×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Спас, който уби двама колеги при брутална катастрофа на АМ "Тракия", влиза в затвора


Спас, който уби двама колеги при брутална катастрофа на АМ "Тракия", влиза в затвора
Служебният Опел Инсигния се самозапали след сблъсъка
09 Юли 2024, Вторник, 20:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Получи 3 години и 4 месеца от Бургаския окръжен съд

Спас Живков Спасов, който през октомври 2021 година предизвика брутална катастрофа на АМ „Тракия“, отнела два човешки живота, се призна за виновен и получи 3 години и 4 месеца затвор от Бургаския окръжен съд.

43-годишният мъж от Харманли ще трябва да изтърпи наказанието си при първоначален общ режим, става ясно от решението на БОС.

Жестока катастрофа на АМ "Тракия" в посока Бургас: Двама загинаха, един мъж е тежко ранен

Трагичният случай е от 8 октомври 2021 година, когато Спас, управлявайки служебния си автомобил „Опел Инсигния“, пътувал в командировка заедно с двама свои колеги от „Технострой инженеринг“.Около 8 часа сутринта, в района на км.318 на АМ Тракия в посока Бургас той предприема рискова маневра.

Шофирайки със 168 км/ч в лявата лента Спас блъска товарен автомобил „Мерцедес“, който преди това е предприел изпреварване. От удара „Опел“-ът се завърта и забива в друг товарен автомобил, след което излиза извън платното за движение и се самозапалва.

Спас е единственият оцелял. Двамата му колеги – на 50 и 48 години загиват на място, вижте снимки от инцидента през 2021 година:

Това е мястото на инцидента - км 318 от АМ Тракия
А това е камионът, в който Спас се е блъснал

 


В категории: Темида


Флагман.БГ 5 упражнения за стегнати бедра 5 упражнения за стегнати бедра 28/07/2024, Неделя 21:40 0
Светлана вече не е Гущерова 28/07/2024, Неделя 20:00 0
Флагман.БГ Кой календар са гледали МОН? Кой календар са гледали МОН? 28/07/2024, Неделя 18:00 0
9
Коментара по темата
9.
Владо Кузов
10.07.2024 00:48:40
1
8
Брей голяма присъда !той колело ли открадна какво направо ?До ви имам законите!
8.
4
09.07.2024 22:16:11
2
9
Ганьо, прочети статията. Четене с разбиране ти липсва. Не е възможно да си толкова глупав.
7.
Do 4
09.07.2024 22:14:18
4
10
Тва, че ти не можеш да караш и обвиняваш другите не те оправдава. За разлика от теб карам цяла Европа, и само в България има такива малоумници като теб. Самонадеяни, неуки, неграмотни и с купени СУМПС клоуни НЕ трябва да карат!
6.
До 4
09.07.2024 21:57:47
12
6
Грозен тираджия ще ти ена майката и жената докато караш тира вътре вкиснат,шибана маймуна без мозък
5.
До 4
09.07.2024 21:56:39
12
10
Какво да прочета е шматка ,че товарния автомобил бил предприел изпреварване преди това,олигофрен .Караш ли я магистралата до София,че да ме питаш мен дало съм прочел.На всяко пътуване има минимум 1 тир ,който ми излиза така и добре ,че карам разумно иначе резултата ще е същия ,Тъпанар селски майка ти да еба
4.
До 1
09.07.2024 21:51:15
4
9
Абе ганьо, ти прочете ли изобщо статията?
3.
до 1
09.07.2024 21:31:29
7
9
Много си умен бе ,цървул
2.
Няма държава
09.07.2024 20:58:52
3
8
Това е България ужас голям ужассссссссс
1.
Аз
09.07.2024 20:33:38
10
22
Ужас,ясно е ,че е карал с 28км/ч над ограничението,но най-вероятно шибания тираджия го е засякъл и от там е дошъл проблема в комбинация с превишена скорост.Та в тоя ред на мисли ,какво наказание е получил мръсния тираджия,защото и с 140 да караш ако ти излезе в последния момент ,а това не е изключено няма да можеш да направиш нищо и ще си в същата ситиация
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ракетната криза ни връща в Студената война, предупреди Путин Ракетната криза ни връща в Студената война, предупреди Путин Москва ще отговори на Вашингтон реципрочно   Дългогодишен служител в туризма: Няма хора, младите не искат да работят Работим само с възрастни жени, горките, те са изморени, казва той Трябва ли някой да се убие в тази дупка, за да бъде затворена най-после, питат бургазлии Трябва ли някой да се убие в тази дупка, за да бъде затворена най-после, питат бургазлии Жители от района до бл. 15 предупреждават, че е въпрос на време някой да пострада Жители на жк „Възраждане“ не искат етажен паркинг при Краснодар, а къде ще паркират? Жители на жк „Възраждане“ не искат етажен паркинг при Краснодар, а къде ще паркират? Комплексът страда от липса на паркоместа от години – откакто собствениците на стотиците еднофамилни къщи ги превърнаха в кооперации, които обаче нямат гаражи, нито подземни паркинги Има ли замърсяване на въздуха в с. Гара Елин Пелин Има ли замърсяване на въздуха в с. Гара Елин Пелин Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ)–София е започнала измерванията вечерта на 25 юли Вижте всички български плажове, които имат „Син флаг“ за чистота и удобства Вижте всички български плажове, които имат „Син флаг“ за чистота и удобства Голяма част са в област Бургас Иво Аръков: Бях утайка, намерих комфорт в дрогата и алкохола, стигнах и до булимията (ВИДЕО) Иво Аръков: Бях утайка, намерих комфорт в дрогата и алкохола, стигнах и до булимията (ВИДЕО) Бях отхвърлен от всички, имах чувството, че съм най-ненужният елемент на тази планета, споделя актьорът Опити за измама: Жители на Гара Елин Пелин декларират повече щети от реално нанесените Опити за измама: Жители на Гара Елин Пелин декларират повече щети от реално нанесените 30 къщи са посетени от местната власт Изследвания сочели, че Камала Харис била на крачка да настигне Тръмп, но дали е така Изследвания сочели, че Камала Харис била на крачка да настигне Тръмп, но дали е така Разликата била под 2%, въпреки атентата срещу бившия държавен глава, който драстично повиши шансовете му Трагедията е неописуема: Четири станаха жертвите на взривовете край Елин Пелин Трагедията е неописуема: Четири станаха жертвите на взривовете край Елин Пелин Днес на местопроизшествието са открити две силно обгорели тела
Отмениха тренировка на Олимпийските игри заради ешерихия коли в река Сена Отмениха тренировка на Олимпийските игри заради ешерихия коли в река Сена Обилните дъждове, които се изсипаха над Париж в последните два дни, са увеличили наличието на бактерията Британски медии гърмят: Баща е ужасен, завел е педофил на семейна почивка по погрешка в България  Британски медии гърмят: Баща е ужасен, завел е педофил на семейна почивка по погрешка в България  Те го приютили във ваканционния си имот Кървав ад с четири трупа в Лондон: Сред жертвите е и 18-г. българин Любен Кървав ад с четири трупа в Лондон: Сред жертвите е и 18-г. българин Любен Те са немерени мъртви в ранните часове на неделя сутрин от полицията в размазана кола на шосе A436 В Ullenwood, близо до Cheltenham Мигранти избягаха с джетове от турски курорт до гръцки остров Мигранти избягаха с джетове от турски курорт до гръцки остров Те наели атракцията и изчезнали   Кола се вряза в пешеходци и уби 8 души Кола се вряза в пешеходци и уби 8 души Властите на този етап на съобщават дали става дума на умишлен акт или за пътен инцидент Шарън Стоун се страхува да не бъде убита от фен Шарън Стоун се страхува да не бъде убита от фен Страхът у актрисата възниква след разговор със Силвестър Сталоун Коя е причината цените на колите втора ръка да растат Коя е причината цените на колите втора ръка да растат За 10 години употребяваните автомобили са поскъпнали с цели 60% Семейство Симпсън предсказва следващия американски президент Семейство Симпсън предсказва следващия американски президент Първата жена президент е показана още през 2000 г. Проливни дъждове причиниха скъсване на язовирна стена в Русия Проливни дъждове причиниха скъсване на язовирна стена в Русия Властите евакуираха няколко близки селища Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори