×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шестте закона на майсторската свирка - никакви ръце


29 Юли 2024, Понеделник, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Устата и езикът са единствените участници

Наскоро, седнала на припек в компанията на 2 приятелки в една от софийските градинки, се озовах в ролята на даскалица, размахвайки ненадминатите си умения в дисциплината доставяне на удоволствие с уста на партньора. Може и да звучи самохвално, ама стане ли дума за фелацио, нищо човешко, нито божествено не ми е чуждо. Знам как да откарам любовника си в оралната нирвана с лекотата на усърдна калинка.

Закон №1 на френската любов е НИКАКВИ ръце
Устата и езикът са единствените участници в раздаването на тази манна небесна. Поне това гласи конституцията на моя сексуален свят.

Закон №2 - Ритъм
Ритъмът при фелациото е като амбреажа, свързващ оргазма и устата. Уловката при този физически съединител е да бъде постоянен. Някои мъже го предпочитат бързо, други пък се кефят на бавната игра с език. Няма нищо неадекватно в това да попитате. По-добре е да знаете, отколкото да откъснете парче от пениса му, докато се опитвате да го закарате до кулминация. Представете си, че правите сърдечен масаж, но не с ръце, а с уста.

Закон №3 - Езикът
Фундаментите на мъжката генитална любов лежат върху виртуозното смучене с уста по цялото протежение на пениса, докато езикът си прави каквото сърцето и душата му искат.

Фунийка
Ако решите да припознаете члена му за сладолед във фунийка, то тогава се отдайте на блажено лизане, досущ както го правите със замразеното мляко, продавано в сладкарниците. Отдолу нагоре, с лек натиск по средата на ствола, до лекото заиграване на езика с гемчето или с тесния, но еластичен отвор на главичката. Същото може да правите и от главата в посока ствола, като леко дърпате и отпускате устните си в посока на носа, а през това време езикът ви леко почуква члена му.

Осморки
Обгърнете пениса му с устни здраво, но не грубо и засилете натиска точно на ръбчето под главата му. С езика правете осморки, които да се завихрят по цялата дължина на ствола. Не въртете главата, а само устата си, в противен случай, че ви се наложи съвсем скоро да спрете да свещенодействате между краката му, защото ще се сдобиете с уморен врат.

Пеперуди
Ако пък движенията нагоре-надолу са ви скучни, вкарайте езика си в режим пеперудене. Движете го бързо настрани в посока основата, но не истерично, като от време на време почти вадите члена от устата си. Ако пък това изтощава езика ви, засмучете леко главата, след това рязко, но с грацията на състезателка по синхронно плуване, се гмурнете към основата. Рязката промяна в налягането ще го накара да моли за още.
 


В категории: Лайфстайл


Мъжемелачка е
Мъжемелачка е 08/09/2024, Неделя 16:41 1
13
Коментара по темата
13.
До 7
30.07.2024 10:47:54
0
1
Предпочитам Устни на Пълнолетна


50 г. са Пресъхнали
12.
хахахахха
30.07.2024 07:14:23
1
6
Най-яко е с прахосмукачката, няма какво да се лъжем.
11.
Сбъркана работа
30.07.2024 07:14:11
4
4
Колко трабва да си пропаднал,че да си искаш от дете, на което още не му дошло. Освен ,че е неморално е и подсъдно да се възползваш от едно 13 годишно. Ти разбираш какво правиш, тя не разбира, гледай да не те набара баща й, че тая статия ще ти е няй-малкия проблем ..като искате да свалите кръвното, отивате и си плащате на градските мастиите . Друг е въпросът. Свирката е част от любовната игра. Тя не може да се разглежда отделно от нея , по ценоразпис или най-оборотната кифла да не го вади от устата до пълно умопомрачение за един телефон и дрешки. Плащаш си само за нея и това е услуга, но не и пълноценен секс Това е имитация на секс за комплексари.
10.
БРЕ...БРЕ...БРЕ...
30.07.2024 04:51:48
5
10
ДО 1
Ти па голям моралист се извъди бе....
Всички псувате мурвите,ама все такива търсите,да си правите кефа,пък тук,вижте ме санким колко примерен баща съм......
То и колегата от 8-ми коментар,ти го каза...право куме в очи.....
Аре у лево.....,,моралисте,,
9.
Атанас
30.07.2024 01:37:14
2
22
Флагман много шарени станахте, статии за мекици, бухти, гангстери, мусака, астрология, свирки, на баба боба....
8.
До 1
30.07.2024 01:24:15
7
13
тя твоята 13 годишна ако знаеш кви ги прави по тоалетните в дискотеките и зад блоковете тая статия ще ти е най малкия проблем ;)
7.
Тези
30.07.2024 01:14:18
5
10
Тези шест закона се владеят най-добре от 50-годишна жена. Тези на 50 са майсторките на тези неща.
6.
Мими
30.07.2024 00:24:29
5
12
умна журналистика, много умна, благодаря че ще ми спестите време, този сайт не ме интересува вече
5.
Тончо
30.07.2024 00:07:58
7
20
Това ли е най- големия проблем в държавата?
4.
Въпрос от Монк
29.07.2024 23:44:57
11
14
След всичко това изброеното горе. След направената св*рка. И после скъпите мами целуват децата с тези усти. Как го правите въобще??? И се карате на децата си, като не си измият ръцете. А те вечер това, а през деня целуват детето!
3.
*********
29.07.2024 23:36:22
2
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
*********
29.07.2024 22:42:50
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
Баща на 13годишна
29.07.2024 22:20:01
9
29
Ей амеби,царе на свирките мър6и продажни манипулативни,ако дойдем няколко бащи ще ни обслужите ли както е описано в статията или да ви разбием кочината
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Хаос при отпускането на лекарства с електронни рецепти Хаос при отпускането на лекарства с електронни рецепти Собственикът на верига аптеки заяви, че промяната на системата е безпардонно отношение към целия бранш Защо никога не трябва да сушите дрехи в стаята Защо никога не трябва да сушите дрехи в стаята Въпреки напредъка на технологиите, не всеки има  сушилня вкъщи или външен простор Опасни бонбони за деца заливат пазара у нас Опасни бонбони за деца заливат пазара у нас Сладкишите могат да причинят редица здравословни проблеми Жестока трагедия: Майката на Хриси, убита от надрусания Семерджиев, почина от мъка по дъщеря си Жестока трагедия: Майката на Хриси, убита от надрусания Семерджиев, почина от мъка по дъщеря си Жената си е отишла няколко месеца по-късно след тежката катастрофа Сметище на птицеферма пламна и обгази Пловдив Сметище на птицеферма пламна и обгази Пловдив От Регионалната екоинспекция уверяват, че няма замърсяване на въздуха Катастрофа блокира изхода от прохода „Шипка“ Катастрофа блокира изхода от прохода „Шипка“ Кръстовището е едно от опасните места в региона, където станаха десетки катастрофи с десетки ранени и загинали Разводите поскъпват заради минималната заплата Разводите поскъпват заради минималната заплата Увеличава се и издръжката за децата Църквата отбелязва Рождество Богородично Църквата отбелязва Рождество Богородично Според българските традиции Рождество на Пресвета Богородица се отбелязва предимно от жени, за да им помага Богородица в беда или тежка работа Времето е само за плаж! Слънчева неделя с температури до 30 градуса Времето е само за плаж! Слънчева неделя с температури до 30 градуса Прогноза за времето - 8 септември, неделя Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Не забравяйте тъмните периоди от историята, но е време да променим вибрациите на 9 септември, призова авторът на „Лъч светлина – озарението“
Тя е на 30 години, дъщеря на големи звезди, но не знаем почти нищо за нея Тя е на 30 години, дъщеря на големи звезди, но не знаем почти нищо за нея Бела, както я наричат по-често, е осиновена малко след раждането си през 1992 година Стрелец откри безразборна стрелба на магистрала Стрелец откри безразборна стрелба на магистрала Най-малко 7 души са ранени Ще ядем шоколад без какао заради климатичните промени Ще ядем шоколад без какао заради климатичните промени Търси се алтернатива Нов вирус: Великобритания започва ваксинация на възрастни и бременни Нов вирус: Великобритания започва ваксинация на възрастни и бременни Всяка година около 213 000 деца в Европа попадат в болница заради него Ердоган призовава за ислямско обединение срещу Израел Ердоган призовава за ислямско обединение срещу Израел Той направи този коментар по повод убийството на жена с турско и американско гражданство Китайска лаборатория, свързана с изтичане на Covid, може също да е пуснала друг смъртоносен вирус Китайска лаборатория, свързана с изтичане на Covid, може също да е пуснала друг смъртоносен вирус Според Световната здравна организация (СЗО) на ООН 125 положителни проби за полиомиелит са се появили в Афганистан миналата година Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Русокосата фурия вдигна летвата и обяви, че иска да спи с 600 души Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Двойката била заедно от 12 години и след раздялата 31-годишната адвокатка се чувствала опустошена Кмет се забърка в сексскандал Кмет се забърка в сексскандал Сниман е в леглото с две жени Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Русия застрашава комуникацията на целия свят
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Интригата в БСП се развива трайно неблагоприятно за Корнелия Нинова

Виц на деня Виц на деня Малко момченце към майка си:
- Мамо, ако аз съм теленцето, а ти кравата, тати бикът ли е?
- Баща ти е вола, бика живее в съседната улица!
Виц на деня Виц на деня - Бабоо, падна ми зъбчето.
- Няма страшно, сложи го под възглавничката, утре ще намериш левче.
- Ако сложа ченето на дядо, колко левчета ще намеря?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работохолизмът е оправдание за това, че ти липсва здрав разум да бъдеш мързелив...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори