×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Незаконно сметище се появи в центъра на Бургас - на мястото на недостроения Дом на металурга


Незаконно сметище се появи в центъра на Бургас - на мястото на недостроения Дом на металурга
Живущите в района твърдят, че подават сигнали от месец, но никой не им обърнал внимание
16 Август 2024, Петък, 18:30 ч.
Автор: Димитър КИРЯКОВ, видео: Димитър КИРЯКОВ

Докато собствениците спорят за терена там има голямо бунище, което е потенциална опасност

Незаконно сметище се е образувало в имота на недостроения "Дом на металурга" в Бургас - на кръстовището на ул."Уилям Гладстон" с ул."Фердинандова", сигнализираха живущите.

В сигнал до Флагман.бг те алармираха, че бунището се увеличава с всеки изминал ден и по думите им никой не реагира, въпреки множеството подадени сигнали през последния месец.

"Обадихме се на телефон 112, информирахме Община Бургас, РИОСВ, но няма никакъв резултат. Боклуците продължават да се трупат, появиха се и клошари. Получава се грозна картинка, а сме в центъра на града. Благодарим за всичко, което бе направено в района в последните години, но нека да има и контрол, за да не плъзнат зарази", зове Петър Ставрев чрез рубриката "Вашият сигнал до Флагман.бг".

Имотът е частна собственост - на реститутите и техните наследници, които от години водят спорове и не могат да развържат гордиевият възел, за да продадат иначе супер атрактивното парче земя. В един момент имаше идея там да се изгради паркинг, но явно собствениците нямат разбирателство дори и по тази тема.

Багери събарят до дни недостроения Дом на металурга на ул.”Гладстон” в Бургас, собствениците делят парцела чрез съда

Припомняме, че на настоящото сметище допреди няколко години се издигаше 3-етажна бетонна недостроена сграда, която беше предназначена да стане „Дом на металурга“. Тя бе съборена, защото се превърна в свърталище на наркомани и просяци, а за капак там започнаха да влизат и много деца, а конструкцията бе потенциално опасна. 

Вижте повече в нашето видео:

 




8
Коментара по темата
8.
До 7
17.08.2024 10:27:18
5
3
Започвай бизнес с боклук, явно си мега-супер-гига интелигентен човек и определено ставаш за боклукчия!
7.
Възмутен
17.08.2024 08:19:53
3
12
Той целият Бургас се е превърнал в едно сметище, за голямо съжаление и моя болка!!! Откъдето и да минеш торбички, бутилщлки, кенчета, хартия, фасове се търкалят в тревните площи. Този начин на сметоизвозване е потресаващо замърсяващ. Когато контейнера се вдигне нагоре и се отвори отдолу, целия боклук се разхвърчава от вятъра из улиците, тротоарите и тревните площи, вместо да попадне в сметоизвозващата кола! Преди 4 години Бургас беше чист град, но вече не е така. Не знам коя е сметопочистващата фирма, дали е същата отпреди 4 години, но положението е ужасно!
6.
Стария елен
16.08.2024 23:19:23
3
8
Някой да вземе да го застрои отлична локация е Италианската,а.к.а беше кото беше Бургас
5.
Реалист
16.08.2024 22:28:40
8
7
Когато нещо е струпано в даден частен имот, няма как да го наречете незаконно сметище! Все пак всеки собственик има право да прави каквото желае с имота си. Никой закон не задължава собствениците да ограждат имотите си!
Навътре в имота някой си отглежда зеленчуци, виждам патладжан в инпровизирана висока леха. Изглежда някой ходи редовно да полива зеленчуците, защото изглеждат сравнително добре, пък и пътека пт картон си е направил както съветват английските сайтове за биодинамично земеделие "но тийл"
Тези дини и патладжани са отглеждани по най щадящия природата начин и са най-полезни плодовете на така отгледани растения.
4.
Ганчо
16.08.2024 21:06:24
6
6
Запалете го и готово, ще има внимание
3.
Леле
16.08.2024 20:09:45
1
20
И 30 години още спорят за имота? Малоумници алчни. Май и наследниците на титулярите няма да се облажат.
2.
Това новина ли е...?
16.08.2024 19:30:53
11
29
Целият град е едно огромно сметище!

Голям принос имат и хилядите разноцветни кофи, чието съдържание отива на едно и също място. И те преливат, и около тях се хвърлят допълнителни боклуци. Дори да оставим настрана спора относно това безсмислено занимание, чиято единствена цел е създаване на неудобства на хората и пълнене на нечии бездънни джобове, важното е жабата, чието възпитание няма нищо общо с това на вола, и тя да си вдигне крака като го подковават...

Еврогейска гордост, като всяка друга присадена но изродена на местна почва идея! Нищо че тук няма нито организация, нито мисъл и желание да се направи нещо както трябва, нито пък население което има нужда от чистота и красота. Нещо повече, дивото варварско племе дори унищожава малкото красота и създадени удобства.
1.
Кмете
16.08.2024 19:14:55
3
15
Иди на с.о.Батака,защото от цял свят ходят орнитолози и е въпрос на време да се появи видео с мръсотията и компетентноста на кадрите ви.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Тенденцията се запазва въпреки строгите наказания - на някои хора просто не им дреме и карат пияни и дрогирани „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс Краткият, непланиран интимен контакт може да ви даде много енергия Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър 
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори