×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Делото „Дебора“ е пренасочено за 30 юли
  • Двама души загинаха при поройни дъждове в Турция
  • От днес се подават заявления за кандидатстване на учениците след 7 клас
  • Четирима души пострадаха при катастрофа на пътя Русе-Бяла
  • Израелски танкове щурмуваха квартали на Газа
  • Силна буря удари Словения
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изхвърлиха ги от квартирата


05 Юли 2024, Петък, 16:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Бившата плеймейтка и овалният довчерашен баровец вече не живеят в „Манастирски ливади“, а са наели къща в полите на Витоша, но все още не е ясно как ще плащат наема, защото нямат почти никакви приходи

Лошите новини около семейство Гущерови нямат край. Хазяинът на Светлана и Християн ги е изгонил от апартамента, който стопанисваха под аренда, защото не са си плащали наема от няколко месеца. Многодетното семейство е било напъдено от квартирата, която доскоро обитаваше до столичния бул. „България“.

Бившата плеймейтка и овалният довчерашен баровец вече не живеят в „Манастирски ливади“, а са наели къща в полите на Витоша, но все още не е ясно как ще плащат наема, защото нямат почти никакви приходи.

Гущерова побърза да се похвали, че отново живеят в къща. Семейството се е пренесло в имота преди броени дни, като и двамата с мъжа й Християн публикуваха в социалните мрежи снимки от имота, който не е техен, а им е отдаден под наем. Бившата плеймейтка даде възможност на последователите си да й задават въпроси, а тя е попитаха дали е в нов дом. Блондинката написа с големи букви „ДА“.

Семейството се е изнесло от тристайния си апартамент, който обитавше до преди броени дни и където беше под наем. Там в три стаи се блъскаха четири деца и трима възрастни, защото с фамилията живее и майката на Светлана – Кунка. Възрастната жена й помага за децата, за да може щерка й да изпълнява съпружеските си задължения в леглото, както самата плеймейтка заяви, че е признателна на майка си, че благодарение на нея може да прави всеки ден секс с мъжа си.

„Уикенд“ забеляза, че бившата любовница на Гонзо е започнала да рекламира в профила си в инстаграм – нещо, което до преди месец й беше забранено. „Хриси не ми дава да взимам пари за реклами, хваля само неща, от които съм доволна, и той избира какво да пускам и промотирам“, заяви преди време насотящата фалирала милионерска съпруга. Сега обаче, притиснати от безпаричие, Светлана е започнала да приема оферти от всякакво естество.

Както е известно, семейството профука всички пари на Добромир Гущеров, баща на Хриси и свекър на Светлана. От няколко месеца многодетното семейство е затънало в борчове и едвам покрива разходите си за храна. 7-членната фамилия събира дори жълтите си стотинки, които после уедрява на машини за монети в супермаркетите, където изданието беше снимал Светлана и едно от децата й.

Припомняме, че преди месец бившата еротична моделка обвини бореца Кирил Терзиев в побой. Кирил, който се издържа от лихварство, пък се оплака, че семейство Гущерови му дължат куп пари. Както по-рано писахме, бившите милионери имат наложени запори на всичките си фирми. От немотия Светлана започна да пуска в инстаграм по поне 3-4 реклами на ден и така да припечелва по някой лев.

Гущерова дори пусна снимка, където хвали парфюми от 25 лева и стана за смях сред последователите си. Други обаче я оправдаха, че има да храни четири деца, майка и мъж, който хапва за трима.


В категории: Животът


Почина спортна легенда
Почина спортна легенда 08/07/2024, Понеделник 16:11 0
Флагман.БГ Почина първият биограф на Лили Иванова Почина първият биограф на Лили Иванова 08/07/2024, Понеделник 15:38 0
Флагман.БГ Ще ти прережа сънната артерия!Плашат този певец Ще ти прережа сънната артерия!Плашат този певец 08/07/2024, Понеделник 15:38 2
Флагман.БГ Змия нападна индиец, той и отвърна подобаващо Змия нападна индиец, той и отвърна подобаващо 08/07/2024, Понеделник 15:21 0
3
Коментара по темата
3.
Габи
07.07.2024 13:02:48
0
1
Какво общо има Гонзо с настоящото положение на Гущерови?Такава вметка може да направи само грозен, злобен и никога не общувал с жена дебил.
2.
Джурналистa
05.07.2024 18:36:40
0
8
Това,че парфюм струва 25 лева не го прави лош ,автоматично.....то и тия от +100 лв. струват толкова,ама ви ги продават щото сте много наясно с търговията!
1.
Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.
05.07.2024 16:48:58
1
18
Гонзовица да се завърне към предишната си професия,
онази която владее в най-висока степен, и пак ще има прилични доходи...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно: ДАНС арестува шефа на Национално движение "Русофили" - Пловдив! Извънредно: ДАНС арестува шефа на Национално движение "Русофили" - Пловдив! Златомир Дьовленски е бил задържан от ДАНС днес преди обед в централата на градската организация на БСП Почина първият биограф на Лили Иванова Почина първият биограф на Лили Иванова Напоследък Бончев имаше здравословни проблеми Ще ти прережа сънната артерия!Плашат този певец Ще ти прережа сънната артерия!Плашат този певец Някой си Марк Маркос обещава да залее трупа на изпълнителя със сярна киселина Стигнахме до най-нелепото - ДСБ да иска мандата и подкрепа от Румен Радев Стигнахме до най-нелепото - ДСБ да иска мандата и подкрепа от Румен Радев Вече няма партия или лидер, с които да не може да се управлява - скрито зад общи приказки за реформи и европейско бъдеще Виктор Стоянов, Евгени Генчев и Алек Младенов под ръка с майка си, позират на фест в Пловдив Виктор Стоянов, Евгени Генчев и Алек Младенов под ръка с майка си, позират на фест в Пловдив Това беше първа поява на Алек Младенов от много време насам 46-годишен шизофреник хвърля горящи хартии и бутилки от балкона на жилището си 46-годишен шизофреник хвърля горящи хартии и бутилки от балкона на жилището си Там била и майка му, видимо притеснена и уплашена Голяма радост за 675 000 пенсионери Голяма радост за 675 000 пенсионери Пенсионерите ще получат новия размер на пенсиите си след осъвременяването с 11% от 1 юли Юни е бил най-топлият месец, откакто съществува подобна статистика Юни е бил най-топлият месец, откакто съществува подобна статистика За последните 12 месеца средната температура е с 1,65 градуса по Целзий по-висока Моторист загина при зверска катастрофа в Ришкия проход Моторист загина при зверска катастрофа в Ришкия проход Забил се е в камион  Това е най-продаваната кола на старо в България Това е най-продаваната кола на старо в България Въпреки първото място, интересът към Volkswagen Golf вече намалява и регистрациите на употребявани коли от този модел са 4772
Почина спортна легенда Почина спортна легенда Погребението ще бъде утре в 14:30 часа в Гробищния парк Мъж загина при брутална катастрофа Мъж загина при брутална катастрофа Инцидентът е станал в тунела "Правешки ханове" Горски пожар е напът да унищожи ранчото на Майкъл Джексън Горски пожар е напът да унищожи ранчото на Майкъл Джексън Имението „Невърленд“ се намира в Санта Барбара Змия нападна индиец, той и отвърна подобаващо Змия нападна индиец, той и отвърна подобаващо Според поверия в Индия, ако човек е ухапан от влечуго, трябва да го ухапе два пъти, за да върне отровата Готов е за брак и деца Готов е за брак и деца Филип и Ива не са сгодени, но пък живеят под един покрив Това убийство потресе България Това убийство потресе България Определението на Окръжен съд-Ямбол може да бъде обжалвано пред Апелативен съд - Бургас Джаз уикенд и морски приключения ни очакват в Бургас Джаз уикенд и морски приключения ни очакват в Бургас В дните от 11 юли до 13 юли включително експозиционен център „Флора“ ще бъде притегателна точка за качествена музика и страхотни изпълнители Мълния удари самолет Мълния удари самолет Полетът на British Airways от Щутгарт до "Хийтроу" е отклонен към летище "Гетуик" Льо Пен заговори за бъдещето след изненадващата загуба на крайната десница Льо Пен заговори за бъдещето след изненадващата загуба на крайната десница Тя коментира, че вижда в резултата от изборите във Франция семената на утрешната победа Туск щастлив от победата на левите, а депутат коментира, че сега Франция може да се утеши само с Мбапе Туск щастлив от победата на левите, а депутат коментира, че сега Франция може да се утеши само с Мбапе "Най-лошото беше избегнато", заяви Нилс Шмид, външнополитически говорител на социалдемократите на канцлера Олаф Шолц 
Хамид Хамид, зам.-председател на ДПС Хамид Хамид, зам.-председател на ДПС Мислете за Доган и Пеевски като за един човек Виц на деня Виц на деня - Помниш ли кога ти е било най-обидно в живота?
- Когато един ден бях на работа и получих СМС от съседа, да правя по-тихо с*кс!
Виц на деня Виц на деня Скъпа, защо си гола?
- Представи си, че това ми е еротичното бельо.
- Да беше го изгладила малко, а...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук След 6 месеца КАТ започват акция "ЗИМА". А за акция "ДАВА", ще почакаме...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори