×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Величие" се цепи, изключваме 5-6 депутати, защото гласуват ГЕРБ и ДПС, обяви Ивелин Михайлов


"Величие" се цепи, изключваме 5-6 депутати, защото гласуват ГЕРБ и ДПС, обяви Ивелин Михайлов
Вчерашното гласуване е предателство срещу народа. Не можем да гласуваме за престъпници, категоричен е Ивелин Михайлов
22 Юни 2024, Събота, 15:48 ч.
Автор: Флагман.бг

Поне петима от депутатите му дали да се разбере, че ще гласуват, както си искат 

5-6 души от групата на новата партия "Величие" могат да бъдат изключени от нея, под съмнение, че вчера са гласували с ГЕРБ и ДПС. Това заяви идеологът на формацията Ивелин Михайлов след откриване на събора ,,Ново начало" край историческия парк в с. Неофит Рилски, цитиран от ТВ Евроком.

Има потенциално разцепление в партията, това е направо предателство. Вчерашното гласуване е предателство срещу народа. Не можем да гласуваме за престъпници. Говорих с деветима от нашите депутати, които казаха твърдо, че няма да направят такова нещо, другите ми казват, че това е политика, каза пред медии Михайлов.

В момента "Величие" има 14 депутати. Ако петима напуснат или бъдат изключени, парламентарната група се разпада, защото за съществуването и са необходими поне 10 депутати. А ако 6-има гласуват с ГЕРБ и ДПС, това означава мнозинство от 121 депутати, които могат да съставят правителство. 

Към импровизирания брифинг на Михайлов се присъединиха хора от публиката, които бурно аплодираха изказването му пред телевизионните камери и микрофони.

Пред събралите се Михайлов заяви, че предлага държавният бюджет да стане в размер на 500 000 млрд. лв. като така ще може да работи икономиката.

Михайлов, който не е народен представител, съобщи, че иска да се срещне лично с Бойко Борисов и Делян Пеевски на публични преговори, за да няма институции, които да "мачкат" обикновените хора.

Той твърди, че има заплахи за живота му, за което знаят и службите.

На въпрос от кого, той отговори: Има две институции в България, които могат да заплашват. "Правят проверки на "Исторически парк" и на фирмите ми, да са живи и здрави, но дайте и аз да направя проверки. Да направим комисия с 10 души от народа, ще извикаме специалисти и да тръгнем да проверяваме", закани се Михайлов.

На въпрос дали се страхува за живота си, Михайлов отговори, че мечтае да гръмне веднъж в живота си, по противника. Като противник идеологът на "Величие" вижда всеки престъпник и всеки, който иска да го застреля.
Господ да ми даде сила един път и аз да гръмна, заключи Михайлов.




Флагман.БГ Възрастен германец бере душа, падна от колело Възрастен германец бере душа, падна от колело 01/07/2024, Понеделник 19:00 0
69
Коментара по темата
69.
Обединена Европа
24.06.2024 18:11:26
0
1
Русофилите да спрат да повтарят лъжи за Бойко (ГЕРБ) и Делян (ДПС). И двете партии са прозападни само на думи, а в действията си са проруски. Бойко прекара Турски поток, който позволи на Путин да нападне Украйна. Прасчо се прави на евроатлантик, за да го изключат от Магнитски.
Предстои зеленият чорап да си направи партия с цел да обедини цялата патриотично-русофилистична сволоч, маскирана като миролюбива (т.е. мир според условията на агресора). Не вили прилича ситуацията на начаалото на Втората Световна война? Всеки си е обръщал главата настрани, докато Хитлер не нападне и неговата държава.
68.
До 45
24.06.2024 18:05:44
0
1
Защо на всичко проруско пришиваш българско? Руските интереси са да държат България в орбитата си (финансово, чрез службите, медиите и т.н.). Който е послушен (като Беларус) му слагат един диктатор на подчинение на Путлер да управлява. Който не, дестабилизация, а ако не е в НАТО, отиват да защитават рускоговорящото население (Осетия, Абхазия, Приднестровието, Украйна).
Българският интерес е да бъде в цивилизованата част на Европа, а не в една група със Северна Корея, Куба и Иран.
67.
юса
23.06.2024 15:56:24
3
2
ако са финансирани от запада ок
но ако са червени гъзове да изчезват от територията
66.
65
23.06.2024 11:07:43
4
3
Цифрии,
той и мунчо няма проблем с нато и ес. Узорпатора е метаморф, многолик е за да обхване по голяма част от много прости до по малко прости. За НАТО и ЕС сме, виж Украйна не ни интересува да убиват наред там. Историците патреоти от величие за бесарабските българи са неутрални? Трепи ги те са косвени жертви за благото на неутрална България.
Та викаш тоя дето вика Левски е ала бала и неутралитет за Украйна секта хамериканска му плаща? И ковида от самолетите го пущат нали? Ами чиповете във ваксините?
Ай ай , мръсни янки и лаборатории в Украйна правят мама им.
65.
63/64
23.06.2024 09:43:28
9
8
Серсем !
ИвИлинчо няма проблем с ЕС и НАТО !
Ква Митрофанова, кви рубли ?

Кинтите са долари и хамериканската сциентологична секта !

Серсем !
64.
Страхил от16ти век
23.06.2024 09:38:08
3
14
Ивелиниееее, ша спрат финансити от москва бре серсем. Голяма издънка, верни другари родолюпци сдадоха четата. Саде марко верен май остана?
Тургай газова на г класата , че митрофана жа спре служебния бензин.
Костя по герой от теб изляна, ни са дава на европъ и левъ ша пази с дружинътъ и него митофанъ жа възнагради щедро а на тебе глобъ.
63.
Вълчо граничара
23.06.2024 08:22:30
3
17
Ами по малко им даваш е превода на "това е политика" селчо.
Тва мерцедесче много патриотско в Толбухин или в москва ги произвеждат? Ладите свършиха ли ?
М@ма ви мръсна руски чехли продажни , подписвате ведомости на митрофана, парцали изклатени?
Камчия замина половин Варна и тя.
Измет мръсна.
62.
:D
22.06.2024 23:41:46
14
20
кф балък трябва да си да гласуваш за величие, като те са производна на герб и дпс, няма по прости хора от тяхните гласоподаватели. да отидеш с цел да не гласуаш за едни мутри които огранват народа, но да гласуваш за новоизлупени такива които са производни на старите мутри и получаващи заповеди от тях
61.
амчи
22.06.2024 23:27:11
2
21
В Лондон мутрите имат няколко СКЪПИ имота-заведения но спонсарите са едни и същи от бившите групировки с чадър от дс
60.
до 53
22.06.2024 23:20:38
10
13
ВАРНА и окръга го готвят неко като Палестинска-Сирийски кибуц
Тоес БОГАТИ влиятелни еврей хазари с руски корени ДАВАТ мното ПАРИ на бг слуги-бушони свързани с УБО,ДС,ВКР като Марков Ивелин и Леви под фалшив флог на Патриотизма да СТРОЯТ къщи,вшли,сгроди,иминия където да ЗАСЕЛВАТ стотици хиледи ПАЛЕСТИНЦи и СИРИЙци
Тия от охранителна.фирма"ПАЗИТЕЛИТЕ" са ЧАДЪР от ДАНС и служби задачата им във близко бъдеще да ОХРАНАВАТ тълпите от розярини бг граждани които ЩЕ протесират с-у новите заселници
В "Историчиското село" богат СИРИЕЦ си е построил БУНКЕР
Кой строй бункер който ще се брани от въоражени нападения
ЕВРЕИски капитали строят много такива селища във Варненско,Самоковско,Търновско,Сарафаво
От 10 год флата на Община ВАРНА копира знамето на ИЗРАЕЛ(2 СИНИ успаредни лини шарка "Талит") а емблемата на ЗД"Армеиц" и Т.И.М е Троянски кон в ЕВРЕЙска шерифска звезда
Т.И.М въртят РускоЕВРЕЙски капитали имат инвистици в РАО Татарстан ,държат Авиолините и Нац.банка на Татарстан(център на руските евреи хазари )
Сиреч тия от Д(В)уличие готвят ВАРНА за Палестинско/Сирийдки кибуц с 300.000 АРАБИзаселници които ПРЕЧАТ на БОГОизбраните руски хозари да живеат в ШАЛОМ в Окупираните в ГАЗА Палестенски земи
Zionския Плана "ГОЛГОТА" изселване на 1,5-2 МИЛИОНА палестенци по СВЕТА
М-у 800хил÷1 МИЛИОН палестинци в необятните тундри и тимбарленд на КАНАДА
500.000 палестинци от Газа в ЕЙРЕ Ирландия
300.000 палестинци във БЪЛГАРИЯ(тоес ВСИЧКИ евтини имоти и къщи купени от Ирландци,Англичани,Руснаци във Търновски ,Горнооряховски,Варненски,Бургаске села е курорти ЩЕ станат ЖИЛИЩА на Палестинци и Сирийци които настанят в тях ли се 1 път НЯМА връщане обратно във Близкия Изток стават българи,канадци,айриш форевъ -завинаги
ЩЕ бъдат хранени,отглеждани с пари от БГ Хазна и малко еврейски капитал
То и без тва бат БОЙКО от 15 год ХРАНИ ЛИВАНците с МИЛИАРДИ крадени от бедния БГ народ изнадяйки с чевали с СПАРТАНА на Авиоотряд-28 по заръка на Руско-САЩ еврейските господари
от 2025 год вече ЩЕ е легално няма да са крие но ЩЕ е късно гавази на "Пазителите",НСО,"Делта гард"въоражени до зъби ЩЕ пазят НОВИте "българи" (ДОБРИЯ качесгвен свеж хабиби матриал) от старите българи(ЛОШия човешкия материал както казва Бойко)
За подобни арабски селища са изградене НЕзависими енергийни ВЕЙ,Соларни мошности -паркове
като СОЛАРния парк в Първомайскато с.Караджалово(2000 декара соларни панели с мощност 60 мВт,с пари капитали на С.Арабски шейх и Турската о-я на радикалните имами VAKIF и Исламския фонд "Crescent cаpitаl"-лКапитал на Полумесеца С☆
59.
Фекрет Стораро
22.06.2024 23:13:43
2
23
Лихваир Михайлов ли е тоя, дето дължи милиони на държавата и 20-те му фирми имат 0,00 лв печалба за последните 4 години, а има задължения над 20 милиона. Толкова мисли за България, че горкия работи 20 фирми на загуба от 4 години... и плащал ти да видиш данъците :D Жена му с 1000 лева заплата има над 10 автомобила, 4-5 къщи и разни бизнеси.
58.
Боко крадливата свиня
22.06.2024 23:07:20
4
9
Ей ся Пеевски ши ви го сложи с Борисов, ше ва доберат яко прости Булгаря, кат избирате престъпници
57.
До 55
22.06.2024 22:57:27
0
10
Нищо общо с реалността , съседа Асен някой път се вживява. Групичката беше Емо / баш собственика на хартия поне / , Ивилин и Чубаката. Още във Варна им вървеше кръчмарството. После дойдха политически тласък / в Лондон да отвори кръчма, някой трябва да затвори. Броя им е регламентиран дворцово / . За Гоце тва бяха дреболии. Емо отвори кръчмата. После Ч. гръмна някви полицаи и се ската и той в Лондон. Мишката И. си остана най - чистия / Граве , Сциентолоци и други софт. измами /
Мийнуяйл, ДивПетел е балканска хралупа/ Сърби, Албанци, комуникации през дискорд, през онлайн игри, дето си лафят 1-1,5 милиарда олигофрена и е непроследимо кой с кого /
Накратко - ебана , просешка хава за фикуси /
56.
Бате Гойко
22.06.2024 22:44:20
1
20
На практика територията на племето е отцепена от България. Имат си тяхно видео наблюдение, тяхна селска полиция с мотори с кошове, множество бариери . И тва е на пет минути от Летище Варна и на толкова от националната магистрала.
55.
до 52
22.06.2024 22:39:55
2
15
Тая Лондонска Чалгария е на наше момче герберче мутрафон Биволь имаха интересни статии че всъщност билаа на някви софийско пернишки мутри мнооу близки на чекмеджета ва Бойко
Нещо като явка(авочна квартира) за бивши ВКРта и синчетата им в Лондон
Струвала над 23 милиона £(50милиона лева)
50 милиона е ЛЮБИМА цифра на Бойко
Бойко ако нема ДАЛАВЕРА,схема ,лапане за по малко от 50 милиона лева ,€ въобще не тръгва с джипката на път и НЕ дава зелена светлина за ошлевяне с 200
54.
Бате Бойко
22.06.2024 22:33:22
5
15
Не може ли да направим референдум Варненск да се отцепи и измекярите продажници там да си ходят в педеруската федерация? И без това там всички са ватенки! Така всяка останала копейка в България може да я пратим там да си живее в руский мир и да се прочистим от изметта!
53.
До 51
22.06.2024 22:05:46
2
22
Много преди Цв.Цвъ е чадърът. Ивилин е съученик на собственика на българската чалгаверна в Лондон и чест негов гост. От кръчмата имаме безброй записи как се звъни директно на Агент Гоце , тогава президент и отговорник за отстрелване на непуслушни.
Като става дума за стрелба - в юртите на исторически парк има повече бронежилетки , щурмови пушки и патрони от ДАНС . В допълнение - в ДАНС гледат с презрение на оръжието , докато племето тренира постоянно.
52.
Въй Маняк,
22.06.2024 21:58:07
1
13
ни мои ли да се договорим с Вярналии пак да пуснат чартъри на летището, да се отвори хава и за бакшишите и за шанаджиите. Примерно , да облечем Троянеца като Кратос , с една брадва , с лилавия клин и да ходи да се договори с ювиги хана Ивелин и за нашто племе да има чужденци от железните птици ?
51.
до 48
22.06.2024 21:56:07
0
18
По ЗЛЕ е не от Варна а от ГОРНА ОРЯХОВИЦА там са само соц.милиционери,дсари ВКРта от ВВНУ,лъжци и измамници покровителствани от СДС
Г.Оряховица-хъб на Ало Ало телефоните измамници с ГЕРБчадър от Цв.Цвъ 6апартаментчиков
50.
IVELIN e Elon Musk 2
22.06.2024 21:27:04
1
5
tova e postanovka za novi izbori.
49.
IVELIN e Elon Musk 2
22.06.2024 21:00:10
1
9
zatova vi napravi velikolepna postanovka da s.i vidite kolko vi e mozaka.....
48.
Лекинко съм разочарован
22.06.2024 20:43:58
1
23
ГЕРБ + ДПС + 6 някакви и ей ти го правителство. И после се правим на ощипани? Подполковника затова ли търсеше среща с Бойко? Всичко е ала бала. Тоя Ивелин щом е от Варна, значи има връзка с ТИМ, според мен. А там няма лабаво с предателство... Значи намирисва на... ?
47.
IVELIN e Elon Musk 2
22.06.2024 20:43:42
1
5
kak vkara partiata v parlamenta ot raz a???
46.
Избиратели?
22.06.2024 20:39:51
16
9
Толкова ли сте прости, че гласувахте за този американски проект, говореш за българщина и превещ бизнес с българщината?
45.
американският проект
22.06.2024 20:36:57
26
3
се разкри. На ГЕРБ и ДПС точно 6 човека им трябват. И Слави не можа ли да предвиди, че Величие са проект на посолството и няма въпбще да се стигне до 3-тия мандат? Но ИТН също са евроатлантици т.е. американски подлоги. Така, че остава само Възраждане като наустина българска партия.
44.
Слънцето и морето
22.06.2024 20:29:54
0
16
Наистина странно нещо е животът. В един друг коментар бях драснал, че политиката е мръсно нещо, парите също.
Тълпата при избори никога не се стреми към истината, тя се отрича от очевидностите, които не й харесват, и предпочита да се кланя на заблудата, ако тази заблуда я изкушава.
В началото бе Делото. После - сделките.
43.
Ооо,
22.06.2024 20:21:36
0
14
толкова много въпроси , а от психодиспансера все мълчат ...
42.
Начи,
22.06.2024 20:19:01
2
22
коректно е да се уточним :
- гледам пряко предаване от цирка Исторически Парк :--- казаха че шесте заподозрени растения си остават по юртите , нямало да ги разсаждат другаде .
- също направих скрийншот на Хан Ивилин - с червени ботуши, червен кафтан, червен скиптър, меч и лък.
NB : Да не ми изтрият коментара - съгласен съм да кача автентичен фотос, не манипулиран. Също бих искал да знаете че според старите циркови традиции директорът на цирка задължително трябвало да е клоун.
Мерси
41.
Хм
22.06.2024 20:16:32
0
3
о/о,
40.
Мда
22.06.2024 19:56:10
1
22
Интересната част е,че явно има наистина не малко лековерни за да ги вкара в схемите си! Етиен Леви е приключен за мен! Няма сериозна медия, която да го ангажира за форматите си повече! Това че някой тарикат казва това, което хората искат да чуят е едно! Другото е че има много хора които му вярват въпреки директните сигнали за измама е друго! За щастие- не са чак толкова много!
39.
Що ,може 5000 0000 000 00 $
22.06.2024 19:04:08
0
20
бюджет да обещае, на фикусите си е обещал че след 20-25 години ше са мельонери и БГ ше е 40 милиона
38.
ЮвигиХанИвлилин
22.06.2024 19:02:03
1
17
..О Велики Тангра ...
37.
Славейков махала
22.06.2024 19:01:16
1
21
От 100млрд лева, как ще стане 500млрд? Да напечатаме освен другите 400 и ще стане. Ебати и тъпака!
36.
Пипи,
22.06.2024 19:00:52
1
17
точно подвидът си е фикус, и Волен така се описваше- викаше - трябва да ни гледате и поливате. Просто на тия оранжерииге са около къра до село Крумово , там ги поливат.
35.
Славейков махала
22.06.2024 18:59:52
2
19
Много тъпа партия.....
34.
Не разбрах
22.06.2024 18:56:47
1
27
оня улавия-полковник, половин полковник или шафнер, какво е ? Той самият вика - Аз съм и Генерал, и Професор.. - явно е някво чудо невиждано
33.
Пипи Чорапчето
22.06.2024 18:53:59
2
17
Е, то стана като в оная приказка - кога стана калайджия, кога ти почерня г*за;))
Че и ваш'та работа- вчера станаха "велики" депутати, днес вече предатели.
Що ми миришете на поредната "политическа" патерица или златен пръст?!
32.
Brom - чо ,
22.06.2024 18:52:46
3
28
Паркът с юртите на величие са около село Крумово - селото на Марин от ТИМ, последната буква в името , като последна инстанция. Всеки участник в клоунадите на величие се награждава с 35 % отстъпка на Св.Константин и Елена, пак на ТИМ. Официално е обявена тая оферта.
Или, просто погледнете централният хотел Космос, празното летище Бургас и тва смътно усещане ще се проясни.
Иначе, напълно разбирам отцепването от величие - сега е лято , в юртите има бълхи, кърлежи, мухи..А ГЕРБ просто ще премести отцепниците в нормален хотел, с нормална заплата, с нормално работно време , в което натискат някви бутони
31.
brom
22.06.2024 18:36:03
6
23
А бе, защо ми изглеждат хората от тая партия нечистоплътни, бе? И на вас ли ви изглеждат така?
30.
Някой
22.06.2024 18:27:26
7
24
Новия Болен Сидеров. Откачалник та дрънка.
29.
Разбирач
22.06.2024 18:25:19
2
19
Двуличие се цепи , за да ни го нацепи!
28.
Тоз наистина е за трепане
22.06.2024 18:09:48
7
19
Абе ей ,измекяр долен, изключваш ги щото ги продаде на свинята и кратуната да си платиш данъците...
27.
Притеснен
22.06.2024 18:06:33
3
15
От известно време не виждам коментари от ХХ, този път са го задържали за по-дълго в психото… дано да е добре човека!
26.
Чеко
22.06.2024 18:04:13
2
25
Бат Бойко ги купи. Пъзела се нареди.
25.
Spoko!!Postanovka na dvamata.
22.06.2024 17:55:24
1
5
Vlizat v parlamenta kato virus!!
24.
7 Точен коментар
22.06.2024 17:49:21
29
11
ПП Величие не са направили нищо лошо, напротив- вършат свещеният си дълг като християни, като българи, като човеци. Но пак се връщаме на кота 0- Българите бяха превърнати по професионален начин с много време и средства в това което са днес- страхливи, злобни, лицемерни и пресметливи. Ужасна комбинация, като трудно може да се създаде нещо устойчиво и благородно, защото когато живееш в свинарник е невъзможно да останеш чист, колкото и да се стараеш. Дано медиите преувеличават и не е края на ПП Величие. И е двата случая- не се радвайте много много, чака ни война до година-две. Не знам какви боклуци плюят против ПП Величие, но явно важи приказката "не народ, а мърша"
23.
баш Марков
22.06.2024 17:38:06
2
13
продадохме хората евала машала нищо че гласувахме 13 човека ДА 5-6 не са проблем
22.
Марков
22.06.2024 17:36:30
4
17
Аз съм подполковнишки полковник полковник още бунтовник
Ялака иде от русия кара Величие на вересия.
Пуф паф пуф паф тиииииит
21.
Polkovnika kaza che niakoi shte
22.06.2024 17:35:05
6
2
Badat shokirani ot deistviata im no te vlizat v parlamenta kato virus.tova e igra na dvamata da zabludiat protivnika.Zatova spoko!!
20.
Бачо Киро
22.06.2024 17:17:18
2
10
Ако съм на мястото на тези великани ще си сложа твърда начална цена от 1000€ за всяко гласуване. Когато е нужен моя глас, винаги ще съм отворен за наддаване.
19.
До 8
22.06.2024 17:15:02
1
6
То не е задължително на жълтите павета . Те там ганчовците са доволни явно от управата .
18.
оффф...
22.06.2024 17:12:34
5
25
Много ме кефи как копейките избързаха да нахапят бившите си фенове от величие, които до миналите избори гласуваха за тях
17.
Максимус
22.06.2024 17:09:06
2
9
Сенатор Гракх да бъде назначен на поста си
16.
Величие-то на Сорос
22.06.2024 16:43:38
4
24
Аз като ви разправям,че са мой проект,вие не ми вярвате.Туй момче със селско излъчване и малоумна физиономия може да си вярва колкото си ще,че е велико и влезе в парламента със собствени сили,заради харизмата си.
15.
Е на тва е!
22.06.2024 16:38:24
5
37
Това е нарочно създадена партия еднодневка. Нормално е да се разпадне. Какво ви учудва? В България морето от баламурници е по голямо от световния океан. Така че най вероятно правителство ще има дори и меките китки от ПП и ДБ да се дърпат. Дори и така нареченото ляво
/там са капиталист до капиталист/ май ще се цепне. Дето е казал световния икономист - Всичко се продава, всичко се купува.
14.
999
22.06.2024 16:35:27
7
30
Още колко пъти трябва да станете жертва на разни "патриоти" (самата дума вече дразни), бе, българя? Баси мат'ряла. Даже сте добре в момента. Още повече трябва да бъдете смачкани, идиоти
13.
Мими
22.06.2024 16:34:32
4
34
защо още са на свобода тия извратеняци ???
12.
Хан Курбан
22.06.2024 16:34:12
1
36
Всяко чудо за три дни…
11.
Така е братя
22.06.2024 16:29:27
5
33
Долни измекяри ние си мислим че ще представляват нас. А те отиват да се продадат и всичко е за да мързелуват. Жалко за героите загинали да защитават България.
10.
Хм ?!
22.06.2024 16:27:24
5
30
Дали, Ивелин Михайлов е полезен идиот ?

Хората които му движат партията са бивша депутатка от ОДС( СДС) и бивша депутатка от ИТН, Виктория Василева и преподаватела от университета на Сорос у нас (Нов Български) Николай Марков.

Ти тъп ли си Ивелине ?
Даде си парите, за да си патерица на Пеевски и Борисов и дори не си разбрал, че си излъгано камилче в едно с 80 хил. наивници.

Бат ти Бойко и Дебелян, заедно с Кенет Мърсан ще те купят и продадът и дори няма да разбереш, кой и кога те е купил !

Затова кажи, кой ти набута соросоида Николай Марков ?
И кой ти набута политическият инженер Василева ?

Кажи си и ще ти олекне !
9.
Ти да видиш
22.06.2024 16:24:58
5
35
Прелъстени и изоставени са последователите от техните величия.
Днеска "Величие" посреща пациенти в своя Московски парк във Ветрино. Продават акции на дружеството, някой си Ивелин Михайлов, на цена от 30 лева. Имало и чашки със сметана за 4 лева. Подполковникът наблюдава терапията от геостационарна орбита.
8.
ГРАЖДАНИН
22.06.2024 16:24:04
14
34
Стига сме се оплаквали по социалните мрежи да отиваме на жълтите павета и ги свалим както ги докараха .Навярно власт с кръв се взима и тези хора без кръв не ще я отстъпят .
7.
ТОП ПАТРИОТ
22.06.2024 16:20:32
9
45
От едно време в БГ сам човек-воевода, двама-чета с предател! Не народ а бо,клук до бо,клука майно льо.
6.
До 3
22.06.2024 16:15:50
3
36
Нали знаеш че нещо ако не се купува с пари се купува с много пари !
И за пари съм сигурен че и ти ще се продадеш .
5.
Едно "изключване"
22.06.2024 16:12:08
0
40
струваше преди 500 000 лева. 5-6 депутати са 2.5-3 милиона лева.
4.
Бачо Киро
22.06.2024 16:11:21
0
47
Бат Бойко хареса това ;)
3.
Жив да не бях
22.06.2024 16:09:40
12
69
Няма и два дена в парламента и се разцепиха, тези гласувалите за тях сте по-ниско от утайката.
2.
мислещ
22.06.2024 15:59:31
47
42
Тиквата и Пеевски ще пазаруват депутати!
Ще имат мнозинство и тогава горко ни!

Проклети да са ПП-ДБ, които докараха ГЕРБ и ДПС отново на власт!
1.
Бургазлията
22.06.2024 15:57:57
8
46
Ахахахахахахахаха
Няколко известни ченгета точно това казаха , че ще стане .
Партията създадена от ГЕРБ ДПС , сега ще помага :)))))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мароканци пребиха до смърт мъж, попречил им да изнасилят момиче Мароканци пребиха до смърт мъж, попречил им да изнасилят момиче Хиляда души скандираха след убийството „Испания е християнска, не мюсюлманска“ Слизай, за да няма шамари! Изгониха позорно от автобус известна певица Слизай, за да няма шамари! Изгониха позорно от автобус известна певица Жената попитала защо в жегите не е пуснат климатик Украинец спретна див екшън в центъра на Бургас, полицията се чуди какво да го прави Украинец спретна див екшън в центъра на Бургас, полицията се чуди какво да го прави Да се напиеш до такава степен, че да не можеш да кажеш името си Знаят ли бургазлии кой е Лени Кравиц (ВИДЕО) Знаят ли бургазлии кой е Лени Кравиц (ВИДЕО) Ето какво показа анкетата на Флагман Възрастната украинка на плажа в Бургас просто паднала на пясъка и починала Възрастната украинка на плажа в Бургас просто паднала на пясъка и починала Тя излизала от морето, което днес е под зелен флаг, но се държала неадекватно на брега, секунди след това се строполила Ивелин Михайлов препоръча на ПП "Величие" да подкрепи кабинета на ГЕРБ (ОБНОВЕНА!) Ивелин Михайлов препоръча на ПП "Величие" да подкрепи кабинета на ГЕРБ (ОБНОВЕНА!) Моментът бил такъв, че трябвало национално обединение Извънредно! Откараха мъж с линейка от ул. „Цариградска” в Бургас Извънредно! Откараха мъж с линейка от ул. „Цариградска” в Бургас Извършва се оглед Възможно ли е да загинеш в такова влакче на ужасите? Дъщеричката е видяла как майка ѝ полита към земята Възможно ли е да загинеш в такова влакче на ужасите? Дъщеричката е видяла как майка ѝ полита към земята Малкото момиченце настоявало двете да се качат на атракциона Как Росен Желязков ще ни управлява с оставка в джоба? Как Росен Желязков ще ни управлява с оставка в джоба? Кандидатът за премиер от ГЕРБ заговори за изтезание на демокрацията Бойко Борисов призна, че дори да мине в парламента, кабинетът „Желязков“ ще има кратък живот Бойко Борисов призна, че дори да мине в парламента, кабинетът „Желязков“ ще има кратък живот Не че някой ще го събори, просто ние ще излеземе от него, разкри лидерът на ГЕРБ
Издирват 9 души в руините на пощенски клон в Харков Издирват 9 души в руините на пощенски клон в Харков Властите потвърдиха смъртта на един служител след руската атака, ранено е и 8-месечно бебе Кандидатка за власт хвърли дрехите си по време на реч Кандидатка за власт хвърли дрехите си по време на реч Видеоклиповете на необичайното изпълнение се разпространиха в социалните мрежи като горски пожар Тя избяга от Украйна, но вярва, че ще помогне на Киев с ... гърдите си Тя избяга от Украйна, но вярва, че ще помогне на Киев с ... гърдите си Сексапилната Анастасия, която продава голите си снимки, мечтае дори в Москва да се пазарува с гривни Красавица измисли подла схема и ограби семейството си Красавица измисли подла схема и ограби семейството си Тя вкара дори брат си в затвора, но измамата й е разкрита Агония за украинците в Красногоровка, на руснаците помага и „баба Яга“ Агония за украинците в Красногоровка, на руснаците помага и „баба Яга“ Руснаците превзеха и Сокол, а „Другая Украина“ коментира, че от есента влаковете ще бъдат заменени от ... каруци Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро Следващото ѝ състезание ще бъде в Румъния Ад в Латвия! Горят бензиновози на НАТО и военен заводи Ад в Латвия! Горят бензиновози на НАТО и военен заводи Пламъци погълнаха и частното предприятие „Latvijas Finieris“ в Рига Взрив окървави Измир, четирима са загинали, а ранените са най-малко 35 Взрив окървави Измир, четирима са загинали, а ранените са най-малко 35  Има щети по 11 жилищни сгради Перверзник нахлу в две къщи и се пъхна в леглата на спящи жени Перверзник нахлу в две къщи и се пъхна в леглата на спящи жени Неканеният гост събличал дрехите и бельото си, но дамите се разкрещели и той избягал Градът на мъртвите съществува? Археолози откриха нещо шокиращо Градът на мъртвите съществува? Археолози откриха нещо шокиращо  Град Асуан е бил важен търговски пункт в древността, основан е преди повече от 4500 години
Рая Назарян Рая Назарян Българската православна църква винаги е правила достоен избор Виц на деня Виц на деня - Ало, обаждам се за плевнята ми!
- Тук е ракетна база! Не сте попаднали където трябва!
- Не, не, вие не попаднахте където трябва!
Виц на деня Виц на деня - Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако един мъж ви гледа само в очите, можете да сте сигурни, че всичко останало вече е огледал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори