×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как бельото влияе на съдбата ни? Отговорът ще ви шокира


Как бельото влияе на съдбата ни? Отговорът ще ви шокира
Ключови думи: бельо, секс, съдба
15 Юли 2024, Понеделник, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Бельото трябва да се избира съзнателно

Какво бельо носиш? Това е неприличен въпрос, но отговорете само на себе си. И много неща ще ви станат ясни.

Бельото не се вижда под дрехите. Но бельото оказва влияние върху събитията в живота, върху съдбата, защото то символизира нашето тайно отношение към себе си. Истинското отношение. То символизира подсъзнанието, където се съхраняват всички наши тайни. Дори тайни от самите себе си. Бельото говори за това какво очакваме от живота. И често получаваме това, което очакваме – не на думи, а дълбоко в душата си.

Бельото трябва да се избира съзнателно
Една жена започва бързо да остарява. Силите я напускат, работата не ѝ спори, няма нови идеи, нито енергия за тяхното изпълнение. Един ден съпругът ѝ на шега ѝ казва: мина ли вече на бельо за пенсионерки? Спомнете си ироничният израз: "На баба кюлотите!" И наистина, тази жена вече е започнала да носи черни боксерки с висока талия. И затворен памучен сутиен, евтин но пък удобен. Защото имаше нужда от комфорт, от топлина. Омръзнало ѝ е да харчи пари за елегантно бельо. В крайна сметка никой не го вижда. А сегашното е удобно.

Умната дама обаче се замислила и разбрала: всъщност тя е започнала да купува такова бельо като подсъзнателно средство за защита. Защита от собствените ѝ желания - отношенията със съпруга ѝ отдавна са станали официални. Почти нищо не ги свързва. Вече от няколко години няма интимен живот с него. Но няма смисъл да се развеждат, защото животът на двамата е настроен, всичко е толкова удобно, подредено... По-добре е да несе вълнуват излишно, а да изживеят живота си с този човек.

Жената не иска да изневерява на съпруга си. И подсъзнателно се опитва да се направи непривлекателна. Опитва се да си сложи кръст и така се превърна в стара жена. А тялото ѝ послушно следваше заповедта на подсъзнанието ѝ, заповед дадена от бельото ѝ. Бельото е символ. И този символ въздейства...

Под най-красивите и много скъпи дрехи може да се крие не много добро бельо. Защо, е с истински парцали под дрехите, а е облечена в коприна и лен?
Такава жена със сигурност е много алчна. Пилее пари за тоалети, но в душата си е стисната, скъперница. Тя живее само с жажда за печалба, въпреки че се оплаква на всички как не може да срещне любовта на живота си.

Бельото издава тайните мисли и намерения на човека - неговата сексуалност и готовност за връзка. Както и отношението му към себе си. Чисто бельо, ново бельо и не от най-евтините - нормално е, позволявайте си го, поне за самочувствие.

Понякога под официалния костюм се крият надежди за романтично приключение - бельото ще разкаже за тях! Понякога, напротив, под фриволно горно облекло буквално се носи броня от плътно прилепнали клинове, здрав затворен сутиен ...

Удобното бельо издава човек със спокоен темперамент, практичен и осъзнаващ собствената си стойност, без значение дали то е скъпо или не. А твърде елегантният и неудобен „гардероб за носене“ показва неспокойна природа, която търси щастие, но все още не може да го намери. Неудобното бельо е символ на вътрешен дискомфорт. И за някои проблеми в личния живот.

Ако радикално промените „интимния си гардероб“, подсъзнанието ви ще получи нов импулс и нова програма. Но първо трябва да помислите какво наистина искате, в какво целите? Какво се случва в личния ви живот сега и за какво копнеете в душата си? И чак тогава вземете решение какви да са бикините ви и другите части от интимното ви облекло.
Между другото, бельото се е смятало за магическо от още древни времена - това е защита и в същото време символ на човешките желания. Дори ескимосите са имали кожени бикини. Те не само ги са ги топлили, но и са увеличавали привлекателността, примамвали са любовта, пазели са от зли и завистливи погледи ... Превръзката с шарки е била мощен амулет, защита на най-интимното.

Така че бельото трябва да се избира съзнателно, умно. Мислете за любовта - трябва ли ти? Признаваш ли привлекателността си или искаш да "отидеш в манастир"? Трябва да мислите и за здравето, разбира се. Ако си изясните какво всъщност искате тогава изборът на бельо наистина може да промени живота ви към по-добро.
 


В категории: Лайфстайл


4
Коментара
Флагман.БГ Започва Фестивалът на меда в Несебър Започва Фестивалът на меда в Несебър 22/08/2024, Четвъртък 13:40 0
4
Коментара по темата
4.
Аеро
16.07.2024 10:30:40
0
2
Няма По - красива гледка от жена постарала се да си избере Цвят и материя на Бельото,с което ти дава възможност да я разопаковаш на чисти чаршафи
3.
Наджие
16.07.2024 07:03:46
0
4
Най добре е да не носиш бельо за улеснение на агата който ще ви изоре дълбоко задни двор.
2.
4p
16.07.2024 06:59:07
0
6
Изводът е всяка баба, ако си сложи секси бельо ще се подмлади с 20 години!
1.
УжасТ
16.07.2024 06:23:08
1
7
В крайна сметка никой не го вижда
-----------------------------------
Във вашата редакцията само такива, на които никой не им е виждал гащите ли работят?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков с нов гаф - сравни списъка на „Възраждане” с учителите със „Списъка на Шиндлер” Кирил Петков с нов гаф - сравни списъка на „Възраждане” с учителите със „Списъка на Шиндлер” Определи го като „долнопробен език на омразата” - класическата лява опорка, която се ползва за цензура на чуждото мнение Ужасяваща трагедия: Полицай простреля смъртоносно зет си с ловно оръжие Ужасяваща трагедия: Полицай простреля смъртоносно зет си с ловно оръжие Мъжът е отведен в болница, където е починал Най-модерният уелнес комплекс на Балканите отвори врати в Бургаските минерални бани Най-модерният уелнес комплекс на Балканите отвори врати в Бургаските минерални бани 4 минерални басейна, сауна ландшафт и редица високотехнологични съоръжения са част от Therma Numera Водещият уролог доц. д-р Цветин Генадиев преглежда тази събота в Бургас Водещият уролог доц. д-р Цветин Генадиев преглежда тази събота в Бургас Той е един от най-известните български уролози, въвел лапароскопската урология в България Топ специалисти преглеждат в Медицински център "4 life" Топ специалисти преглеждат в Медицински център "4 life" Става въпрос за доказани лекари с безупречи биографии, които са помогнали на хиляди пациенти Димитър Главчев e новият стар служебен премиер Димитър Главчев e новият стар служебен премиер Продължава конституционната процедура по назначаване на служебно правителство Защо наетите чужденци в Слънчев бряг си зарязват документите и куфарите? Налбантов заговори за канал Защо наетите чужденци в Слънчев бряг си зарязват документите и куфарите? Налбантов заговори за канал Може би са им казали, че не трябва да имат никакви документи, защото е нелегално, коментира хотелиерът Тежка интелектуална криза тресе политическия ни елит! Зафиров зове юристите да кажат става ли Главчев за премиер Тежка интелектуална криза тресе политическия ни елит! Зафиров зове юристите да кажат става ли Главчев за премиер Звучен шамар срещу ПП-ДБ! Бургазлията настоява тези, които нескопосано промениха Конституцията, да се извинят на гражданите 5 причини да правим сутрешен секс 5 причини да правим сутрешен секс Ето кои са те  6 признака, че един плах мъж е влюбен във вас 6 признака, че един плах мъж е влюбен във вас Такъв човек просто не знае как да действа по различен начин
Последното тяло, намерено при потъналата в Сицилия яхта, е на милиардера Майк Линч Последното тяло, намерено при потъналата в Сицилия яхта, е на милиардера Майк Линч Линч беше обявен за изчезнал заедно с още шестима души Стрелба със забранени химически боеприпаси край Курск? Украинската армия атакува и Брянска област Стрелба със забранени химически боеприпаси край Курск? Украинската армия атакува и Брянска област  Руснаците си върнаха контрола над Нечаев и започнаха да изтласкват бойците от ВСУ в Курска област  Пет тела са открити след трагедията с потъналата яхта край Сицилия Пет тела са открити след трагедията с потъналата яхта край Сицилия Магнатът Майк Линч и 18-годишната му дъщеря са сред загиналите, но телата им все още не са идентифицирани от близките им Роботи сервират в кенийско кафене Роботи сервират в кенийско кафене Служителите обаче не се чувстват застрашени от механичните си колеги Тръмп плаши с Трета световна война, Харис била луда Тръмп плаши с Трета световна война, Харис била луда  Ако "другарката Камала" стане президент, САЩ ще загубят милиони работни места, предупреди милиардерът       Кейт Мидълтън свали годежния пръстен Кейт Мидълтън свали годежния пръстен Наблюдателни фенове забелязаха, че Кейт Мидълтън, която винаги се появява със сапфиреното бижу, принадлежало на принцеса Даяна, от известно време не го носи. Не изпълниха едно от последните желания на Ален Делон Не изпълниха едно от последните желания на Ален Делон 88-годишният актьор почина в неделя Жена умря по време на пластична операция, откраднаха й органите Жена умря по време на пластична операция, откраднаха й органите Лекарите, които я убили, отстранили части от мозъка, сърцето и дробовете й Какво му остана след развода Какво му остана след развода Собственикът на този автомобил изглежда е разорен Сбогува се със света Сбогува се със света „Имах добър живот, да", обяви Свен Йоран Ериксон
Наталия Киселова, конституционалист Наталия Киселова, конституционалист Президентът не е нотариус Виц на деня Виц на деня - От къде си сладурано?
- Сърбия...
- Аз знам, че я сърби, питам от къде си?
Виц на деня Виц на деня - Какво има, защо плачеш?!
- Съседката по цял ден пуска тъжна музика, откакто скъса с гаджето си...
- Е, и? Какво толкова...!?
- Вече чак на мен ми липсва този нещастник!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жената винаги носи радост! Първо си щастлив с нея, а после си щастлив без нея.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори