×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Федералният резерв на САЩ ударно понижи лихвите с 50 пункта
  • Кола се вряза в кухнята на възрастна жена в село Къкрина, по чудо няма пострадали
  • Община Бургас вече използва дрон с изкуствен интелект
  • 10% от най-богатите консумират толкова енергия, колкото 80% от останалите сред най-бедните
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще има ли среща очи в очи между Бойко Борисов и Слави Трифонов


Ще има ли среща очи в очи между Бойко Борисов и Слави Трифонов
Ще участвам в преговорите с ИТН, ако и Слави Трифонов присъства, заяви лидерът на ГЕРБ
Ключови думи: итн, герб, преговори, мандат
03 Август 2024, Събота, 09:40 ч.
Автор: Флагман.бг

ИТН се среща с ГЕРБ-СДС за подкрепа за кабинет

Днес е последната среща от маратона на ИТН в търсене на подкрепа за правителство. Хората на Трифонов ще се срещнат с ГЕРБ-СДС.

На 29 юли президентът Румен Радев връчи на "Има такъв народ" последния проучвателен мандат, с който би могло да се състави кабинет в рамките на 50-ото Народно събрание. По Конституция те имат точно седем дни, за да го върнат на държавния глава. Това означава, че в понеделник ИТН ще трябва да занесат обратно папката на Радев.

От ГЕРБ-СДС многократно вече заявиха, че няма да подкрепят нито един мандат, след като техният беше отхвърлен от останалите политически сили в парламента. Въпреки това Бойко Борисов потвърди, че от коалицията ще отидат на разговори с ИТН. И посочи, че ако Слави Трифонов участва в преговорите, ще участва и той, иначе ще има преговорен екип.

Вчера стана ясно, че "Продължаваме Промяната" - "Демократична България" ще вземат колективно решение и чак тогава ще кажат дали ще дадат гласовете си за реализиране на третия мандат. Мандатоносителите от "Има такъв народ" получиха категорично "не" от "Възраждане". Така подкрепата за кабинет засега остава 66 гласа.

Във вторник бе проведен първият кръг от преговори с т.нар. нечленуващи в групи народни представители, с двете групи от несъществуващата вече "Величие" - депутатите около Николай Марков и депутатите около Ивелин Михайлов.
В четвъртък „Има такъв народ“ се срещна с парламентарната група на БСП. Те намериха сходства и общи виждания с реализацията на третия мандат за съставяне на кабинет.

В сряда ИТН се срещна с Джевдет Чакъров и групата независими депутати от ДПС. На срещата те заявиха, че приоритетите им се припокриват с тези на ИТН, но шансовете за кабинет са минимални. Групата на ДПС с председател Делян Пеевски вече отказаха да отидат на среща.
 


В категории: Политика


17
Коментара
6 летища не стигат на Лондон
6 летища не стигат на Лондон 19/09/2024, Четвъртък 18:58 0
17
Коментара по темата
17.
Какво ли е кураж и патриотизъм ?
03.08.2024 18:18:17
0
1
Ясно стана и на света , че ние сме народ от единаци вторачени всеки в своята копаня , която обаче ни удовлетворява , а тайната ни мечта е да сме много богати по тънкия начин без да се напрягаме и да трябва ежедневно да работим. . За това и държавата ни като политика и държавни институции е на ниво -копаня /примитивен съд за храна или вода за животни и хора ползван в далечното минало / .Огледайте се само, някои са успели да позлатят тази копаня без изобщо да осъзнават , че макар и позлатена тя си остава-копаня.
16.
Петков Денков Василев-крадливи педали
03.08.2024 16:09:13
4
28
До 2: Лъжата е типична за "умнокрасивитета" от "промяната"!
Асен Василев обеща метро между Казанлък и Стара Загора, Кирил Петков - 50 млрд. лв. инвестиции. Лъжат, а услужливите медии траят. Ако прибавим 4 магистрали, петте тунела.
Партии еднодневки ПП / ДБ, след една година никой няма да си спомня за тях.
Ограбиха държавата , инфлация, посредници, комисионни, далавери, дарения, кражби и продажби, мостове, тунели ,танкери, яхти, лодки гарантирано от Харвардската шайка измамници.
Ще бъдат записани в червената книга на изчезващите видове.
15.
Самьiй вежливьiй из люде
03.08.2024 15:58:01
38
3
Боко е прост и Слави е прост
значи де разбират
БОКО строи БЕЗпари за 3 милиарда газави потоци на ПУТИН
СЛАВЧО изпрал 50 МИЛИОНА евра на ШЕФа на ГАЗПРОМ с-во на Рем Вяхирев значи и 2-та са СЛУГИ русоробо на Москва
Боко е авер с ТАКИ
и СЛАВИ е авер с ТАКИ значи могат да плеснат и да са прегърнат да сделает Булгаристански Евразийски-чалга вилает с проРуска насоченост и обвързаност с премиер арменската-чифутка Рая Назарян
Армено-чифутите НАЙ-добрите приятели на КГБ Москва
14.
работа работа работа
03.08.2024 15:49:16
27
2
На срещата БОКО /СЛАВИ топла връзка посредник наркобоса ТАКИ който ще дойде от ДУБАЙ като шейх целия във БЕЛО
на среща на високо в "ДЕЛТА Хилс"
село
13.
Да спрем съсипията на България
03.08.2024 15:30:21
3
34
4 години управление на педалите на Мунчо Радев, 4 години рушене на България!
Майданът на ДС и Радев е антихристки и против християнските ценности!
Уродите с розови чорапогащи, които се покланят на розовите еднорози, завзехте властта и дълбаем дъното!
Умнокрасивитета дори не го мисля. Него отдавна го ползват за изтривалка. Даже за по-удобно го карат да коленичи и дори да лежи по паважа. Не е луд, който използва някого за изтривалка, красив е този, дето с многото си ум позволява да го използват за изтривалка.
12.
Али
03.08.2024 15:24:41
0
37
Демек патриота Костадинов от Възраждане се срещна с депутатите на Амед Доган за сваляне на Рая Назарян.На такъв патриот едно голямо Зартттттттт.
11.
Барон Мюнхаузен
03.08.2024 15:20:50
1
31
Най малкото което и трябва на България е да я управляват, клоуни. Вижте какво се случи с Украйна , като си избра клоун за президент. Избори до дупка, докато се отървем от тия мутри в парламента.
10.
Габи
03.08.2024 14:26:53
0
23
Новата сглобката е сбирщина на чалгагерои, мутрагени, лъжци, хора за които законите и конституцията не важат и трйсет годишните турски дерибеи.
9.
Срам
03.08.2024 14:22:52
0
23
Ако Борисов седне да ппеговаря с чалговожда да се прости с много от гласовете на досегашните си гласоподаватели. Държавата не трябва да се оставя в ръцете на хора укриващи имуществото и неговия произход.
8.
$oros
03.08.2024 13:02:32
29
8
Гроздан Караджов от ИТН е бил директор на Отворено общество и ей така стана министър. Томислав Дончев от ГЕРБ е бил изпълнителен директор в Отворено общество и беше министър. Познайте кой управлява.
7.
Българин
03.08.2024 12:13:16
25
8
Политическия боклук е ненужен и негоден народа ги определи като дебили бандеровци и тия помяри които ограбиха държава и народ сега щени оправят . Колко са невежи политическия боклук тате тяхси немогат да оправят
6.
До всички гласуващи дебили
03.08.2024 12:00:38
24
12
Вие, сте виновни тези изчадия на прехода, да си помислят да определят бъдещето ни.
5.
Джипко и Диванчо
03.08.2024 11:00:47
34
15
Се срещат!

Хахахаха
4.
И?
03.08.2024 10:24:57
28
20
На кой му пука !?!
3.
Хахаха
03.08.2024 10:22:08
41
22
Ебати тъпия сикаджия
2.
боко
03.08.2024 10:05:33
53
23
Боко ти който разедини нацията и я докара на най ниски нива на развитие искал среща само ако присъства и Слави Трифонов. Еми най умните и най добрите политици Петков Денков Василев как се явиха на среща с твоя преговорен екип без ти да участваш. Май нямаш правилна самооценка.
1.
Дааа
03.08.2024 10:01:02
43
28
Един зависим боклук се среща с друг зависим боклук. Територията на мафията.
7/8 Наркоман на диван поляга на мутра българоубиец,
Преди три години, Тошко се изказа за дебата с Борисов:
,,С терористи не преговаряме"
Времената се менят...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Нерде Карнобат, нерде Каварна или как Лидл се изложи брутално Нерде Карнобат, нерде Каварна или как Лидл се изложи брутално Излагацията е публикувана в официалната страница на Лидл във Facebook Как барман от Слънчев бряг влезе 15 години зад решетките за далавери Как барман от Слънчев бряг влезе 15 години зад решетките за далавери Той внасял бутилки, крадят част от оборота и пробутвал проститутки на богати западняци Арестуваха хероиновия бос Драго Шопа за двата смешни обира в адвокатска кантора Арестуваха хероиновия бос Драго Шопа за двата смешни обира в адвокатска кантора Адвокат Райна Ш. може да си отдъхне, спипаха наглеца, който я тероризираше  Заснеха 6 късометражни филма в Бургас, излъчват ги утре премиерно в Дома на Нефтохимика Заснеха 6 късометражни филма в Бургас, излъчват ги утре премиерно в Дома на Нефтохимика Лентите са подготвени от участниците във кино работилницата, под професионалния поглед и съвети на Ники Илиев, Башар Рахал, Михаил Маихайлов, Ваня Николова, Георг Киряков, Веселин Менкаджиев, Любомира Башева Пребиха го Пребиха го Повече от година той получавал предупредителни бележки, чупили му и чистачките Реанимираха я от моргата на западналите чалга звезди Реанимираха я от моргата на западналите чалга звезди Всички медии и социалки гръмнаха с изпълнението на русокосата фурия, която без забавяне се възползва от безплатната реклама и вдигна хонорара си за участие на кръгло 5000 лева Връща се в ефир до Маги Халваджиян Връща се в ефир до Маги Халваджиян Известно е, че двамата се разделиха през 2012 година, след като предаването „Море от любов“, което се излъчваше по Би Ти Ви, бе спряно Бургас ще отбележи празничния ден на Независимостта с молебен и концерт на площад „Атанас Сиреков” Бургас ще отбележи празничния ден на Независимостта с молебен и концерт на площад „Атанас Сиреков” Преди 116 години в старопрестолната столица Велико Търново княз Фердинанд променя историята, прочитайки манифест, с който са отхвърлени последните васални връзки с Османската империя Какво крие в шкафа Какво крие в шкафа Тя къта над 100 обеци в три чекмеджета, но към другите аксесоари не проявява интерес Не пускал чалга ли? Вижте как Dj Marten направи шпалир на фолкаджийката Андреа Не пускал чалга ли? Вижте как Dj Marten направи шпалир на фолкаджийката Андреа Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време, гневен е Dj Marten Roberto
Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток? Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" "Работя за Uber с кола под наем, за да свързвам двата края.", сподели Нанет Хамънд Лоскиаво До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник Нашата планета понякога получава допълнителни луни Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Аукционът се организира от "Джулиънс окшънс" в Гардена, Калифорния Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Арт ателие „Усмихнати осмици“ канят всички деца и родители на 22 септември от 11.00 часа в двора на Етнографски музей
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
"Я, чакай, а трите желания" - казала рибката.
"Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че Бяла Роза и Луда по тебе ги нямам"
Виц на деня Виц на деня Дефиниция на Карма:
Аз и приятел тичаме след влак!
Той успява, аз не!
Той се смее, аз не!
Той седи в грешния влак, аз не!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Толкова рязко преминаване от студена бира на греяна ракия - не си спомням.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори