×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Поглъщане на семенна течност - ползи и рискове


19 Август 2024, Понеделник, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Спермата може да забави процеса на стареене на кожата и мускулите

Не всяка жена обича да прави орална любов на мъжа, а още по-малко са дамите, които с охота гълтат мъжкия еякулат.

Въпреки това науката е категорична, че семенната плазма (течността, която осигурява хранителни вещества и защита на сперматозоидите, състояща се от сложен набор от органични и неорганични съставки) може да има много ползи за здравето.
Смята се, че те се активират, когато мъжът изхвърля сперма във влагалището на жената.
По-нови изследвания показват, че същите ползи могат да бъдат налице и при поглъщане на семенната плазма, а някои теории дори предполагат, че спермата, изхвърлена анално, ще предложи същите бенефити.

Ползи от спермата, попаднала в женското тяло вагинално или устно:

1. Тя е естествен антидепресант
Спермата повишава настроението ви и дори намалява мислите за самоубийство. Според проучване от 2002 г. жените, които са били в пряк досег със сперма, са имали постоянно по-добро общо настроение и са били по-малко податливи на депресия.

2. Намалява тревожността
Тя може да се похвали в състава си с антитревожни хормони като окситоцин, серотонин и прогестерон.

3. Подобрява качеството на съня
Спермата съдържа мелатонин - агент, предизвикващ сън.

4. Увеличава енергията
Доказано е, че подобрява кардио здравето.

5. Предотвратява прееклампсията
Това е състояние, което причинява опасно високо кръвно налягане по време на бременност. Проучване от 2000 г. предполага, че „поглъщането на сперматозоиди е свързано с намалена честота на прееклампсия.

6. Спермата подобрява умствената бдителност
Констатации от допълнителни проучвания предполагат, че жените, погълнали или поели вагинално сперма, се представят по-добре при концентрация и когнитивни задачи.

7. Предотвратява сутрешното гадене
Но само ако това е сперма от същия мъж, от когото сте бременни.

8. Полезна е за кожата
Спермата може да забави процеса на стареене на кожата и мускулите. Тя съдържа здравословна порция цинк, който е антиоксидант.

9. Болкоуспокояваща е
Природата си знае работата. Някои от полезните химикали в семенната плазма включват тестостерон, естроген, пролактин, опиоидни пептиди, окситоцин, серотонин, мелатонин и норепинефрин. Само си помислете, може да получите доза от всичко това, без да се налага да ходите до аптеката. Разбира се, нищо в този цвят не е само черно, нито само бяло. Съществуват и някои рискове за здравето, които идват с поглъщането на сперма.

Рискове от поглъщането на сперма
Всъщност нищо ужасяващо не се случва, когато поглъщате сперма - в края на краищата тя се състои предимно от вода и се усвоява по същия начин, както храната и напитките. Въпреки това има някои рискове за безопасността, които трябва да знаете, когато става въпрос за преглъщане.

1. Имате риск да получите ППИ
Когато поглъщате сперма, не използвате презерватив. И както повечето други сексуални действия, извършвани без презерватив, заразяването с полово предавана инфекция (ППИ) винаги е вероятност. Наличието на сперма в устата ви излага на риск от бактериални инфекции като гонорея и хламидия.

2. Може да получите алергична реакция към спермата
Ако някога ви е прилошало след поглъщане на сперма, това може да се дължи на алергия към нея. Известна като свръхчувствителност към семенна плазма, алергиите към сперма засягат около 40 000 жени и могат да причинят симптоми като болка, сърбеж, зачервяване, подуване, ортикария и затруднено дишане. Някои жени също съобщават, че им се гади след поглъщане на сперма.
 


В категории: Лайфстайл


11
Коментара по темата
11.
ЯСНО Е
20.08.2024 09:45:08
5
3
,че и чеп за зеле не става от вас българята щото ,докато западняците и на 70 правят деца,българските ,,мъже,, на 40 се напикавате в, гащите и за нищо не ставате.......ясен ли съм,педал недоклатен......!!!!

до11
10.
до 10
20.08.2024 09:36:55
1
5
Клецан, не се обяснявай като жена, ясно е, че си резак.
9.
БЪЛГАРИН СЪМ
20.08.2024 09:26:07
5
3
Ама от такива бг-е мърши,категорично се разграничавам,щото сте тъпи и прости,яки сте само,зад клавиатурата и цял свят ви се смее и бъзика,щото 35 години ви клецат и стрижат,кой откъде дойде,пък вие само плямпате...и нищо
Щото сте бай никовци и такива,ще си пукнете......Ясен ли съм, мършо вмирисана...!!!!

do 9
8.
до 6
20.08.2024 09:15:21
1
5
РЯЗАНА МЪРШО, ТИ СИ ПЛОД НА УРИНА, ОСВОБОДИ ЗЕМЯТА ОТ ТОКСИЧНОТО СИ ПРИСЪСТВИЕ.
7.
do 6
20.08.2024 09:06:50
2
4
и ти си същия ве, бг- мършо клавиатурна,щото ако беше читав,нямаше да висиш,в тоя скапан сайт.....анадънму...гьотФерен....
отгоре на това си и неграмотен бг- простак...!!!!
6.
до 3
20.08.2024 08:13:34
2
7
Гьотверен, вземи прочети някоя книга, образовай се, все едни и същи глупости пишеш.
Клавиатурна мишка.
5.
Генерал-Адмирал
20.08.2024 08:10:15
0
9
Попитали адвокат Илка Петкова,защо вместо "френска любов" не прави "руска салата" на втория си съпруг,а тя се изсмяла и отговорила,че "френската любов" става по-бързо и лесно от "руската салата"....!!!
4.
На бюрото
20.08.2024 05:56:54
1
27
В редакцията почитате ли го този ритуал?
3.
do 1
19.08.2024 23:09:17
12
8
Ясен си ми....знаеш го от собствен опит...кажи си...признай си,спермояд мухлясъл....отгоре на всичко си и прост,като цървул....
Аре у лево...помияр
2.
Този Див..див Запад!
19.08.2024 22:53:16
14
10
Като действие е противоестествено,води до депресивни идеи и психози,в края на краищата жените не са робини на мъжете си.
В каменната епоха вероятно е било разпространено!
1.
работа работа работа
19.08.2024 22:44:36
13
12
Гълтането на семена течност от жени ИМА и странични ефекти
Силно ОКОСМЯВАНЕ на горната устна и брадичката вследствие приема на натурален ТЕСТОСТЕРОН-мъжки полов хормон
Тъй че мнооу хубаво не на хубаво
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Тенденцията се запазва въпреки строгите наказания - на някои хора просто не им дреме и карат пияни и дрогирани „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс Краткият, непланиран интимен контакт може да ви даде много енергия Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър 
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори