×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Федералният резерв на САЩ ударно понижи лихвите с 50 пункта
  • Кола се вряза в кухнята на възрастна жена в село Къкрина, по чудо няма пострадали
  • Община Бургас вече използва дрон с изкуствен интелект
  • 10% от най-богатите консумират толкова енергия, колкото 80% от останалите сред най-бедните
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Смъртта на лидера на "Хамас" може да подпали целия регион


Смъртта на лидера на "Хамас" може да подпали целия регион
Иран обяви днес тридневен национален траур за смъртта на Хания
Ключови думи: иран, убийство, хамас, лидер
31 Юли 2024, Сряда, 13:09 ч.
Автор: Флагман.БГ

Сирийското МВнР обвини Израел за убийството

 

Смъртта на лидера на "Хамас" Исмаил Хания, убит по-рано днес в Техеран, може да "подпали целия регион", заяви сирийското външно министерство, като обвини Израел за убийството, извършено с въздушен удар.

"Сирия порицава тази крещяща ционистка агресия и това тежко посегателство срещу суверенитета на Ислямска република Иран", подчерта Дамаск.

Въоръженото крило на "Хамас" – Бригадите "Изедин ал Касам", също заявиха днес, че убийството на Хания "ще изведе борбата до нови измерения" и ще има тежки последствия за целия регион, отбелязва Ройтерс.

Корпусът на гвардейците на ислямската революция обяви днес, че убийството на Хания "ще получи твърд и болезнен отговор".

"Иран и фронтът на съпротивата ще отговорят на това престъпление", се подчертава в изявлението на корпуса.

Техеран нарича "фронт на съпротивата" съюзените с него групировки в Близкия изток, които се противопоставят на Израел, припомня Ройтерс.

Иран обяви днес тридневен национален траур за смъртта на Хания.
(БТА)

 


В категории: Политика


6 летища не стигат на Лондон
6 летища не стигат на Лондон 19/09/2024, Четвъртък 18:58 0
15
Коментара по темата
15.
Хммм
02.08.2024 00:00:13
0
1
Убили лидера на Хамас, докато бил любен от охранителя си. Две тела в едно…
14.
до 9
01.08.2024 05:46:14
0
1
100 милиона$ кръвнина плати Израел за 9те убити турски грождани от Израелски спец части което е 11 милиона $ за човек(Ердоган е добър търговец все пак майка му е горска еврейка)
13.
чужди СМИ
31.07.2024 23:42:19
0
1
✔️Гръцки СМИ:
"Иран отприщи всеобща война срещу Израел: Аятолах Али Хаменей издаде указ - безизходицата в Техеран
Силата на Иран беше унизена от унищожаването на Хания"
https://tinyurl.com/fyu9za8c
Според американски източници самият лидер на страната, аятолах Али Хаменей, е наредил незабавен директен удар срещу Израел.
Той нареди на Иран да удари директно Израел , "с всички средства".
✔️Хал Търнър:
ФЛАШ: ИРАН ЩЕ ПРОВЕДЕ „СПЕЦИАЛНА ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ“ СРЕЩУ ИЗРАЕЛ
https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/flash-iran-to-carry-out-special-military-operation-against-israel
Иран обяви само преди малко, че ще проведе „специална операция“ срещу Израел, в отговор на изстрелването на Израел с ракетна атака срещу Техеран, която уби лидер на Хамас.
В момента подробностите са много оскъдни, но беше направено съобщение за специална операция. „Отговорът на убийството всъщност ще бъде по-строга специална операция, целяща да вдъхне дълбоко съжаление у извършителя“, каза пратеникът на Иран в ООН тази сутрин.
Вчера се твърди, че „някой“ (предполага се, че е Израел) е изстрелял крилата ракета от самолет извън Иран, която е ударила дом в Техеран, убивайки политическия лидер на Хамас Исмаил Хания в дом в столицата на Иран Техеран.
АКТУАЛИЗАЦИЯ 11:49 ч. EDT --
Непотвърдени доклади: Хадж Хабиб Заде, високопоставен член на IRGC, е бил убит в Дамаск, Сирия. Друг високопоставен член на иранската армия изглежда убит от Израел.
12.
СтС
31.07.2024 18:59:33
0
2
Хания има много прегрешения дори и към собствения си народ,милиардер в зелено от откраднатите помощи за Палестина.Иранците са перси и са шиити,ако не е техният идеен враг Израел няма и пръста си да мръднат за палестинците,както и Ердоган.Никой никога няма да допусне палестинци в държавата си !!! Освен деца друго нищо не правят,само да напомня,че България ежегодно подпомага финансово с 50 милиона евро ...Палестина,както и много други държави.Има голямо брожение срещу Хамаз и много по-малко към Фатах.Отпускат се помощи и пари,продават ги помежду си,крадат и правят тунели....Самия син на Хания дори и в ООН се изказа против него и политиката му !
11.
Сурята
31.07.2024 18:58:58
0
4
Какви са прости тия гнусни талибани все не им стига боя и си го търсят. Това все едно да удариш на майк тайсън шамар , той да те смели от бой, а кекавия ти брат да се заканва на тайсън че ще има тежки последствия.
10.
До 9
31.07.2024 18:49:19
1
3
Професор ли си или си професор колкото Марков величието беше полковник.
Не се ебавай с Евреите че и митрофаница и шефа ти с зеления шушон нв могат ти помогна.
Коллото до Турция преди години чифутите отупаа 9 души от екипажа на 1 кораб тръгнал за палестина и ердоган само сучеше мустаки и кълнеше като дърта кадъна,Пакистанските полуидиоти е добре да.знаят че това не е англия да ги ебат и бият и колят и ония да търпят веднага ше изпитат на гърбъ си Сабра и Шатила втори сезон
9.
Професорът
31.07.2024 17:40:04
4
4
Израел скоро ще получат каквото търсят и САЩ няма да ти спасят.
Иран са сериозна хапка. Турция заяви, че може да навлезе с войските си в Израел, а Пакистан заплаши, че ако Израел използва ядрено оръжие Пакистан ще нанесе ответен ядрен удар по Израел
8.
Червен флаг над джамията джамията Джамкаран в Иран
31.07.2024 16:11:17
1
3
Червено знаме за отмъщение беше издигнато над джамията Джамкаран в Иран. Това показва предстоящ отговор на убийците на ръководителя на политбюро на Хамас Исмаил Хания, съобщиха иранските телевизионни канали днес, 31 юли.
Техеран също така заяви, че Съединените щати са отговорни за убийството. Последният път, когато червеното знаме се появи над джамията в Джамкаран, беше след януарската терористична атака в град Керман, където се проведоха траурни събития по повод годишнината от убийството на генерал от Корпуса на гвардейците на ислямската революция Касем Солеймани. Тогава, според иранската агенция Tasim, са загинали 50 души, още около 60 са ранени.
7.
А стига вече руспийско арабски номера
31.07.2024 15:53:10
2
11
Ааааа помним иран изстрвля близо 250 шахеда и към 100 и кусур ракети към израел и не можа да им го запретне щото еврвите и те обрязани от цялата история събориха 2 къщи и убиха едно семейство
бедуини.
Че ппсле кривоглавия шиит се извиняваше инак големи закани чакам мустаклията съпруг на Путкин Ердо да нападне Израел голям ташак ще е ще има аман качанъз да не стане като в песента за осман паша не остана нито шекер нито шекер нито аскер
6.
*********
31.07.2024 15:06:16
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
ТТ
31.07.2024 13:32:45
21
17
Колкото по-малко араби и перси, толкова по-добре. Русофилите могат да ходят да се гушкат с ислямисти колкото си искат, направо да се обрежат и да приемат Исляма.
4.
anon
31.07.2024 13:31:44
3
5
айде палете и да тръгваме :)
3.
3
31.07.2024 13:27:07
10
13
росифистични мастии лаят
2.
БОЖИЯ ДОМ ИЗРАЕЛ
31.07.2024 13:25:56
18
15
Направо може да изпари целия Иран 1Ядрена Бомба
1.
Yorgo
31.07.2024 13:19:33
14
15
...той вече е подпален,това е началото преди краят на територията Юдея....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Нерде Карнобат, нерде Каварна или как Лидл се изложи брутално Нерде Карнобат, нерде Каварна или как Лидл се изложи брутално Излагацията е публикувана в официалната страница на Лидл във Facebook Как барман от Слънчев бряг влезе 15 години зад решетките за далавери Как барман от Слънчев бряг влезе 15 години зад решетките за далавери Той внасял бутилки, крадят част от оборота и пробутвал проститутки на богати западняци Арестуваха хероиновия бос Драго Шопа за двата смешни обира в адвокатска кантора Арестуваха хероиновия бос Драго Шопа за двата смешни обира в адвокатска кантора Адвокат Райна Ш. може да си отдъхне, спипаха наглеца, който я тероризираше  Заснеха 6 късометражни филма в Бургас, излъчват ги утре премиерно в Дома на Нефтохимика Заснеха 6 късометражни филма в Бургас, излъчват ги утре премиерно в Дома на Нефтохимика Лентите са подготвени от участниците във кино работилницата, под професионалния поглед и съвети на Ники Илиев, Башар Рахал, Михаил Маихайлов, Ваня Николова, Георг Киряков, Веселин Менкаджиев, Любомира Башева Пребиха го Пребиха го Повече от година той получавал предупредителни бележки, чупили му и чистачките Реанимираха я от моргата на западналите чалга звезди Реанимираха я от моргата на западналите чалга звезди Всички медии и социалки гръмнаха с изпълнението на русокосата фурия, която без забавяне се възползва от безплатната реклама и вдигна хонорара си за участие на кръгло 5000 лева Връща се в ефир до Маги Халваджиян Връща се в ефир до Маги Халваджиян Известно е, че двамата се разделиха през 2012 година, след като предаването „Море от любов“, което се излъчваше по Би Ти Ви, бе спряно Бургас ще отбележи празничния ден на Независимостта с молебен и концерт на площад „Атанас Сиреков” Бургас ще отбележи празничния ден на Независимостта с молебен и концерт на площад „Атанас Сиреков” Преди 116 години в старопрестолната столица Велико Търново княз Фердинанд променя историята, прочитайки манифест, с който са отхвърлени последните васални връзки с Османската империя Какво крие в шкафа Какво крие в шкафа Тя къта над 100 обеци в три чекмеджета, но към другите аксесоари не проявява интерес Не пускал чалга ли? Вижте как Dj Marten направи шпалир на фолкаджийката Андреа Не пускал чалга ли? Вижте как Dj Marten направи шпалир на фолкаджийката Андреа Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време, гневен е Dj Marten Roberto
Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток? Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" "Работя за Uber с кола под наем, за да свързвам двата края.", сподели Нанет Хамънд Лоскиаво До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник Нашата планета понякога получава допълнителни луни Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Аукционът се организира от "Джулиънс окшънс" в Гардена, Калифорния Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Арт ателие „Усмихнати осмици“ канят всички деца и родители на 22 септември от 11.00 часа в двора на Етнографски музей
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
"Я, чакай, а трите желания" - казала рибката.
"Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че Бяла Роза и Луда по тебе ги нямам"
Виц на деня Виц на деня Дефиниция на Карма:
Аз и приятел тичаме след влак!
Той успява, аз не!
Той се смее, аз не!
Той седи в грешния влак, аз не!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Толкова рязко преминаване от студена бира на греяна ракия - не си спомням.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори