×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение с магнитуд 2.9 е регистрирано в района на Девин
  • Патриарх Даниил отслужва литургия за 6 месеца от кончината на патриарх Неофит
  • Продължава регистрацията за изборите
  • България е сред държавите с над средния икономически растеж в ЕС
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Опелото на известния български журналист Иван Гарелов ще се състои днес от 15.00 часа в храма „Свети Седмочисленици" в столицата
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ако някъде ги набият, въпросът ще е "Защо чак сега"


Ако някъде ги набият, въпросът ще е "Защо чак сега"
Николай Денков и Кирил Петков бяха изгонени вчера от жителите на село Воден
21 Юли 2024, Неделя, 10:15 ч.
Автор: Александър УРУМОВ*

Колко нагъл и безчувствен трябва да бъде този тип, който отива с ръце в джобовете във Воден единствено да си прави пиар

Ако някъде набият Кирчо и Мърморчо /Денков/, въпросът няма да бъде “Защо”, а “Защо чак сега”? Колко нагъл и безчувствен трябва да бъде този тип, който отива с ръце в джобовете във Воден единствено да си прави пиар?

Кирчо и Мърморчо /Денков/ за пореден път издълбаха дъното и слязоха още по-ниско в очите на цяла България. Да посетиш като безидеен екскурзиант разкъсаното от огнения ужас село, само за да се снимаш с изстрадалите хора в него - това не е просто подигравка с тях.

Това е политически цинизъм на ръба на богохулството, това е гавра със страданието. Ще кажете - не са ли прекалено силни тези констатации? Нека да видим - Кирчо и Мърморчо бяха премиери на България. Всеки от тях по девет месеца.

Министър-председателят има огромна власт - това е реално най-овластената фигура в страната.

Какво направиха тези две гротески за усилването на системата за борба с бедствия и аварии?

И ако бяха направили макар и мъничко, нямаше ли сега да развяват това “мъничко” като величаво знаме на своите заслуги?Нищо не са направили. Дори и по-зле от нищо. Зашото и двамата се държаха не като премиери на България, а като премиери на Украйна.

Защото през цялото време на тези ялови 2х9 месеца основната им грижа беше как да ограбят и без това опосканата в десетилетията крадлив либерализъм българска армия. Основната им грижа беше как да се отплатят на задкулисните си глобалистки господари за назначенията си - и то да се отплатят с народни пари, с националното богатство.

Затвор им е малко на тези трагикомични малоумници, на тези цинични престъпници. Лъгаха нагло как работеща техника била “с отпаднала необходимост” - 100 БТР-а извадиха от МВР и ги пратиха в чужбина.
Колкото и изстрадала да е една чужда страна, тя не е преди България, тя не е по-важна от България.

Да не говорим, че България няма никаква вина за никакво чуждо страдание и при цялото състрадание - на първо място за българите си остава България.

Какво направиха Кирчо и Кокорчо, подпомагани от гороломния Мирчев рев на един друг ГМО-тапир от вносната политическа клоунада?

Подариха тези 100 БТР-а на Украйна, защото били “с отпаднала необходимост”, което е особен вид неадекватност, тъй като това не върши работа на нито една от двете страни, а тази техника можеше да свърши работа точно сега, в пожарите, ако беше послушан разумния глас на един старателно оплют от подобни типове бивш военен министър.

50 от тези 100 БТР-а можеше да бъдат продадени и с получените средства да се ремонтират другите - така щяхме да имаме 50 високопроходими бронирани машини, които са отлично функционално състояние. И без да стават за бойни действия, тези машини стават за борба с огнени бедствия - това многократно предложи Краси Каракачанов, толкова яростно оплют от либерал-предателите и техните тролски фабрики.

Кирчо и Мърморчо можеха да отидат в село Воден само за да се извинят. Нищо друго и нищо по-малко. Вместо това тези две политически сенки, които още не проумяват, че вече са приключили с политиката отидоха да се снимат със жертвите на огненото бедствие.

Приличаха на криминални, които не издържат и се връщат да погледнат местопрестъплението. Говорил съм лично и достатъчно дълго с Кирчо, за да знам, че това е опасен лицемер, който смята всички хора за толкова неуки и клети мизерници, колкото е самият той.

За мен той е човек със специални потребности, ако трябва да използваме щадящи евфемизми. Попитайте го да ви каже първият куплет от Вазовото “Аз съм българче” и ще му увехнат ушите като кленов лист в късна есен.

Истина ви казвам - тези двама измамници вървяха в село Воден като Байдън на среща на върха: ходят и не знаят къде ходят. Нито пък знаят кои са те самите.
“Никой слуга не е по-горен от господаря си”. А тези двама ехидни слуги на либерал-екстремисткия мрак днес се отърваха леко - само с гневен възглас: “Махайте се, екскурзианти!”

Следващият път не е изключено да отнесат и бой. И ако това се случи, въпросът няма да бъде “Защо ги бият”. Въпросът ще бъде “Защо ги бият толкова късно”.

*Александър Урумов е анализатор, известен с консервативните си позиции. Той е проповедник, писател и бивш PR на Министерството на отбраната (с министър Красимир Карачанов)


В категории: Животът


Има нов любовник
Има нов любовник 07/09/2024, Събота 19:00 4
Флагман.БГ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ 07/09/2024, Събота 18:47 2
81
Коментара по темата
81.
Защо Кирчо не е в затвора?
23.07.2024 13:03:12
2
6
Все пак защо Кирил Петков още не е затвора за поръчаното от него убийство със служебна кола с многократно превишена максимална скорост на пътя?
80.
Мнение
23.07.2024 03:34:42
8
5
Само някакъв неадекватен пияница е тръгнал да ги „атакува“ Кирил Петков и Николай Денков, другите хора от селото са им благодарни за помощта, дали са обещания и са ги спазили. Те са първите, които са им помогнали.
79.
Бургазлия
22.07.2024 17:02:27
8
9
Този, който е писал тази статия явно е от купените журналисти -> плащаш за да очернят някого, и той го прави.
Ако ще хулим някой -> не е ли пожарникаря от Банкя, който окраде всичко и нищо не направи вече 20 години за противопожарната безопасност на България... Нали уж това му е професията или там са го назначили и повишили без да знае нищо по този въпрос... А служебният министър на вътрешните работи, който накупи връх скъпи М-ки за катаджиите, а за защитата на обикновенните хора отново нищо не направи... Нямало пари -> ами да, нали са изхарчени от Шиши и Толупа... А тоя пилот Радев да каже защо крадат всички негови служебни премиери и министри? И какви са тези БМВ-та бе, да не сме Швейцария??? и после нямало пари... А може ли да проследите при кое правителсво как се вдигат пенсиите и доходите за да кажем реално кой прави нещо за хората и кой не? Аман от популистки купени статии...
78.
XX
21.07.2024 20:39:02
1
13
И аш ишкам да ши правя реклама във Воден. И да ми мачкат дупарата с гол таралеж, ама ме е страх бодлите да не ми убодът мъдурките.
77.
Оня с калашника в арменският парламент, помните ли
21.07.2024 18:38:02
11
17
То и за останалите депутати важи същото.
76.
Руя
21.07.2024 15:54:34
23
59
Тия екскурзианти е време да напуснат България и да се върнат откъдето са дошли.И дано Господ ги накаже кръв да капе от сърцата им .Амин.
75.
Някой
21.07.2024 15:20:24
9
68
Защо са ги пуснали тези боклуци в селото , така и така са дошли , поне да ги натрепат
74.
Никога повече гр0б!
21.07.2024 15:03:47
34
34
След 12 години безвремие на ОПГ чекмедже на тая държава й трябват поне 20 години за да си стъпи на краката и да отстрани пораженията нанесени от банкянския съдран капут и неговата клика.
73.
Барон Мюнхаузен
21.07.2024 14:54:08
15
41
ППДБ, трябва да бъдат избори с камъни за щетите, които нанесоха на родината ни.
72.
До 71
21.07.2024 14:53:58
33
20
И да му благодарят на еднокнижника, че за малко не се пренесоха в рая заради откраднатите пари в нощното шкафче за противопожарни, вертолети, самолети след почти 15 години кражби, кражби, кражби.
71.
Христо
21.07.2024 14:46:28
14
36
Изумително прост народ -днес тай няма нищо общо с Ботев и Левски, за които няма аналог в световната история !!! Сега е времето на ,, генерали,,чалгари,величияри,варненски помияри...Явно последните години са ни изтрили всякакво Q...Изпростачване с шоута на С,чалгаджииници,биг брадъри и всичко което да ни направи зли,агресивни,разединени,алчни и мразещи...Ако станат българскити възрожденци и ни видят -ще се върнат в гроба.....
70.
Някой
21.07.2024 14:42:22
48
26
Ако беше отишъл бойко щяха да го целуват и да му опекат питка. Прости селски селяндури.
69.
292
21.07.2024 14:34:08
5
42
Гражданинът от село Воден сгреши като изгони онези двамата, които му казаха, че са дошли да помагат. Трябваше са им даде по една кофа и лопата и друм да гасят. Та да разберат как се помага.
68.
Пляс пляс педалете
21.07.2024 14:22:44
11
47
Тази шарлатано дебилска измет разбира само от винкели арматура и много здрави сопи! Браво на хората жалко че не са търкаляли ама яко! Да пищят помощ полиция хахахаха ще се случи! Сапунения плъх 100% се е насрал! напълнил двата си памперса с които ходи още след инцидента в един подлез където замириса участно след като като се срещна с народна любов която много искаше да го метне в кофа за боклук!
Киро е 100% насран той по принцип така си мирише!
67.
едалите на Прокопи са долна пасмина
21.07.2024 14:20:39
10
37
шарлатано дебилската секта като види че губи власта е способна на терористични актове вижте сектата в сащ как се пробва да убие ТРЪМП след като знаят от сега за провала си тази измет прокопиева у България е същата това е терористична организация секта!
Умишлен пожар в Национален парк „Централен Балкан“
Трудно проходимо място и след като са предизвикали пожара- идиотите поставили шипове на пътя следствие на което пожарните са с нарязани гуми!
Кой нормален човек прави това??? само шарлатано дебилски сектант терорист е способен на такова нещо!
66.
Меден рудник
21.07.2024 14:19:13
21
26
Ако някъде журналята от флагман ги набият въпроса няма да е защо
А защо чак сега
65.
До 64
21.07.2024 14:17:06
34
7
Та какъв е тоя бургаски пожарникар с текезесарски тен до лактите. И на село няма такъв тен. Тоя с униформата ки копа доматите. Еднокнижника да му хвърли кинти да си купи потник. Ако е пенсионер да дадат път на младите.
64.
възможно e да има нови кметски избори в София
21.07.2024 14:01:58
5
42
Атанас Атанасов, Кирил Петков и Делян Пеевски са с назначена охрана от НСО, по силата на общо решение. нещо да кажеш Наблюдател №21?!?
Лесно се плюе, безнаказно се лъже и се хвърлят обвинения, когато си анонимен трол на ПП-ДБ!!!
Време е да се изчегъртат изчегъртвачите, защото са много вредни и мразят България!!!!
63.
всъщност до № 59 Еnchanter
21.07.2024 13:55:28
3
14
в коментар № 58 съм ти обяснил подробно,кой,колко е управлявал и какво е "направил" за България -тук ще обобщя специално за теб,понеже виждам,че бавно "стопляш ", с една дума -НИЩО !!! Няма значение,кой ,колко и кога е управлявал България по време на прехода,освен да пълнят личните си сметки управляващите не са допринесли с нищо за просперитета на държавата=народа !!! Чат-пат ,грешка -постоянно,изскачат драскачи ,като теб задълбавайки в конкретика,кой,кога и какво,имащи за цел да разделят и противопоставят народа за да не може да схване цялостната картина - тридесет и кусур години ни играят един ПОШЪЛ политически театър.---p.s.--Току що излезе в сайта излезе статия за пожарите със снимка на пожарникар,лично аз бих повярвал на човекът от снимката във всяко едно отношение,отколкото на КОЙТО И ДА БИЛО ПОЛИТИК , а относно истинността на това,което твърдя по -отношение на Прехода проверката,за всеки един Българин е много проста - всеки може сам за себе си да прецени просперира ли в момента и защо.специално към теб - тактиката "разделяй и владей" е добра,но....... е стара,колкото света
62.
Асен
21.07.2024 13:55:22
8
25
Искахте промяна на ви промяната. Кво ривете сега. Я млък и в ъгъла.
61.
До 60
21.07.2024 13:35:09
18
16
Те хората не са разбрали, кой ги е крал 20 години, защото едноонижника с шиши откраднали и парите за гсм клетките. Шефовете на регулаторите никой не ги пита защо няма сигнал там и защо не осведомени за нощните щкафчета.
60.
Дааа
21.07.2024 13:31:10
28
17
И какво се оказва, след като се махне омаскаряването на пп от флегмите и дежурния трол на работа от редакцията може би петьо генчев или урунгелчев, а?
Какво се оказва, оня еднокнижник с мафията крал, пил и се веселил, оставил 40 годишни уаазки за пожарни, няма хеликоптери, няма самолети, защото парите за тях в нощните шкафчета на еднокнижника и шиши. Тези момчета за 9-месеца заявли и осигурили финансиране за нови пожарни, Но парите забавени или с тях платено на циганските махали от шиши за циганския вот за итн или иѝраждане и некупени противопожарни, но според селския пияница, който ни го навират платените медии, за 9 месеца са виновни. Че не бях там да му забия в пияната мутра един юмрук. А мутрата защо не отиде да му хвърли левчета за ракия, сигурно щеше да е светец. Боклуци.То гсм-и няма там и сигурно не са разбрали, кой е ограбил бъдещето им.
59.
Туриста
21.07.2024 13:30:42
11
33
Да благодарят на лумпените които 2 години спяха на палатки по булевардите за да блокират държавата, палеха със сено полицаи и мятаха павета по тях, носеха черни чували, запалиха църква под вдигнатото юмруче на един фатмак и спонсорството на хазартния бос,който им прибираше парите с талончета и фалшиви надежди и реклами за големи печалби. Лумпените докараха сегашните управлявашите. Кирчо, асенчо, ристо иванов, денков менков и сие благодарят на всички балъци за старанието, че ги направиха приказно богати
58.
Еnchanter
21.07.2024 13:27:56
26
17
Автора--PR на Каракачанката,министър на Борисов ! Е какво очаквате от него-истината ли ? На власт бяха 12 години, но видите ли кои са виновните--които управляваха 9 месеца ! И шараните кълват! Прав е бил покойния Жорж Ганчев казвайки :" Българският народ е малоброен, но за сметка на това е много прост" !
57.
всъщност до № 19 единственото
21.07.2024 13:23:33
7
20
В голяма заблуда си.Има едно нещо наречено паритет на покупателната способност и ако се задълбаем в него ще установим, че жизненият стандарт на хората не самo,че не се е повишил рязко, а даже се е понижил,според мен с около 15- 20 %.Но поне се усетиха,че доходите трябва до догонват инфлацията,иначе народът ще хване сопата и ......,и започнаха да правят нещо в положителна насока .Казвам - започнаха,а не че са го завършили.При Тиквун положението беше още по-зле,там според тях (управляващите) инфлация нямаше и всичко е цветя и рози.А всъщност "царят беше гол ",но никой не го казваше - над милион българи ЕМИГРИРАХА по икономически причини.Управляващите ,обаче поддържаха официална СТЪКМИСТИКА за пред Брюксел в която всичко е в параметрите,за да може траншовете от Еврофондове да продължават да текат и УСВОЯВАТ от правилните фирми.Цялата тази еквалибристика лъсна на няколко пъти ,на проведените парламентарни избори - ГЕРБ,така и не успяха да спечелят убедително с мнозинство за самостоятелно управление,А според СТЪКМИСТИКАТА им -народът процъфтява и е твърдо зад тях ???В резултат на тази патова ситуация от народната любов,Шарлатаните от ПП и ГЕРБ се принудиха да се СЪВКУПЛхххТ - сГлобят,искам да кажа,за да има правителство = приемане на плана за възстановяване и развитие = продължаващи постъпления от еврофондове = ПРАВИЛНО УСВОЯВАНЕ. Щом плана беше приет и продължаването на траншове гарантирано сГлобката приключи - всеки иска сам да лапа - краде.---ВСЪЩНОСТ единственото хубаво нещо,но и то си има негативни последици,случило се на Българите за целия Преход е възможността да пътуват и работят без визово в голяма част от Европа---p.s.---относно така наречената политическа класа в България класикът го е казал - "Всичките са МАСКАРИ",бих добавил и личното си мнение,че за целия Преход в управлението нямаме нито един ДЪРЖАВНИК -човек,който да отстоява и развива интересите на България във всяка една сфера = проспeритет за народа и.Всичко беше и продължава да е плява -службогонци,схемаджии и прочие дребни душици с една дума .........МАСКАРИ !!!
56.
Данко Харсъзина
21.07.2024 13:18:45
24
10
Този прост пияндурник е от наще... Такива, ние с Бай Ганя, най ги обичаме! Шише ракия, накое-друго кебапче - и са готови и на бой да налитат. Хем евтино ни излиза с таквизи безмозъчни скотове, хем ни вършат работа, където има прост народ
55.
ДИАГНОЗА ПП СА КРАДЛИВИ ИДИОТИ
21.07.2024 13:17:59
12
41
ПП-ДБ не могат, некадърни са. И покровителите им от чужбина го разбраха! Паднаха те от власт и горивата паднаха с лев. Около 4-5 млрд. лева от джоба на българина го източиха през бензиностанциите! Преди 3 г. едни хора, обединени под вдигнат юмрук, тръгнаха да променят държавата ни. И успяха – замениха стабилността с рекордна инфлация и авантюристични бюджети. Активното строителство – със застоя и нескопосаните медийни изяви, с които прикриват своята некадърност! Крайно време е да спрем шарлатаните и тези, които не знаят и не могат да бъдат отпред! Не разбирам позициите на променкаджиите, те казват, че не сме харесвани, а печелим изборите!!!
54.
Изключително тъп ПР на РР
21.07.2024 13:10:38
9
18
Странджанските Воденски глигани щл не доде вашия падишах Радев при вас ,а ми отиде до болярово да направи 3 коремни
53.
ПП са крадливи мекерета
21.07.2024 13:06:19
21
41
ПП: “Дойдоха кат’ аслани (лъвове), тръгнаха си кат’ посрани.”
52.
Заглавието пасва идеално за флегмите
21.07.2024 13:04:55
14
52
Ако някъде ги набият, въпросът ще е "Защо чак сега"
51.
*********
21.07.2024 12:46:40
18
32
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
50.
...
21.07.2024 12:43:38
32
46
браво! даже културно се отнесе с тях..:аз лично бих им изпльоскал една торба с ла*на на главите на тез гнусяри
49.
Кирил и Асен имат сектантска мания за величие
21.07.2024 12:41:13
8
35
Борисов е изпитание, което може да се победи само с личен пример и
съвсем друг подход към управлението. И нещо по-сериозно - да се пребориш
с цял един устойчив манталитет, който не е непременно лош, а просто
здравомислещ. Това не се преодолява с хасковска травестия, наркотици и
пловдивска мания за величие, омешани с американската банална мечта от
90-те. Банкя е по-сурова реалност.
48.
?
21.07.2024 12:41:11
41
34
Авторът на статията е бил pr в министерството на отбраната! Не знаех че точно там имат нужда от такъв! Също като министър на отбраната Каракачанов, който по образование е историк! За тези двама несретници Кирчо и мънчо съм съгласен! Бой им е малко! Но не и за бтр те! В армията съм ги наблюдавал! Техника отпреди 50 години! Тенекия, която не става за нищо, освен за еднодневка! Преоборудването като машина за граждански цели, за спасяване е 6 цифрена сума за машина, което не може да стане с продажба на други 50 машини! Нов двигател, нова трансмисия е задължително! И какво ще спасява? Видимостта на водача е практически под 50 процента! Нито за гората, нито за селата! Единствено за полето! Така че стига с тези ламарини! Бедата е, че дадоха и 122 мм самоходни гаубици, които са част от бойния резерв на армията!
47.
Мда
21.07.2024 12:39:39
55
31
Демагогия без край! Ще ти кажа, Урумов, олигофрен руски какво направиха. Гласуваха и отпуснаха 200 млн за противопожарна техника. Защо я няма - питай министъра на Пеевски дето ходи с гавазите да обяснява, че се справил добре с пожарите. Обясни ако обичаш как ще бориш пожарите с тия ръждясали бтр-и? Как? Ще гасиш с бтр ли? Тия бтр-и ръждясваха по хамгарите и през 2007 и в следващите години, когато България гореше. Може би защото огън не се гаси с бтр. Ама за малоумниците, дето ти пляскат, това няма значение. Те не мислят, доволни са, че глупостите ти съвпадат с теорията им. За едно Тиквата е прав - остана некачествения материал, затова и резултатите ни са такива.
46.
ХХ
21.07.2024 12:28:54
23
28
Неграмотните троляци, дет гласуват за ЕС, чакайки да им даде МРЗ, мразят Борисов, защото им каза, че са про'с'ти.
Факт.
45.
XX
21.07.2024 12:27:13
26
57
Хората на село разпознават отдалече плявата и шарлатанията.
Факт.
44.
ХХ
21.07.2024 12:26:08
37
58
Тиквата и Киро са живо доказателство, че школата в Симеоново е в пъти по-добра от няколкоседмичен интернет курс в харвард, за който и най-про'с'тите могат да вземат сертификат за участие.
Факт.
43.
този
21.07.2024 12:20:27
68
44
Този който е скачал на Кирил Петков и акд. Денков е местният алкохолизиран полуидиот подкупен от Герб с две ракии.
42.
Крис
21.07.2024 12:19:56
56
48
Вие сериозно ли питате защо след 12 години управление на най простия човек някога раждал се, за 9 месеца доцент и образовани от чужбина хора ме са могли да оправят всичко в държавата веднагически? Не заслужаваше да имаме държава, да ни взима Брюксел да ни управлява служебно!
41.
ХХ
21.07.2024 12:19:27
44
60
Много хубава и точна статия, с факти и аргументи.
Кефят жалните напъни на сенилни деменция и наркоманизирани неграмотници да възхвалят провалената шарлатания.
Мачкай!
40.
Киро е лице и гъз на ПП идиотите
21.07.2024 12:12:29
33
58
Бялата му ризка, гъза му пръска!
Газ глава затрива.
Кирил Петков призна, че прави списъци на българи в чужбина, които искаше да вкарва в специалните служби. "Може да внесем от чужбина главен прокурор, шеф на КПКОНПИ и хора за службите за борба с корупцията" (2022).Кирил Петков излъга в австрийския парламент (октомври 2023), че причината за неприемането ни в Шенген е липсата на реформа в българските служби. Лъжата му бе разобличена публично от шефа на Националния съвет на Австрия Волфганг Соботка, което постави страната ни в унизително положение.
Кирил Петков се саморазкри като изборен фалшификатор - призна (май 2023), че ала-бала с Радев му е утроило резултата на изборите.
39.
цецо
21.07.2024 12:08:14
38
55
Кирчо Простото и Сапуня летяха с хеликоптерчето на 8000 метра височина без кислород и кацнаха във Воден за да спасяват хората Само че нещо не ги посрещнаха с хляб и сол а ги поизгониха и какво направиха за селото помолили операторите да засилят връзките тая фирма да даде нещо другата нещо а аз питам Кирето милионера какво даде ти от собствения си джоб от комисионните на Лукойл дето цуцахте цяла година от шашмите с Джемкорп и още и още нула пресечена разходихте се направихте си снимките залъгахте селяните и я каква голяма работа свършихме айде есента дай Боже парламент през крив макарон
38.
АНАЛизатор
21.07.2024 12:04:04
73
47
Как с БТРи ще бориш пожари? Какво общо има Украйна с пожара, има пари и техника достатъчно в държавата. Който е мислил тая статия е деагог!
А Кирчо И Асен вдигнаха много пенсиите, овладяха цените, много бързо ги забравихте тия работи неблагодарници! Заслужавате си тиквун или възраждане и полковника, или пък комунягите!
37.
Подкрепа за Денков
21.07.2024 12:04:02
61
52
През февруари 2024 г. кабинетът „Денков“ осигури 169 964 169 лв. по Оперативна програма „Околна среда“ за закупуване на 385 специализирани автомобила за борба с горски пожари, 67 мобилни системи за гасене на горски пожари, 6000 лични предпазни средства и допълнително съвременно оборудване.
Недоумяваме как процедурите за закупуване на супер скъпи автомобили за МВР са скоростно задвижени и изпълнени, а в същото време, при осигурено финансиране, в продължение на месеци няма никакви стъпки за подновяване на противопожарната техника в страната.
Призоваваме за оставка на вътрешния министър Калин Стоянов за поредицата неуспехи и провали в управлението на министерството и конкретно за несправяне с превенцията за пожарна безопасност.
36.
Тролът лиже ли лиже на на най големия крадец в бг
21.07.2024 12:01:37
60
55
Мазната крадлива свиня от банкя ходи с два синджира охрана. Където и да иде има едно стадо сервилни мажоретки и драскачи.
Тука тролът помияр са чуди коя песен на севи да пусне на грамофона и как по бързо да си слага плюсчетата на глупостите.
35.
Няма НАТО няма ЕС
21.07.2024 12:00:57
33
49
БЪЛГАРИЯ е оставена на произвола на съдбата, а преди да им станем донори, обещаваха реки от мед и масло, само че, реките бяха от унищожаване на природата и калпаво строителство. Ако някой предяви някакви претенции към страната ни, никой няма да си мръдне пръста, сами сме. Унищожиха гражданска защита и оттогава стават такива трагедии.
34.
Браво
21.07.2024 11:49:51
40
57
Набийте ги тия нагляри ко ги жалите.
33.
единствените
21.07.2024 11:48:16
56
46
Единствените виновни за пожара в селото са кмета и селяните които не са предприели никакви мерки и Боко тиквата който разби Гражданска защита и сега няма кой да управлява бедствията и авариите
32.
Плюнките на промяната са отровни
21.07.2024 11:45:53
43
65
На ПП-ДБ им се натрупаха много проблеми в последно време. Хората успяха да видят какво представляват и да ги чуят в непринудена среда. Едно е да говориш пред камерите, съвсем друго е да обсъждаш кеш в партийната централа и колко кеш ти трябва.
Много пари се дадоха за да се очернят и Борисов,но се оказа че нямат никакви доказателства което автоматично ги прави невинни. Така че опорките от преди три години са вече смешни и несъстоятелни.
31.
6arlatanite p p
21.07.2024 11:41:59
6
36
Teq tarsqt selo za nastanqvane na migrantite za integrirane
30.
Насаждане
21.07.2024 11:39:35
59
27
На омраза е това. ДПС ката фургони за живеене (откъде ли ги е взело) веднага статии колко е благодарно местното население на ДПС, Главчев отива там - велик. Обаче ако ПП отидат - не може. Всички трябва да бъдат разделени и да се мразят. Ако са и прости - много помага
29.
Кую
21.07.2024 11:36:36
17
51
И да им теглят по един рязан.
28.
Ганьовцииии
21.07.2024 11:35:46
81
46
Добре, че бяха ПП ДБ да ритнат кошера. Още щяхте да взимате по 150 лв. пенсия, оня да пълни чекмеджето, да хвърля пари през джипката, всяка година постна пица, каракачантичката да продава паспорти. Ганьо това иска явно, на дъното на всякакви класации.
27.
Ами
21.07.2024 11:34:41
35
39
Защо никъде не се казва,че вероятно бежанци са виновни за пожара.Или ви е страх да не обидите някой евроатлантически плужек.
26.
*********
21.07.2024 11:34:09
17
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
25.
Я
21.07.2024 11:31:07
33
65
Ееее веднъж да ми харесате със статия,браво.Всички европедали и либералисти,които плюят от долу им пожелавам да им се запалят евроатлантическите задници от мангалите,с които напълнихте Европа.
Слава на Русия,тя ще брани християнството и човешките ценности,както винаги до сега.
24.
Пффффф...
21.07.2024 11:29:27
4
39
Отврат...
23.
абе
21.07.2024 11:26:04
67
37
Абе видяхте ли кво представлява селото и дворовете на къщите целите обрасли с сухи треви и храсти еми как нямя да се запали и изгори. Ами мързеливи селяндури изкопайте градинките заорете около селото направете подготовка и да видим ще имали огън с селото.
22.
Хахахах
21.07.2024 11:25:29
26
69
Гейпарада се пренесъл под статията за мазните мижитурки от Пълни Пендели-Кире grindr-a и Денко сапуня!
21.
Наблюдател
21.07.2024 11:25:24
77
42
Другите политици ходят с охрана, за да се пазят от народната любов. Плюете ПП, но е факт, че са отишли и са чули какво им казват без режисьори наоколо. Сигурен съм,че няма да има техни колеги от друг партии,които да повторят това.
20.
Глупави старци.......
21.07.2024 11:24:05
84
48
Аз пък ще кажа нещо добро за тях.Вдигнаха ви пенсиите,помните ли че при Бойко 15 години едвам дишахте?
Да не счупим държавата не ви даваха 1 лев, сега сигурно вземате двойно от тогава,глупаци.
19.
единственото
21.07.2024 11:19:22
94
48
Единствено хубавото нещо което се случи на българина през целия преход бе управлението на ПП с Киро Асен и Денков където повишиха рязко жизнения стандарт на хората. Тези които ги плюят явно са активисти на партиите които им завиждат на успехите.
18.
fakata до 5
21.07.2024 11:18:36
23
68
На майка ти п*тката , нещастник скапан ! Това л@йно ,което си изсрал в коментара иди го кажи на пострадалите от пожара да видим дали ще си само бит или и еб@н ! Нали сме в Европейския съюз , нали сме в НАТО , къде е помощта , къде са машините ? Май само Руснаците идваха преди време да помагат ,ама заради такива като тия двамата пед@ли вече и братушките не идват ,а ти можеш да развяваш знамето на п3д3расите и да се хващаш за палците в чакане на кОр !
17.
Много поздрави от леля Асен
21.07.2024 11:16:14
71
36
Много ви пречат пИдалите, еййййй.. Пак ще гласувам за тях за да видя пяната по устите ви когато започвате да ги плюете.
16.
путкин
21.07.2024 11:15:16
77
39
хванали някъв селтак дето обича на бойко темето да ги плюе, нищо че на буци протежетата осраха цялата работа повече от 10 години...
Авторчето на статията заедно с касабката и те обичат да галят бочко по темето :):):)
15.
*********
21.07.2024 11:11:02
17
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
флагман
21.07.2024 11:10:41
67
46
Флагман по добре питайте Бойко защо се крие като мишка а когато цяла България го гонеше се криеше по селата с джипката. Нападате тези които дариха крупна сума лични средства за това село. Тоз дето ги е нападъл е някакво гербажийско зомби.
13.
имаше един
21.07.2024 11:08:26
0
34
дето се беше снимал,седнал върху един пън...при подобна ситуация.Но него по-трудно може да го набие някой.
Щеше да е хубаво,ако проблемите се решаваха с бой.
12.
Хахаха
21.07.2024 11:03:47
67
44
Списвачо, да оставим настрана ,че не знаеш възможностите на т. нар. БТР-и.

"Какво направиха тези две гротески за усилването на системата за борба с бедствия и аварии"? А какво направи тиквата за 12 години като ръководител на държавата? Къде е техниката обещана през 2012 година от банкянския клоун?

Авторът на статията е тотален дебил!
11.
Габи
21.07.2024 11:02:58
16
86
Къде изчезнаха каракатуристите в България?Няма ли кой да покаже истинските смехотворни физиономии и палячовско поведение на лъжеца Киро и мънкалото Денков?В своята история страната ни не е имала по-голям палячо и посмешище за министър председател от въпросния академик. Той направи хората да нямат уважение към цялата академична общност.
10.
Donkihot
21.07.2024 11:01:31
50
70
Тази статия е в 10ятката. Но с това не свършват мизерийте който сътвориха тези изроди включително и гроб, благодарение на тази сган не сме неутрална държава а държава с могъщи врагове.
9.
Старо куче медалист
21.07.2024 11:00:35
72
26
Надушвам отдалече руските кавали
Автора да напише една статия за бюстовете на Ботев и Левски сгушени в Морската градина и извисяващият се в центъра на Бургас паметник на Съветската армия окупатор
8.
Старо куче медалист
21.07.2024 10:59:28
78
25
Надушвам отдалече руските кавали
Автора да напише една статия за бюстовете на Ботев и Левски сгушени в Морската градина и извисяващият се в центъра на Бургас паметник на Съветската армия окупатор
7.
До 2,3 и 5
21.07.2024 10:57:56
33
84
Словесните ви диарии, които четем под всяка статия, какво общо имат с фактите за плъхока и прост Киро? Кое от написаното можете да опровергаете с факти? Дразните се, че всъщност откривате и себе си между редовете. ЛП
6.
До 3
21.07.2024 10:47:45
45
68
Така го огрява Бургас това слънце , че Бургас стана най-западащия град в България. Бургас не е даже в топ10 на градовете по средна работна заплата , няма студенти , университети,млади хора. Едно застаряващо и просто население , стана едно село. Така хубаво го огрява това слънце , че всичко изсъхва! Но слънцето окраде каквото можа. То май вече няма и нищо за крадене хахаха освен да вземе асфалта
5.
АНАЛизатор
21.07.2024 10:46:04
108
39
Цялата статия лъха на русофилство, вони!
4.
савецки бълхари
21.07.2024 10:45:57
85
23
комунистически ... гомна от пропагандата на Путин, червените изроди и милиционерските сбирки, това е този ... гомнян парцал.
3.
Започна се
21.07.2024 10:43:54
53
46
Започна се , даваш минус на коментар 1 , то зарежда плюс хахахахаха колоните жалки от флагман
2.
*********
21.07.2024 10:36:58
19
24
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
1.
Бай Х. Й
21.07.2024 10:34:19
69
121
Браво, страхотна статия, подкрепям всичко написано в нея. 0e
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Не забравяйте тъмните периоди от историята, но е време да променим вибрациите на 9 септември, призова авторът на „Лъч светлина – озарението“ Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Заради банкова тайна не оставят несеквестируема сума Има нов любовник Има нов любовник Заради него певицата си позволява да връзва тенекии, дори и на музикалния си продуцент Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Едва в 80-ата минути футболистите стигнаха до гол в Милево и то след дузпа Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Националният съвет по храните се събира на заседание, за да обсъди допълнителни регулации за имитиращите продукти Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Самодейки от НЧ „Просвета 1882“ направиха „мачкане“ на грозде в 100-годишната шарапана Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Колата се врязала в стълб Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Ако общество се снишава пред явните безобразия, е обречено на разпад, предупреди той Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота В момента в болницата се лекува още едно дете, натровено с препарат за животни Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Пожарът е обхванал част от двигателния отсек на превозното средство 
Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Русокосата фурия вдигна летвата и обяви, че иска да спи с 600 души Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Двойката била заедно от 12 години и след раздялата 31-годишната адвокатка се чувствала опустошена Кмет се забърка в сексскандал Кмет се забърка в сексскандал Сниман е в леглото с две жени Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Русия застрашава комуникацията на целия свят Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск ВСУ бягат от полуобкръжение, 50 военни убити при удар по хотел в Запорожие  Каратанчева на финал във Виена Каратанчева на финал във Виена Българската тенисистка е на крачка от първата си титла на сингъл  Измамник завлече клиенти с $4 млрд Измамник завлече клиенти с $4 млрд Арестуван е в Истанбул Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Инцидентът е станал в самолет, пътуващ от Истанбул, Турция, за Тайпе, Тайван Кахраманмараш пак се разтресе Кахраманмараш пак се разтресе Земетресението е регистрирано в 9:31 ч. Епицентърът му е бил в град Пазарджък, а дълбочината – 7 километра Без телефон в клас и в Гърция Без телефон в клас и в Гърция Учениците могат да носят мобилните си телефони в училище, но трябва да ги държат в чантите си през целия учебен ден
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Интригата в БСП се развива трайно неблагоприятно за Корнелия Нинова

Виц на деня Виц на деня Малко момченце към майка си:
- Мамо, ако аз съм теленцето, а ти кравата, тати бикът ли е?
- Баща ти е вола, бика живее в съседната улица!
Виц на деня Виц на деня - Бабоо, падна ми зъбчето.
- Няма страшно, сложи го под възглавничката, утре ще намериш левче.
- Ако сложа ченето на дядо, колко левчета ще намеря?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работохолизмът е оправдание за това, че ти липсва здрав разум да бъдеш мързелив...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори