×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение с магнитуд 2.9 е регистрирано в района на Девин
  • Патриарх Даниил отслужва литургия за 6 месеца от кончината на патриарх Неофит
  • Продължава регистрацията за изборите
  • България е сред държавите с над средния икономически растеж в ЕС
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Опелото на известния български журналист Иван Гарелов ще се състои днес от 15.00 часа в храма „Свети Седмочисленици" в столицата
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас посрещна шампиона Стоян Копривленски като знаменитост (ВИДЕО)


Бургас посрещна шампиона Стоян Копривленски като знаменитост (ВИДЕО)
Стоян постигна не просто най-големия успех в кариерата си, а и върхово постижение за българския кикбокс
11 Юли 2024, Четвъртък, 22:17 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Бургазлията показа, че трудът и упоритостта се отплаща

Световният шампион от един от най-силните кикбокс турнири в глобален план - К-1 Мах в Токио Стоян Копривленски се завърна тази вечер в родния си Бургас и бе посрещнат по впечатляващ начин от близки, приятели и фенове.

Боецът, който постигна един от най-значимите успехи в историята на бойните спортове в България бе приветстван като истинска знаменитост на терминала. 

Около 20:30 часа той кацна в Бургас с полет от Амстердам и дори не предполагаше какво го очаква зад вратите на терминала, а там се беше събрала цяла агитка и както подобава – с народна музика, питка и мед.

Флагман.бг предава на живо (ВИЖТЕ ТУК).

„Чувствам се прекрасно. Радвам се, че трудът и лишенията през годините накрая се отплатиха. Направих дълга подготовка и излязох доста нахъсан, жаден за победи. Раздадох се на 100 %. Титлата е всичко, за което съм работил, откакто съм професионален спортист“, каза пред журналисти Стоян Копривленски. (Очаквайте утре цялото интервю с боеца)

„Успехът на Стоян е впечатляващ. Той показа, че трудът и упоритостта се отплаща. Това е едно от двете най-големи постижения в областта на кикбокса, а за някой и най-престижното, защото е в Япония и все пак е турнирът, който постави основите на К-1. Вярвам, че Стоян ще запали хиляди деца, които ще видят ползата от бойните спортове“, каза пред Флагман.бг Любен Джубрилов, президент на веригата „Макс файт“, който бе на място, за да поздрави шампиона.

„Това е един достоен бургазлия, който си изстрада тази победа. Стоян е интелигентен спортист, който впечатлява със своя стил“, категоричен е друг от посрещачите Иван Ненков, общински съветник.

Огромен успех! Копривленски свали и победи Буакау


В категории: Спорт


Има нов любовник
Има нов любовник 07/09/2024, Събота 19:00 4
Флагман.БГ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ 07/09/2024, Събота 18:47 2
12
Коментара по темата
12.
Коста Кратунов
12.07.2024 18:36:59
0
0
Честито!

Бъди жив и здрав и много бъдещи върхове, които да покориш!
11.
евала
12.07.2024 12:05:30
1
0
маняк
10.
Флагман
12.07.2024 11:26:50
0
4
Той си е знаменитост. Световен шампион е все пак
9.
do 8
12.07.2024 10:17:55
1
2
Прав си,можеше с националния химн...примерно или Дунавското...както си му е реда,ама къде толкоз акъл,в чутурите ,на бг-е цървули-чалгаропитеци......
8.
Сту
12.07.2024 09:53:33
0
8
Аз адмирирам успехите на момчето. Изглежда трудолюбиво и засега земно. Надявам се да не се държи надуто или като батка сред обществото и да продължава успешно с кариерата си.
Но това посрещане с викове и тъпани малко селско го бяха направили приятелите му. Поне на мен щеше да ми стане неудобно.
7.
Бургас
12.07.2024 09:17:20
17
2
С това ли се показваме бе селяндури... С бойща... Кой кого пребил...
Смешно е.


САМО ГО ПОГЛЕДНЕТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА
6.
Тони
12.07.2024 08:13:33
0
11
Браво на шампиона! Всеки упорит труд се възнаграждава. Чрез такива като него на много места в света се чува и научават България.
Жалкото е че скоро след като спре да носи медали ще бъде забравен като много други спортисти. На колко спортисти е кръстена улица в Бургас?
Нито имаме Алея на славата.
5.
Uspeh
12.07.2024 08:03:12
0
15
Браво на това умно, упорито и талантливо момче.
4.
Славейков махала
12.07.2024 06:06:53
1
21
Който работи-успява. Браво!
3.
Браво
11.07.2024 23:32:52
1
16
Гордоста на Бургас
2.
До 1
11.07.2024 22:58:47
7
10
В тоалетните му биеха винстрола и дойде после
1.
Mamala
11.07.2024 22:56:35
3
8
Латеричката кде е бря
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Не забравяйте тъмните периоди от историята, но е време да променим вибрациите на 9 септември, призова авторът на „Лъч светлина – озарението“ Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Заради банкова тайна не оставят несеквестируема сума Има нов любовник Има нов любовник Заради него певицата си позволява да връзва тенекии, дори и на музикалния си продуцент Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Едва в 80-ата минути футболистите стигнаха до гол в Милево и то след дузпа Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Националният съвет по храните се събира на заседание, за да обсъди допълнителни регулации за имитиращите продукти Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Самодейки от НЧ „Просвета 1882“ направиха „мачкане“ на грозде в 100-годишната шарапана Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Колата се врязала в стълб Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Ако общество се снишава пред явните безобразия, е обречено на разпад, предупреди той Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота В момента в болницата се лекува още едно дете, натровено с препарат за животни Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Пожарът е обхванал част от двигателния отсек на превозното средство 
Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Русокосата фурия вдигна летвата и обяви, че иска да спи с 600 души Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Двойката била заедно от 12 години и след раздялата 31-годишната адвокатка се чувствала опустошена Кмет се забърка в сексскандал Кмет се забърка в сексскандал Сниман е в леглото с две жени Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Русия застрашава комуникацията на целия свят Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск ВСУ бягат от полуобкръжение, 50 военни убити при удар по хотел в Запорожие  Каратанчева на финал във Виена Каратанчева на финал във Виена Българската тенисистка е на крачка от първата си титла на сингъл  Измамник завлече клиенти с $4 млрд Измамник завлече клиенти с $4 млрд Арестуван е в Истанбул Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Инцидентът е станал в самолет, пътуващ от Истанбул, Турция, за Тайпе, Тайван Кахраманмараш пак се разтресе Кахраманмараш пак се разтресе Земетресението е регистрирано в 9:31 ч. Епицентърът му е бил в град Пазарджък, а дълбочината – 7 километра Без телефон в клас и в Гърция Без телефон в клас и в Гърция Учениците могат да носят мобилните си телефони в училище, но трябва да ги държат в чантите си през целия учебен ден
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Интригата в БСП се развива трайно неблагоприятно за Корнелия Нинова

Виц на деня Виц на деня Малко момченце към майка си:
- Мамо, ако аз съм теленцето, а ти кравата, тати бикът ли е?
- Баща ти е вола, бика живее в съседната улица!
Виц на деня Виц на деня - Бабоо, падна ми зъбчето.
- Няма страшно, сложи го под възглавничката, утре ще намериш левче.
- Ако сложа ченето на дядо, колко левчета ще намеря?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работохолизмът е оправдание за това, че ти липсва здрав разум да бъдеш мързелив...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори