×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Той беше пропит със слава, но се провали с гръм и трясък. Днес все още ни радва по Коледа


26 Август 2024, Понеделник, 20:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

Актьорът Маколи Кълкин днес навършва 44 години.

В България и на много места по света се е превърнало в традиция телевизиите да излъчват култовата семейна комедия “Сам вкъщи" и сме свикнали да мислим за Кевин като за малко симпатично момченце, затова много от вас може би ще се изненадат, че актьорът Маколи Кълкин днес навършва 44 години.

Маколи Кълкин е едно от най-известните и успешни деца актьори на всички времена, но и краят на славната му кариера е един от най-внезапните. Маколи Кълкин е наследил любовта към актьорската игра от баща си, който е не много успешен актьор. Момчето получава първите си роли в театъра едва на 4 години и започва стремглаво да се издига в кариерата. На 5 години получава роля в телевизионния филм “Среднощен час", която е само първата от много. През 1989 г., преди да е навършил дори 10, Маколи Кълкин участва в първия си по-успешен филм - комедията “Чичо Бък", за който получава 40 000 долара.

Малкият Маколи впечатлява създателите на “Чичо Бък" и те го вземат за следващия си проект - комедията “Сам вкъщи". Именно така младият актьор получава ролята на живота си. В “Сам вкъщи" Маколи играе 10-годишно дете, забравено от родителите си вкъщи, което трябва да отблъсне набезите на двама крадци. Неочаквано за всички, комедията се превръща в хит и за няколко години си спечелва статут на абсолютна кинокласика.

През 1992 г. излиза и продължението на филма, в което героят на Кълкин е сам в Ню Йорк и пак трябва да се справи със същите престъпници. Тези два филма превръщат Маколи Кълкин в един от най-известните актьори на света, още преди да е навършил 12 години. Ролята на Кевин Макалистър му носи близо половин милиард долара за двата филма, в които я е изиграл. Маколи Кълкин става един от най-търсените актьори и най-високоплатеното дете актьор на всички времена. За ролята си в “Ричи Рич" получава хонорар от 8 милиона долара. Детето почти постоянно е заето със снимки и през 1994 г., след 15 филма за 7 години, решава да си даде почивка и се оттегля от киното за 4 години. Когато се завръща, вече е пораснал и се е променил, което се оказва сериозна пречка пред кариерата му и Кълкин никога не успява да се върне към някогашната си слава.

Детството на Маколи не е особено щастливо. Родителите му, които никога не са се женили, живеят разделени. Бащата на Маколи, който също е имал амбиции да стане актьор, но никога не е успял да пробие, е бил агресивен човек, който е удрял майката на момчето, когато е била бременна с него. Когато Маколи получава значителна сума за ролята си в “Чичо Бък", баща му напуска работа, за да се грижи за богатството на сина си и започва да действа като негов агент. Мъжът, който се справя отлично в преговорите, осигурява високи хонорари за сина си, но в замяна на това прибира за себе си значителни суми.

През 1995 г. Маколи Кълкин успява да отстрани родителите си като настойници, за да нямат достъп до богатството му: “Премахнах имената на родителите си от попечителския си фонд и намерих изпълнител, който да се грижи за парите ми в случай че някой се опитва да бръкне в кацата с меда."

През 1991 г. Маколи Кълкин, вече международна звезда заради първия “Сам вкъщи", се съгласява да участва в клипа на песента "Black and White“ на Майкъл Джексън. След това детето актьор и големият певец, който в много отношения остава непораснало дете, стават много добри приятели. Две години след началото на приятелството им обаче избухва педофилският скандал около музиканта. Бащата на друго 13-годишно дете го обвинява, че е блудствал със сина му и така започват слуховете, които продължават и до днес.

В крайна сметка съдът оправдава музиканта и важна роля за това изиграват свидетелските показания на Маколи Кълкин, който отрича Майкъл Джексън да му е посягал по какъвто и да е непристоен начин. Приятелството между двамата продължава и Джексън дори прави Кълкин кръстник на дъщеря си Парис. Едва през 2020 г. Маколи Кълкин се съгласи да коментира отношенията си с Майкъл Джексън и отново отрече обвиненията в педофилия. Когато Маколи Кълкин опитва да се върне в киното се оказва, че порасналият Кевин не е толкова симпатичен на публиката. Кълкин намира роли трудно и никога не успява да достигне успеха от младостта си.

През 1998 г. Маколи Кълкин и актрисата Рейчъл Майнър - и двамата на 18 години, сключват брак, който се разпада 4 години по-късно. През 2000 г. една от сестрите на Маколи Кълкин умира в следствие на свръхдоза наркотици. Тя е на 29 години. През 2004 г. Маколи Кълкин е арестуван заради притежание на наркотици. Арестантските му снимки са истински шок за милионите му почитатели от времето на “Сам вкъщи".

През 2008 г. умира и другата сестра на Маколи. Тя е блъсната от кола в Лос Анджелис. Младата жена също е на 29 години, като починалата по-рано друга сестра на Маколи. Макар Маколи Кълкин да отрича да използва наркотици, последствията от тях са очевидни. През 2012 г. папараци правят шокиращи снимки на актьора, на които той е смущаващо слаб. Именно реакцията на почитателите му, когато тези снимки излизат в медиите, карат Маколи Кълкин да преосмисли живота си и да се сбогува с наркотците. Тази година, в интервю за списание Esquire, актьорът сподели:

“Обичам наркотиците. Те са ми като стари приятели. Но понякога трябва да изоставим приятелите си." Днес Маколи Кълкин навършва 44 години. Някогашното дете актьор осъзнава, че славните дни в кариерата му вече са приключили, но продължава да се радва на възможността, която е имал. Маколи Кълкин: "Така би изглеждала новата версия на "Сам вкъщи"

Маколи Кълкин често радва феновете си с шеги и закачливи снимки, с които напомня за успеха на “Сам вкъщи" - един от най-гледаните и обичани филми на всички времена.


В категории: Лайфстайл


Това не е Гала, а Спаска
Това не е Гала, а Спаска 13/09/2024, Петък 18:30 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Вижте двете версии за инцидента на "Граф Игнатиев" Вижте двете версии за инцидента на "Граф Игнатиев" Трудността на тази професия води до такива нежелани и много тежки инциденти, смята експертът Трагедията с пилотите - в петък, 13-и, в 13 часа Трагедията с пилотите - в петък, 13-и, в 13 часа Нашият Григориански календар означава, че вероятността 13-ият ден от месеца да се падне в петък е малко по-голяма, отколкото всеки друг ден от седмицата Единият загинал пилот чакал сватба и бебе Единият загинал пилот чакал сватба и бебе Следващата седмица била планирана сватбата му. Жена му е бременна в седмия месец Бойко Борисов: Кои хора изтриха записите от Граф Игнатиево Бойко Борисов: Кои хора изтриха записите от Граф Игнатиево Вижда се разруха навсякъде, а претенциите им са до небето, гневен е Борисов Ето го майор Петко Димитров, трагично загинал в "Граф Игнатиево" Ето го майор Петко Димитров, трагично загинал в "Граф Игнатиево" За безупречно изпълнение на служебните си задължения майор Димитров е награждаван многократно от министъра на отбраната и от командира на ВВС Смяната на пола на деца да се разреши при определени случаи, предлагат ПП-ДБ Смяната на пола на деца да се разреши при определени случаи, предлагат ПП-ДБ Законът обаче предвижда изключение: смяната на пола на деца се разрешава в случаи, когато съществува сериозна опасност за живота или здравето на децата Това не е Гала, а Спаска Това не е Гала, а Спаска Това било рожденното й име Наистина ли е на 51 години и е толкова секси Наистина ли е на 51 години и е толкова секси Освен на гена си, певицата залага и на здравословното хранене и движението в порядъчни количества Бургаски зрелостници получиха почетното отличие на Министерството на образованието Бургаски зрелостници получиха почетното отличие на Министерството на образованието Те са възпитаници на ППМГ и Немската гимназия в морския град В Камено питат как да изгонят Димче Миладиноски - направил медицински център, който никога не заработил В Камено питат как да изгонят Димче Миладиноски - направил медицински център, който никога не заработил От февруари т.г. той изобщо не се е появявал в града
Швеция ще плаща до 30 000 евро на мигранти, които напуснат доброволно страната Швеция ще плаща до 30 000 евро на мигранти, които напуснат доброволно страната Очакванията са мярката да влезе в сила в началото на 2026 г. Тежка катастрофа край Гълъбец, кола е премазана Тежка катастрофа край Гълъбец, кола е премазана Инцидентът е станал преди час Турция готви яка секира, която ще засегне всички Турция готви яка секира, която ще засегне всички Според властите тази мярка има за цел да направи финансовите взаимоотношения между потребителя и продавача по-прозрачни и да оптимизира процедурата по събиране на данъци Изгони мъжа си и ходи сама по плажовете Изгони мъжа си и ходи сама по плажовете От кадрите лъха истинска морска идилия и привидно на блондинката нищо не ѝ липсва, но опитните очи на последователите ѝ нямаше как да не забележат, че съпругът на Мария – Нойзи, не присъства на нито един кадър Най-голямата мъжка кифла във футбола си опъна бръчките Най-голямата мъжка кифла във футбола си опъна бръчките Любимият на Николета Лозанова е супер суетен мъж и да не изостане по-назад от ред други знаменитости в световен мащаб също е прибягнал до тази процедура Виктор Орбан: Германия най-накрая се събуди относно миграцията Виктор Орбан: Германия най-накрая се събуди относно миграцията Охраната на границата се превърна в негативна дума в последно време, защото всеки трябваше да пусне мигрантите – който ги спре, е лошият, каза Орбан Арестуваха майката, изхъврила бебето си в коша Арестуваха майката, изхъврила бебето си в коша От лечебното заведение в Силистра съобщиха, че момченцето е недоносено Вътрешният министър не потвърди за загинали в авиобаза Граф Игнатиево Вътрешният министър не потвърди за загинали в авиобаза Граф Игнатиево Подробности относно детайлите на инцидента вероятно ще се представят от военна прокуратура и наблюдаващия прокурор Вижте програмата за празника на ж.к."Меден рудник" Вижте програмата за празника на ж.к."Меден рудник" Тържествата започват в събота, 14 септември, с поднасяне на венци и цветя пред паметната плоча на първите заселници Попадна в болница заради предозиране с Оземпик Попадна в болница заради предозиране с Оземпик Предозирала с лекарството за диабет, призна, че най-голямата грешка в живота й била да приема медикамента
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Баба казваше:
-Чедо, бягай от мъж със здрави и чисти чорапи. Или е женен или живее с майка си.
Виц на деня Виц на деня Сестра на дете, ударило друго:
- Що си ударила брат ми?
- Каза че съм дебела!
- И какво? Като го удари, да не отслабна?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мозъкът по принцип не се вижда, но отсъствието му се забелязва.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори