×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лихварят Кютюка към полицейски свидетел: Чака те път към оня свят!


Лихварят Кютюка към полицейски свидетел: Чака те път към оня свят!
91-годишният Димитър Камиларов е уплашен: „Той наистина може да ме убие“.
25 Август 2024, Неделя, 17:00 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Лютви Мехмедалиев заяви, че медиите са никои и нямат право да видят жив ли е богатият старец, който той държи от 6 месеца

Известният айтоски лихвар Лютви Мехмедалиев Кютюка, когото МВР разследва за имотни измами, е заплашил един от полицейските свидетели със смърт, разказа самият той. „Знаеш ли какво те чака? Чака те път към оня свят. Ще те унищожа. Ще те ликвидирам“, е заявил Кютюка по телефона на 91-годишния Димитър Камиларов.

Според него, разговорът се е състоял в събота вечерта в 19:49 ч., малко след като „Флагман“ описа как Кютюка от 6 месеца държи при себе си болния, но богат 91-годишен Димитър Димитров и е започнал да прехвърля имотите му на близки и роднини.

Камиларов и Димитров са колеги и приятели. Единият Димитър се грижел за болния си съименник до февруари тази година, когато Кютюка научил за съществуването му и го отвел на неизвестно място. Почти веднага Димитров останал без собствения си апартамент в центъра на Бургас, който бил прехвърлен на зетя на Кютюка. А приятелят на Мехмедалиев – Станчо Станчев, пък се сдобил с пълномощно да се разпорежда с всички останали имоти на болния възрастен мъж. В схемата са участвали нотариуси, рамо е дал и съдът. Димитър Камиларов е един от свидетелите, разпитани от полицията по случая.

Лютви Мехмедалиев Кютюка отказва да пусне журналисти при дядо Димитър Димитров, когото държи от 6 месеца на неизвестно място

Пред „Флагман“ Кютюка каза, че никого не е заплашвал. „Това са глупости. Пишете само лъжи“, каза той. „Мехмедалиев ми звънна два пъти. Беше бесен заради статията и само ме заплашваше. Каза, че ще ме убие. Той наистина може да го направи“, заяви дядо Димитър. Когато Кютюка се обадил, Камиларов не бил сам и пуснал разговора на говорител, за да го чуят всички.

Същевременно Мехмедалиев, който вече веднъж е осъждан за имотни измами, категорично отказа да допусне екип на Флагман.бг до дядо Димитър Димитров, за да се увери, че човекът е жив и за него се полагат адекватни грижи. „Ти какъв си му, че ще се виждаш с него?“, заяви Кютюка.

 


В категории: Крими , Айтос


Това не е Гала, а Спаска
Това не е Гала, а Спаска 13/09/2024, Петък 18:30 1
45
Коментара по темата
45.
До 3
28.08.2024 15:30:22
0
0
Жалко! Биеш се гърдите като националист, ръсиш расизъм ама с правописа си катастрофирал яко !!!!!
44.
Ахмед
27.08.2024 18:09:11
1
4
Боклукът си е боклук,без значение от какъв етнос е! Неразбираемо в случая е защо някои коментатори обръщат това на етнически конфликт. Или може би това е целта на публикацията! Много турци също са потърпевши от този лихвар.Кофтито в цялата работа е, че една жълта медия като "флагман" изземва правомощията на полицията и съдебната власт. Много често тази медия съвсем провокативно и избирателно насъсква едни хора срещу други!
43.
гражданин
26.08.2024 22:06:35
0
7
този боклук всички го познават и от Айтос и от Айтоските села че и Руен и Рурнските селата .Хората го гледат с отвръщение този мошенник , а той ди мисли че е някия поп звезда
42.
*********
26.08.2024 19:13:13
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
41.
КЮТЮК БЕЙ
26.08.2024 17:08:40
2
0
Ех,мои мили, гяурчета любими
40.
Кютюка
26.08.2024 17:06:01
5
1
гъци, гъци, гяурчета мои, гъци, гъци, ще превръщат жените ви в проститутки, ще взимат имотите ви, ще ви заплашват, а вие ще мълюите и ще се възхищавате на автентичното дпс на доган, гъци, гъци, гяурчета мои
39.
Оправията е лесна
26.08.2024 15:49:43
3
5
Трябва да се намали населението до 1 милиард, като 950 милиона от тях да живеят в трудови концлагери!!! Останалите 50 милиона трябва да бъдат тотално следени и за всеки гаф да се пращат и те в трудовите концлагери
38.
само врели-некипели
26.08.2024 09:21:37
0
10
лошото е, че полиция, прокуратура ще си свършат работата, но съдът - ах този независим съд ще го оневини. Иначе мотивите му са толкове детински, че няма накъде - дядото разполага с влог и то не малко пари, на фона на това от което се нуждае - а то е малко все пак е на 91 г. Няма причина да се продават имотите му, но "айтозлията" загрижен. Той какъв е на дядото и щом има съмнение за нередности няма причина да не допусне медия да го видим кви ги върши.
37.
:((
26.08.2024 08:09:45
0
20
Жалко за стареца. След като Кютюка го е отвлякъл и насила е подписал необходимите на фронта зверга пълномощни и документи надали е жив. Полицията да го хваща този престъпник и цялата му рода и да бъдат съдени до дупка. Но няма да върнат горкият човечец. Млад човек няма да издържи на този стрес, камо ли той.
36.
До 33
26.08.2024 07:23:26
0
14
Абсолютно точно резюме на положението в България!
БРАВО за анализа!
35.
Последен Валс,сбогом любима
26.08.2024 05:33:29
0
14
Истината е че по хитрото съсловие изяжда икономически по простото такова.Дали с помоща на други хитретци във властта,дали законно с мизерни заплати,Хитрото Съсловие се възползва от наивността и добротата на остатъкът от едно комунистичвскожнаивно общество вярващо в Институции и Справедливост,,то не бяха Ходжи милионери Бавачки гледачки на Бъдеще,,живеем в строй наречен Демокрация а най Уродливата и форма в Света е тук в БГ,,Навремето скачаха по мегданите за Банани,,а сега скачат за парченце печена безплатна общинска скумрия на мегдана
34.
Абе
26.08.2024 00:26:16
0
25
Де са онез дето все се карат в парламента За какво сме ви избрали бе.Не ви ли е срам.Някакъв безмозъчен идиот итвлякъл човека и го пграбва и никой не реагира Айде бе.Лично ще отуда и само на кютюк.ще ми стане.Егати държавата Да говорите можете като стане нещо мълчите Дее оня министър на мвр дето не ще да напуска Айде бе що не изпращаш хора да го арестуват веднага и цялата му фамилия и да помогнете на човека.Тива е абсолютно ненормално
33.
Средновековието римейк
26.08.2024 00:22:41
1
24
Разделянето на обществото на „агресор и подчинени" не мирише ли на гражданска война?
- Не, това е просто опит на Историята, в България да живеят два различни народа, които говорят на един и същ език, имат обща територия, но обитават различни социални не етажи - а светове. Българяните могат ясно да бъдат описани като хора, тежко враждебни на всички останали, т.е на българите. Те са убедени, че са по-добрите, по-важните, те са хубавите, умните, енергичните, творческото начало - че са, всъщност, солта на Земята, ((но че Бог ги е наказал да се родят тук, а те могат да оправят Божията грешка като се легализират и другаде, оставяйки тук имотите си и своите управляващи.)) ((Това съсловие е тънката ципа на приемащите се за "първа ръка хора", които общо взето са пренесли всичко, което са могли на Запад. Връщат се тук само за да нагледат имотите си и тези, които им служат. Българи не са, но ако все пак успееш да ги уличиш в нещо българско, те се обиждат.)) Българяните започват колкото може по-рано да говорят с децата си на чужд език, българският е само за ниско-културно битово общуване, за разговор с прислугата - но не бива да се практикува публично пред хората. Иска им се децата им да не знаят български, за тях е чуждо всичко случило се в България през последните 150 години. Всъщност това са чужденци, които обаче нямат намерение да се връщат там, където са, а и истината е, че те нямат къде да се върнат. Техният генезис е тук, по нашите земи - това са хора тук, но от "отвъдното".
Останалото множество от хора всъщност е "долната класа", "простолюдието", "народецът" - които обитава низините на съвременната българска социална структура - една съвсем тънка ципа свръх богати българяни, второ - умираща, отчаяна, объркана средна класа, но все още много енергична и способна на политически прояви, и на трето място - увеличаващата се долна класа на България. Това е огромна маса - овълчен, отвратен, озлобен, дезинтересиран, политически отчужден народ, който може да бъде и опасен. Той е управляем и може да бъде запален, насъскан срещу цигани, турци, чужденци, включително и срещу самия себе си. На българите непрекъснато им се обяснява, че са нискокачествени, че са грешка на историята, че културата им не същества. И това се доказва не просто на българите, а на децата им - че нашият културен проект не се е състоял, и че е просто една досадна грешка на Историята. Така двете Българии живеят не паралелно, а перпендикулярно и в точката на допир всеки заинтересован с минимални технологични умения може да предизвика тежък конфликт. При това положение българското политическо и културно гето, в каквото се превърнахме, от двете си половинки ще трябва да взима нови съдбоносни решения. Боя се, че няма кой да ги взима.
- Какви решения?
- Решения, касаещи общата съдба на България. Притеснява ме усещането, че държавното ръководство в България е неспособно и неготово да взима такива решения. Тоест - усещането е, че няма никой вкъщи. Механизмът на действие на българската държава е за уреждане на балдъзи, за подялба на бюджетни пари, на европейски пари - а близо до нас започнаxa военни конфликти.
32.
4та национална катастрофа
26.08.2024 00:20:09
1
16
Видовден идва, до 5-6 години камък върху камък няма дада остане, от тазиж карикатура на общество. А въпросните карикатури , от най ниския ешалон до високата маса, ще бъдат телепортирани към някоя пустиня, самотен канибалски остров ..където ще се срещнат със хорър реципрочен на този които създадоха за милиони българи, турци, и всички клетници живеещи на тази изгорена земя, тази Ничия земя, където живота ни вече няма значение за тези изчадия на плътния мрак.
31.
Българина
26.08.2024 00:13:39
1
19
До 25. Демокрация

Съдии и прокурори трябва да са изборни длъжности, както в хАмерика!
30.
Наблюдател
25.08.2024 22:24:25
0
32
Интересно, що за държава сме, щом някакъв безпроблемно може да заплашва свидетел и при това възрастен и беззащитен човек!?
29.
Пешо
25.08.2024 22:15:17
0
25
Защо прокуратурата не се самосезира за случая или и те са в играта? Има нотариуси, като Атанас Димов например при които минава всичко. Явно е срещу добро заплащане. При срок за пазене на документи 10г отидох при него да проверя документи по нот.акт, чрез които съм измамена с жилище. В кантората му ми казаха, че са минали към 5 години, сложили са ги в архив и нищо няма да ми покажат.
И той надали е сам. Имотната мафия в Бургас и областта е много силна и бе се бои да унищожава хора и документи.
И се чудиш защо дон Дамаджан има толкова имоти. Колко ли хора е ощетила и жена му, която е нотариус?
Има ли власт някой в тази ни уж държава да съди и осъди тези овластени престъпници?
28.
*********
25.08.2024 21:19:27
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
27.
Брус ли
25.08.2024 21:07:10
6
4
Кетюка президент
26.
25 много
25.08.2024 20:49:07
2
27
Точен и актуален коментар. За жалост никой от прогнилата верига няма интерес, но наистина идеята е чудесна.
25.
Демокрация
25.08.2024 20:34:56
3
51
Съдиите са най-големите престъпници!!! Почти всички съдии се друсат, пият, ходят по проститутки, педофилстват, зоофилстват, правят садо-мазо, участват в убийства и грабежи. Апък жените съдийки са меркантилни и озлобени незадоволени шаврантии. За жалост сме демокрация и всеки си прави каквото иска. Съдиите трябва да са публични лица в обществено публичен регистър и всичките тяхни имоти и на семейството им, да бъдат описани за пред гражданите. Също така трябва да се знаят тяхните хобита, интереси, приятели, развлеченията. Съдията дефакто е най-важният в обществото защото той определя кой крив, кой прав! Той се явява нещо като Господ. Съдията може невивен да направи виновен, а виновен да направи невинен, като не носи отговорност за това. Апък съдиите трябва да носят наказателна отговорност за несправедливи присъди!!! Не може гражданите да носят отговорност за най-малкото, като дори полицаите поемат някаква отговорност за деянията си, а съдиите не носят абсолютно никаква отговорност. Това е американската демокрация!!! Не може съдията да е абсолютно анонимно лице и да не се знае нищо за живота му. Съдиите трябва да бъдат осветявани както политиците
24.
Амзата
25.08.2024 20:17:52
1
37
Китюка е с дядото в село Изворище. Там се крие. И редовно ходи на басейна на Минералните бани във Ветрен да слухти и да измами някой
23.
21 с малките и букви и грамотното писане
25.08.2024 19:57:12
0
10
този не беше ли с казаните за ракия
22.
Kukujju
25.08.2024 19:40:47
0
12
Zetq na Kyutyuka zashto li vze dashterya mu est che za pari nyama da e zaradi vanshniya i vid :D bravo na momcheto oredi si jivota pone a lybov moje i lybovnicata mu da mu dava :P
21.
Неграмотното с главните букви N.20
25.08.2024 19:40:04
7
9
Важно и неотложно е да научиш правопис , недей ни занимава с интриги и уйдорми ( по вашему )
20.
ВАЖНО И НЕОТЛОЖНО
25.08.2024 19:23:19
1
18
РЕДЖЕБ АПТАЛИЙСКИ НАЛИ СЪЩО Е С КЮГТЮКА СИГУРНО ШИШИТО МУ ВАДИ КИРЛИВИТЕ РИЗИ
19.
Ей Манго,
25.08.2024 19:20:51
2
31
дето си писал хахаха - няма нищо смешно . Един възрастен човек е в беда , ние си уважаваме старците , не ги хвърляме по улицата да просят , не си продаваме дъщерите на пазара за булки нито ни се случва син да е и внук едновременно . Не се опитвай да смяташ , тва се учи в училище - едно време задължително .
18.
До Кичка
25.08.2024 19:18:20
1
28
Какви 2лв, той за 2ст. работа ако свърши този клоун би било чудо. Само чупят стойки, правят се на загрижени и разхождат униформите. Те поне само безполезни са бяха, а те са вредни на всичко отгоре, защото ако отиде някой роднина на дядо Димитър и му обърне захапката на тоя манаф, после познай кой ще блажи от обезщетение и кой ще го шприцоват в затвора.
Само ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА би донесла малък, но реален шанс България да почне отначало и към по-добро.
17.
Хахаа
25.08.2024 19:12:59
5
14
Нали имотите вече са по половин милион, един милион в центъра, че даже и повече? Как така се губят за минути активи за милиони вие чувате ли се?!
16.
Истината
25.08.2024 18:53:25
4
54
Оставихте турчалята да ви управляват отново след 475 год робство до преди 150 год и да се разпореждат с имотите ви и животите ви по зле от тогавашния башибозук. В тая кочина БълХария cамо мазни чалгаджии, силиконови курви и малоумници останаха.
15.
Айде пак изквича
25.08.2024 18:39:51
3
19
От психото да се задейства някой - пациента с главните букви пак е взел телефон и сере нови тъпни
14.
згшшзшхзшхзшгшзшгзшгз
25.08.2024 18:25:43
25
12
ЕТО. КОЙ. ВИ. УПРАВЛЯВА. 100. ГОДИНИ..........ТИКВАТА.....НЕЗАКОНЕН. СИН. НА. ПРАВЕШКИЯ. СЕЛЯК....А. ПРАВЕШКИЯ. Е. НЕЗАКОНЕН. СИН. НА. ЦАР. ФЕРДИНАНД.......ПРЕЦИДЕНТА. Е. НЕЗАКОНЕН. СИН. НА. МОНКАТА. ОТ. МАДРИД.....А. ТОЙ. НА. ЦАР. БОРИС. А. ТОЙ. НА. ФЕРДИНАНД....ТОЕСТ. ОТ. 100. ГОДИНИ. ВА. УПРАВЛЯВА. ФАМИЛИЯ. ФЕРДИНАНД....ТОЕСТ....ЧИФУТИ......ШИШИ. Е. ЧИФУТ....ГЛАВАНАКА.....ГОРИЧКАТА....ИЗРАЖДАНЕ....ПОЛККОВНИКА.....СА. ЧИФУТИ......ПЛАН. МОЙСЕЙ. ЗА. БЪЛХАРИЯ....ВЪРВИ. ПО. ПЛАН.....ДО. 3. ГОДИНИ......ЗА. ВАС. ЛЕВАЦИТЕ.....ЕГАСИ. ФЕСТА. В. БЪЛХАРИЯ.....
13.
Запознат
25.08.2024 18:23:05
3
30
Най вероятно човека не е жив и гние в гардероба
12.
Кичка
25.08.2024 18:17:35
0
69
Ами шефа на милицията в Бургас, нали е голям приятел на Флагман?!? Нека да свърши работа за 2 лева поне, и ако няма доказателства, да чу счупят новите зъбки на кютука при “съпротива при арест”! Или като си на хранилката, не можеш да се месиш май…
11.
Скорпион
25.08.2024 18:05:52
2
57
Есть кютюк есть проблем, нет кютюк нет проблем. Ще си намери майстора а и другите дето го подкрепят
10.
Potres
25.08.2024 18:03:06
2
33
Няма честност, няма закони за измамници . Разкриват ги за тартори на бандата на пуделите дерибеи зърнари, които източват милиони, а те си позволяват и се крият зад абревиатурата ДПС, ДБ, ПП и тръбят, че не трябва да ги закачат защото заедно с пътя на Копринката и Радев правили далавери и ала-бала.
Тези хора наистина са се самозабравили , народът няма да им прости нито кражбите през годините, нито шашмите в момента. Попитали Джейхан Ибрямов : "Ти по- богат ли си от Доган или само Чакъров и Аталай го бият по състояние "?
В кафенето, където през уикенда разтоварвали с табла или белот на джейхановците им викат "Бита карта" споделя общински съветник от промяната.
9.
Само Перата ги оправя такива Кютюци
25.08.2024 18:01:26
5
58
Пера къде си Маняк? Време е да посетиш Кютюка и да го Превъзпиташ!
8.
Ko kaза ко
25.08.2024 17:47:07
3
67
Кютюк ли си къв си ей ся ти се е..б..аа майката , оглеждай се ,че ще ти пръсна кратуната измамник долен , само да те срещна и си направил трансфер
7.
В Росенец
25.08.2024 17:46:24
1
65
където беше събрал лихварите на оперативка някой беше снимал . Имаше хляб Добруджа с маргарин и луканка и пластмасови айрянчета .Може да изкарате някой от село , но не може да изкарате село Дръндар от него .
6.
Докого
25.08.2024 17:42:08
1
74
Всички си затварят очите че един мургав господин , представящ се за татарин отмъкна от Българска Банка за Развитие 30 милиона и с тях си построи сарай на плажа в Росенец . Нареди да засекретят документацията , но вестник Сега и много други медии писаха за тези 30 милиона . Костов пък писа че същият е проклятието на България .
Защо някой от журналистите не го пита как мисли да ги възстанови - 30 милиона е доста сериозна сума , мислим ?
5.
A
25.08.2024 17:35:40
2
82
Имотната мафия не спи. Така се става богат за една нощ.
4.
Изверг
25.08.2024 17:26:56
1
105
Къде е полицията , прокуратурата това не е нормално хора
3.
Жалко
25.08.2024 17:26:16
3
104
До къде стигнахме българите, тези мангали мислещи се за турци да се имат за хора..вие сте мангали родени и такива ще умрете, без значение дали ивате пари или не, а още по - малко с такива пари..само зарин и белене за вас. Паплач мръсна
2.
Мда
25.08.2024 17:22:40
1
92
Типичен представител на Догановата клика . Писали писмо на Сарафов да не се арестуват само престъпници от Догановите . Не отричат че ги арестуват справедливо , просто имало и други . Простотията и нахалството им е недостижима просто .
1.
Морски
25.08.2024 17:16:13
1
116
Да еба джагала нагъл да еба ....
Марш в Анадола бе, обрязана маймуно.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Вижте двете версии за инцидента на "Граф Игнатиев" Вижте двете версии за инцидента на "Граф Игнатиев" Трудността на тази професия води до такива нежелани и много тежки инциденти, смята експертът Трагедията с пилотите - в петък, 13-и, в 13 часа Трагедията с пилотите - в петък, 13-и, в 13 часа Нашият Григориански календар означава, че вероятността 13-ият ден от месеца да се падне в петък е малко по-голяма, отколкото всеки друг ден от седмицата Единият загинал пилот чакал сватба и бебе Единият загинал пилот чакал сватба и бебе Следващата седмица била планирана сватбата му. Жена му е бременна в седмия месец Бойко Борисов: Кои хора изтриха записите от Граф Игнатиево Бойко Борисов: Кои хора изтриха записите от Граф Игнатиево Вижда се разруха навсякъде, а претенциите им са до небето, гневен е Борисов Ето го майор Петко Димитров, трагично загинал в "Граф Игнатиево" Ето го майор Петко Димитров, трагично загинал в "Граф Игнатиево" За безупречно изпълнение на служебните си задължения майор Димитров е награждаван многократно от министъра на отбраната и от командира на ВВС Смяната на пола на деца да се разреши при определени случаи, предлагат ПП-ДБ Смяната на пола на деца да се разреши при определени случаи, предлагат ПП-ДБ Законът обаче предвижда изключение: смяната на пола на деца се разрешава в случаи, когато съществува сериозна опасност за живота или здравето на децата Това не е Гала, а Спаска Това не е Гала, а Спаска Това било рожденното й име Наистина ли е на 51 години и е толкова секси Наистина ли е на 51 години и е толкова секси Освен на гена си, певицата залага и на здравословното хранене и движението в порядъчни количества Бургаски зрелостници получиха почетното отличие на Министерството на образованието Бургаски зрелостници получиха почетното отличие на Министерството на образованието Те са възпитаници на ППМГ и Немската гимназия в морския град В Камено питат как да изгонят Димче Миладиноски - направил медицински център, който никога не заработил В Камено питат как да изгонят Димче Миладиноски - направил медицински център, който никога не заработил От февруари т.г. той изобщо не се е появявал в града
Швеция ще плаща до 30 000 евро на мигранти, които напуснат доброволно страната Швеция ще плаща до 30 000 евро на мигранти, които напуснат доброволно страната Очакванията са мярката да влезе в сила в началото на 2026 г. Тежка катастрофа край Гълъбец, кола е премазана Тежка катастрофа край Гълъбец, кола е премазана Инцидентът е станал преди час Турция готви яка секира, която ще засегне всички Турция готви яка секира, която ще засегне всички Според властите тази мярка има за цел да направи финансовите взаимоотношения между потребителя и продавача по-прозрачни и да оптимизира процедурата по събиране на данъци Изгони мъжа си и ходи сама по плажовете Изгони мъжа си и ходи сама по плажовете От кадрите лъха истинска морска идилия и привидно на блондинката нищо не ѝ липсва, но опитните очи на последователите ѝ нямаше как да не забележат, че съпругът на Мария – Нойзи, не присъства на нито един кадър Най-голямата мъжка кифла във футбола си опъна бръчките Най-голямата мъжка кифла във футбола си опъна бръчките Любимият на Николета Лозанова е супер суетен мъж и да не изостане по-назад от ред други знаменитости в световен мащаб също е прибягнал до тази процедура Виктор Орбан: Германия най-накрая се събуди относно миграцията Виктор Орбан: Германия най-накрая се събуди относно миграцията Охраната на границата се превърна в негативна дума в последно време, защото всеки трябваше да пусне мигрантите – който ги спре, е лошият, каза Орбан Арестуваха майката, изхъврила бебето си в коша Арестуваха майката, изхъврила бебето си в коша От лечебното заведение в Силистра съобщиха, че момченцето е недоносено Вътрешният министър не потвърди за загинали в авиобаза Граф Игнатиево Вътрешният министър не потвърди за загинали в авиобаза Граф Игнатиево Подробности относно детайлите на инцидента вероятно ще се представят от военна прокуратура и наблюдаващия прокурор Вижте програмата за празника на ж.к."Меден рудник" Вижте програмата за празника на ж.к."Меден рудник" Тържествата започват в събота, 14 септември, с поднасяне на венци и цветя пред паметната плоча на първите заселници Попадна в болница заради предозиране с Оземпик Попадна в болница заради предозиране с Оземпик Предозирала с лекарството за диабет, призна, че най-голямата грешка в живота й била да приема медикамента
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Баба казваше:
-Чедо, бягай от мъж със здрави и чисти чорапи. Или е женен или живее с майка си.
Виц на деня Виц на деня Сестра на дете, ударило друго:
- Що си ударила брат ми?
- Каза че съм дебела!
- И какво? Като го удари, да не отслабна?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мозъкът по принцип не се вижда, но отсъствието му се забелязва.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори