×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Марин Льо Пен обеща на французите предсрочни избори
  • Германия връща контрола по всички сухопътни граници от 16 септември
  • Reuters: Белият дом предаде на Конгреса секретен доклад за стратегията на САЩ в Украйна
  • Надал спечели трофей от голф турнир, приключва скоро с тениса
  • Изборен абсурд в Стамболийски: 1200 души са регистрирани на един адрес в ромската махала
  • Проф. Георги Рачев обеща прохладен и слънчев първи учебен ден
  • Ядрено напрежение и с Техеран! МААЕ иска спешна среща с новия президент
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман! ГДБОП разби канал за кока и марихуана в Свети Влас, поне четирима са задържани


Първо във Флагман! ГДБОП разби канал за кока и марихуана в Свети Влас, поне четирима са задържани
В курортното градче се говори, че ОПГ-то въртяло най-големия канал за кокаин и трева в момента
13 Юли 2024, Събота, 17:55 ч.
Автор: Флагман, снимка: Емел Махмуд

В лъскави Мерцедеси ОПГ-то криело голямо количество наркостока, подготвено за летния сезон

ГДБОП разби организирана престъпна група за разпространение на наркотични вещества по Черноморието, научи Флагман.бг от изключително достоверен източник.  Снощи, районът около Луна парка в Свети Влас буквално почернял от полицейски служители, маскирани ченгета с автомати и микробуси на ОДМВР-Бургас.

По информация на читател на Флагман.бг, който е станал свидетел на зрелищната акция, от къща в Свети Влас с белезници е изведен мъж, на средна възраст.

В лъскавия му Мерцедес, който бил паркиран в близост, са били намерени пакети с дрога - кокаин и марихуана.

Друг източник на Флагман твърди, че полицейски служители са атакували едновременно още няколко адреса в курорта. Задържани са поне четидима души, които били част от престъпната група.

В курортното градче се говори, че ОПГ-то въртяло най-големия канал за кокаин и трева в момента. Пазарът бил залят именно с тяхната стока и всички местни дилъри зареждали от тях.

Интересното е, че всичките задържани карат само скъпи Мерцедеси, С класи. Именно в колите са открити пакетите с наркотици.

Очаквайте подробности само във Флагман.


В категории: Крими , Несебър


Разядка с тиквички
Разядка с тиквички 10/09/2024, Вторник 21:00 0
Дали помни Гришо?
Дали помни Гришо? 10/09/2024, Вторник 18:20 1
12
Коментара по темата
12.
Drago
14.07.2024 04:41:57
0
3
Нали са наследници на щерйон другия местен бабайт
11.
баронеса Маргарет Тачър
13.07.2024 19:42:25
2
8
По времето на всички тиквени правителства каквото е и сегашното, наркоразпространението, побоищата и убийствата, процъфтяват. Последните 3 години беше спокойно.
10.
Щерион
13.07.2024 19:11:28
0
15
Чакам ви на гости
9.
?
13.07.2024 18:43:11
1
14
Другите морски села,кога???
8.
Алибаба
13.07.2024 18:38:55
0
8
Тенка циганин не можеш за готвиш,само най-долните наркомани взимат от теб
7.
Тената
13.07.2024 18:32:54
12
4
Не ме евееее. Аз си Прая и друскам само пико.
6.
Мармодонтът
13.07.2024 18:21:35
0
11
А другите ОПГ та по морето ще си действат необезпокоявани!
5.
О...йе
13.07.2024 18:17:42
0
20
Свети Влас...морето,
сините вълни,
хитрец в Мерцедеса,
алхимия скри.
Службите да хванат
нЕкой друг ятак,
иначе ще действат,
дилърите пак.
4.
Сурята
13.07.2024 18:17:03
1
21
И ква стана сега тя. Искат да провалят сезона на всички наркоманчета ли? дето се събират на групички друсат и пикаят на храната на полицаи и охранители. Довечера всичкото друсалки ще са на сухо пикото ще е с огромна инфланция и трудно намиращо се. Да ама няма да стане да провалите сезона. Утре по спешност ще докарват стока от цялата страна амбицирани нови дилъри да зареждат наркоманчетата по морето
3.
ще почернее
13.07.2024 18:16:20
14
22
ще почернее ами,като не се отчитат.....
2.
Ханко Брат
13.07.2024 18:10:41
23
11
Украинци.....
1.
ГДЛЕЩА
13.07.2024 18:03:48
16
28
Смяяятай как е почерняло от униформени, отново..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Цените в България - най-ниски в Европа след Румъния, но... не и за българите Цените в България - най-ниски в Европа след Румъния, но... не и за българите Средната заплата у нас е три пъти по-ниска от средната за ЕС, а стоките и услугите - 2 пъти по-евтини Паламуд се появи в Царево, идва ли по-рано есента и как да се възползваме от деликатесната риба Паламуд се появи в Царево, идва ли по-рано есента и как да се възползваме от деликатесната риба Най-добрата компания на ястията с „циганка”, както мърските вълци наричат първите и дребни екземпляри с меко месо, е... хубавото червено вино Преди първия звънец: Родители питат кога в училищните тоалетни ще има топла вода и сапун Преди първия звънец: Родители питат кога в училищните тоалетни ще има топла вода и сапун Въпросите са адресирани до министрите на образованието и здравеопазването, както и до Агенцията за закрила на детето и омбудсмана Страни в ЕС затегнаха мерките по границите заради мигрантския натиск, България не е сред тях Страни в ЕС затегнаха мерките по границите заради мигрантския натиск, България не е сред тях Някои страни членки да въвеждат временни проверки по границите си Първо във Флагман! Ето водачите на листите за 51-во НС от 2 МИР Бургас Първо във Флагман! Ето водачите на листите за 51-во НС от 2 МИР Бургас Докато месец преди последните предсрочни парламентарни избори през юни 2024  всичко бе ясно, днес огромни въпросителни има навсякъде Ресторантьор оряза заплатите на готвачите си, поискали му договор и осигуровки Ресторантьор оряза заплатите на готвачите си, поискали му договор и осигуровки Бизнесменът удържал част от парите им като гаранция, но щом те разбрали, че работят без договори - напуснали, а за "депозита" трябвало да забравят Лунното затъмнение на 18 септември: Какво ни очаква по това време Лунното затъмнение на 18 септември: Какво ни очаква по това време Астролог посочи какво може и какво не може да се прави на този ден Сестрата на Иван Гарелов с изказване за смъртта на брат й Сестрата на Иван Гарелов с изказване за смъртта на брат й Радка Гочева никога не е парадирала с известния си брат Тази певица се дипломира Тази певица се дипломира "Гордея се със себе си и това, което постигнах след 8 години здраво учене, две деца и стотици участия", написа тя в социалните мрежи Ще има ли "ол инклузив" сезон 6? Ще има ли "ол инклузив" сезон 6? От "Ол инклузив" са излъчени пет сезона или общо 60 епизода.
Министър-председателят на Словакия е в потрес Министър-председателят на Словакия е в потрес Призивът на Роберт Фицо отразява руските аргументи във войната срещу Украйна, включително твърдението на Кремъл, че инвазията на руските сили през 2022 г. има за цел да "денацифицира" съседната страна.  Започва основен ремонт на пътя Царево-Лозенец Започва основен ремонт на пътя Царево-Лозенец Ремонтът ще налага временна организация на движението Тя спечели милиард долара, но не може да износи свои деца Тя спечели милиард долара, но не може да износи свои деца Селена Гомес обмисля сурогатно майчинство или осиновяване Дъщеря му роди от Калин Врачански Дъщеря му роди от Калин Врачански Златина е от втория брак на Краси със съученичката му Елена Никакъв шанс да се събере с нея Никакъв шанс да се събере с нея Любовта ни с Мария е минало – и за мен и за нея, и двамата сме наясно с това и няма никаква интрига, обяви Рачков Сестра ми e парясница Сестра ми e парясница Ти никога не си била достойна за уважение, Юрда ханъм, обяви Йозджан Дениз Стана част от екипа на Гала Стана част от екипа на Гала Красивата брюнетка пристъпи уверено в студиото на токшоуто и предизвика веднага вниманието с изкусително вкусни профитероли Завърна се в тв ефира с нова турска сапунка Завърна се в тв ефира с нова турска сапунка Първият сезон на „Съседната стая“ бе излъчен през март и април и отзивите са повече от положителни 35 жертви взе тайфунът Яги 35 жертви взе тайфунът Яги  При рухването на мост във Виетнам са изчезнали около 10 автомобила, 2 мотоциклета и 13 души Харис и Тръмп с почти равен резултат преди дебата Харис и Тръмп с почти равен резултат преди дебата  Резултатите са приблизително същите като при проучването през юли, направено след като Джо Байдън се отказа от надпреварата за Белия дом
Проф. Галин ЦОКОВ, министър на образованието Проф. Галин ЦОКОВ, министър на образованието Над 50 % от учениците са разсеяни, защото ползват мобилни телефони в час
Виц на деня Виц на деня - Хората трябва да спят на отворени прозорци...
- Значи сте лекар?
- Не, крадец.
Виц на деня Виц на деня Мутра и негов приятел се срещат пред една закусвалня. Приятелят пита мутрата: - Ти какво правиш тук? - Абе, не мога да си купя баничка, два пъти влизам и всеки път ми дават оборота! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Днес се чувствам като депутат. - Защо? - Едно ми е такова безотговорно, мързеливо, заспало...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори