×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 320 инцидента на тротинетки само за 6 месеца
  • 20 тежки катастрофи с 22-ма ранени за денонощие
  • 4 октомври - Ден на българския IT специалист
  • Пожари в две руски петролни депа след вероятни удари на украински дронове
  • Окончателни резултати от парламентарните избори в Австрия: Партията на свободата на върха
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хванаха Румяна да шофира на пико и амфети, взеха й Дачията


Хванаха Румяна да шофира на пико и амфети, взеха й Дачията
Бургазлийката е задържана за срок до 24 часа
25 Юни 2024, Вторник, 21:00 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е илюстративна

35-годишната жена е била спряна за проверка в района на Пети километър, срещу фирма "Мегаком"

35-годишната бургазлийка е спипана да шофира след употреба на наркотични вещества посред бял ден. Това става ясно от полицейския бюлетин на ОДМВР-Бургас. Вчера, малко след 14 часа, е бил спрян за проверка лек автомобил Дачия "Логан", със софийска регистрация, в района на Пети километър, близо до складовата база на "Мегаком".

По информация на Флагман.бг зад волана на колата е била 35-годишната Румяна Янева. Поведението обаче било неадекватно и странно. Униформените от Пето РУ-Бургас веднага я тествали с дрегер за употреба на алкохол и дрога. Оказало се, че жената се качила в автомобил след употреба на метамфетамин и амфетамин, поне така отчело устройството.

Водачката отказала да даде кръв и урина за химичен анализ. Румяна е задържана за срок до 24 часа, а автомобилът й е иззет.

По случая е образувано бързо производство.

В същия ден, около  17.15 ч. в района до КПП-1 / входа на Бургас срещу магазин «Метро»/ служители от Второ Районно управление - Бургас спрели за проверка таксиметров автомобил Дачия "Лоджи", с бургаска регистрация, управляван от 57-годишен мъж, с койт осе придвижвали двама бургазлии / на 20 и 39 години/. В  20-годишния Иван Драгостинов полицаите намерили и иззели зелена суха тревна маса / т.нар. ,,друсан чай»/ с общо тегло около 30 грама. Бургазлиите са задържани с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.


В категории: Крими , Бургас


Проговори за развода
Проговори за развода 04/10/2024, Петък 20:20 1
12
Коментара по темата
12.
*********
26.06.2024 14:06:40
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
...
26.06.2024 08:38:05
0
17
Дебелия Иван къде кара общинския паяк кога ще го тествате на какво е? Амфетамини, пико,кока постоянно идва нашмъркан на работа. На всичко отгоре развързва по време на работа. Партия бил с дъндито разправя и че го пазят ...
10.
Тото
26.06.2024 06:47:51
0
10
То да е само Румяна....
9.
Бургазлия
25.06.2024 23:00:53
1
28
Жена на средна възраст, с две мозъчни гънки. Болкуци.
8.
До 6
25.06.2024 22:29:56
0
24
Майце си ебало. Пари за кока няма. Младежта църка само каналин. А това с чая просто не го разбирам...
7.
созополски селянин
25.06.2024 22:16:23
1
4
До 999
Твоят коментар ме накара да си спомня онзи случай преди 12 години.
https://www.flagman.bg/article/37618
https://www.flagman.bg/article/37628
И тогава имаше коментари, че от 30 годишна жена се очаква да е улегнала, не да върти флиртове с тинейджъри и различни мъже, ама ги заклеймиха като хейтъри. Като гледам, положението си е все същото.Флагман правят лошо, като не се връщат към такива стари случаи с информация какво правят и къде са " героите" от тях.Биха могли да се направят доста поучителни изводи от дистанцията на времето. Като например какво прави и къде е сега гаджето на убиеца, която не знам как се отърва от обвинение в подстрекателство. Сигурно още го чака да излезе от панделата нали? Ха дано, ама надали.
6.
Баси помиярите
25.06.2024 21:59:14
1
34
Досега не съм прочел някъде положителния тест да е реагирал на кокаин. Хората масово взимат само евтини помии. От стотици автомобили има конфискувани 2-3 хубави коли, всичко друго е 20 годишни таралясници и евтини каруци.
5.
Месар
25.06.2024 21:57:53
2
38
Хванали били Румяна... Написали го така сякаш всеки е знае коя е тая Румяна... Те и Анести хванаха, оня дет ви го намести ама за него не пишете
4.
Един
25.06.2024 21:54:42
2
15
Хубава ли е ? Нещо снимков материал няма ли ?
3.
999
25.06.2024 21:48:54
2
41
Вижте ги тези ориенталки. Жена на 35 години по презумпция се приема за улегнал, стабилен човек, работещ за да храни и поддържа семейство, вместо това главата в облаците, неадекватно поведение, убеден съм, че тайно се надява, че ще срещне богат "батко" с премиум дойч автомобил и това на 35 годишна възраст. Смях. Тотални олигофрени
2.
До 1
25.06.2024 21:29:02
6
18
И си кристали взимаше
1.
Ииихуууййй
25.06.2024 21:10:08
4
26
Руумяна бело шмъркашееееее
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 знака, че той не държи на вас 6 знака, че той не държи на вас Пише ви съобщения, но не намира време да се видите 6 причини, заради които винаги ще сте шаферка, но не ѝ булка 6 причини, заради които винаги ще сте шаферка, но не ѝ булка Избирате грешния човек отново и отново Ето кои са най-желаните жени според зодията Ето кои са най-желаните жени според зодията Жените Близнаци са майстори на комуникацията и притежават бърз ум, който може да очарова всеки, когото срещнат Рецепта за кюфтенца в сладко-кисел сос - Нику Данго Рецепта за кюфтенца в сладко-кисел сос - Нику Данго Вкусно предложение от японската кухня 9 грешки, които вегетарианците допускат 9 грешки, които вегетарианците допускат Най-типичните грешки, които хората допускат при този вид хранене България преди 100 години - тогава или сега сме по-добре? България преди 100 години - тогава или сега сме по-добре? Исторически е доказано, че търпението на българина не е безкрайно, както и че ракията и виното винаги са били по джоба на всеки Ще следим членове на СИК, които напускат поста си веднага след подписа в началото на изборния ден Ще следим членове на СИК, които напускат поста си веднага след подписа в началото на изборния ден Призовавам членовете на СИК да се отнасят коректно и отговорно към задълженията си в комисиите, да не се появяват чак в края на изборния ден само да се подпишат на протоколите, каза председателят на РИК-Бургас Фани Семерджиева Димитър Маринов идва в Бургас за предпремиера на филма за Гунди Димитър Маринов идва в Бургас за предпремиера на филма за Гунди Не пропускайте „Гунди- Легенда за любовта“ на 12 октомври в Културен дом НХК Разкриха схема за избягване плащането на данъчни задължения Разкриха схема за избягване плащането на данъчни задължения Намерени и иззети са над 9 000 артикула, носещи знаците на защитени търговски марки Новата синоптичка на Nova с тяло на богиня Новата синоптичка на Nova с тяло на богиня Известната инфлуенсърка Деница, носителка на титлата „Мис България“ през 2011 г., е виден модел на „Визаж“
Барак Обама ще води кампания за Камала Харис Барак Обама ще води кампания за Камала Харис Обама и съпругата му Мишел подкрепиха кандидатурата на Камала Харис за президент още през юли Гърция дава 10 000 евро, ако се преместите ето тук Гърция дава 10 000 евро, ако се преместите ето тук Примамват мераклии с безлихвени заеми, данъчни облекчения и помощи Престъпник нахлу с взлом в чужда къща: Изпра, изчисти и сготви Престъпник нахлу с взлом в чужда къща: Изпра, изчисти и сготви 36-годишният Дамян Войнилович беше осъден на 22 месеца затвор в Кралския съд на Кардиф този четвъртък за необичайното престъпление Ще става дядо Ще става дядо Рапърът Еминем влиза в нова роля в живота си Издъхна едва на 20 години, но спаси живота на четирима с даряване на органите си Издъхна едва на 20 години, но спаси живота на четирима с даряване на органите си Винаги е казвал, че ако нещо му се случи, би искал да даде шанс на други да живеят, каза майка му Нагъл до безобразие Нагъл до безобразие Изнудва ЦСКА за 1,2 млн.лева Загазиха здраво Загазиха здраво Съд в Тексас съди тик ток Разминахме се с Апокалипсиса след атака по АЕЦ Курск Разминахме се с Апокалипсиса след атака по АЕЦ Курск За щастие на Русия и на Европа летателният апарат е свален над Курчатов Абдала Бу Хабиб: Хасан Насрала е убит, защото искаше мир, а Нетаняху – война? Абдала Бу Хабиб: Хасан Насрала е убит, защото искаше мир, а Нетаняху – война? Оказва се, че мирът в Близкия изток не е бил и не е част от плановете на Израел Кристал помага на Овена срещу стреса, а Козирогът да внимава с авантюрите! Кристал помага на Овена срещу стреса, а Козирогът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 4 октомври 2024, петък 
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Няма пряка заплаха за България от конфликта в Близкия изток, но рискът от терористични атаки се повишава Виц на деня Виц на деня - Мамо, тука мирише на парфюма на тати! - възкликна малкият Иванчо, докато с майка му минаваха покрай кръчмата... Виц на деня Виц на деня - Докторе, с разстройство мога ли да пия ракия?
- Аз с вода я пия, ама щом така ти харесва...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Гостите разбраха намека, че е време да си ходят, едва когато станах да отвържа кучето.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори