×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Полк. Марков е лесен – даваш му една кана вино, порция джолан и той е доволен, обяви Радостин Василев


Полк. Марков е лесен – даваш му една кана вино, порция джолан и той е доволен, обяви Радостин Василев
Цялото ГЕРБ знае, че Ивелин Михайлов е на ГЕРБ, само полк. Марков нищо не подозира, иронизира го Радостин Василев
29 Юни 2024, Събота, 14:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Бившият спортен министър и лидер на МЕЧ захапа „Величие“

Появата на „Величие“ безспорно обогати българския политически живот, не само откъм присъствие, но и бисери, които тази формация произвежда един след друг. Цяла седмица анализатори се занимаваха с темата за евентуалното разцепление на формацията, а лидерите им един след друг се надпреварваха да блеснат по различен начин.

Първо т.нар. полк. Николай Марков обяви, че той е мозъчният тръст и всичко в партията, а Михайлов бил просто редови член и трябвало да си знае мястото. После Михайлов се изцепи, че би искал да има 365 жени за 365-те дни от годината.

Николай Марков: Мозъчният тръст и всичко останало във „Величе“ съм аз, няма други!

Снощи полк. Марков се самоопредели за българския Макиавели, хвалейки се във фейсбука си, че направил „голям политически шлем с няколко брилянтни хода“. „Малко външни наблюдатели ги разбират, но на високо управленско ниво се оценяват. Политиката не е за всяка глава, която мисли, че знае всичко“, самохвално обяви Полковника.

Ивелин Михайлов иска 365 жени в годината заради липсата на мъже

В същото време той бе захапан в популярен подкаст от бившия депутат Радостин Василев (преминал през ИТН и ПП, а сега и през МЕЧ). Неговата формация бе друга от изненадите на вота, но събра около 3 % и остана под бариерата.

Според Василев, когато фамозната бивша депутатка от ГЕРБ Славена Точева правела по 7-8 хил. пеференции във Варненско, цяло Ветрино гласувало за нея, а кметът бил избран с гласовете на Ивелин Михайлов. Това, според Радостин Василев, било ясно доказателство, че ГЕРБ и „Величие“ са свързани.

„Цялото ГЕРБ знае, че Ивелин Михайлов е ГЕРБ. Само полковник Марков не знае, че тази партия е създадена, за да дърпа от МЕЧ, от истински проекти, за да подкрепя ГЕРБ. Но на него му слагаш една кана вино, един джолан и той е доволен. И после закъснява за първото заседание на Народното събрание. Първи ден – закъсняваш, втори ден се опитваш да станеш председател на парламентарната си група без реално да си депутат, а на третия ден обявяваш, че това вече прекалява и не може да се издържа“, красноречив бе бившият спортен министър, който продължи с пожеланията си към полковника в същия дух: „Хващай си партакещите измислен охранител от НСО и дим да те няма, защото излъга 100 хил. човека“.

 


В категории: Политика


Автор
33
Коментара
Роксана бясна на колежка
Роксана бясна на колежка 01/07/2024, Понеделник 15:37 1
33
Коментара по темата
33.
Ivan Valchev
01.07.2024 08:50:48
2
2
Този "господин" има самочувствието да е лидер на партия?! Прости му господи, не знае какво прави!
Тук има спешна необходимост от медицина!
32.
Bvc
30.06.2024 17:40:18
1
4
Не съм съгласен,че ОБИЖДАТЕ,на седмокласници.ТА СА,С КЛАСА НАД Геловци,Меловци!!!
31.
Котора
30.06.2024 00:54:14
4
10
Тоя не стока спор няма. Обаче оня зализания гей Василев е най-големия боклук на планетата.
30.
Bai
29.06.2024 22:48:59
2
16
Ква мъка по земята, има хора дето са гласували за тия.. И даже на са им плащали!
29.
До 28
29.06.2024 21:46:22
10
4
Милена бутално пробното несмазано мекотело, типично българско недоразумение, мек лишен от гънки мозък имбецилено накълцан импотентно недорасло мекотело - ти урод български заради твоя тип емпирично доказан в хилядолетията, България копае като къртица под земята.
28.
Milena
29.06.2024 21:27:03
6
15
Руди Гела е просто едно плямпало, което разчита на агресивните словесни нападки, за да спечели аудитория! Като беше от ИТН ги напазаруваха от ПП (с още няколко негови колеги от групата) за да гласуват за правителството. После предаде и ПП, като направи онзи запис. Един вид, колко е честен (а, той е просто амбициозен и усети момента). Сега е седнал - с полковник Марков "да си мерят п..ките"!? Ха, ха....!? Та Николай Марков е висока топка, брулена скала, притежаващ изключителен интелект, емоционална емпатия , също така е безспорен психолог и стратег! А, това мекере Руди Гела, с мазната си опушена физиономия , гарнирана със словесна дислекция, на следващите избори изобщо няма да спечели и един процент!
27.
Радостинчо
29.06.2024 21:01:05
3
16
Радостинчо много бързо забрави Бойко и Шиши. Откакто Величие влезе в парламента, само те са му в устата. Става и ляга с тях.
26.
*********
29.06.2024 17:47:23
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
25.
До 21
29.06.2024 17:24:34
0
29
Няма нужда да преписваш част от статията на онази от афера и да плагиатстваш . А този Радостин Василев и тези от Възраждане плюс Тошко Йрданов превърнаха парламента в посмешище и унищожиха доверието в него . Такова държание като тяхното е недопустимо. Сега си имат вече и друга цел за подигравка с новата партия . Лично аз се надявам това трио с държание на седмокласници никога да не докопа властта.
24.
До 18
29.06.2024 16:38:48
0
16
Ве разбрах от цялото ти словоизявление какъв е проблема България да влезе във война с Русия и да ни се падне Сибир при делбата й.
23.
До Юнг
29.06.2024 16:34:46
2
26
Да, прав са в първото изречение за нарциса, но не за Марков, а за Радостин Василев - грозен и морално, и физически човек, който за пари ще продаде и майка си. Партии не му стигнаха. Вички обиколи за две години и не може да преглътне, че е едно Нищо.
22.
Глупав си Радо, лечение няма
29.06.2024 16:33:00
2
19
Радост за очите, много сертифициран, влезе при моско петров и лили вилков - все доказани лидери и титани на мисълта! Ако имаш огледало - виж се! А сега един тест - кой е рекъл: дружбата ни с Русия е тъй жизнено необходима, както слънцето и въздухът за всяко живо същество?
21.
Юнг
29.06.2024 16:07:22
11
21
Нарцистичното разстройство може да бъде забавно и смешно отстрани, стига да не се докопа до власт.
Новоизлюпеният депутат подполковник, който лъже, че е полковник, за да се порасне с няколко сантиметра значимост в очите на кьоравите, вече се изживява като „фактор“, направил „голям шлем“.
Няма нужда да си психиатър, за да съзреш моментално, че работата му не е таман.
20.
Факти и Обстоятелства
29.06.2024 15:59:16
10
11
Балканите са особено сърце на Източна Европа. Който контролира Балканите, контролира Източна Европа, а който контролира Източна Европа, контролира цяла Европа, а оттам и континента. България е сърцето на Балканите. Това са геополитически аксиоми, които са очевидни.)) В България стана неудобно дори да се пита кой носи отговорността. Обективно, отговорността е колективна, тя е деперсонализирана, безсубектна. Колективна дейност на политическия елит. ((Той е от окупационен тип, държи се с населението като с подчинен народ.)) Ние навлизаме все по-дълбоко в геополитическия дневен ред на Балканския полуостров и на войната на украинска територия.Това означава, че това правителство става все по-неуместно. Казах вече – то залага на пропагандни удари, а не на реален управленски процес. То ще има задача в един военно-временен процес – когато стане необходимо, което е много вероятно, България да участва във война НАТО – Русия. Защото в момента конфликтът НАТО – Русия е фактически, но не е юридически. ((Когато се премине от фактическо в юридическо състояние, България ще бъде принудена от днешните управляващи да се ангажира със съответните действия. И тогава ще стане ясно каква е истинската природа на това правителство.)) Сега то изчаква докато стане необходимост да се изпълняват заповедите на Пентагона – вкарването на България във тотална война с Русия – с доброволци, в „коалиция на желаещите“ (в нея България ще бъде от първите, ако не и първа).
19.
Краят Е близо
29.06.2024 15:56:59
2
18
България няма политика, битката за властта, ресурсите и представянето на еманация на демокрацията, е меко казано смешно. Ние наблюдаваме гърчовете на едно приключило общество. България е периферна територия на същия този европейски проект – никакви хора няма да се върнат в България, никаква реиндустриализация няма да има и никакви промени няма да има на сегашното жалко състояние на страната, докато тя се намира в качеството си на количество и на треторазряден периферен елемент в Европейската империя. Външни сили формират нашето общество. А отвътре субектостта се спасява по единично.
18.
Средновековието римейк
29.06.2024 15:55:05
4
10
"„В първия етап властта бе осребрена и превърната в собственост. След успешното приключване на този етап, бе съвсем закономерно да започне вторият, а той се изразява в превръщане на добитата (най-често незаконно) собственост във власт. Олигархичният модел се характеризира с това, че собствеността директно манипулира властта. Управлява този, който има пари. Днешната политическа система в България е олигархична. Тя е резултат от процеси, протекли през последните 20 години, коментира Вацев.
„Олигархата в съвременна България е ужасно отблъскваща, но закономерна форма на управление, като се има предвид развитието на българската политика през последните години. С такова криминално и крайно несправедливо и нехуманно начало на прехода, нямаше какъв друг резултат да се получи“.
Според анализатора „вертикалните лифтове“ в обществото не работят, а стълбите, по които можеш да се изкачиш на по-горно ниво, са блокирани и задръстени… и няма път нагоре без торба пари:
„Днес няма никакво значение дали си умен, способен и трудолюбив… ако си се родил беден, вероятно ще си умреш беден. Така е било през феодализма, така е и днес. Но има лъч надежда, защото българският олигархичен елит вече е навлязъл в последната си фаза на деградация. Системата и нейните представители са силно отблъскващи и формираха обществото по свой образ и подобие. Така стигнахме до момента, в който нито те вече могат да живеят с това общество, нито обществото вече може да ги търпи. Целият въпрос, на езика на политическата технология, сега е как да се отблокират и активират тези вертикални лифтове в българското общество, които позволяват на човека да мечтае за по-добър живот. Защото в съвременна България можеш да се „реализираш“ само ако си хубавица или имаш торба с пари“." "България се управлява дистанционно от Вашингтон, което на местна територия се осъществява чрез български подставени лица. Местните управляващи са българи, които на по-ранен етап са приели ролата на агенти на чужда държава и по-късно са назначени да управляват с благословията на няколкото най-важни западни посолства у нас“:
„От 2007 година насам няма как да станеш министър-председател, министър на финансите, министър на отбраната, на външните работи и образованието, ако не си получил одобрение от посолството на САЩ, пък и  други западни посолства е добре да са съгласни"
17.
4та национална катастрофа
29.06.2024 15:53:26
2
10
.... времената се връщат в една отминала епоха на феодализъм, в България демокрацията е само обещана и е нарисувана на стената. Българската политическа система е профеодална, силно обвързана със всякакви родово, племенно, кръвосмесителни, кланови и съсловни зависимости. ((Режими от рода на нашия политически режим не могат дори да бъдат реформирани.))
Тази българска политическа система може да бъде само демонтирана, и то много внимателно, за да не се срути и да затисне всички. Това са режими от периферен пиратско-компрадорски тип. Те могат да живеят дълго, ((а могат и да се срутят изведнъж и някак неочаквано.))
16.
АманДа
29.06.2024 15:31:27
30
21
Колкото повече плюят по Николай Марков, толкова повече го легитимират. Колкото повече го подценяват - всъщност го улесняват. Само да му издържат нервите и силите. Каквото и да се случи, той е човек със забележителен интелект, страдал е много, не се предава лесно, дано остави ярка следа.
15.
Всички сте...
29.06.2024 15:21:48
5
20
бок$клуци!! Ретроспекция на 35 г. ,,преход"... Групировки,мутри...кражби,убийства..изчистване на ,,червената" боя, самозаливане със ,,синя"..ангел ,,спасител"със сини устни и жълти очи...опорочена приватизация..назначаване на,,капиталисти" от труда на родителите и дедите ни...Срутена,разграбена база..керемидите били ,,червени"...скрап...вместо нови машини вътре...хищници...етномафия..хиперинфлация...разграден двор..фалит на банки .. техните пари си ги взеха...военна ,,закрила"...хвърчила на хартия...........магистрали с 4 см асфалт...нагънати...дупетати кметове..чиновници...с 3К заплати...имения ,яхти,банкови сметки... еврофондове...ужас....много мога да пиша....кристални исторически герои...наша гордост..Левски,Ботев, Стамболов, Вазов....превъплъщения,вече оядени...Сидер,Шкембе войводи..архитекти на границите...и вече нови..Руди,Коци,Подполковници....неееее...Искаме...ИСТИНСКА СЪДЕБНА СИСТЕМА!!...и почваме отначало....но няма да е същото!!
14.
Само, че
29.06.2024 15:20:05
2
30
Радко не влезе, а Марков влезе.
13.
Мингишче
29.06.2024 15:03:44
0
16
Начи флагман трият коментаря ми за циганите щот бил на етническа основа
Тоя ако е манго да са е скарал с другия Ивелин
Можи а
12.
Глас
29.06.2024 15:01:43
7
32
Колкото и да пишете поръчкови статии, хората виждат кой как се държи и как гласува. Радостинчо като влезе в парламента, тогава да дава наклон
11.
РУДИ ГЕЛА
29.06.2024 15:01:32
3
32
Аз съм по труден даваш ми 2 кани вино ,2 джулана и един бахур
10.
Бай Цоло
29.06.2024 14:51:12
19
29
Партия Двуличие дето си сменя мнението всеки ден
9.
Фекрет Стораро
29.06.2024 14:47:44
12
27
Оня ден го пита един репортер - Какви са вашите цели като партия? И тоз вика: Ние нямаме цели ...., питат го защо ви уволниха от ДС? - той вика: Не ви разбрах и се обърна.
8.
Na 3ti iuli v Razgrad ot 18:00
29.06.2024 14:46:12
14
5
otnovo sreshta s sociuma.Taka stavat neshtata ot badesteto.Gledaite otnovo VELICHIE.
7.
УУУУУ
29.06.2024 14:38:36
5
33
Аре скрий се мингиш!!!
6.
Хаха
29.06.2024 14:33:42
4
31
Кой го казва това?
Кой беше този измекяр?
5.
Оффф
29.06.2024 14:33:05
14
33
Как тъй Марков не знае защо е създадена партията, след като той я е създал? Не я е създал Михайлов. Поредните дрънканици на това цигане Василев. Флагман, стига сте вадили думи от контекста!
4.
Оф
29.06.2024 14:30:24
0
44
Един нормален няма в този парламент. Кой от кой по-голям шизофреник.
3.
Бургазлията
29.06.2024 14:18:29
3
47
А Радо Гела колко е лесен ....
2.
Oho poznavam gi tezi-
29.06.2024 14:12:01
32
17
Za tiah glasuvah i pak shte glasuvam za tiah
1.
Polkovnika i Ivelin praviat
29.06.2024 14:06:02
27
17
Pokazno kak funkcionira edna partia ot badeshteto.Na sledvashtite izbori 40% sigura.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Слизай, за да няма шамари! Изгониха позорно от автобус известна певица Слизай, за да няма шамари! Изгониха позорно от автобус известна певица Жената попитала защо в жегите не е пуснат климатик Украинец спретна див екшън в центъра на Бургас, полицията се чуди какво да го прави Украинец спретна див екшън в центъра на Бургас, полицията се чуди какво да го прави Да се напиеш до такава степен, че да не можеш да кажеш името си Знаят ли бургазлии кой е Лени Кравиц (ВИДЕО) Знаят ли бургазлии кой е Лени Кравиц (ВИДЕО) Ето какво показа анкетата на Флагман Възрастната украинка на плажа в Бургас просто паднала на пясъка и починала Възрастната украинка на плажа в Бургас просто паднала на пясъка и починала Тя излизала от морето, което днес е под зелен флаг, но се държала неадекватно на брега, секунди след това се строполила Ивелин Михайлов препоръча на ПП "Величие" да подкрепи кабинета на ГЕРБ (ОБНОВЕНА!) Ивелин Михайлов препоръча на ПП "Величие" да подкрепи кабинета на ГЕРБ (ОБНОВЕНА!) Моментът бил такъв, че трябвало национално обединение Извънредно! Откараха мъж с линейка от ул. „Цариградска” в Бургас Извънредно! Откараха мъж с линейка от ул. „Цариградска” в Бургас Извършва се оглед Възможно ли е да загинеш в такова влакче на ужасите? Дъщеричката е видяла как майка ѝ полита към земята Възможно ли е да загинеш в такова влакче на ужасите? Дъщеричката е видяла как майка ѝ полита към земята Малкото момиченце настоявало двете да се качат на атракциона Как Росен Желязков ще ни управлява с оставка в джоба? Как Росен Желязков ще ни управлява с оставка в джоба? Кандидатът за премиер от ГЕРБ заговори за изтезание на демокрацията Бойко Борисов призна, че дори да мине в парламента, кабинетът „Желязков“ ще има кратък живот Бойко Борисов призна, че дори да мине в парламента, кабинетът „Желязков“ ще има кратък живот Не че някой ще го събори, просто ние ще излеземе от него, разкри лидерът на ГЕРБ Желязков получи мандата, предложи Любен Дилов и Ивелина Василева за министри Желязков получи мандата, предложи Любен Дилов и Ивелина Василева за министри Папката му беше връчена от президента Румен Радев
Издирват 9 души в руините на пощенски клон в Харков Издирват 9 души в руините на пощенски клон в Харков Властите потвърдиха смъртта на един служител след руската атака, ранено е и 8-месечно бебе Кандидатка за власт хвърли дрехите си по време на реч Кандидатка за власт хвърли дрехите си по време на реч Видеоклиповете на необичайното изпълнение се разпространиха в социалните мрежи като горски пожар Тя избяга от Украйна, но вярва, че ще помогне на Киев с ... гърдите си Тя избяга от Украйна, но вярва, че ще помогне на Киев с ... гърдите си Сексапилната Анастасия, която продава голите си снимки, мечтае дори в Москва да се пазарува с гривни Красавица измисли подла схема и ограби семейството си Красавица измисли подла схема и ограби семейството си Тя вкара дори брат си в затвора, но измамата й е разкрита Агония за украинците в Красногоровка, на руснаците помага и „баба Яга“ Агония за украинците в Красногоровка, на руснаците помага и „баба Яга“ Руснаците превзеха и Сокол, а „Другая Украина“ коментира, че от есента влаковете ще бъдат заменени от ... каруци Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро Следващото ѝ състезание ще бъде в Румъния Ад в Латвия! Горят бензиновози на НАТО и военен заводи Ад в Латвия! Горят бензиновози на НАТО и военен заводи Пламъци погълнаха и частното предприятие „Latvijas Finieris“ в Рига Взрив окървави Измир, четирима са загинали, а ранените са най-малко 35 Взрив окървави Измир, четирима са загинали, а ранените са най-малко 35  Има щети по 11 жилищни сгради Перверзник нахлу в две къщи и се пъхна в леглата на спящи жени Перверзник нахлу в две къщи и се пъхна в леглата на спящи жени Неканеният гост събличал дрехите и бельото си, но дамите се разкрещели и той избягал Градът на мъртвите съществува? Археолози откриха нещо шокиращо Градът на мъртвите съществува? Археолози откриха нещо шокиращо  Град Асуан е бил важен търговски пункт в древността, основан е преди повече от 4500 години
Рая Назарян Рая Назарян Българската православна църква винаги е правила достоен избор Виц на деня Виц на деня - Ало, обаждам се за плевнята ми!
- Тук е ракетна база! Не сте попаднали където трябва!
- Не, не, вие не попаднахте където трябва!
Виц на деня Виц на деня - Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако един мъж ви гледа само в очите, можете да сте сигурни, че всичко останало вече е огледал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори