×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 69 пожара за последното денонощие в страната, един човек загина
  • Димитър Рачков празнува рожден ден
  • Тайванска компания отрече да е произвела пейджърите, които бяха взривени в Ливан
  • Път на младите и новите ще бъде даден в БСП, обяви Мая Манолова
  • Казахстан се консултира с Унгария и Турция относно ядрената енергетика
  • Проверяват съдията, отказал да конфискува колата на Нойзи
  • Русия отново атакува Суми с дронове
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

10 неща, които карат мъжа да се влюби


31 Юли 2024, Сряда, 22:00 ч.
Автор: Флагман

Кои са забележителните черти от характера и поведението на жените, които привличат

Мъжете се влюбват по различни причини в жените, но има някои неща, които ги карат да погледнат с други очи, влюбвайки се по-дълбоко. Онова, което мъжете намират за привлекателно у жените може да е индивидуално, но все пак се открояват някои специфични женски черти, които карат мъжа да се влюби истински и да поиска да прекара живота си с дадена жена. 

Кои са нещата, които карат мъжа да се влюби? Ето 10 от тях. 

1.    Честност. 

Мъжете обичат откритата комуникация без недомлъвки. Ако сте честна и откровена в общуването с мъжа пред вас, не се изказвате двусмислено и не го карате да се чуди какво искате, той ще ви погледне по различен начин от останалите жени. Едно от най-важните неща за мъжете, които ги карат да се влюбят, е честността. Тя ги кара да ви имат доверие и определено е знак, че на вас може да се разчита. 

2.    Увереност. 

Жените, които излъчват увереност правят впечатление незабавно. Те не остават незабелязани измежду всички останали. Ако имате високо самочувствие, уверени сте в това, което казвате и правите, ще накарате един мъж да се влюби във вас много лесно. 

3.    Стандарти. 

Жените, които държат на стандартите си и не пристъпват ценностите си са много атрактивни за мъжете. Един мъж би се влюбил много по-дълбоко в жена, която държи на високите си стандарти, не отстъпва на принципите си и знае какви са целите ѝ. 

4.    Автентичност. 

Ако се опитвате да бъдете някоя друга, само за да се харесате на един мъж, той много бързо ще усети това. Автентичното и истинско поведение е много по-високо ценено от мъжете, отколкото си мислите. Може да следвате куп съвети за това как трябва да се държите и какво трябва да правите, за да се харесате на един мъж, но това няма да го накара да се влюби истински във вас. Може да привлече вниманието му, но не и на дълбоко ниво. 

5.    Щедрост в комплиментите. 

 Мъжкото его и самочувствие се нуждае от комплименти. Ако не криете, че сте забелязали успехите, усилията на един мъж, неговия външен вид, това ще го впечатли. Бъдете щедри в комплиментите, ако искате той да се влюби във вас. Но не прекалявайте, за да не изглежда като ласкателство. Комплиментите, подплатени със смисъл правят много голямо впечатление на мъжете. 

6.    Интелект. 

Интелектът е нещо, което ви кара да изпъквате пред останалите. Мъжете се влюбват в жени, които са интересни и многопластови, а имено интелектът ги прави такива. Интелигентната жена умее да води разговори на всякакви теми, притежава емоционална интелигентност, знае как да се държи във всяка ситуация, има чувство за хумор. Тези качества не остават незабелязани от повечето мъже. 

7.    Чувство за хумор. 

Чувството за хумор върви ръка за ръка с интелекта. То е нещо, което подсказва висок интелект. Освен това е белег, че на мъжа би му било забавно с вас, което определено е плюс. Мъжете обичат забавните жени, а още повече се влюбват в жени, които умеят чрез чувството си за хумор да се закачат по елегантен начин. 

8.    Добър слушател. 

Ако сте добър слушател, това е едно от нещата, които карат мъжа да се влюби. За мъжете е важно да имат жена до себе си, която ги изслушва, която им е съветник и която помни това, което са казали. Всички тези черти от характера на една жена правят впечатление на мъжете и потенциално ги карат да се влюбят. 

9.    Имате мнение. 

Ако имате мнение и не се страхувате да го изразите, няма да останете незабелязани. Нещо повече – мъжете се влюбват силно в жени, които умеят да отстояват себе си и знаят как да изразяват и защитават мнението си. Ако се съгласявате с всичко, което той каже, мъжът губи интерес към вас и определено губи уважението си към вас. 

10.    Директен подход. 

Един мъж ще се влюби във вас, ако сте директни и открити. Много мъже се притесняват да направят първата крачка към дамата, която харесват. Ако поемете инициатива и представите директния си подход, това определено ще ви спечели точки. Правете го, без да сте твърде настоятелна и без да изглеждате отчаяна. Това е истинска рецепта за успех. 

източник: az-jenata.bg


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Флагман.БГ До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник 18/09/2024, Сряда 20:20 0
Повишиха ги посмъртно
Повишиха ги посмъртно 18/09/2024, Сряда 20:02 1
Флагман.БГ Дядо за пример Дядо за пример 18/09/2024, Сряда 19:57 1
1
Коментара по темата
1.
Наджие
01.08.2024 08:28:55
1
2
Дълбоката оран на задния двор ще накара мъжа да се влюби двойно в жената.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сигнал до Флагман! Бургазлия реши, че пътен знак му пречи, измести го на пътека за незрящи Сигнал до Флагман! Бургазлия реши, че пътен знак му пречи, измести го на пътека за незрящи  Може ли така всеки човек да си мести знаците, където реши, пита риторично Мила Колева, а ние отправяме този въпрос към Община Бургас Как да станеш идеалната жена: 5 основни правила от Наталия Кобилкина Как да станеш идеалната жена: 5 основни правила от Наталия Кобилкина Жената, която носи лекота и усмивка в ежедневието на своя партньор, е истински дар за него Алкохол и наркотици са погубили сезонния работник Иван, който почина мистериозно Алкохол и наркотици са погубили сезонния работник Иван, който почина мистериозно Безжизненото му тяло е намерено в спалнята, облято в кръв, на главата имал голяма рана Димитър Николов подкрепи Цанко: Ще се справи и с тази ситуация, причинена от завист и недоброжелатели Димитър Николов подкрепи Цанко: Ще се справи и с тази ситуация, причинена от завист и недоброжелатели Знам, колко деца увлече по плуването и как където и да участва, вее бургаското и българското знаме. И ще продължи да го прави! Защото му предстоят още много, много успехи, подчерта Николов Трима наказани и двама на облекчен режим в Созопол преди гостуването на Карнобат Трима наказани и двама на облекчен режим в Созопол преди гостуването на Карнобат Опитният капитан Галин Димов е наказан с два мача след домакинската загуба от Саяна Кои зодии ще се върнат на бял кон до края на септември? Кои зодии ще се върнат на бял кон до края на септември? До края на септември три зодии ще намерят своята правилна рецепта за успех и ще се върнат на бял кон. Открийте кои са тези зодии и какво могат да очакват в последните дни на месеца. След отворено зрънчо, залепено с тиксо: Промоция в магазин вбеси клиентите След отворено зрънчо, залепено с тиксо: Промоция в магазин вбеси клиентите Пакети чипсове, които са били годни за консумация до края на юли, са пуснати на промоционална цена Ний не сме като тях или как един ди джей реши да заслепи звездите на благотворителен мач Ний не сме като тях или как един ди джей реши да заслепи звездите на благотворителен мач Този Мартин  (по прякор Мартен) забрави, че хората са отишли не заради него, а на благотворително събитие на Григор Димитров и Новак Джокович Напредва ремонтът на Дюлинския проход, вижте къде затварят пътя Напредва ремонтът на Дюлинския проход, вижте къде затварят пътя Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост, преминавайки от там Това е дизайнерката, която се грижи за Първата дама Това е дизайнерката, която се грижи за Първата дама Едва години по-късно изработването на дрехи и модата завладяват до такава степен живота й че тя се превръща в дизайнер от световна величина. В центъра на нейните дрехи е дантелата
Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" "Работя за Uber с кола под наем, за да свързвам двата края.", сподели Нанет Хамънд Лоскиаво До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник Нашата планета понякога получава допълнителни луни Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Аукционът се организира от "Джулиънс окшънс" в Гардена, Калифорния Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Арт ателие „Усмихнати осмици“ канят всички деца и родители на 22 септември от 11.00 часа в двора на Етнографски музей Скриха черната кутия от падналия самолет в чужбина Скриха черната кутия от падналия самолет в чужбина В най-скорошен порядък се подготвят необходимите документи, с които тя да бъде изпратена на специалисти в Чехия, където се произвеждат L-39 Световна компания, лидер в сектора си, обяви неочакван фалит Световна компания, лидер в сектора си, обяви неочакван фалит Компанията е с богата история Има тайна афера Има тайна афера „Отдръпнах се малко. Позволих си да си почина, да събера мислите си,д а прочета книга, да гледам филм. Но защо да не предприемам нещо ново в бъдеще?“, казва тя Мистериозна смърт покоси стюардеса на европейски полет Мистериозна смърт покоси стюардеса на европейски полет Първоначало на жената й прилошало, но не взела мерки, защото бързала да се прибере Две двойки близнаци умряха при пожар, докато майка им пазарува Две двойки близнаци умряха при пожар, докато майка им пазарува Инцидентът е станал в Лондон Ще има ли вендинг машини за лекарства Ще има ли вендинг машини за лекарства Фармацевтите са в протестна готовност
доц. Александър Христов доц. Александър Христов Търсим свръхестествено решаване на проблемите, затова има странни явления като "Величие"

Виц на деня Виц на деня Прибира се първокласничка и заявява сърдито:
- Повече няма да стъпя там.
- Защо? - пита я майка й.
- Да чета не мога, да пиша не мога, а да говоря не ми разрешават.
Виц на деня Виц на деня - Любима моя!
- Ако бях любима, нямаше да ходиш по чуждо!
- Щеше да бъдеш единствена, а така - любима.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Често, за да живееш, е нужно повече мъжество, отколкото, за да умреш.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори