×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение с магнитуд 2.9 е регистрирано в района на Девин
  • Патриарх Даниил отслужва литургия за 6 месеца от кончината на патриарх Неофит
  • Продължава регистрацията за изборите
  • България е сред държавите с над средния икономически растеж в ЕС
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Опелото на известния български журналист Иван Гарелов ще се състои днес от 15.00 часа в храма „Свети Седмочисленици" в столицата
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първи митинг на Тръмп след атентата: Ако аз управлявах, Путин нямаше да нахлуе


Първи митинг на Тръмп след атентата: Ако аз управлявах, Путин нямаше да нахлуе
В приповдигнато настроение Тръмп си позволи ирония както за собственото оцеляване, така и за опонента си Байдън.
Ключови думи: тръмп, митинг, сащ, избори
21 Юли 2024, Неделя, 19:10 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

В първия си ден като президент ще спра зелената шашма и финансирането на джендър пропагандата, закани се кандидатът на републиканците

В първия си предизборен митинг след опита за убийство в Мичиган вчера вече официално издигнатият като кандидат на Републиканската партия за президент на САЩ Доналд Тръмп се закани, че в първия си ден след победата ще спре зелената сделка и финансирането на училищата, които прокарват джендър пропагандата и „критичната расова теория“. Освен това Тръмп обеща „да изхвърли“ и всички мъже, маскирани като транссексуални, от женските спортни отбори. Той се закани и на мигрантите. „Аз ще съм първият президент след Айзенхауер, който ще извърши най-голямата депортация на нелегални мигранти в историята на САЩ. Доналд Тръмп обеща да затвори и градовете-убежища, в които с решение на градските власти всеки нелегален мигрант може да се чувства защитен от съдебни и други проблеми.

Той каза, че заради широко отворените граници в момента цялата световна престъпност и обитатели на лудници се изсипват в САЩ. „Престъпността навсякъде намалява, защото престъпниците идват тук. В сравнение с тях, нашите бандити изглеждат като много симпатични момчета“, заяви републиканският кандидат.

„Обвиняват ме, че съм срещу демокрацията. Какво точно съм направил срещу демокрацията? Та точно заради демокрацията получих куршум“, възкликна Тръмп.

Той не пропусна да иронизира президента Джо Байдън. „Аз прекратих договора НАФТА с Канада и Мексико. Но ако сега Байдън ни гледа, сигурно ще попита „Къде е Мексико?“ А фабриките за фалшиви новини ще извадят всичко от контекста и утре ще покажат по телевизията “Тръмп пита къде е Мексико“.

Доналд Тръмп заяви, че съдебните дела, с които се бори в последните години, са му образувани по лична заповед на сегашния президент Джо Байдън. „Така – със скалъпени обвинения, се отстраняват опонентите в страните от Третия свят, в банановите републики. В Америка никога не е имало подобно нещо. И ние ще научим крайнолевите комунисти, фашисти и бандити около Байдън как никога повече да не си го позволяват“, закани се Тръмп.

Вижте още от първата му реч след атентата във видеото.

 


В категории: Политика


Има нов любовник
Има нов любовник 07/09/2024, Събота 19:00 4
Флагман.БГ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ 07/09/2024, Събота 18:47 2
13
Коментара по темата
13.
Сливи за смет
21.07.2024 21:46:52
11
2
До 12 Цена? Кажи си цената. И без нищо незначещи подмятания изтъркани клишета заучени фрази и тъпотии
12.
До 11
21.07.2024 21:05:32
1
19
Двойно да Ви се връщат клетвите на Вас и на фамилията Ви!
Революционните партии не ни казаха истината за революцията.
Казаха, че ще забогатяваме, а ние реално обедняваме.
11.
Жълтопаветен еврогейпарадчик
21.07.2024 20:57:07
27
3
да пукнат дано всичко що е гербаджии и ПП-та + дпс-та! до 9то коляно най-малко.....
10.
---
21.07.2024 20:51:28
24
2
Пак какви глупости си надрискал, даже си нямаш идея. Тиквата беше приятел с Орбан до момента когато Фидес напусна ЕНП. Интереса клати феса, сега даже ще ти спуска да го плюеш. Кансъла е поредната глупост на либерастлъка, то си е гетайшко фръцкане тип ergo decedo, а не цензура. Най смешното е че мисирките се опитват да направят от такава пръдня в балон нещо сериозно. Тия неща ще станат за срам на подкупният мисирлък, който ще му се наложи да се "ребрандира" ако въобще оцелее даже и физически. А ти точно кво си управлявал си е диагноза.
9.
ББ е приятел на Орбан и Тръмп,смятайте
21.07.2024 20:40:04
4
32
Желанието ни да сме свободни много дразни онези, които не обичат свободата. Онези, които не обичат свободата, искат да заповядват, цензурират, "канселират". Искат да изградят свят на забрани, в който да съществува само една гледна точка и само един "правилен" възглед върху всичко. Тяхната мечта е да живеят в в баналния едноизмерен свят на едноизмерните хора.
От нас, и само от нас зависи да не позволим да ни отнемат свободата. Ако се съпротивляваме на цензурата и забраните, ще успеем. Трябва да спечели битката, трябва да останем свободни. Както заради себе си, така и заради бъдещето на децата си.
Когато ние управлявахме се говореше в Европа, че България се справя с мигрантския натиск. 2 години чегъртане на качествени хора, заради политически пристрастия, за да се назначат роднини,приятели,баджанаци по пътя на копринката!
Границата ни е разграден двор, независимо от преградното съоръжение, което съзнателно се руши, защото от ГЕРБ било построено, а и е пречка по пътя на копринката!
Всичко би излогорействал, само да не попадне в пандиза!
8.
---
21.07.2024 20:33:48
1
15
Администрацията има нужда някой да плаща данъци и такси, нелегалите не само не плащат, а даже смучат. Врагове трябват на такива убити троляци като теб. Хубавото е че съм ти казал не веднъж - куршум във фашизираната ти манерка и тук ще бъде тихо, няма да има подставени които да църкат че им трябвали врагове.
7.
До 5
21.07.2024 20:26:45
15
4
Бреееей, легални, а?
Ами тогава да им дадат по една виза на всички дето имат работа и готово!
Ама не е това разковничето!
Хората имат нужда от врагове, а не от работници "легални"!
И защо не гледаш някоя работа дето я разбираш, ами ръсиш.....
За копейки работиш, май.....
6.
---
21.07.2024 20:19:56
3
13
4 ти колко бизнеса имаш че си се раздрънкал кой какви приятели имал? Той има, а ти си някой от просяците на фондациите. Я се виж, не можеш си вържеш обувките пък с тролският речник си по всички сайтове.
5.
---
21.07.2024 20:13:03
12
5
Мръсната работа ще се върши от легалните мигранти , а не от нелегалните, там мигранти бол. По оръжията е малко спорно предвид провала на американската техника, ако продължат да се излагат кой ще я купува. Иначе цирка е голям и той не е единствения циркаджия, сам трудно се спира медийният слугинаж, нали пробва с социалка. Като видиш и онези наркомани от холивуд че са насъскани срещу него, трябват си бая усилия пък той и не е първа младост.
4.
А, да
21.07.2024 20:05:09
12
5
и как така ще е приятел с рашките и с производителите на петрол и газ в САЩ!?
Малоумни сте, ей!
Тръмп приятел на рашия??!!
Малоумници!
3.
Бахмааму
21.07.2024 20:03:15
22
4
и кой тогава, ако не нелегалните Мексиканци, ще "опъвят" мръсната работа, а?
Тоя е циркаджия!
Не спря Обамакеър, както беше обещал, и сега нищо няма да направи!
Циркаджия!
Даже пушките, с която го стреляха, няма да спре!
И защо да спира войната в Украйна, като оръжейният концерн му е бръкнал до сливиците.....
Наивниците у нас да не знаят много, а да започват да мислят!
2.
---
21.07.2024 20:01:46
22
9
До 1 абе ти май още не вдяваш че боко няма никакъв опит,нито знания и даже нямаше и хора и по собствените му признания сам извика прокопиев, който му назначи "министри" и от тогава сменя и бушоните неадекватни поставени от олигархията на грантаджиите и патериците- псевдо партии.
1.
Харесвам го,а ПП-ДБ газ пикаят
21.07.2024 19:48:45
8
39
Тръмп се закани, че в първия си ден след победата ще спре зелената сделка и финансирането на училищата, които прокарват джендър пропагандата и „критичната расова теория“. Освен това Тръмп обеща „да изхвърли“ и всички мъже, маскирани като транссексуални, от женските спортни отбори. Той се закани и на мигрантите. „Аз ще съм първият президент след Айзенхауер, който ще извърши най-голямата депортация на нелегални мигранти в историята на САЩ. Доналд Тръмп обеща да затвори и градовете-убежища, в които с решение на градските власти всеки нелегален мигрант може да се чувства защитен от съдебни и други проблеми.

ПП получиха вече своя шанс да ни управляват не заради своите качества. Те получиха изобщо някакъв шанс, защото Демократическата партия на САЩ разгърна тихи или по-шумни наказателни корекции върху политическите елити в няколко държави, общували много добре с тръмписткия Бял дом в предишния мандат.
Имаме шанс да си върнем Борисов за премиер, защото няма по-подготвен
политик от него.
Киро иска но не може, Асен може ама по обратния начин, Корни има мерак, но до там, въпреки че има по-големи топки от Асеня!
Само Бойко може и знае как да ни изкара от кашата забъркана от мекеретата на капиталци!
Ако ще да се спукате от всякъде, няма друг, който да може да върне стабилността на България!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Не забравяйте тъмните периоди от историята, но е време да променим вибрациите на 9 септември, призова авторът на „Лъч светлина – озарението“ Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Заради банкова тайна не оставят несеквестируема сума Има нов любовник Има нов любовник Заради него певицата си позволява да връзва тенекии, дори и на музикалния си продуцент Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Едва в 80-ата минути футболистите стигнаха до гол в Милево и то след дузпа Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Националният съвет по храните се събира на заседание, за да обсъди допълнителни регулации за имитиращите продукти Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Самодейки от НЧ „Просвета 1882“ направиха „мачкане“ на грозде в 100-годишната шарапана Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Колата се врязала в стълб Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Ако общество се снишава пред явните безобразия, е обречено на разпад, предупреди той Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота В момента в болницата се лекува още едно дете, натровено с препарат за животни Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Пожарът е обхванал част от двигателния отсек на превозното средство 
Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Русокосата фурия вдигна летвата и обяви, че иска да спи с 600 души Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Двойката била заедно от 12 години и след раздялата 31-годишната адвокатка се чувствала опустошена Кмет се забърка в сексскандал Кмет се забърка в сексскандал Сниман е в леглото с две жени Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Русия застрашава комуникацията на целия свят Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск ВСУ бягат от полуобкръжение, 50 военни убити при удар по хотел в Запорожие  Каратанчева на финал във Виена Каратанчева на финал във Виена Българската тенисистка е на крачка от първата си титла на сингъл  Измамник завлече клиенти с $4 млрд Измамник завлече клиенти с $4 млрд Арестуван е в Истанбул Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Инцидентът е станал в самолет, пътуващ от Истанбул, Турция, за Тайпе, Тайван Кахраманмараш пак се разтресе Кахраманмараш пак се разтресе Земетресението е регистрирано в 9:31 ч. Епицентърът му е бил в град Пазарджък, а дълбочината – 7 километра Без телефон в клас и в Гърция Без телефон в клас и в Гърция Учениците могат да носят мобилните си телефони в училище, но трябва да ги държат в чантите си през целия учебен ден
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Интригата в БСП се развива трайно неблагоприятно за Корнелия Нинова

Виц на деня Виц на деня Малко момченце към майка си:
- Мамо, ако аз съм теленцето, а ти кравата, тати бикът ли е?
- Баща ти е вола, бика живее в съседната улица!
Виц на деня Виц на деня - Бабоо, падна ми зъбчето.
- Няма страшно, сложи го под възглавничката, утре ще намериш левче.
- Ако сложа ченето на дядо, колко левчета ще намеря?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работохолизмът е оправдание за това, че ти липсва здрав разум да бъдеш мързелив...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори