×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Навръх националния празник на Украйна: Зеленски се закани лошо на Путин и Русия


Навръх националния празник на Украйна: Зеленски се закани лошо на Путин и Русия
Ще узнае какво е отмъщението, заяви украинският президент
24 Август 2024, Събота, 13:51 ч.
Автор: Флагман.бг

Речта му бе публикувана днес, когато страната отбелязва Деня на независимостта

Войната "се върна" в Русия, която "ще узнае какво е отмъщението", заяви украинският президент Волидимир Зеленски, цитиран от Франс прес.

Речта му бе публикувана днес, когато Украйна отбелязва националния си празник - Деня на независимостта. На 24 август 1991 г. страната се отделя от тогавашния Съветски съюз.

Русия искаше да "ни унищожи", но войната "се върна при нея, казва украинският президент на видеозаписа, който според него е направен в граничния район, откъдето бе извършено нахлуването в руската Курска област по-рано този месец.

"Престъпниците, които дойдоха да унищожат Украйна и които донесоха руини в нашия дом, със сигурност ще видят в руини своя дом“, заяви държавният глава и подчерта значението на единството на украинците в името на знамето и страната .

Зеленски подчерта, че "живеем в определящо време за Украйна“.

"Ние защитаваме независимостта и ще я защитим. Изтласкваме окупатора от Украйна и няма да му дадем покой“, отсече той


В категории: Войната в Украйна


70
Коментара по темата
70.
гръцки СМИ
27.08.2024 10:27:49
0
2
М. Захарова: „Смисълът на битката в Украйна е дали планетата ще остане под игото на перверзници или не“
Какво каза представителят на руското външно министерство?
https://tinyurl.com/2p8yc9r8
Както каза М. Захарова в открит дебат в Москва, войната на Русия с НАТО и Запада като цяло няма нищо общо с териториални придобивки или природни ресурси, а с това дали планетата ще бъде под игото на перверзници или не.
М. Захарова каза:
„Или цялата планета ще бъде под игото на перверзници, или не. И това е истината. .
Хората, които трансплантират гениталии на деца, са перверзници. Точка и удивителен знак“, каза Захарова сред аплодисменти, за да продължи:
„Или ние като цяла планета казваме, че това е нормално, знаейки, че е перверзия, или ще дадем шанс на себе си и на децата си в бъдеще. Нищо по-малко.
Това е истинското значение на битката. Смисълът на войната. Не за земите, не за ресурсите, а за да си останем нормални хора или „нови-нормални““.
69.
гръцки СМИ
27.08.2024 10:27:01
0
2
✔️Нова руска масирана ракетна атака сравнява Украйна!
В Кривий Риг е ударен хотел с десетки западни наемници
https://tinyurl.com/yzkah6r2
Втори пореден ден се извършва масирана ракетна атака от руснаците и вече са поразени Криви Ри, Киев, Житомир и Староконстантинов.
Има съобщения, че общо около 200 ракети са били изстреляни от руснаците, нещо което не е потвърдено.
Ако това е вярно, тогава днешната атака е дори по-голяма от вчерашната, която изстреля 130 ракети!
Заедно с ракетите по Украйна удрят и руски дронове камикадзе.
В Криви Ри беше ударен хотел, в който са отседнали десетки западни наемници.
✔️Украйна на тъмно: Обширни прекъсвания на тока – руските атаки осакатиха енергийната инфраструктура
Зеленски е в трудна позиция
https://tinyurl.com/yckvbury
Русия изстреля около 200 ракети и дронове в Украйна в понеделник , в нова вълна от атаки в отговор на нахлуването на украинските сили в района на Курск.
Атаката беше насочена главно към енергийната система на страната, което доведе до масови прекъсвания на електрозахранването в цялата страна.
Съобщава се за прекъсване на електрозахранването и спиране на водата в много райони, включително части от Киев, тъй като атаката беше насочена към същите енергийни инфраструктури в най-малко 10 района.
Иля Пономаренко
"Не, Русия няма да остане без ракети, няма да прояви милост, ако сме достатъчно послушни и ориентирани към дипломацията, и няма да спре да бомбардира Украйна в каменната ера, независимо какво можем да предложим в замяна на "преговори", при никакви обстоятелства – освен ако тя бъде победена и отречена в способността си да води тази война и да убива масово хора."
68.
Българин
26.08.2024 16:41:12
6
11
Това евреиско копеле наркоман нездраво мислещ зеленски съсипа Украйна та този дори не е украйнец а евреин зеленски назначен чрез преврат от сащ и Великобритания това е целта копелето зеленски да унищожи Украйна да огоди на помярите сащ и великобритания
67.
Н
26.08.2024 00:20:35
5
7
Той Путя вече не влиза в Телеграма , каза и на армията и на администрация да изтрият всичко , ма те викат че всичкото архив вече е при много лошите натовски французи , блаяядт
66.
До вяра
25.08.2024 21:16:27
5
6
Вяра ти що не пишеш по телеграм на путкин че е снажен красив млад мъжествен и ти ще го гушкаш докато шойгу не изревнува. А парцал руски?
65.
Ако може ,
25.08.2024 21:05:35
4
6
бил желал , вежливо да допълня :
последно официалната кореспонденция е че мосю Дурóф е включен във Френска програма за защита на свидетели. Пеел като канарче. Най-големият риск бил свързан с операциите на руzките служби в САЩ , Европа и Обединеното Кралство . Тва е за онези Еентелегентни Членки дето се чудят - въ що ни съ бийти ми читети. ?!
64.
До ХХ
25.08.2024 20:51:20
4
5
Брат , днес лично деплойнах в Дискорд сървър за картотекиране на ватници . До към 15 : 00 имаше към 92 лица .
И , смешното е че ни занимават с хора плюещи еврогеювите я имащи хомо любов . Малко ми тъпеят и двете страни , ма веднага се сетих за лейтенантчето .
Whatever, ти не си там , ма може да си направиш фейк мейл и да провериш , старите доносници още имахте що годе грамотност . Новите членове и особено членки на комунистическият интернационал ме разочароват .
63.
До Вяра
25.08.2024 20:42:31
4
5
Няма такава необходимост , има няколко сървъра #червени пирати на които просто докладваме ватници . Ще се изненадате колко е ефективно . Пример :
Свръхдържавата е ) в паника от ареста на Дуров понеже Телеграм и било основно средство за комуникация. По цял ден рев по тяхната телевизия за последиците .
62.
Вяра
25.08.2024 16:59:38
6
7
Защо защитниците на Зеленски не отидат да воюват в Украйна, ами само пишат простотии. Вървете бе хора, бийте се за тях. Така ще се отървем от такива военнолюбци като вас.
61.
от какво е болен сериозно Зеленски
25.08.2024 14:28:11
5
5
Според лекари, анализирали видеото от обръщението на Зеленски, той показва признаци на дълбока интоксикация (с хероин) и прилича на пациенти от техните отделения за наркозависими:
"Сплескване и взиране": лекарите анализираха от видеото от какво е сериозно болен украинският президент Зеленски 24 август
https://tinyurl.com/5n8vpcpu
"МК": Лекарите откриха симптоми на дълбока детоксикация при Зеленски със задух и люлеене.
Лекарите, след като изгледаха видео от последните обръщения на украинския президент Зеленски, казаха, че лидерът на Независимостта изглежда има сериозни здравословни проблеми.

В последното си обръщение към народа Зеленски изглежда зле. Клиничният психолог Алексей Лисенко в интервю за MK отбеляза, че президентът на Украйна има всички признаци на психологическо и нервно изтощение. Той отбеляза, че Зеленски доскоро и Зеленски сега са почти различни хора.
„Той е в постоянен стрес, напрежение и безпокойство... Не е изключено страстта му към психотропните вещества да повлияе на нервната му система“, отбеляза Лисенко.
Според консултант в център за рехабилитация на наркомани Зеленски сега изглежда като обикновен пациент в тяхното заведение. Очевидно беше подложен на дълбока детоксикация и затова се забелязваше задух, гримаси и люлеене.
60.
Велик Българанов
25.08.2024 12:50:51
6
9
До всички оплаквачи на зеленски и укрите му, какво не рабрахте, бе серсеми? Пак ще ви го напиша, щото да го разберете най сетне : Абе малоумник, абе зеленски какво бръщолевиш? Мръсна е......а гад, ти уби толкова невинни православни християни, колкото не можа Хитлер да избие евреи през целият период на мракобесното си управление. и за тия които все пак не са разбрали ще подчертая, това че си дал молив на маймуна не означава че те може да пише. Това сте вие драги русофоби и защитници на зеленски - маймуни с молив.
59.
ХХ
25.08.2024 10:07:32
5
9
До 52

"Вън от България мърши долни украински" - защо?
58.
XX
25.08.2024 10:04:21
4
6
До 55

"... а сега ЕС ще решават и наши войски да се бият на фронта му" - е и? Защо ЕС да не взима решения по различни въпроси?
57.
къв хайдутин
25.08.2024 08:58:17
6
6
си пък ти ве.....цървул......
мършата си ти,че дедо ти Петко Славейков ви го е казал ОЩЕ преди 100 и кусур години....
НЕ СТЕ НАРОД...А МЪРША.....
Като толкова завиждаш на украинците,пиши са и ти украински бежанец,белким се наядеш и напиеш на аванта.....да та ева в скъсаняка завистлив.....хайдутин бил..??? жив помияр си.....!!!

до 52
56.
До 18
25.08.2024 08:39:06
6
5
Ако пратим нашите войски дето са са недостатъчни и за България скоро и при нас ще долети Сармат. Дадохме си на тях парите, оръжието, сега и войската.
Защото не пратят мигрантите от Странджа в Украйна да се бият на фронта им? Така ще спрат да нарушават границата ни.
55.
Пешо
25.08.2024 08:23:52
4
7
Зелето прави с чужда пита майчин помен. Прави се на герой с чужда финансова и оръжейна помощ. Неговите укри си платиха и избягаха в Европа и са на наша издръжка, а сега ЕС ще решават и наши войски да се бият на фронта му. Да спре с белото, че много се величае и да си прибира боклука от хотелите ни.
54.
Какво
25.08.2024 06:38:53
4
9
Нещо е дрогата!!!!!!
Забрана на вероизповедание, тероризъм, корупция, масови убийства
53.
До 51
25.08.2024 00:04:40
5
3
Хвърли малко светлина кои точно са "новите територии" и Курск в списъка ли е. Лягам си, че утре като полетят Посейдони и Сармати, ужас някакъв, тези ракети били по-бързи и от изненадан кадировец.
52.
Хайдутин
24.08.2024 22:49:34
10
19
Вън от България мърши долни украински. Само трепане за вас боклуци долни украински. Продавайте им хляба и водата по 10лв на тези кърлежи. Мърши долни украински.
51.
До 50 ей помиар
24.08.2024 22:32:50
10
11
Глупаво наркоманче, така ще се надъхваш на майка си като ти откаже пари за цигари. Такива идиоти да ви зарие с факти човек, няма как да ви направи от маймуни в хора. Ако утре подпишат мир, при който Русия задържи новите територии с условие укропите да не влизат в нато, ти пак ще си пляскаш че руснаците губят, нали малоумнико?
50.
до русоРОБИТЕ тук номер 49
24.08.2024 21:40:30
13
12
русоРОБ смешен....вече 2,5 години ви слушам глупостите....айде бе,посерковци само закани и нищо,ти не разбра ли че руската кочина скоро ще падне и за гнусната рускофашистка сган ще има възмездие...насран мръсеннрусоРОБ.
49.
Random
24.08.2024 21:06:21
12
15
Русофобите и привържениците на зеленцки са толкова малоумни, че ме радват понякога. Украинците, навлязли в пограничните райони на Русия ще бъдат изклани, а самото им присъствие там е с цел да омаловажи или замаскира сериозните разкъсвания във фронта на укропите. Сега Путин няма да има особен избор и ще наблюдаваме нова ескалация. А след визитата на индийския премиер Моди, ако не ви стана ясно какво лайно е зеленцки... много сте сладки, къде ще ви крием като почнат борбите само :D
48.
Велик Българанов
24.08.2024 19:53:05
13
19
Абе малоумник, абе зеленски какво бръщолевиш? Мръсна е......а гад, ти уби толкова невинни православни християни, колкото не можа Хитлер да избие евреи през целият период на мракобесното си управление.
47.
Велик Българанов
24.08.2024 19:50:50
10
10
Абе малоумник, абе зеленски какво бръщолевиш? Мръсна е......а гад, ти уби толкова невинни православни християни, колкото не можа Хитлер да избие евреи през целият период на мракобесното си управление.
46.
Бай....
24.08.2024 19:45:10
12
12
А бе тея малоумници и национален празник ли имат ! Ебах ти нещастниците !
45.
Факт
24.08.2024 18:51:16
49
16
Украйна, гнило място пълно само с вирусняци. Да им ринат всички градове, да им превърнат подарената държава в развалини. Ето това ще се случи. Всеки който си мисли, че тая гнусна дупка, ще продължи да се нарича "държава", е същия кретен и малоумник като тези които вярват, че талибани със самолети свалиха кулите близнаци у фащ.

Банда глупави, неможещи, некадърни същества.
44.
И аз така
24.08.2024 18:50:12
12
9
Всички руснаци които познавах отидоха доброволци вечна им памет. А всички украинци се крият. Кой изплаши кадировците в Курск не е ясно.
43.
Жалко
24.08.2024 18:46:15
7
9
Прекратяването на дейността на Православната църква е Божие наказание!!!
Без Света Църква всичко е загубено!
Дано Бог да се смили и да спре войната в тази клета страна.
42.
До 32
24.08.2024 18:05:32
11
12
Кво си защитават, че не разбрах? От украинците, които познавах и преди войната всичките са тук. От руснаците, които познавам, ходят доброволци. Не се излагай.
41.
Дивото
24.08.2024 17:40:30
11
15
Много ще си патите Украинци от ТЦК......
40.
Мм
24.08.2024 17:28:58
32
14
Слава Украйна Слава на героите.. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКИ КОПЕЙКИ.
39.
Бури мечката
24.08.2024 17:21:28
5
5
Данчо лярша най големия си
38.
Данчо ларша
24.08.2024 17:20:16
10
17
Голяма плющене на тез Украинки чак пачнях само за това стават. Скоро вече ще почна и мъжките украинки да оправям те са каго жени крият се тука от войната
37.
путкин уродливо джудже
24.08.2024 17:09:51
24
8
ватенки родоотстъпници как са се запенили разпад проссия кат ссср 1991 ах путкин ще убиват какво ще правим на кой ни оставяш
36.
путкин гнусно джудже
24.08.2024 17:07:56
28
9
КОМАНДИР ЧАСТНА АРМИЯ ПАЛАДИН В ПРОССИЯ ДА УБИЕМ МРЪСНО ДЖУДЖЕ СКОРО В ПРОССИЯ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ПУТКИН ЗАВЧЕРА БЕШЕ В ЧЕЧНЯ ДА ИСКА СЪЮЗНИЦИ ИДВА КРАЯ МУ ДА БЕСЯТ УРОСА ГНОМ НА ТОКЧЕТА ХАХАА СМЕШНИЦИ ЯДЕТЕ МУ ЛАЙНАТА И ПРИМЛЯСКВАТЕ
35.
путкин уродливо джудже
24.08.2024 17:02:58
24
10
30 къв ларш си ти ве стиснат путлероб
34.
путлер капут
24.08.2024 16:58:44
20
10
25 слава и на майка ти дашната курва отрепка гнусна родоотстъпник
33.
до 10 българина
24.08.2024 16:50:09
20
19
много се кефя, малоумни и прости индивиди да се включват между хората. Това, че Русия ни е освободила от османците, няма нищо общо с окупирането ни от Съветския съюз, както и с вероломното нападение срещу Украйна. Това, че са помогнали да се освободим, не означава, че ще станем на тях роби и вечно ще им се надупваме.
32.
Ами
24.08.2024 16:23:40
32
20
Украинците си защитават Родината! В правото си да си отмъщават, когато са нападнати вероломно! Но от къде да знаете понятия като Родина, тролове...

А за оня дето се кани "за един час ще я довърши" - колкото "в Киев за 3 дни", нали умник?
31.
Путин
24.08.2024 15:51:28
15
25
И на мен ми омръзна Зеленски, всеки път като го видя и се стресирам, отварям куфарчето, не ядреното, а другото, и клякам. После ми олеква.
30.
Данчо ларша
24.08.2024 15:49:44
13
36
Взимай си всичката мърша от пределите на България и повече. Да не сте стъпнали тука . Че вече.не.мога да ви гледам наглите мутри
29.
Я
24.08.2024 15:43:52
16
48
Оф,омръзна ми физиономията на този дрогиран смешник,няма ли да го приключват вече.Преди това да си обере наглите сънародници от всички държави и да ги праща на фронта.
28.
Въй
24.08.2024 15:38:29
39
18
В Курска, Брянска, Белгородска и Воронежка области - извънредно положение. Над 200 000 евакуирани аборигени(или орки, ако предпочитате).

Вітаю з Днем Незалежності України!
27.
Хахахахахахахах
24.08.2024 15:29:47
19
40
Да спира наркотиците тоя идиот и да отиде на гробището да види за какво става въпрос.Пълен глупак ши пусне млади момчета в война която няма как няма как да спечели
26.
Българина
24.08.2024 15:22:00
19
36
До 14. До 10 Продажник

Интереси руски или не, България се появява на картата точно по волята на цар Александър :) и безброй загиналите по полетата на войната руснаци, украинци, фини, казаци и т.н. поданици на Империята.

Колкото и да плюете, това е истината!
25.
До 13
24.08.2024 15:19:34
49
37
ВМИРИСАНА ТИ Е ГЛАВАТА,ЗАЩОТО
ИМСШ ЛАЙНА В НЕЯ....ВМЕСТО МОЗЪК
ТЪПАНАР НЕЩАСТЕН
СЛАВА РОССИИ
СЛАВА РОССИИ
СЛАВА РОССИИ
24.
Честит празник
24.08.2024 15:16:29
47
38
Днес зарята ще е безплатна ! Подарък от Путин.
Няма ли най накрая да помогнем на Украйна с жива сила ( като им пратим всички мъже украинци)
23.
пхьъпьчуьйчькцкц
24.08.2024 15:09:10
21
11
ДО. 19.......БЛАГОДАРЯ. ЗА. ОТКРИТИЕТО......А. СЕГА. АЗ. ЩЕ. ТИ. РАЗКРИЯ. ДРУГА. ТАЙНА.. ...ШИШИ. Е. ЕЕРЕЙН. И. РАБОТИ. ЗА. ПЛАН. МОЙСЕЙ. ЗА. БЪЛХАРИЯ .....КАТО. РАЗБИВА. ДПС....ОТВЪТРЕ.....КОИТО. РАБОТЯТ. ЗА. ПЛАН. БАЯЗИД. ЗА. ВИСОКАТА. ПОРТА......ТИКВАТА. Е. ЧИФУТ.....НЕЗАКОНЕН. СИН. НА. ПРАВЕШКИЯ. СЕЛЯК....КОЙТО. Е. НЕЗАКОНЕН. СИН. ПЪК. НА. ЕВРЕЙНА. ФЕРДИНАНД........ ПРЕЦИДЕНТА .....Е. НЕЗАКОНЕН. СИН. НА. МОНКАТА. ОТ. МАДРИД.....КОЙТО. Е. СИН НА. БОРИС. А. ТОЙ. СИН. НА. ФЕРДИНАНД.......ТОЕСТ.......ТИКВАТА. И. ПРЕЦИДЕНТА. .....СА. ПЪРВИ. БРАДЧЕДИ.....НЯМА. ДА. СПИМЕНАВАМ. ЧЕ. ЧИФУТИ. СА. РАЗНИ.....ГЛАВАНАЦИ......ГОРИЧКИ.....ВЪЗРОЖДЕНЦИ....ПОЛКОНИЦИ....БРЕЙКОВЕ .....И. ТАК. ДАЛЕЕЕ......ЛЕКА. ВЕЧЕР.......И. ХОДИ. ПО. ЧЕСТО. НА. .....ЕГАСИ. ФЕСТА. В. БУЛГАРИСТАН.....
22.
Променете заглавието
24.08.2024 15:07:02
60
43
"СМЯХ - Зеленски заплаши Русия!"
21.
Смешник
24.08.2024 15:06:29
20
38
ЗА ЕДИН ЧАС И НЕГО И ТЪПАТА МУ ДЪРЖАВА НЯМА ДА ГИ ИМА
20.
Който
24.08.2024 14:58:25
20
49
Е посегнал на Русия не е оцелял, скоро ще има Сармат
19.
До 17
24.08.2024 14:55:34
1
26
Тъй като коментираш евреите и какво бил казал Жириновски, ще ти разкрия една тайна: рожденото име на въпросния е Владимир Волфович Еделщайн.
18.
Скоро
24.08.2024 14:52:10
16
30
Ще има Сармат
17.
гпзпхзпхьпхьпхьйь
24.08.2024 14:47:57
21
10
ЕВРЕЙЧЕ.....СЕ. ЗАКАНВА. НА.....ЕВРЕЙЧЕ......НЕЩО. НЕ. МИ. СЕ. ВЪРЗВА........ПО. ТОЧНИЯ. ИЗРАЗ. Е. .....ДВЕТЕ. ЕВРЕЙЧЕТА....РАБОТЯТ. ЗА. ДЪРЖАВАТА. НОВ. .....ИЗРАЕЛ.......КАКТО. ПРИЖИВЕ. КАЗА....... ЖИРИНОВСКИ......УКРАЙНА. И. ЕВРОПЕЙСКА. РУСИЯ. ДО. УРАЛ......ЩЕ Е. НОВИЯ. ИЗРАЕЛ........+. ЧЕРНОМОРИЕТО. НА. БЪЛХАРИЯ......
16.
Хохохо
24.08.2024 14:45:32
28
19
За подарък чичо сам изпрати на казаците още 1 пакет оръжия. Психясалата силиконка от маzква ще се наведе на топъл казашки хой
15.
Е на тва е!
24.08.2024 14:41:49
40
23
Колкото и да не ви се вярва разпада на така наречената руска федерация е близо. Конгломерат съставен насилствено от различни етноси и религии рано или късно винаги се разпада. Няма пример в световната история който да опровергае моите думи. Така че другаря Путин стартира началото на края на така наречената федерация.
14.
До 10 Продажник
24.08.2024 14:36:43
40
31
Тъпунгер нещастен, единствено мерака за излаз на Средиземно море на руските имперски интереси е причината за руско турската война. През оная им работа е била свободата на България. Чети малко история но не тази която са ни написали комунистите а истинската. Толкова заблуден народ заслужава съдбата си!
13.
До 11
24.08.2024 14:32:36
31
23
Ква Русия бе пудел вмирисан, това си е СССР, каун непоръбен
12.
Смях в Залата:
24.08.2024 14:32:34
23
50
Зеленски се закани лошо на Путин и Русия
И Путин си го Пр*мести!
11.
Тулупа
24.08.2024 14:26:41
32
52
МАМИЦАТА ТИ НАРКОМАН ПРОДАЖЕН
ИЗЧАДИЕ НА АДА
ГНИДО ГНУСНА
СЛАВА РОССИИ
10.
Българина
24.08.2024 14:24:57
13
29
'Едно живо, русокосо момиченце стоеше вече пред него и го гледаше кротко в очите. Огнянов помисли малко и попита:

— Събке, кажи ми сега, кой цар освободи българите от гръцко робство?

— От турско робство освободи българите… — захвана момичето погрешно.

Мичо чорбаджи извика:

— Събке, стой! Ти кажи, татовата, от гръцко робство царят, дето ги освободи, а то от турското има кой цар да ги избави.

— Което си е речено от бога, то ще стане — продума поп Ставри.

Простодушието загатване на чорбаджи Мича извика съчувствена усмивка по много лица. Шъпот и глухо кискане се разнесе из залата.

Събка извика звънливо:

— От гръцко робство избави българите цар Асен, а от турско робство ще ги избави цар Александър, от Русия!

Тя зле разбра думите на баща си.

Цялата зала утихна подир думите на ученичката.'
9.
Путин
24.08.2024 14:23:11
21
32
Местя!
8.
Педераст
24.08.2024 14:20:46
48
18
Мръсни ватенки, ние многополовите ще си върнем гейпарадите и Усрайна много скоро.
7.
Бай....
24.08.2024 14:20:28
61
43
САЩ все повече заприличва на Третия Райх !
6.
Аз ще натисна копчето,
24.08.2024 14:17:35
33
22
, ама че го натисна, ама те чувате ли? НЕ.
Никой не е вечен. И Путин ще свърши , както Брежнев, Горбачов и Елцин...ще го отнесат обикновените руснаци...набарат ли украинците атом , да не съм московчанин.
5.
АААААААА
24.08.2024 14:14:01
23
56
Циркът на ЛГТБейците фашисти от НАТО продължава ! Това най вероятно ще е последен нацпразник за нацистите от най измислената държава след Северна Македония в света. Педерастка работа
4.
Ivan
24.08.2024 14:07:48
63
26
Ватенките ще разберат скоро че са агресори, а троловете им в България какво ще правят?
3.
така така
24.08.2024 14:07:37
92
78
Човекът който разруши Украйна е точно Зеленски!! Какво отмъщение като навлязохте с 3..4 километра в ниви и полета и пак ви смачкаха барабар с натовските войници и всички други наемници!!
2.
Морски
24.08.2024 14:04:16
29
56
Абе, палячо....
1.
1
24.08.2024 13:53:25
35
73
Русия искаше да ви унищожи а ти го направи реалност глупаво актиорче
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Тенденцията се запазва въпреки строгите наказания - на някои хора просто не им дреме и карат пияни и дрогирани „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс Краткият, непланиран интимен контакт може да ви даде много енергия Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър 
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори