×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разпродаде парцалите на Светлана


26 Август 2024, Понеделник, 09:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Баровецът Християн Гущеров е изтъргувал два модни аксесоара и куфар на „Луи Вюитон”, както и една чанта на „Шанел” за общо 10 000 лева.

Християн Гущеров е разпродал колекцията от чанти на жена си Светлана, научи „Уикенд”. Овалният баровец е изтъргувал два модни аксесоара и куфар на „Луи Вюитон”, както и една чанта на „Шанел” за общо 10 000 лева. Дебеланкото разпродал нещата, за да си плати няколко дълга. Това докарало кльощавата му жена до същинска нервна криза, заплахи с развод и отнемане на децата.

Само чантата на „Шанел” била купувана за над 8000 лева. Като нови двете чанти на „Луи Вютон” стрували по около 5 бона бройката, а куфарът - $ 7000 или малко над 12 бона. Именно продажбата на куфара изкарала от равновесие Гущерова, която най-много тъгувала за него. Суетната блондинка не можела да се примири, че вече няма да може да се фръцка с оригиналните си аксесоари. Тя дори обмисляла да си купи по-евтини ментета, за да не се срамува, че няма скъпи вещи. Гущерова е ценител на луксозните модни брандове и обича да парадира с дрехи, бижута, коли, вещи и лукс, който вече е само мираж за семейството й.

Както „Уикенд” писа, Християн е задлъжнял на десетки приятели и познати, дълговете му от комар са огромни и е успял да погаси само много малка част от тях с продажбата на чантите, които той е купувал за жена си в добрите дни.

„Скъпи момичета, искам да ви дам един съвет, основан на моя горчив опит. Никога не се доверявайте сляпо на мъже, независимо от любовта, която демонстрират. За съжаление, някои мъже се възползват от доверието ви, за да ви измамят или ограбят. Те могат да ви изоставят без дрехи, храна, да ви вкарат в дългове към лихвари, без да се грижат за децата ви. Искам да ви разкажа за моя собствен опит с такъв измамник и за последиците от това, че живях с него, както и за дълговете, които той натрупа. Важно е да помните, че не всички мъже са такива. Но е от съществено значение да бъдете бдителни и да не се доверявате на сляпо. Слушайте интуицията си, общувайте открито и не се страхувайте да потърсите помощ, ако се окажете в подобна ситуация. Вярвам, че споделянето на моята история може да ви помогне да вземете по-информирани решения и да се предпазите от подобни преживявания“ – написа преди месец Гущерова. Именно тогава се е състояла продажбата на вещите й, която я е изкарала от равновесие.

От снимките на Светлана в социалните мрежи се вижда, че в момента тя износва старите си дрехи или пък одежди, които са й подарили срещу реклама, най-често парцалките на друга легендарна труженичка на сексуалния фронт - Златка Райкова.

Семейството почива на аванта в Обзор

Най-после Християн и Светлана успяха да отидат на море. Те отдъхват на родното Черноморие и по-конкретно в Обзор, където от местен хотел са поканили бившата еротична моделка да им гостува със семейството си, а в замяна да ги рекламира. Плеймейтката от Търговище публикува куп хвалебствени снимки как си почиват безплатно.

Отиде на море за 2 бона на вечер в Обзор

Уви, семейството няма пари дори за чадъри и шезлонг, а ходи на плаж на свободната зона и носят от хотела столове и чадър. Светлана поне показа, че храната е обилна и нейният любим мъж успява да се нахрани с няколко порции от закуската в хотела.
 


В категории: Лайфстайл


17
Коментара по темата
17.
Христо Тодоров
27.08.2024 18:10:49
1
3
До Тодор Христов

Мн си прав адаш на оборот
16.
ТОДОР ХРИСТОВ
27.08.2024 15:28:36
0
19
Защо ни занимавате с тези отрепки?Дъртият Гущер е някакъв мошеник, забогатял по време на Прехода. А тези паразити живеят на негов гръб.
15.
Брей
27.08.2024 09:28:11
1
21
Християн не може да си види чурката от шкембето.
14.
Мив
26.08.2024 19:19:26
1
24
Смех!
13.
Йокин
26.08.2024 19:00:00
1
30
Da се,,пусне"по трасето,но оная й работа след четири раждания е като ВОЙНИШКО кепе!!!
12.
Своднико
26.08.2024 18:11:11
0
38
Да се пуска отново к*рвето като на времето 200лв на час пълна програма в ало.бг и ще избият кинтите
11.
Стоичкофф
26.08.2024 17:19:49
1
34
Вече ще ползва найлонови торбички от Кауфланд.
10.
Ddd
26.08.2024 16:35:23
2
62
Стига вече сте ни занимавали с тия измикяри! Има далеч по стойностни неща от тия !
9.
Николай Стоименов
26.08.2024 13:19:33
2
88
Стига сте ни занимавали с тия боклуци бе
8.
Спрете
26.08.2024 12:51:40
0
91
Спрете да пишете за тези безмозъчни паразити и крадци .
Има толкова много проблеми за обсъждане ,вие пълните страниците стая простотия
7.
Справедлив
26.08.2024 11:52:32
1
92
С клюки за паразитната част от обществото държава не се гради - по-скоро се до унищожава.
6.
ОцелялОтСДС-Чумата
26.08.2024 11:33:23
0
95
Абре Мисирки!
До кога ще ни занимавате с разни парцали ?
Не можете ли да намерите други теми и събития? Колко важни са тези парцали, та непрекъснато с тях ни занимавате?
5.
Хаха
26.08.2024 11:11:37
1
88
Дебелия явно яко закусва там.Абе сега ще вудят откъде изгрява слънцето.Цял живот не са работили.Чакали на баща му да им дава каквото е отйраднал
4.
пренцеса парцелеса
26.08.2024 09:59:35
3
85
всяка втора в тиндар е като тая
3.
БмБ
26.08.2024 09:32:28
10
52
по-просто нещо от жената няма,да си наврат парите в лайняните дупенца
2.
XX
26.08.2024 09:31:38
27
51
Бих искал да си купя използваните прашки на Светлето. Дано по тях е останал аромата на потна катерица и засъхнало аки. Нека Гущера се свърже с мен или ми ги изпрати на адрес:
гр. София, пл. Славейков 4А, 4 етаж "Централата на ПП Възраждане"
Благодаря предварително!
1.
1
26.08.2024 09:31:19
3
96
флегми какво ни занимавате с тея парцалеси.. Аман ей..Светът ще свърши курвите не..ФЛАГМАН САМО ВАЖНОТО ХАХАА
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Тенденцията се запазва въпреки строгите наказания - на някои хора просто не им дреме и карат пияни и дрогирани „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс Краткият, непланиран интимен контакт може да ви даде много енергия Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър 
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Когато Пеевски рискува живота си за България, нека искат оставки. Виц на деня Виц на деня В дискотека:
- Бейби, искаш ли да правим с*кс?
- Уау, какво нахалство! Направо останах без думи!
- Е, нищо де, само кимни с глава!
Виц на деня Виц на деня Звъни тъщата на зетя:
- Синко, идвай, жена ти ражда. Има три пръста разкритие.
- Това нищо не е, така ми я дадохте.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мили деца, учете! Вие сте бъдещето на Германия, Великобритания и Щатите.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори