×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Голям удар на Лесово


Голям удар на Лесово
Ключови думи: лесово, маркови дрехи
10 Юли 2024, Сряда, 17:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Над 100 000 „маркови“ стоки задържаха митническите служители на пункта

Рекордно количество от 109 508 текстилни изделия с обозначения на световни марки задържаха митническите служители на Митнически пункт Лесово при проверка на товарен автомобил.

Контролните действия са извършени в рамките на съвместната операция по противодействие на контрабандата, с участието на екипи от Агенция „Митници“, ГД „Гранична полиция“, ГД „Борба с организираната престъпност" и Национална агенция за приходите.

На 02.07.2024 г. товарната композиция с чужда регистрация пристига на МП Лесово на входящо трасе в страната, управлявана от полски гражданин. Водачът е представил документи, че превозва колети с текстилни изделия от Турция за Нидерландия през България. Превозното средство е селектирано от митническите служители за щателна проверка във връзка със сработил рисков профил. В хода на проверката инспекторите установяват сред декларираните стоки общо 109 508 броя спортни комплекти, шапки, тениски, къси панталони, бельо и чорапи с лога на защитени световни марки.

„Марковите“ текстилни изделия са задържани в изпълнение на  Регламент (ЕС) №608/2013 на Европейския парламент и на Съвета относно защита на правата върху интелектуалната собственост. За случая ще бъдат уведомени притежателите на съответните търговски марки.

Това е най-голямото количество „маркови“ стоки, установени в едно превозно средство на МП Лесово през последните години. 

Само за първите шест месеца на 2024 г. от ТД Митница Бургас са задържани над 1,095 млн. търговски артикули за нарушени права върху интелектуалната собственост. 




В категории: Ямбол


2
Коментара
Светлана вече не е Гущерова 28/07/2024, Неделя 20:00 0
Флагман.БГ Кой календар са гледали МОН? Кой календар са гледали МОН? 28/07/2024, Неделя 18:00 0
2
Коментара по темата
2.
МАЛЕ МАЛЕ
12.07.2024 05:13:49
0
3
МАЙ РАБОТАТА Е БИЛА ХВАЩАТ ПАРЦАЛИТЕ А ПУСКАТ НАРКОТИЦИТЕ ТЪЙ СЕ РАБОТИ В БЪЛГАРИЯ ДОХОДНО НАЛИ....ДА..ДА...НАЛИ!!!!!!!!!!!
1.
Темида
10.07.2024 20:35:12
0
3
Горките Нидерландци, сега Ван дер Хуйден и мъжът МУ ще трябва голи да ходят. И виновни са българските митничари.... За това не ни искат в Шенген.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дългогодишен служител в туризма: Няма хора, младите не искат да работят Работим само с възрастни жени, горките, те са изморени, казва той Трябва ли някой да се убие в тази дупка, за да бъде затворена най-после, питат бургазлии Трябва ли някой да се убие в тази дупка, за да бъде затворена най-после, питат бургазлии Жители от района до бл. 15 предупреждават, че е въпрос на време някой да пострада Жители на жк „Възраждане“ не искат етажен паркинг при Краснодар, а къде ще паркират? Жители на жк „Възраждане“ не искат етажен паркинг при Краснодар, а къде ще паркират? Комплексът страда от липса на паркоместа от години – откакто собствениците на стотиците еднофамилни къщи ги превърнаха в кооперации, които обаче нямат гаражи, нито подземни паркинги Има ли замърсяване на въздуха в с. Гара Елин Пелин Има ли замърсяване на въздуха в с. Гара Елин Пелин Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ)–София е започнала измерванията вечерта на 25 юли Вижте всички български плажове, които имат „Син флаг“ за чистота и удобства Вижте всички български плажове, които имат „Син флаг“ за чистота и удобства Голяма част са в област Бургас Иво Аръков: Бях утайка, намерих комфорт в дрогата и алкохола, стигнах и до булимията (ВИДЕО) Иво Аръков: Бях утайка, намерих комфорт в дрогата и алкохола, стигнах и до булимията (ВИДЕО) Бях отхвърлен от всички, имах чувството, че съм най-ненужният елемент на тази планета, споделя актьорът Опити за измама: Жители на Гара Елин Пелин декларират повече щети от реално нанесените Опити за измама: Жители на Гара Елин Пелин декларират повече щети от реално нанесените 30 къщи са посетени от местната власт Изследвания сочели, че Камала Харис била на крачка да настигне Тръмп, но дали е така Изследвания сочели, че Камала Харис била на крачка да настигне Тръмп, но дали е така Разликата била под 2%, въпреки атентата срещу бившия държавен глава, който драстично повиши шансовете му Трагедията е неописуема: Четири станаха жертвите на взривовете край Елин Пелин Трагедията е неописуема: Четири станаха жертвите на взривовете край Елин Пелин Днес на местопроизшествието са открити две силно обгорели тела Пожарът на границата с Гърция: Горят над 70 декара от българската страна Пожарът на границата с Гърция: Горят над 70 декара от българската страна В гасенето се включиха два военни хеликоптера
Отмениха тренировка на Олимпийските игри заради ешерихия коли в река Сена Отмениха тренировка на Олимпийските игри заради ешерихия коли в река Сена Обилните дъждове, които се изсипаха над Париж в последните два дни, са увеличили наличието на бактерията Британски медии гърмят: Баща е ужасен, завел е педофил на семейна почивка по погрешка в България  Британски медии гърмят: Баща е ужасен, завел е педофил на семейна почивка по погрешка в България  Те го приютили във ваканционния си имот Кървав ад с четири трупа в Лондон: Сред жертвите е и 18-г. българин Любен Кървав ад с четири трупа в Лондон: Сред жертвите е и 18-г. българин Любен Те са немерени мъртви в ранните часове на неделя сутрин от полицията в размазана кола на шосе A436 В Ullenwood, близо до Cheltenham Мигранти избягаха с джетове от турски курорт до гръцки остров Мигранти избягаха с джетове от турски курорт до гръцки остров Те наели атракцията и изчезнали   Кола се вряза в пешеходци и уби 8 души Кола се вряза в пешеходци и уби 8 души Властите на този етап на съобщават дали става дума на умишлен акт или за пътен инцидент Шарън Стоун се страхува да не бъде убита от фен Шарън Стоун се страхува да не бъде убита от фен Страхът у актрисата възниква след разговор със Силвестър Сталоун Коя е причината цените на колите втора ръка да растат Коя е причината цените на колите втора ръка да растат За 10 години употребяваните автомобили са поскъпнали с цели 60% Семейство Симпсън предсказва следващия американски президент Семейство Симпсън предсказва следващия американски президент Първата жена президент е показана още през 2000 г. Проливни дъждове причиниха скъсване на язовирна стена в Русия Проливни дъждове причиниха скъсване на язовирна стена в Русия Властите евакуираха няколко близки селища Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори