×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение с магнитуд 2.9 е регистрирано в района на Девин
  • Патриарх Даниил отслужва литургия за 6 месеца от кончината на патриарх Неофит
  • Продължава регистрацията за изборите
  • България е сред държавите с над средния икономически растеж в ЕС
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Опелото на известния български журналист Иван Гарелов ще се състои днес от 15.00 часа в храма „Свети Седмочисленици" в столицата
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще бъде убит политически лидер, но до края на годината България ще има правителство


Ще бъде убит политически лидер, но до края на годината България ще има правителство
Нямам право да ви кажа кой е политикът, той няма да си иде от естествена смърт, сигурна е Станка Ангелова
27 Юли 2024, Събота, 16:50 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Жена ще е новият президент на САЩ, казва ясновидката, която в последните дни на 2023-та, каза пред Флагман.БГ, че нито Байдън, нито Тръмп ще управляват повече Америка

До края на годината България ще има ново правителство, а бъдещият президент на САЩ ще е жена. Това каза в ексклузивно интервю за Флагман.БГ ясновидката Станка Ангелова, която в новогодишната прогноза пред наш репортер предсказа драматични събития в Америка и че в Белия дом ще има нов господар, но неговото име не е нито Джо Байдън, нито Доналд Тръмп. Единият вече отпадна от битката, а другият бе ранен в ухото с куршум. Неговият съперник за трона на Америка е Камала Харис.  

Вижте какво още каза ясновидката, която е открила дарбата си да вижда бъдещето и да помага на хората след ухапване от отровна змия!

Ще се сменят министри през 2024-та, но правителството ще оцелее, ако сглобката не се разпадне до април

- През последните дни България бе в плен на непоносимата жега и пожарите, които опустошават села. Бургас пък бе връхлетян в началото на седмицата от апокалиптична буря. Ужасните драми трогват дори политиците, но тях ги е обзела такава управленска немощ, че не можаха и една ротация да направят, за да оцелее сглобката, за която бяхте предсказали, че ако не се разпадне до април, правителството ще оцелее. Прогнозата ви се оказа вярна и то отиде в историята.

- Природата се променя драстично, колкото и да не ни се иска. За съжаление измененията са към по-лошо, но това не е само за България, а за цялата вселена като цяло. Дължи се на това, че не умеем да опази природата, че я товарим с какво ли не и си мислим, че ще ни се размине, но няма. Ще става по-зле... 

- Климатолози и огнеборци предупреждават, че бедствията, които ни връхлетяха, са заради глобалните климатични промени, с които трябвало да свикнем. Ваши колеги пък посочват като причина кармата и твърдят, че това, което ни се случва, е програмирано от нас самите. Какво трябва да направим, за да стане светът, в който живеем по-добър?

- Пожари, наводнения, земетресения ще има, докато настъпи баланс между природа и човечеството, което товари природата повече отколкото може да понесе. А политиката в България е под всякаква критика, макар че управляващите говорят силни думи за националните интереси, за народа. Те не мислят за хората, а само за себе си. Имаше едно детско предаване „Кои е по-по-най“. Е това са нашите политици - освен да си вадят кирливите ризи и да се плюят, друго не правят. Как не ги е срам!? България останахме една шепа хора и те не могат да направят стабилно правителство, за да бъдат полезни на тези които ги избират. 

Ще дам един обикновен пример - когато стана земетресението в Турция, Ердоган разпореди и за много кратко време се създадоха домове за хората, които пострадаха, докато тук в България важи максимата всеки да се спасява поединично. Затова хората са обезверени и не вярват нито на политици, нито на никои и на всеки следващи избори резултатите ще са още по-плачевни.

- А кога ще излезем от спиралата на изборите? Ще се състави ли скоро правителство?
 
- До края на годината България ще има нова управляваща коалиция.

- В края на 2023-та казахте пред Флагман.БГ, че САЩ ще има нов президент, но той няма да е Доналд Тръмп и така се случи, че след като Джо Байдън едва не заспа на дебат със съперника си, го принудиха да се откаже от битката за Белия дом и да даде път на заместничка си Камала Харис. Жена ли ще е новият господар на Америка?
 
- Да, САЩ ще бъде ръководена от дама, ако не стане нещо много неочаквано в последния момент.

- А у нас кой ще спечели поредните предсрочни избори, които се очаква да са тази есен?
 
- ГЕРБ, но отново няма да имат достатъчно гласове в парламента, за да сформират самостоятелно правителство. 

До края на годината обаче ще си отиде ключов политик и няма да става въпрос за естествена смърт. 

- Кой?

- Това нямам право да ви кажа. 
 


В категории: Хороскоп


Има нов любовник
Има нов любовник 07/09/2024, Събота 19:00 5
Флагман.БГ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ 07/09/2024, Събота 18:47 2
37
Коментара по темата
37.
Пародия
28.07.2024 12:51:16
1
5
Бля,бля глупости. Нищо категорично оставя си вратички и като не познае ще каже казах ""АКО"" не стане нещо неочаквано . Всеки търси минутка слава
36.
КОНСТАНТИНОВ
28.07.2024 09:11:13
0
1
СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ
35.
Българин
28.07.2024 08:25:27
0
2
Много желаеши има някои хора да са потърпевшите,но има една приказка:Който гриб копае сам пада в него!!!!
Затова бъдете по добри хора,по смирени не злобейте и недейте да желаете смърта на никого ,опасно е!!!!
34.
Ъ?!
28.07.2024 03:37:54
1
2
Нямала право? Кажи че става дума за Шиши или Доган!
33.
DJT
28.07.2024 03:19:46
0
8
Комплексиран, дезинформиран и празноглав, странжански аваджия. Надявам се на 6-7 Ноември, когато приключат и излязат резултатите.. И когато видиш, че Тръмп става 47-мият президент на САЩ... Да се сетиш колко плиткоумни постчета си цъкал тук и се самозастреляш.. Дотогава със здраве.
32.
до 21
28.07.2024 01:05:13
2
3
не позна, руска подметко. роден съм в Бургас и съм израстнал в Бургас. В Странджата ходя да гърмя по такива като теб. Колко си тъп, веднага се издаде, че си мурзилка. Другите поне само слагат минусчета.
31.
Маг Мазнина
27.07.2024 22:52:27
0
2
Йоло Денев?
пу пу да не му е уроки
30.
друго пророчество на Пастор Брандън Биг
27.07.2024 22:52:25
1
2
Това е едно друго цитирано пророчество отпреди 4 месеца от гръцките СМИ. Погледнете 4 минути от видеото отпреди 4 месеца, от месец март, с Пастор Брандън Бигс, след 11 мин. Това което изненадва е, че човекът познава опита за убийство на Тръмп и раната на дясното ухо, предсказва също невиждана финансова криза в САЩ, след започване на президентството на Тръмп (за това няма никакви съмнения, официалният дълг на САЩ в момента е почти 35 трилиона долара, като нараства с 1 трилион долара всеки 100 дни, това не може да бъде вече спряно):
"Стана известно точно кога ще се срине доларът и ВСИЧКО."
https://tinyurl.com/43ywkkxu
Видео:
https://www.youtube.com/watch?v=Ey0qVzG8_vU&t=660s
"Така г-н Бигс прогнозира опита за убийство на Тръмп. Той каза, че куршумът ще удари ухото му:
„...Видях Тръмп да се издига и след това видях опита за убийството му. Този куршум прелетя много близо до главата му,причинявайки увреждане на ухото му...»
Така пророчеството беше точно потвърдено, което ни позволява да приемем вангата на г-н Бигс за истина. Тоест той видя желания клон от възможности. И ако е така, тогава, вероятно, правилната и допълнителна част от дистанционното гледане на събития.
В този смисъл г-н Бигс казва, че Доналд Тръмп ще спечели изборите, но когато той влезе в Белия дом, ще има ТАКАВА финансова криза, че Голямата депресия ще изглежда като детско парти в сравнение."
29.
Z
27.07.2024 22:34:25
0
10
Танчето нищо не каза, само общи приказки. Ще го напиша за кой ли път, единствената причина да ни се влошава живота е че нямаме Бог. Хората на земята сме божии творения забравили своя Създател, създали сме свои богове и религии и затова страдаме. Когато всички хора по света разберат това или по 60% от нас и погледнат към небето обединени около Бог без партии и религии ще настъпи благоденствие за всички ни. Няма да има глад, бедствия, войни. Тези нови знания са тук на земята от около 30г България но ние не искаме да ги приемем и после се питаме защо става така.
28.
Хихгги
27.07.2024 21:07:53
0
15
Пеевски,няма да е той приключи с кариерата на председател на ДПС. Оня Банкянски НЕАНДЕРТАЛЕЦ, той е в основата на всичко,мръсени долен краден и той ще бъде ликвидиран,гнусния боклук.Поне 4/5 убийства трябва да има до края на годината,да ги видим после как ще са коренно променени.Няма да искат да стават депутати.Относно БАХУР БАХАР,каквото е истинското има на Цървула от Банкя,пътник си твоята масичка крадлива.Бяха казали преди време за ЧЕКМЕДЖАН, че ще трябва да избира,между затвора и куршума, а той наши е много алчен,няма да избере нищо,и ще иска пак да ни омайва,да търси мазнинка, за да слага в шкафовете,ама няма вече.Този приключи в политиката вече.Айде Сретене задвижвай нещата,да му гледаме сеира на крадеца,и пръснатия му мозък,който после Флагман,първи ще ни покажат.
27.
:)
27.07.2024 21:03:28
0
3
Само да не е Венци Чикагото!
26.
*********
27.07.2024 20:36:30
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
25.
Баба Мухтабар с Големия Кожен Ихтибар
27.07.2024 20:33:17
0
6
Баба Станка кат фане магарето.за грездея познава че е мъжкои ако като пърди му се клатят мъдете ще вали дъжд в шестък.
24.
Абе виждам нещо, звездите ми говорят
27.07.2024 20:16:49
0
7
“ще си отиде ключов политик”

Все пак ще към края на годината, Коледа иде! Прасе се коли!

Д.Шиши

П.С.: Дано лелята да познае!
23.
*********
27.07.2024 19:56:04
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
22.
Предложение до Флагман
27.07.2024 19:49:07
0
15
Защо не откриете рубрика "Вицове".
И този да ви бъде първият публикуван ????
21.
DJT
27.07.2024 19:46:21
2
4
До #17... Заблуден странжански лисничей, личи си кой е прост по поста ти.
20.
Хайнц
27.07.2024 19:05:25
0
5
Ето едно предзказнени.Че се опитват да премахнат тъпотия от овцете.Но при Българските не върви то гено в породата.Кой други ще си изберат чипирани и ще ги управляват почти 3 години
19.
*********
27.07.2024 18:54:55
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
msp
27.07.2024 18:42:34
0
17
И на мен ми е малко съмнителна тази госпожа,но като видях стъкленото кълбо пред нея си казах, истинска е !
17.
бургазлия
27.07.2024 18:42:28
27
5
трябва да си много тъп и прост за да казваш, че тръмп щял да спечели. ама нормално, какво друго да очакваш от нашите мурзилки.
16.
До 13
27.07.2024 18:26:20
1
6
Що бе, на всяко прасе му идва "коледата"
15.
Gozgzlgzltozltzlgxglxglxlgxlglx
27.07.2024 18:22:59
16
7
ПРЕЗИДЕНТ.......КАМАЛА. ХАРИС.....
14.
Ханко Брат
27.07.2024 18:20:32
3
16
И за президента си объркала!Ще бъде Тръмп!)
13.
Ханко Брат
27.07.2024 18:12:22
1
19
Единия ще го убие Сретан Йосич!-товани без да съм гадател го знам!....другия вече не е лидер!-Давай натък!)
12.
Ивана
27.07.2024 18:07:29
0
20
По-голяма глупост не бях чела
11.
Fizif,ofzkf,kf,kf,kfzkf,kf,
27.07.2024 18:01:14
4
12
ШИШИ
10.
Не разбрах ,змията ли е умряла ,след ухапването?
27.07.2024 17:59:40
1
22
" Жена ще е президента ,ако нещо не стане в последния момент.."Ами , то винаги става в последния момент.
9.
миЖи да те лАжeм
27.07.2024 17:50:31
1
20
Откога таз буля Стана,
разбирачка е голяма ?!
Става за текезесарка
и колхозничка другарка.
8.
айде нЕма нуЖда
27.07.2024 17:41:56
2
21
Трактор сглобка направи,
Горския за скрап го прати.
Залъгвай Станo говеда,
че уж в бъдеще гледаш...
7.
*********
27.07.2024 17:38:37
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Нострадамус
27.07.2024 17:30:35
2
25
Само господин Йоца Амстердама може да реши дали ще живее.
5.
*********
27.07.2024 17:24:14
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
Дано!
27.07.2024 17:22:51
11
37
Дано да е бил бивш сикаджия, пожарникар и корумпиран премиер!
3.
Много новини гледа тая другарка
27.07.2024 17:13:26
0
18
..
2.
АААААААА
27.07.2024 17:11:37
3
25
Само един ли, мааам ти шарлатанска,побъркана
1.
Myglogled
27.07.2024 16:59:28
9
49
Аз пред мъглата ясно виждам, че тия ясновидци нищо не виждат.
Тръмп ще е 47-мият президент на САЩ.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Не забравяйте тъмните периоди от историята, но е време да променим вибрациите на 9 септември, призова авторът на „Лъч светлина – озарението“ Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Заради банкова тайна не оставят несеквестируема сума Има нов любовник Има нов любовник Заради него певицата си позволява да връзва тенекии, дори и на музикалния си продуцент Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Едва в 80-ата минути футболистите стигнаха до гол в Милево и то след дузпа Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Националният съвет по храните се събира на заседание, за да обсъди допълнителни регулации за имитиращите продукти Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Самодейки от НЧ „Просвета 1882“ направиха „мачкане“ на грозде в 100-годишната шарапана Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Колата се врязала в стълб Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Ако общество се снишава пред явните безобразия, е обречено на разпад, предупреди той Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота В момента в болницата се лекува още едно дете, натровено с препарат за животни Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Пожарът е обхванал част от двигателния отсек на превозното средство 
Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Русокосата фурия вдигна летвата и обяви, че иска да спи с 600 души Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Двойката била заедно от 12 години и след раздялата 31-годишната адвокатка се чувствала опустошена Кмет се забърка в сексскандал Кмет се забърка в сексскандал Сниман е в леглото с две жени Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Русия застрашава комуникацията на целия свят Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск ВСУ бягат от полуобкръжение, 50 военни убити при удар по хотел в Запорожие  Каратанчева на финал във Виена Каратанчева на финал във Виена Българската тенисистка е на крачка от първата си титла на сингъл  Измамник завлече клиенти с $4 млрд Измамник завлече клиенти с $4 млрд Арестуван е в Истанбул Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Инцидентът е станал в самолет, пътуващ от Истанбул, Турция, за Тайпе, Тайван Кахраманмараш пак се разтресе Кахраманмараш пак се разтресе Земетресението е регистрирано в 9:31 ч. Епицентърът му е бил в град Пазарджък, а дълбочината – 7 километра Без телефон в клас и в Гърция Без телефон в клас и в Гърция Учениците могат да носят мобилните си телефони в училище, но трябва да ги държат в чантите си през целия учебен ден
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Интригата в БСП се развива трайно неблагоприятно за Корнелия Нинова

Виц на деня Виц на деня Малко момченце към майка си:
- Мамо, ако аз съм теленцето, а ти кравата, тати бикът ли е?
- Баща ти е вола, бика живее в съседната улица!
Виц на деня Виц на деня - Бабоо, падна ми зъбчето.
- Няма страшно, сложи го под възглавничката, утре ще намериш левче.
- Ако сложа ченето на дядо, колко левчета ще намеря?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работохолизмът е оправдание за това, че ти липсва здрав разум да бъдеш мързелив...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори