×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Украйна губи войната заради авантюрата в Курска област?


Украйна губи войната заради авантюрата в Курска област?
Най-ожесточените боеве се водят на 85 км от областният център Курск. Френски войници нахлува в Русия 212 години след Наполеон, но този път нямат шанс да стигнат до Москва
12 Август 2024, Понеделник, 06:17 ч.
Автор: Флагман.Бг

Военният кореспондент Александър Сладков разкри, че за първи път бойци от ВСУ са обстрелвани с вакуумна бомба, хиляди са убити

Курската авантюра на Володимир Зеленски и неговите генерали може да доведе до загуба на войната за Украйна. Тридневната еуфория, която бе обзела демократичния свят след нахлуването на чужда армия в пределите на Русия, отстъпва място на горчивия махмурлук и победата се превръща в загуба. Това е гарантирано и бързо, пише немското списание „Шпигел“. 

Американският всекидневник „The ​​New York Times“ пък отбелязва, че руската армия спря настъплението на украинските сили. Отделни групи се опитват да напреднат на изток, но войската на противника им успешно ги сдържа, коментираха американски военни анализатори.

Можем само да се надяваме, че власите в Киев имат добре подготвен план и че тази операция ще бъде нещо повече от PR акция с положителни политически последици, коментира военният анализатор Артър Рехи.

„Ню Йорк Таймс“ обаче отбелязва, че настъплението на руските войски в районите на Часив Яр, Торецк и Покровск не спира, въпреки атаката срещу района на Курск. Това обаче е очаквано с оглед на това, че руснаците разполагат с резерви. Руски коментатори обаче изтъкват, че срещу близо петте хиляди украински и натовски бойци щабът в Москва е изпратил войници от казармите в областта и въпреки това те успяват да спрат настъплението им. 

 

Телеграм каналът „Операция Z: Военкоры Русской Весны“ публикува снимки от Курският фронт, под които пише: „Свърши ли военната техника на НАТО? Появиха се кадри със съветски танкове на Украинските въоръжени сили“.

Странно е и това, че Франс прес няма в кадрите си натовски бронирани машини. Затова и анализатори подозират, че Киев вече е изчерпал ресурса си в тази авантюристична, както се смята на Запад, операция.

Все още ВСУ не са превзели нито един районен център. Карта: Юрий Подоляка 

Роденият в Суми (Украйна) военен анализатор Юрий Подоляка също смята, че силите на ВСУ да напредне повече в територията на Курска област са изчерпани. Той предполага, че стремежът им е да вземат поне един районен център, което едва ли ще им се отдаде. 

„Паниката, която обхвана руснаците през първите дни от войната в областта, постепенно си отива и започват да се изясняват действията на противника им. Вижда се някакъв стратегически замисъл и тактически действия за изпълнението му“, каза анализаторът в своя видеообзор, публикуван в телеграм канала му. 

 

„Целта е била бърз пробив в слабата линия на отбрана и излизане на оперативен простор, но не са очаквали такъв резултати и действията, които са предприели на 7-ми и 8-ми август, са били хаотични. Силите, които са пробили линията на фронта, не са големи. В началото е бил един батальон, а после се е появил втори, следвани от трети, но не са успели да хвърлят в бой бригада, за да развият успеха, което се прави след пробив. Така са загубили темпо. Затова този плацдарм, който са заели, е относително малък, а опасността за Русия в началото е била много голяма“, добавя той.

„Ако бяха хвърлили в боя в началото няколко бригади, последствията за Курска област щяха да са много печални, а дори катастрофални, но това не се случи“, коментира Подоляка. 

 

Според него руското командване е проспало атаката. Първоначално е неглижирало ситуацията, а после се е включило в режим „паника“ и изпращането на войски става хаотично. 

„Украинските бойци не могат да пробият отбраната в района на Коренева. Изглежда нямат резерви. Опитали се да постигнат успех и в района на Глушков, но няма сили повече да атакуват“, добавя той.

„Няколко батальона се стремят да обхванат от север Суджа. Опитват се да атакуват през Черказкая Поречная. Кръвопролитни боеве се водят и за Мартиновка. Украинското командване хвърли големи сили, за да си върне контрола над селото, но там са момчетата от спецназа „Ахмат“ и от 80-та бригада. Те отбиват всички атаки“, твърди анализаторът.  

 

„От щаба на ВСУ разбират, че да постигнат стратегическа цел не могат и се опитват да придобият контрол над един или два районни центрове, но не искат да влизат в градски боеве, защото разбират, че сега Суджа е наситена с бойци от спецотряда, които в случай, че украинци влязат в града, ще им устроят кървава баня. Това е не защото са много, а защото са спецове и могат да работят именно така – да унищожават щурмовите групи на противника“, обяснява той.

„Големи сили за превземане на Суджа у Въоръжените сили на Украйна няма и затова няколко батальона се опитват да обхват северните покрайнини, а на юг в петък вечер предприеха няколко атаки, които се увенчаха с успех. Село Махновка все още е под техен контрол. Стремежът е отрязване на Суджа от юг“, добавя Подоляка. 

 

В момента Суджа е ключовата точка, където ВСУ съсредоточава усилията си. 

„Украинските бойци се опитаха да атакуват с диверсионно-разузнавателна група в тила на руската войска. Предизвикаха шум, демонстрираха, че бойците на границата са напълно отрязани от основните сили, за да ги заставят да зарежат позициите си, но те не се поддадоха и разбиха противника си. Ако руснаците от тези войскови части ги беше обзела паника, украинците щяха да постигнат голям пробив“, подчерта той.

Голяма военна част украинското командване е съсредоточила в Глухов, но руската авиация я обсипва с много мощни бомби. По граничната Сумска област в петък са били хвърлени повече от 100 авиационни КАБ-ове, разкри Подоляка. 

Той съветва жителите на съседната Белгородска област, които живеят край границата с Украйна, да напуснат домовете си, ако имат такава възможност. 

Според него атаката на Курска област безсмислено разширява фронта на бойните действия и улеснява руснаците, които разполагат с повече резерви. Затова и те напредват към Покровск и Торецк.  

 

„Първа танкова армия възобнови атаките в района на Песчанов, Берестовае, Стелмахавка и постигнаха нелоши тактически успехи. Стремежът е да вземат контрол на хълмовете. Руските бойци превзеха южните и източните части на Стелмаховка и поставиха противника си в много сложно положение. То ще стана дори катастрофално, ако успеят да се придвижат още с 1 километър“, предупреждава роденият в Украйна военен анализатор. 

„Руснаците имат и тактически успехи в Часив Яр. Най-големи успехи обаче постига в района на Торецк и край Покровск. Има информация, че ВСУ започна да извежда своите сили от района североизточно от Ню Йорк, за да не се окажат в обкръжение. Много ожесточени боеве се водят и край Новогродивка, където ситуацията се усложнява с всеки следващ ден и това е следствие с тази игра „вабанк“, която започна Зеленски“, коментира той.

 

Роденият в Харков военен анализатор Михаил Онуфриенко пък коментира в своя видеообзор информацията, че руската армия в събота вечер си е върнала контрола на 46 кв. км в Курска област, включително на четири села и на Суджа. „Последното не е вярно, защото украинските бойци нито за час не са овладели града и изобщо не имали възможността да стигнат до половината. В момента продължават боевете в западните покрайнини на Суджа.

Руското Министерство на отбраната съобщи в събота, че по време на боевете в областта врагът е загубил около 1120 военнослужещи и 140 бронирани машини. Разбира се тези данни вече са неактуални, но ако са верни, тогава изпратените около 5000 бойци са намалели с 20% и от тях не може да се очаква да продължат да разширяват контролираната територия. 

„Вчера властите в Киев с тъга съобщиха, че руската армия контролира 80% от Красногоровка. 20 процента те считат територията с вилите, които са в покрайнините на града. Отстъпвайки на всички фронтове, украинската армия небезуспешно атакува Курска област. Как обаче руските войски ще се възползват, че голямо количество резерви са задействани на това направление, ще видим скоро“, добавя Онуфриенко.

Междувременно военният кореспондент Александър Сладков разкри, че за първи път бойци от ВСУ са обстрелвани с вакуумна бомба и хиляди от тях са били убити.

Военният кореспондент Александър Сладков публикува ужасни кадри - „Днес, 11 август, рано сутринта въоръжените сили на Украйна направиха най-мащабното настъпление в посока Курск, участваха повече 

По думите му над 250 единици военна техника и 2500 бойци са унищожени. „Експлозиите бяха ужасни и в радиус от 20 километра, прозорците бяха изпочупени. По-късно пуснахме дрон и бяхме просто удивени. Никога не бяхме виждали нещо подобно. Гледката беше просто кошмарна. Цялото оборудване беше унищожено, а това, което остана от украинските войници, ужаси всички“, споделя журналистът. 

Той е публикувал апокалиптичните кадри в своя канал (sladkov+ (http://t.me/+ANmtHNSgNo1hMGFk). udar.FAB5000.po.VSU.video cloud.mail.ru), но призова потребителите, които имат достъп до тях, да не ги показват на деца и на хора със слаби сърца.

Вероятно битката за Суджа и Коренево ще продължи още две-три седмици, докато бъдат ликвидирани нахлулите в Русия чуждестранни бойци.

 


В категории: Войната в Украйна


41
Коментара по темата
41.
Тотална Байдънизация
13.08.2024 01:52:47
4
2
Такава огромна глупост , като да навлезеш със сила на Руска територия , да си призная не са очаквали дори и самите Руснаци . Ама видите ли , Украинските войски били около 10 хиляди ! И какво от това ? Какво могат да направят 10 хиляди войника , срещу почти Милионната Руска редова армия , която НЕ участва в Специалната военна операция ? ( последната както е известно се води основно от т.нар. контрактники , тоест доброволци и затворници на трудов договор ) . За капак на всичко , Украинците даже нямат и поддръжка от въздуха , щото авиацията им отдавна вече не съществува . А така мечтаните Еф16 се оказаха абсолютно нищожна бройка , като за капак на всичко пилоти за тях НЯМА ! И със сигурност няма и да има . Наистина не мога да разбера що за малоумник трябва да си , за да си причиниш САМ подобно изживяване ...
40.
*********
12.08.2024 23:20:38
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
39.
чужди СМИ
12.08.2024 20:48:26
2
2
✔️"Зеленски по следите на GröFaZ"
GröFaZ е акроним за "Größter Feldherr aller Zeiten" (най-великият командир на всички времена) и се отнася до Адолф Хитлер.
https://tinyurl.com/5n928brv!
В лудостта си Хитлер сериозно вярваше, че може отново да прогони Съюзниците със стратегия за блицкриг. Може би Зеленски също вярва, че може да стигне до Москва със стратегия за блицкриг? Ако е така, той трябва да е по-луд дори от Хитлер и трябва да бъде изваден от обръщение веднага!
Руски СМИ:
✔️"САЩ подготвяха многоетапен план за атака на руска територия."
https://tinyurl.com/7cz4r76w
38.
До 36
12.08.2024 17:56:33
11
2
Аве капОт ,аз като еднакво нехаресвам и руската и усраинска сволоч,къв съм ве ,деба паляка ти скъсан!
Аман от бисексуални в България
Шебек
Тая измет да си я прибират в усрайна че Кафа вече,ние цигани си имаме достатъчно
37.
Ямбол
12.08.2024 17:53:35
6
5
Дай боже!
Амин!
Време е тази паплач да се маха от България и целия ЕС като цяло!
Аман от паразити!
36.
Хахахаааа
12.08.2024 16:26:15
8
15
Губят нападайки???
Малоумни рашистки подлоги!
Гебели!!!!
И в Москва да влязат, пак глупости ще говорите!
Те за това ви плащат!
Предатели!
35.
Дедо Прецаки
12.08.2024 15:08:58
15
15
Едно е 100% сигурно , че влезлите на Руска територия няма да излязат живи от нея. В предсмъртните си гърчове зелетия смешник не знае вече какви ги върши , също като ментора си Байдън !
34.
Иво
12.08.2024 14:13:10
6
11
Кой какво и къде гледа е ясно. Руzнаците са още на - "'чек да врътна с манивелата"
33.
До30
12.08.2024 13:01:10
0
0
Пий си ги де, няма нужда да го казваш тук
32.
До 29
12.08.2024 12:55:56
4
13
Не знам дали съм те разсмял, но знанията ти по история клонят към нула. Ако кажеш на някой историк, че Русия е увеличила територията си като резултат от Първата световна, ще извика санитари. Всъщност Русия губи огромни територии и е погълната от кървава гражданска война.
31.
*********
12.08.2024 12:32:03
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
30.
До 30
12.08.2024 12:25:05
0
2
Пий си хапчетата по-често.
29.
До 26
12.08.2024 12:22:07
11
14
Разсмя ме, туко що ставам от сън и съм с ниско кръвно, благодаря ти вдигна ми го и сега е в оптимални граници. Погледни 1-та световна война с колко територия се е уголемила Русия, има карти в Google. Руско-японската война за острова виж също на кого е в наши дни. За Крим няма какво да говорим, там е ясно, че 99.9% руски. Не знам едно време имах само Слаб 2 по история, навремето нямаше Google, от както го има доста неща научих. Руснакът е чудо на природата, неговият инат е огромен. В ерата на супер технологиите и успешното развитие на квантовите технология също на квантовата енергия, човешкият фактор е ефективен точно 2% да погребе мъртвите и да изчисти развалините. За какво им на руснаците да струпват човешка сила по границите си? Нормално да влязат украински бригади съвсем спокойно на вътре, а след това какво следва? Тези сателити за какво ги имат руснаците в орбиталната обвивка на 36-37 километра височина. Точно за това гледат си ги спокойно в реално време, какви войски, какво танкове, какви ти там 5 лева. Абе хора я събудете, ние тук с google earth можем да видим каквото си поискаме на всякъде по света, представете си военните технологии са поне с 30 години напред от това което ние ползваме. Ах ах ах човешкият фактор е точно 2% ефективен. Хайде ставам да си пия кафето и да управлявам човешкото стадо.
28.
Походът на свободата
12.08.2024 12:16:55
16
24
Орките вече са втора по сила армия в самата русия. Някой вярва ли,че могат да вземат мача ?
Ще вземат големите шамари.
КУРСк към Москва !
Успех на ВСУ !
27.
Иво
12.08.2024 12:13:16
19
17
Поредния та.ак за руzката армия, ако може да с нарече такава. За нищо не стават, както и цялата им държава. Самочувствие до небето без капка покритие
26.
До Сабатин
12.08.2024 12:07:54
13
25
Последните 200 години на руснаците им минавал номера. Точно през последните 250 години повечето войни на Русия са изгубени. Кримската, Руско-Японската, Първата световна. То бива неграмотност, ама цял бивол за мезе не бива. Чете бе хора. Спрете да повтаряте глупостите от комунистическите учебници.
25.
Сабатин
12.08.2024 12:00:56
22
14
Алооооп Божанка, вчера каква статия изтряска само, беше отново на друсани гъби. Аз като писах за вакуумна бомба, една украинска утайка не спря с VPN да дава минуси и да пиши коментари вместо да види реалността. Слабата руска армия, това за Европа е било най добрата заблуда и пропаганда, че са слаби. Руснаците най обичат да ги подценяват колко са слаби, винаги по този начин печелят всяка една война. След като изскочат точно с такива ефективни оръжия за масово унищожение, шокът тогава става голям. Това, че руската армия е слаба, нямат техника, колко много са зле, колко лесно ще капитулира Москва всеки път им минава този елементарен номер на руснаците от 200 години назад все всички смятат колко всъщност е слаба Русия ха ха ха ха. Заебете ядрените ракети това отдавна не е на мода за масово унищожение, защото времетраенето на радиацията върху почвата е десетки хиляди години и това не е ефективно. Руснаците никога няма да използват ядрени рекети обогатени с уран, това става само за музея. Руснаците имат много по ефективни оръжия за масово унищожение без да заразяват земята с радиоактивност. Това се наричат квантова технология и също така химически оръжия за масово унищожение на живи същества така земята си остава обитаема. Руснаците си научиха много добре урокът от Чернобил, видяха, че такъв вид оръжия за бъдещето не са ефективни.
24.
Ун белия делфин
12.08.2024 11:15:52
16
32
Руснаците вакуумната бомба са я хвърли отдавна. Изпила е мозъка на всички русофили.
23.
Златната орда
12.08.2024 11:10:57
23
20
Татаро - монголските пълчища, които бяха плъзнали по великите руски простори 3 века се разтвориха из руските земи. Немските малоумници стигнаха чак до Сталинград. И се върнаха обратно, а много останаха за винаги.
С 2000 - 3000 човека, забравили род и език, не може да се завладее руска земя.
22.
*********
12.08.2024 11:10:33
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
Сус
12.08.2024 11:06:19
7
9
Четейки коментарите се разливам от смях. Някакви жени тръгнали да коментират военно дело. Жени ли са не знам, но разсъждават като такива, а може и да са от онези новите видове двуполовите.
20.
До Тото
12.08.2024 11:02:24
15
15
Не са 30, а 10 км и смятането на времето, за което руснаците ще избият украинските нашественици в областта е уравнение с няколко неизвестни. Защо не отчиташ факта, че продължава доставката на украинско пушечно месо? Може боевете да продължат и повече от 3 седмици.
19.
Тото
12.08.2024 10:48:15
19
29
Не знам кой ще пибеди и не виждам в бъдещето. Но да вярва човек на това което пишат руснаците, означава, ЧЕ СИ ПЪЛЕН ИДИОТ. Казват , че са унищожили по 1000 украинци всеки ден и незнам колко си танка. И украинските войски се си остават 30км навътре в Русия.... И накрая пишат , че боевете за суджа ще продължат 2-3 седмици... Е ского ще се бият 2-3 седмици, като вече са им избили войниците и унищожили техниката.... Егати малоумната пропаганда....
18.
anon
12.08.2024 10:39:57
14
27
тва го слушаме от 2022ра че рашките ще спечелят войната. те ако можеха досега да са я спечелили ама нещо не им се отдава...
17.
До малоумника Геле
12.08.2024 10:30:54
11
7
Ако можеш да четеш, прочети какво пише в последното изречение на статията, от която си взел линк - Вероятно битката за Суджа и Коренево ще продължи още две-три седмици, докато бъдат ликвидирани нахлулите в Русия чуждестранни бойци, пише Флагман бг..... Кой от кого преписва?
16.
Геле
12.08.2024 10:17:54
0
17
Цялата статия е преписана от blitz.bg
Последно автор флагман ли е или блиц?
Copy/paste журналисти, сладка работа.

https://blitz.bg/zapadnata-presa-s-pritesnitelni-novini-za-nakhluvaneto-v-kurska-oblast_news1033758.html
15.
Местен
12.08.2024 10:03:58
26
25
Само в община Несебър има над 10 000 уркопитека.
Денем пукат бири на плажа, а вечер водка по кръчмите.
Зельо да идва и да си ги взема, украинките малко миришат ама те може да останат, ще ги пуснем на сирийците и ще ги пратим заедно с тях към Германия, Франция и Белгия.
14.
Бай Димо Чекиджиевич Сталин
12.08.2024 09:44:53
16
33
Аз ще защитавам с гърдите си моя любим кумир Жуже.
13.
До Марк Твен номер 5
12.08.2024 09:43:25
10
28
Марк Твен комунист червен, ще ядеш надървен член.
12.
Александър Сладков
12.08.2024 09:36:30
37
27
Пировата победа от операция в руската Курска област
доведе до огромни загуби за УВС
Само за един ден 2400 елитни войници бяха изпратени в отвъдното!
Благодарим ти ЗеленийВеликий!
11.
Коментира
12.08.2024 09:04:57
2
28
се , че Белаусов министъра на отбраната , първите дни не спал изобщо , според него ситуацията е проспана и реакцията към генералите е била с думите ваште деца ще ги пратя на фронта . Той доста разрови генералското гнездо около Шейгу .
10.
Украинските
12.08.2024 08:59:38
19
39
сили нямат сили щото силите им са на море в България. Сражението с водка на маса е мн по приятно и героично от истинското на фронта.
9.
До 5
12.08.2024 08:58:39
0
13
Если ваши близкие находились в зоне боевых действий в и перестали выходить на связь, оставляйте заявку в бот "Хочу найти"
8.
MT
12.08.2024 07:52:48
37
74
Браво на UKраинската PRмия! За три дни пожертваха повече сили, отколкото руснаците щяха да ликвидират за месец.
7.
Зрител
12.08.2024 07:50:03
25
45
Флагман, върза ли сте се !
Последвото, с вакемните бомби е евтин, рекламен трик на други тереграм канали да се рекламират на канала на Сладков.
Така също се използва е порното. Само тук, нивероятни кадри и т.н.

Статията ви олеква. Не че сте тежка медия :)

И да, всички нахлули в Русия ще бъдат избити !
6.
Бай Димо
12.08.2024 07:48:48
18
45
Козяци, как върви настъплението към Москва? Ще бесите ли Жужака? :)
5.
Марк Твен
12.08.2024 07:40:04
37
30
Украинский воин! Не нужно умирать за тех, кто продал тебя и Родину! Выходи на частоту "149.200", позывной "Волга". Спаси себя, товарищей, семью и Родину!
Український воїн! Не потрібно вмирати за тих, хто продав тебе і Батьківщину! Виходь на частоту "149.200", позивний "Волга". Врятуй себе, товаришів, сім'ю і Батьківщину!
Z
4.
Нека
12.08.2024 07:28:08
37
46
Да кажем браво на главоча Тагарев...
Невероятно представяне на бракуваните български бтр-и и мтлб-та.
Сага можем да сме спокойни за бракуваните американски бтр-и
Браво на стратега глВоч Тагарев
3.
до 1
12.08.2024 07:23:32
32
60
Шпигел, Ню Йорк Таймс руска пропаганда ли са?
2.
Факт
12.08.2024 07:22:52
68
57
Не знам за вакуумната бомба, но в главите на русофилите е вакуум със сигурност. Не само са празни, но и засмукват всяка глупост.
1.
дрън дрън
12.08.2024 07:06:33
73
82
Добре сте преписали всички глупости на руския лъжлия телеграм ама нщо от другата страна няма ли да покажете. Кой освен вас вярва на руска пропаганда.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър  "Шанс за таланта на Бургас” отново ще даде възможност за реализация на даровити млади хора "Шанс за таланта на Бургас” отново ще даде възможност за реализация на даровити млади хора Пресконференцията ще се състои на 17 септември от 11:00 часа в Актовата зала на Центъра за млади таланти И Петканови изпратиха ученик, 5-годишният Габриел премина прага на школото И Петканови изпратиха ученик, 5-годишният Габриел премина прага на школото Александра Богданска показа как трябва да изглеждат майките на ученици - с костюм, а не голи крака и изскочили силиконови прелести
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори