×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Водачът на лейбъристите Киър Стармър ще бъде новият премиер на Великобритания
  • Отварят още един участък от магистрала „Струма“
  • Тревога в Гърция за гръмотевични бури и градушки
  • Откриха три гроба под Бетонния мост в Пловдив
  • Бразилската полиция е обвинила бившия президент на страната Жаир Болсонаро в пране на пари
  • „Хамас“ направила значителни корекции в позицията си по освобождаване на заложниците
  • Руските депутати няма да могат да пътуват свободно в чужбина
  • Изслушват Димитър Главчев в парламента
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

34-годишният софиянец, който се удави в Созопол, спасил живота на безразсъдна жена


34-годишният софиянец, който се удави в Созопол, спасил живота на безразсъдна жена
Тя е жива и здрава, но героят, на когото дължи това, ще бъде погребан в бял ковчег
01 Юли 2024, Понеделник, 09:50 ч.
Автор: Флагман.бг

Влязла да се къпе на червен флаг и въпреки предупрежденията на спасителите на ивицата

34-годишният софиянец, който се удави на централния плаж в Созопол, е спасил живота на млада жена, която влязла да се къпе в морето при червен флаг и въпреки предупрежденията на спасителите на ивицата. Тя е жива и здрава, но героят, на когото дължи това, ще бъде погребан в бял ковчег. 
Мъжът изчезнал в морето на 28 юни в района на централния плаж в Созопол. 

Трагедия край Созопол! Млад мъж се удави

Смъртта му е констатирана от екип на Центъра за спешна медицинска помощ в Созопол.
Тялото му е откарано за аутопсия и по случая се води разследване.
 


В категории: Созопол


15
Коментара по темата
15.
До 11
02.07.2024 10:39:06
0
0
Това е защото поради технически причини отсъстват пияните руснаци и рускини. А пък българите какви трезвеници са - да не ви разправям. Що за простотии пишете? Поне е подобаващо неграмотно написано - да се знае умствения багаж на автора.
14.
До 12 и 13
01.07.2024 18:46:00
1
6
Спасителите с 1000 лв заплата не са длъжни да търчат след вас да си рискуват животите, за да ви спасят празните кратуни. Като е червен флаг чии го търсите в морето?
На Хармани станах свидетел преди 4 дни как дърпат двама умници с пояси и какво ли не в страшно вълнение, червен флаг и тълпа 40 души гледа. 20 метра в страни софиянци нагазили до кръста и гледат сеира как другите се давят без да им мине през празните глави, че те ще са следващите.
13.
поправка
01.07.2024 14:47:11
2
1
А спасителите на плажа къде са?
12.
Дани
01.07.2024 14:46:07
2
0
А спасителите на пажа къде са?
11.
Морето не Прощава
01.07.2024 13:15:35
2
12
Така е,,, --- Морето си иска своят "ДАН"--дали Тя или Той --то си взе своето-- за съжаление.--когато хората се научат да уважават морето--и то ще ги уважава-- Жалко за момчето --един герой си замина от този Свят!!!--и само не споменавайте че жената е украинка-- доста българи се издавиха в последните години заради пияни украинки!!
10.
XX
01.07.2024 11:29:57
1
5
Връзката между двата случая не става ясна от статията... Както е написано в статията, може да е спасил жената на предния ден.
Инак - противопоставил се е на закона на Дарвин и единственото хубаво е, че няма пак да спасява разни про'с'тачки.Ако беше спасил дете, щеше да е друго.
Сори, но това е истината.
9.
отдавна казано
01.07.2024 11:03:37
2
5
Един умира - друг му го завира.
8.
ТАКА ТАКА
01.07.2024 11:01:41
0
16
Тъпотията трябва да е подсъдима
7.
Крис
01.07.2024 11:00:08
0
31
Патица, заради нея си заминал човека. Не се научиха, че тези флагове не са за красота на плажа.
6.
до зомбитата
01.07.2024 10:58:59
10
5
Алоооо зомбираните набожни, вярващите, къде е вашия господ ?
5.
????????????
01.07.2024 10:48:12
1
26
И защо ? Замина си добрия човек заради едно изключително тъпо животно. Остави я да се дави и живей. Хората покрай теб ще имат полза и ще се нуждаят от такъв човек, не от поредната малоумница
4.
пффффф
01.07.2024 10:42:17
4
11
Жена ли е, не си мърдайте пръста за нея хораааааа.
3.
Чил Жил
01.07.2024 10:34:39
2
24
На Българин добро да правиш е все едно да ядеш торта направена от л*йна и да очакваш да ти е сладко
2.
KALIN
01.07.2024 10:19:17
10
21
Къде е блял СПАСИТЕЛЯ
1.
!
01.07.2024 10:06:58
0
58
Няма ненаказано добро! Вечна му памет!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сръчни джебчии обраха мъж на гарата в Карнобат, отмъкнаха под носа му 2000 лева Сръчни джебчии обраха мъж на гарата в Карнобат, отмъкнаха под носа му 2000 лева Потърпевшият моли за съдействие, останал е и без лични документи  От местопрестъплението: Вижте Влакчето на ужасите в Слънчев бряг, пратило в кома Наталия От местопрестъплението: Вижте Влакчето на ужасите в Слънчев бряг, пратило в кома Наталия Лунапаркът е затворен пети ден, собственик е варненски бизнесмен Граничните задържаха на софийското летище трима монаси, близки на Далай Лама, зовем Главчев незабавно да се намеси Граничните задържаха на софийското летище трима монаси, близки на Далай Лама, зовем Главчев незабавно да се намеси Стотици бургазлии и гости на града очакват с нетърпение визитата им заради уникални 3-дневни събития, свързани с духовността на Хималаите Старозагорският ТИР сякъл пътя на градския автобус в Бургас, навлязъл рязко в буслентата (ВИДЕО) Старозагорският ТИР сякъл пътя на градския автобус в Бургас, навлязъл рязко в буслентата (ВИДЕО) На място на инцидента е директорът на „Бургасбус” ЕООД Зомбори и Бабинова оженени тайно? Зомбори и Бабинова оженени тайно? Актрисата намекна, че вече  ще носи двойна фамилия - Бабинова-Зомбори Карнобатски бизнесмен опита  да завземе държавно летище, струпа бали слама на пистата Карнобатски бизнесмен опита да завземе държавно летище, струпа бали слама на пистата В късния следобед вчера, без да попита представителите на Земеделска кооперация "Житен край", които поддържат обекта, поставил няколко дузини бали и днес аеропортът осъмна в граждански протест Извънредно! ТИР блъсна градски автобус в Бургас, има пострадали Извънредно! ТИР блъсна градски автобус в Бургас, има пострадали Инцидентът стана на бул. "Тодор Александров" Кметът на Несебър представи проекта за благоустройството на кв. "Възела" в Слънчев бряг Кметът на Несебър представи проекта за благоустройството на кв. "Възела" в Слънчев бряг В плановете на общината са залегнали детска и спортна площадка, фитнес на открито и кът за тихи игри; ще бъде изпълнен проект за ново улично осветление и оформяне на пешеходни зони Искате ли да видите най-гигантските охлюви Искате ли да видите най-гигантските охлюви Експозиционен център "Флора Бургас" ще бъде домакин на изложба на гигантски африкански охлюви Колко ще спечели за месец Колко ще спечели за месец Заработва колосалната сума от 145 хил. лева
Най-голямата морска надпревара на над 50 килови яхти ще се проведе тази събота в Бургас Най-голямата морска надпревара на над 50 килови яхти ще се проведе тази събота в Бургас Рали „Ветроходство и приятели“ е единствената в България регата, в която може да участва всеки желаещ ветроходец, доброволец и екипаж Гривни за 50 бона, а маникюрът – тотал щета Гривни за 50 бона, а маникюрът – тотал щета Освен че си е направила видимо нескопосана ноктопластика, Тита скоро не я е подновявала и ноктите й доста са израснали в основата О, боже! Тя е жената на най-богатия в света О, боже! Тя е жената на най-богатия в света Тунингованата Лорън Санчес шокира с целулитно тяло Изцепката с трибагреника я докара до антидепресанти Изцепката с трибагреника я докара до антидепресанти Единствената ѝ компания била майка ѝ, като само с нея се отпускала да говори Беше една от най-красивите, а днес прилича на мъж Беше една от най-красивите, а днес прилича на мъж След като моделката стана на 50 е предприела не една или две пластични корекции, за да се подмлади, но не й се е получило, а напротив Едва не загуби живота си в катастрофа Едва не загуби живота си в катастрофа Футболен турнир в Бургас стартира в тон с европейското Футболен турнир в Бургас стартира в тон с европейското Двубоите ще се играят на Спортен Комплекс "Звездичка Арена" , "Диалог Арена" и игрищата в Университет "Проф.д-р Асен Златаров" Това е новият премиер на Великобритания Това е новият премиер на Великобритания 58-ият министър-председател Киър Стармър произнесе първата си реч Какво е наследството на тази мъртва звезда от "Приятели" Какво е наследството на тази мъртва звезда от "Приятели" Над 120 млн. долара  20 хил. евро глоба за гръцки хотел, привличал клиенти с папагали 20 хил. евро глоба за гръцки хотел, привличал клиенти с папагали Това било неправомерна експлоатация на птици
Иво СИРОМАХОВ Иво СИРОМАХОВ Партия "Величие" трябва да се прекръсти на "Том и Джери"
Виц на деня Виц на деня - Скъпа вече сме женени, кажи колко мъже си имала?
- Обаче няма да се сърдиш!
- Добре, няма.
- 7.
- В смисъл... аз съм 7-ми?
- Не ти си 4-ти.
Виц на деня Виц на деня - Иване, къде си?
- Играя си с децата на двора.
- Прибирай се веднага вкъщи, аз съм дала 1000 лева за компютър, той ще ми играе на ДВОРА.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Аз чуждото го не ща, само моето си искам - на когото и да е то
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори