×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Делото „Дебора“ е пренасочено за 30 юли
  • Двама души загинаха при поройни дъждове в Турция
  • От днес се подават заявления за кандидатстване на учениците след 7 клас
  • Четирима души пострадаха при катастрофа на пътя Русе-Бяла
  • Израелски танкове щурмуваха квартали на Газа
  • Силна буря удари Словения
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изцепката с трибагреника я докара до антидепресанти


05 Юли 2024, Петък, 17:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Единствената ѝ компания била майка ѝ, като само с нея се отпускала да говори

Изцепката с българското знаме, което се озова на пода при участието ѝ на София прайд, ѝ донесе сериозни негативи. Обществото буквално настръхна от поведението ѝ и не спести критиките си към нея. Стигна се дори и до сигнал до прокуратурата от страна на ВМРО за поругаване на българския символ.

Затова и нещата за Мила Роберт в момента не изглеждат никак розови. Според последната информация в публичното пространство тя е изпаднала в тежка депресия. Стигнало се до консултации с психолог и до лечение с антидепресанти. Певицата не искала да излиза от вкъщи, както и да се вижда с когото и да било.

Единствената ѝ компания била майка ѝ, като само с нея се отпускала да говори. Дните ѝ минавали в постоянен плач, а след като стана ясно, че отпадат и някои от участията ѝ, причините да излезе навън, все повече намаляват.

Въпреки че все пак се извини за постъпката си, гневът на хората все още продължава да тлее. Мила Роберт подчерта, че хвърлянето на роклята на земята, не е било в знак на неуважение към България и българския народ. София прайд пък се провежда ежегодно и събира подкрепящите нестандартната сексуална ориентация на част от хората у нас.


В категории: Животът


8
Коментара
Защо трябва да миете бананите
Защо трябва да миете бананите 08/07/2024, Понеделник 18:15 0
Флагман.БГ Тази снимка взриви мрежата Тази снимка взриви мрежата 08/07/2024, Понеделник 18:12 0
Защо не кихаме, докато спим?
Защо не кихаме, докато спим? 08/07/2024, Понеделник 17:44 0
Флагман.БГ Геро избухна в инстаграм Геро избухна в инстаграм 08/07/2024, Понеделник 16:56 3
8
Коментара по темата
8.
ОХ КАКА
06.07.2024 06:24:50
1
3
Много съм ти навит....ША ТА СКЪЦАМ.....!!!!
7.
Подбор
06.07.2024 05:15:43
3
3
Такава ще е Съдбата на всички

П.......

и

Л....
6.
Бай Ставри
05.07.2024 20:04:52
4
7
Куче на исляма.
5.
Месар
05.07.2024 18:16:25
3
25
Никакви симпатии към това същество. Каквото си си надробила, това ще си сърбаш сега.
4.
Котеза Мензис
05.07.2024 17:55:00
19
5
Горкото дете, оставете я на мира
3.
ДГД
05.07.2024 17:33:59
4
31
Хайде , хайде ...
Няма как да повЕрваме , че антидепресантите са точно пък отсега . За да отидеш на такова сбъркано мероприятие като София Прайд , първото изискване е САМИЯТ ТИ да си сбъркан ! А за криво колело прав път НЯМА !
2.
Даа
05.07.2024 17:21:30
4
36
Точно така трябва да се чувства тази отрепка!
1.
ония
05.07.2024 17:05:50
5
34
боклук оригинален мръсна п......а
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази снимка взриви мрежата Тази снимка взриви мрежата Галена и Азис отново са номер едно Шест деца са приети в болница – яли бисквити с канабис Шест деца са приети в болница – яли бисквити с канабис По случая е уведомена полицията Правят ДНК експертиза на трупа, изплувал край Ахелой, самоличността му е неизвестна (18+) Правят ДНК експертиза на трупа, изплувал край Ахелой, самоличността му е неизвестна (18+) Поне седмица се е носил в морето, не е изключено да се е удавил на румънското крайбрежие  Децата на "Нефтохимик" от набор 2017 спечелиха силен турнир Децата на "Нефтохимик" от набор 2017 спечелиха силен турнир "Нафтата" взе и две индивидуални награди - Денислав Петров бе избран за най-добър защитник и Николай Георгиев - най-добър вратар Майката на децата, яли бисквити с канабис, също е приета в болница Майката на децата, яли бисквити с канабис, също е приета в болница Приетите са в тежко общо състояние, но са стабилизирани Геро избухна в инстаграм Геро избухна в инстаграм Тв водещият трудно приема неуспеха на най-новото шоу, което води - "Скрита самоличност" Извънредно: ДАНС арестува шефа на Национално движение "Русофили" - Пловдив! Извънредно: ДАНС арестува шефа на Национално движение "Русофили" - Пловдив! Златомир Дьовленски е бил задържан от ДАНС днес преди обед в централата на градската организация на БСП Почина първият биограф на Лили Иванова Почина първият биограф на Лили Иванова Напоследък Бончев имаше здравословни проблеми Ще ти прережа сънната артерия!Плашат този певец Ще ти прережа сънната артерия!Плашат този певец Някой си Марк Маркос обещава да залее трупа на изпълнителя със сярна киселина Стигнахме до най-нелепото - ДСБ да иска мандата и подкрепа от Румен Радев Стигнахме до най-нелепото - ДСБ да иска мандата и подкрепа от Румен Радев Вече няма партия или лидер, с които да не може да се управлява - скрито зад общи приказки за реформи и европейско бъдеще
Защо трябва да миете бананите Защо трябва да миете бананите Бананите съдържат магнезий, който е необходим на организма за ензимни реакции, синтез на протеини, функциониране на нервната система, понижаване на нивата на холестерола и функциониране на сърдечния мускул Какво прави този мъж бе бельо на детска площадка Какво прави този мъж бе бельо на детска площадка За случая сигнализира потресена пловдивчанка  Почина спортна легенда Почина спортна легенда Погребението ще бъде утре в 14:30 часа в Гробищния парк Мъж загина при брутална катастрофа Мъж загина при брутална катастрофа Инцидентът е станал в тунела "Правешки ханове" Горски пожар е напът да унищожи ранчото на Майкъл Джексън Горски пожар е напът да унищожи ранчото на Майкъл Джексън Имението „Невърленд“ се намира в Санта Барбара Змия нападна индиец, той и отвърна подобаващо Змия нападна индиец, той и отвърна подобаващо Според поверия в Индия, ако човек е ухапан от влечуго, трябва да го ухапе два пъти, за да върне отровата Готов е за брак и деца Готов е за брак и деца Филип и Ива не са сгодени, но пък живеят под един покрив Това убийство потресе България Това убийство потресе България Определението на Окръжен съд-Ямбол може да бъде обжалвано пред Апелативен съд - Бургас Джаз уикенд и морски приключения ни очакват в Бургас Джаз уикенд и морски приключения ни очакват в Бургас В дните от 11 юли до 13 юли включително експозиционен център „Флора“ ще бъде притегателна точка за качествена музика и страхотни изпълнители Мълния удари самолет Мълния удари самолет Полетът на British Airways от Щутгарт до "Хийтроу" е отклонен към летище "Гетуик"
Хамид Хамид, зам.-председател на ДПС Хамид Хамид, зам.-председател на ДПС Мислете за Доган и Пеевски като за един човек Виц на деня Виц на деня - Помниш ли кога ти е било най-обидно в живота?
- Когато един ден бях на работа и получих СМС от съседа, да правя по-тихо с*кс!
Виц на деня Виц на деня Скъпа, защо си гола?
- Представи си, че това ми е еротичното бельо.
- Да беше го изгладила малко, а...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук След 6 месеца КАТ започват акция "ЗИМА". А за акция "ДАВА", ще почакаме...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори