен порядък се подготвят необходимите документи, с които тя да бъде изпратена на специалисти в Чехия, където се произвеждат L-39 Световна компания, лидер в сектора си, обяви неочакван фалит Световна компания, лидер в сектора си, обяви неочакван фалит Компанията е с богата история Има тайна афера Има тайна афера „Отдръпнах се малко. Позволих си да си почина, да събера мислите си,д а прочета книга, да гледам филм. Но защо да не предприемам нещо ново в бъдеще?“, казва тя Мистериозна смърт покоси стюардеса на европейски полет Мистериозна смърт покоси стюардеса на европейски полет Първоначало на жената й прилошало, но не взела мерки, защото бързала да се прибере Две двойки близнаци умряха при пожар, докато майка им пазарува Две двойки близнаци умряха при пожар, докато майка им пазарува Инцидентът е станал в Лондон Ще има ли вендинг машини за лекарства Ще има ли вендинг машини за лекарства Фармацевтите са в протестна готовност
доц. Александър Христов доц. Александър Христов Търсим свръхестествено решаване на проблемите, затова има странни явления като "Величие"

Виц на деня Виц на деня Прибира се първокласничка и заявява сърдито:
- Повече няма да стъпя там.
- Защо? - пита я майка й.
- Да чета не мога, да пиша не мога, а да говоря не ми разрешават.
Виц на деня Виц на деня - Любима моя!
- Ако бях любима, нямаше да ходиш по чуждо!
- Щеше да бъдеш единствена, а така - любима.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Често, за да живееш, е нужно повече мъжество, отколкото, за да умреш.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори