×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Федералният резерв на САЩ ударно понижи лихвите с 50 пункта
  • Кола се вряза в кухнята на възрастна жена в село Къкрина, по чудо няма пострадали
  • Община Бургас вече използва дрон с изкуствен интелект
  • 10% от най-богатите консумират толкова енергия, колкото 80% от останалите сред най-бедните
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! Сблъсък на кола с бус затвори АМ „Тракия“ в посока София на излизане от Бургас, има загинала жена


Извънредно! Сблъсък на кола с бус затвори АМ „Тракия“ в посока София на излизане от Бургас, има загинала жена
Двата автомобила са се обърнали в обратно на движението посока и не може да се каже кой кого е изпреварвал
06 Август 2024, Вторник, 11:30 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Иван СТОИМЕНОВ

Обходният маршрут е пътят през Айтос

Зрелищна катастрофа между лек автомобил и микробус затвори АМ „Тракия“ в посока София малко преди отбивката за Камено и Българово. При тежкия сблъсък има жертва, научи Флагман.бг. Загинала е жена.

Движението ще се извършва по обходния път през Айтос, докато тече огледът на местопроизшествието. За това съобщи очевидец, който изпрати и кадрите на Флагман.бг.

В 11:15 ч. при неизяснени обстоятелства е станал сблъсък между колата и товарния автомобил, които се движели на излизане от Бургас. Не може да се каже кой кого е изпреварвал. И двата автомобила са обърнати в обратна посока на движението. Бусът буквално се е забил в задницата на колата. Има и ранени. Нашият очевидец твърди, че е видял мъж, който се държи за главата. 

Около двата автомобила има общо шест-седем души. Не е ясно вътре дали има други хора. В 11:25 ч. същият източник уточни, че е видял две линейки на Спешна помощ буквално да хвърчат към мястото на инцидента. 

Не предприемайте пътуване в тази посока, задръстването ще е зверско още в следващите минути и ще почва от вътрешността на Бургас. 

Очаквайте подробности, наш екип пътува към мястото на инцидента!

Това е мястото на инцидента, магистралата е затворена в тази част от полиция

 

 




В категории: Бургас


6 летища не стигат на Лондон
6 летища не стигат на Лондон 19/09/2024, Четвъртък 18:58 0
12
Коментара по темата
12.
Тапаци
06.08.2024 13:56:11
0
4
Кога ще осъзнаят че само с седене в колата и камери няма да се оправи положението. Да излязат тея тюфлеци от канавките и отбивките и да си вършат работата не да ми търсят по дебела сянка заспане
11.
Ц
06.08.2024 12:30:07
0
6
ВХТИ трябва да има постоянно полиция в пиковете часове и контролира движението , А не да стоят по нагоре и да гледат сеир !!!...А за катастрофите това си вече до разума на хората !!!!
10.
Въй
06.08.2024 12:20:25
3
8
"Зрелищна катастрофа, има и загинал". Мисирки.......
9.
У
06.08.2024 12:14:27
0
9
Микробуси,автобуси и тираджии яко не спазват правилата особено автобусите на градския транспорт за тях мигачи не съществуват
8.
B
06.08.2024 12:13:39
0
13
Ненормална работа ….Не знам какво трябва да се случи ,че да се вземат адекватни мерки. Ясно е ,че в обществото преобладават малоумници ,които не си дават сметка ,че с действията си могат да провалят и своя и живота на друг.Трябва по някакъв начин тея хора да бъдат стреснати и да се спре с това нещо . Човек да го е страх да се качи в колата си вече
7.
Оптимист
06.08.2024 12:06:26
1
14
От 20 дена всеки ден по 2 часа е затворена Тракия!?!Нещо яко не ни е наред в главите!Без войни се самоунищожавеме и пак търсим, а то все няма виновни! Държава, но само по документи и правила, които никой не спазва! ЖАЛКО!
6.
До 2 и 3 за ВХТИ
06.08.2024 12:04:41
0
9
ВХТИ е джумбаре всеки ден, цяла година и извън летният сезон, но проблема не е в хората. Или поне не само в тях. Все пак те не искат да отиват на дясно, а на ляво няма възможност за престрояване. Или искате да завият на дясно, за да се спази маркировката и да набият ляв мигач и да чакат да ги пуснат от ляво?? и по този начин да се запуши и лентата само за надясно? Там има нужда от решение, което да работи за всички хора, не само за една-две ленти. Светофар ли, някаква друга регулация ли.
5.
У
06.08.2024 12:04:24
4
9
Микробуса е виновен на 100000%
4.
Делян
06.08.2024 12:00:45
0
4
Избихте се уроди такива
3.
Р.Р
06.08.2024 11:57:42
0
17
Ужяс , да свършва това лято че се изтрепаха на пътя !!! А колегата е прав за ВХТИ ! Къде са ония газари с новите коли наречени полицай !!!!
2.
Оруел
06.08.2024 11:51:01
3
27
Полицията да си влезе в ролята да глобява и регулира движението. На Яким Якимов срещу ВХТИ всеки ден, по цял ден цари хаос. Всички се бутат в локалното за да прередят опашката, запушват платното за обратно движение. Нареждат се най-отпред на джоба за надясно в кръговото и седят на ляв мигач и пречат. Маркиравката се нарушава постоянно. Никой няма глобен до сега сигурен съм.
1.
ГДБОББ
06.08.2024 11:47:29
6
16
Линейките хвърчат, но къде са размазните тела и защо не е почерняло от полиция?!?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Нерде Карнобат, нерде Каварна или как Лидл се изложи брутално Нерде Карнобат, нерде Каварна или как Лидл се изложи брутално Излагацията е публикувана в официалната страница на Лидл във Facebook Как барман от Слънчев бряг влезе 15 години зад решетките за далавери Как барман от Слънчев бряг влезе 15 години зад решетките за далавери Той внасял бутилки, крадят част от оборота и пробутвал проститутки на богати западняци Арестуваха хероиновия бос Драго Шопа за двата смешни обира в адвокатска кантора Арестуваха хероиновия бос Драго Шопа за двата смешни обира в адвокатска кантора Адвокат Райна Ш. може да си отдъхне, спипаха наглеца, който я тероризираше  Заснеха 6 късометражни филма в Бургас, излъчват ги утре премиерно в Дома на Нефтохимика Заснеха 6 късометражни филма в Бургас, излъчват ги утре премиерно в Дома на Нефтохимика Лентите са подготвени от участниците във кино работилницата, под професионалния поглед и съвети на Ники Илиев, Башар Рахал, Михаил Маихайлов, Ваня Николова, Георг Киряков, Веселин Менкаджиев, Любомира Башева Пребиха го Пребиха го Повече от година той получавал предупредителни бележки, чупили му и чистачките Реанимираха я от моргата на западналите чалга звезди Реанимираха я от моргата на западналите чалга звезди Всички медии и социалки гръмнаха с изпълнението на русокосата фурия, която без забавяне се възползва от безплатната реклама и вдигна хонорара си за участие на кръгло 5000 лева Връща се в ефир до Маги Халваджиян Връща се в ефир до Маги Халваджиян Известно е, че двамата се разделиха през 2012 година, след като предаването „Море от любов“, което се излъчваше по Би Ти Ви, бе спряно Бургас ще отбележи празничния ден на Независимостта с молебен и концерт на площад „Атанас Сиреков” Бургас ще отбележи празничния ден на Независимостта с молебен и концерт на площад „Атанас Сиреков” Преди 116 години в старопрестолната столица Велико Търново княз Фердинанд променя историята, прочитайки манифест, с който са отхвърлени последните васални връзки с Османската империя Какво крие в шкафа Какво крие в шкафа Тя къта над 100 обеци в три чекмеджета, но към другите аксесоари не проявява интерес Не пускал чалга ли? Вижте как Dj Marten направи шпалир на фолкаджийката Андреа Не пускал чалга ли? Вижте как Dj Marten направи шпалир на фолкаджийката Андреа Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време, гневен е Dj Marten Roberto
Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток? Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" "Работя за Uber с кола под наем, за да свързвам двата края.", сподели Нанет Хамънд Лоскиаво До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник Нашата планета понякога получава допълнителни луни Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Аукционът се организира от "Джулиънс окшънс" в Гардена, Калифорния Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Арт ателие „Усмихнати осмици“ канят всички деца и родители на 22 септември от 11.00 часа в двора на Етнографски музей
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
"Я, чакай, а трите желания" - казала рибката.
"Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че Бяла Роза и Луда по тебе ги нямам"
Виц на деня Виц на деня Дефиниция на Карма:
Аз и приятел тичаме след влак!
Той успява, аз не!
Той се смее, аз не!
Той седи в грешния влак, аз не!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Толкова рязко преминаване от студена бира на греяна ракия - не си спомням.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори