×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо Тръмп нарече Камала Харис "катастрофа" и кой е нейният вице


Защо Тръмп нарече Камала Харис "катастрофа" и кой е нейният вице
Глобалните мейнстрийм медии вече започнаха истеричен личен пиар в полза на Харис в опит да заличат публичните й провали
07 Август 2024, Сряда, 21:00 ч.
Автор: Александър УРУМОВ

Кандидатът на демократите гради карерата си с пари на откровени комунисти

Само преди ден стана известна номинацията на кандидат за вицепрезидент на САЩ – човекът, който застава до Камала Харис в битката за Белия дом на 5 ноември 2024 година. Картите вече са сложени на масата, затова е добре внимателно да бъдат разгледани.

Глобалните мейнстрийм медии вече започнаха истеричен личен пиар в полза на Камала в опит да заличат публичните й провали. Затова е добре да се видят фактите, които стоят зад кариерата на Камала Харис и нейния кандидат за вицепрезидент Тим Уолц, както и действията им, с които са заслужили да бъдат номинирани от днешната крайнолява Демократическа партия на САЩ.

Камала Харис прави дебют на политическата сцена с кандидатурата си за областен прокурор на Сан Франциско и спечелва поста през 2004 г. Част от причината за този неин успех е дългогодишната й връзка с тридесет години по-възрастния Уили Браун – връзка, която и Камала, и Уили никога не са отричали.

Интересна е политическата кариера на Уили Браун, особено поради комунистическите групи и личности, които стоят зад нея. Браун достига до поста кмет на Сан Франциско – знаков град за ЛГБТ-движението – като отстъпва този пост през 2003 година на не по-малко радикалния левичар Гавин Нюсъм - човекът, който като губернатор на Калифорния в наши дни продължава да съсипва Слънчевия щат.

Благодарение на Браун, Камала заема високоплатени публични позиции, преди да се озове на поста областен прокурор.

Самият Браун започва кариерата си през 1964 г. /рождената година на Камала/ като щатски конгресмен в Калифорния на младежкото крило на комунистическата партия W.E.B. Dubois Club., която през 1969 година се преименува на Младежка комунистическа освободителна лига.  

В продължение на години Браун получава финансова подкрепа от д-р Карлтън Гудлет, собственик на комунистически вестник и дългогодишен активист в Комунистическата партия на САЩ (Communist Party USA, CPUSA), като за своята дейност е отличен от Съветския съюз с Ленинска награда за мир. Дори и само този факт говори достатъчно.

Самата Камала Харис е финансирана – за кампанията си за областен прокурор през 2004 година – от чернокожия марксист-ленинист Стив Филипс, приятел на Мая Харис, сестрата на Камала.

Самият Филипс открито заявява: „Първо, нека да поясня, че съм левичар. Изучавал съм Маркс, Мао и Ленин. В колежа съм организирал иницативи за солидарност с борбата за свобода на Южна Африка и Никарагуа. Приятел съм с хора, които считат себе си за комунисти и революционери. Имам научно изследване върху партията „Черните патери“.

Филипс е автор на книгата „Кафявото е ново бяло“, бестселър на „Ню Йорк Таймс“ през 2016 г., рекламиран от Барак Обама и Нанси Пелоси. Филипс е човекът, който през 2008 г. чрез компанията си PowerPAC-plus дарява 10 милиона щатски долара в предварителните избори на Барак Обама, който печели демократическата номинация срещу Хилари Клинтън, сочат данни на DiscoverTheNetworks.

Явно това са добре инвестирани пари, защото избраният за президент Обама назначава за заместник-главен прокурор Тони Уест – съпруг на Мая Харис и зет на Камала. Семейният приятел Филипс си е свършил работата.

И не само това, но неговата компания PowerPAC-plus е важен спонсор на политическата кариера на Камала Харис и за главен прокурор на Калифорния през 2010 г., и за сенатор през 2016 г.

За контактите на Дъглас Имхоф – за когото междувременно се омъжва Камала – с комунистически партии и организации може да се напише цяла отделна книга.

Камала Харис открито поддържа екстремистката расистки основана организация BLM, застанала в основата на грабежите и опожаряванията в Мичиган, Минесота, Уисконсин и много други американски щати през лятото на 2020.

Камала не само не осъжда този шокиращ тероризъм срещу гражданите на САЩ и последвалите от това убийства, но през септември 2020 г. заявява,  че протестите на BLM са „решаващи за еволюцията на нашата страна“. Явно Харис разбира еволюцията като перманентна революция – което никак не е учудващо в контекста на неомарксизма и неговия гуру от Франкфурската школа Херберт Маркузе.

Камала също така призовава да се събират дарения за плащане на гаранциите и освобождаването на арестуваните в Минесота екстремисти от BLM.

След всичко изброено дотук – само малка частица от много по-голяма картина – става ясно защо Доналд Тръмп нарича Камала Харис „Камала Катастрофата“ (Kamala Crash).

Съвсем логично е такъв тип политик да си намери подходящ кандидат за вицепрезидент - губернаторът на Минесота Тим Уолц. Идеята е ясна от пръв поглед: Уолц е бял англосаксонец-протестант /White Anglo-Saxon Protestant, категория, обозначавана със съкращението WASP/, като по този начин се търсят гласовете на белите привърженици на Демократическата партия и извън нея.

Самият Уолц – принадлежащ към традиционната за Минесота лютеранска християнска църква – се появява по Великден и Коледа на службите, за да се снима с вярващите. Което не му пречи да затвори християнските храмове по време на пандемията и само след остри критики на католици и протестанти да ги отвори „до 25% от техния капацитет“.  

Най-малкото при него е липсата на контрол върху държавни средства, за които той е отговорен – според доклад на щатския одитор „милиони федерални долари са предоставени на организации с нестопанска цел за изхранване на деца“, като липсата на контрол „създава възможности за измами“. Одиторът направо заявява, че „администрацията на Тим Уолц не успява да овладее измамата“, с което казва, че е налице измама с федерални средства – любимите схеми на либерал-екстремистите и платено влюбените в тях неправителствени организации.

Използвайки властта си, Уолц прилага в действие целият джендър-детерминиран либерал-естремистки репертоар:
-    Подписва закон, позволяващ на непълнолетни лица да се подлагат на операции за смяна на пола в Минесота.
-    Финансира с държавни средства безплатно обучение в колеж на нелегални имигранти
-    Подписва законопроект за предоставяне на 77 000 шофьорски книжки на нелегални имигранти
-    Целенасочено не противодейства на грабежите и палежите в Минеаполис след смъртта на Джордж Флойд, за което дори и либералният кмет на Минеаполис, Джейкъб Фрей, публично го критикува

Щатът се превръща в развъдник на тероризъм – 25% от всички главорези на „Ислямска държава“, дошли от САЩ, всъщност идват именно от Минесота. Обяснението е просто – под грижите на губернатора, сега кандидат за вицепрезидент, тук се събира най-голямата сомалийска общност извън самата Сомалия.

Така по време на управлението на Уолц Минесота се превърна във военна зона. Някога един от най-мирните щати, сега убийствата са се увеличили със 71%, а кражбите на автомобили в Минеаполис – с цели 548%. Градът вече разполага с цял мюсюлмански квартал, известен като „Малкият Могадишу“ /столицата на Сомалия/. Част от цялото това бедствие е изборът на Илхан Оман – мюсюлманка и откровена либерал-екстремистка, скандално известна със своите изказвания на омраза към Америка, държавните институции, белите хора и евреите.  Въпреки всичко това, Уолц е убеден, че „бежанците укрепват нашите общности“, както заявява през 2019 г.

На този фон фактът, че половината бели ученици в щата имат проблеми с четенето, а над 70% от чернокожите ученици не могат да четат, изглежда като бял кахър.

Същевременно се влагат все повече средства в образователни програми за „многообразие, справедливост и приобщаване“. Ефектът е обратен и влошаването продължава.

С каква скорост ще се задълбочи влошаването в целите Съединени американски щати, ако двойката Харис-Уолц бъде избрана – предстои да видим на 5 ноември тази година.


В категории: Политика


13
Коментара по темата
13.
до 8: чужди СМИ за Тръмп
08.08.2024 15:48:28
0
1
Чък Болдуин:
✔️"Без значение кой ще спечели изборите през ноември, ционистите ще контролират Белия дом"
https://tinyurl.com/59y253n3
Хенри Макоу за Тръмп:
✔️ "Тръмп - еврейски предател, представящ се за спасител"
https://tinyurl.com/2mzxeshr
Gospa News:
✔️ "ВАНС и ТРЪМП... Двама твърди ционисти за продължаващия израелски геноцид в Газа"
https://tinyurl.com/mrxnzawb
12.
Илон Мъск: Камала е комунистка
08.08.2024 15:28:20
0
1
Илон Мъск: „Камала Харис е комунистка – тя говори като Карл Маркс“
"Той иска да наложи преразпределение на богатството"
https://tinyurl.com/25ycm72m
Милиардерът и собственик на Twitter Илън Мъск с публикацията си характеризира кандидатката на демократите за президентските избори Камала Харис като комунистка, която се стреми към преразпределение на богатствата в САЩ и че се стреми да ги превърне в своеобразен „Съветски съюз“. ".
Затова той пусна видеозапис от публичната реч на вицепрезидента, в която тя изглежда цитира фразата „ справедливо разпределение“ в преопакована версия на популярния „лозунг“ на Карл Маркс:
„От всеки според възможностите му, на всеки според нуждите му“, което означава преразпределение на богатството.
https://twitter.com/elonmusk/status/1821106660732989827
Но отвъд политиките, които той защитава, възникват други проблеми, тъй като вицепрезидентът на САЩ Камала Харис работи в тясно сътрудничество с президента Байдън и знаеше повече от всеки друг за когнитивния му упадък.
Тя не само не каза нищо, но помогна за провеждането на предизборна кампания, за да заблуди страната и избирателите.
Защото американските медии и кръговете, които се стремят към надмощие на демократите, съзнателно пропуснаха да информират американците, че четири години за президент на страната е поставен човек с намалени интелектуални способности и основната цел е да продължи тази ситуация за още четири години.
11.
ДАА
08.08.2024 09:12:33
0
8
Без съмнение Камила и нейния кандидат вице са представители на неолицерализма и глобализма с всичките уродливи черти на тази политика. Но защо тези истини за миналото им се пишат тук? Какво зависи от мнението на България? Всичко това,трябва да стигне до американските гласоподаватели и те да изтрият тези гнусни представители на неолиберализма. Но дали това е възможно? Виждате как раковото образование е обхванало целия свят, вижда се и тук, чрез политиките на ПП ДБ.
10.
J J
07.08.2024 23:54:28
2
5
От 10 коментара, 8 са писани от един IP address.
Алоооо тъпанара, спри се.
Скункс, миризлив.
9.
J J
07.08.2024 23:52:57
2
6
От 10 коментара, 8 са писани от един IP address.
Алоооо тъпанара, спри се.
Скункс, миризлив.
8.
до 2 воения рибар комунист
07.08.2024 22:42:49
7
4
Бай Дончо може да "бръкне" в задниците и портфейлите на РОССИЙСКИТЕ си спонсори еврейски хазарски олигарси Виктор Векселберг и Виша Фрийдман най-доверените олигарси на Путин-ШАЛОМович
7.
Тръмп губи и е нервен
07.08.2024 22:37:39
15
6
Дори втората инцинировка за атинтат няма да му помогне.
6.
John Deere
07.08.2024 21:48:20
1
7
Тези стъкмистики с предизборните извадки ги слушахме и за безработицата и изведнъж борсите се сринаха след като истината излезе наяве.
5.
СРАМ! СРАМ! СРАМ!
07.08.2024 21:47:08
17
6
80 годишен изкуфял дъртак е срам за републиканците в Америка! Демократите се усетиха навреме и разкараха Бай Дън, но нефелния тръмпанар продължава да се натиска за власт.
4.
Ц
07.08.2024 21:37:19
10
5
Нарече е така, защото е грубиян, циник и се страхува от нея.
3.
Някой
07.08.2024 21:33:50
5
12
Дано "Дончо" не е наистина пътник, защото, ако тая другата либерал-демократична сган се докопа до власта, е въпрос на време това да даде отражение в целия свят!
2.
Военен рибар от ССУМОР
07.08.2024 21:09:17
7
17
Тръмп ще бръкне в задника на много "политици"!
1.
John Doe
07.08.2024 21:05:12
17
9
Пътник си Дончо. Покушения или не - вече губиш в 7 национални извадки.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър  "Шанс за таланта на Бургас” отново ще даде възможност за реализация на даровити млади хора "Шанс за таланта на Бургас” отново ще даде възможност за реализация на даровити млади хора Пресконференцията ще се състои на 17 септември от 11:00 часа в Актовата зала на Центъра за млади таланти И Петканови изпратиха ученик, 5-годишният Габриел премина прага на школото И Петканови изпратиха ученик, 5-годишният Габриел премина прага на школото Александра Богданска показа как трябва да изглеждат майките на ученици - с костюм, а не голи крака и изскочили силиконови прелести
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори