×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Четирилентовият път Бургас-Малко Търново няма да минава през населени места


Четирилентовият път Бургас-Малко Търново няма да минава през населени места
Изграждането на пътя е част от мащабния проект за разширяване на пункта, за който всички кметове от региона се борят. Това ще сложи край на подобни гледки по българо-турската граница
19 Юни 2024, Сряда, 18:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Това ще важи за селата Крушевец, Маринка и Звездец

Идейният проект за разширението на пътя Бургас - Малко Търново трябва да бъде разгледан съвсем скоро от Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Министерството на околната среда и водите. Това каза кметът на община Малко Търново Илиян Янчев пред БТА.

По думите му вече са осигурени средства за същинското проектиране на отсечката. Плановете са пътят да преминава край, а не през населените места, както е в момента. Това ще важи за селата Крушевец, Маринка и Звездец. На места вместо четири ленти ще бъдат изградени шест, стана ясно от думите на Янчев.

Той добави, че Министерството на вътрешните работи вече е възложило проектирането на новия Гранично контролно пропускателен пункт "Малко Търново" на Областна администрация - Бургас. Вариантите за това бяха два - проектирането да се възложи на областния управител на област Бургас или на Българската агенция по безопасност на храните.

Към момента международният път Бургас-Малко Търново е двулентов, а граничният пункт с Турция е с недостатъчен капацитет. Илиян Янчев добави, че с неговото обновяване и разширението на пътя ползите за целия регион ще бъдат големи. Кметът на странджанската община добави още, че предстои Общински съвет - Малко Търново да вземе решение за промяна на предназначението на общински терен от 20 декара при входа на общинския център. Янчев разясни, че върху него ще бъде изграден паркинг за камиони и автомобили, зона с кафенета и ресторанти, обществени бани и тоалетни и други търговски обекти.

"Върху тези 20 декара няма абсолютно нищо, те са една голяма поляна", каза Илиян Янчев. Съветници трябва да решат дали проектът ще се финансира от местната хазна или чрез публично-частно партньорство.


В категории: Малко Търново


Роксана бясна на колежка
Роксана бясна на колежка 01/07/2024, Понеделник 15:37 1
17
Коментара по темата
17.
търновец
20.06.2024 13:57:09
5
3
Като се прави четерилентов- шест лентов път дървета няма ли да се секът при трасирането му? Няма ли да се разстройства флората и фауната на Странджа? Питайте Патронов.
Ами като се сипнат тези тирове и като се увеличи в пъти трафика къде ще отиде спокойствието и мистиката която сега привлича туристи? Обаянието на Странджа няма са го има!
Ама Бъклев да мисли, вече е общински съветник и спря да плямпа.
16.
8888
20.06.2024 13:23:46
0
8
Илияне, за 20 г. кметуване се научи само и единствено да лъжеш, не че не си можел по рано, той и по тези причини те изволниха като митничар (меко казано), но сега си за книгата на Гинес, ти и депутата Кънев от БСП се надварквате кой повече да лъже с изграждането на пътя до митницата !!Не се ли уморихте изедници такива !!!
15.
ЙОВЧО
19.06.2024 21:22:46
3
9
В КРАДЛИВОТО СЕЛО ЯМБОЛ АВТОБУСИТЕ СА БРАКУВАНИ БРАКМИ 30 40 ГОДИШНИ КАРУЦИ
14.
до 3
19.06.2024 21:17:58
2
11
Много просто... Защото много добре знаят, че няма, което е нечувано безобразие! Плажът също продължава да прилича на бунище - мръсен, с всякакви разхвърляни проскубани и захабени реквизити насам натам. Туризъм ще ми правят... Причините са вече описани от #1, а и на всички са ни известни.
13.
ТОШО
19.06.2024 21:15:59
1
6
НАЙ ГОЛЕМИТЕ СЕЛСКИ ПЕДЕРАСИ ЯМБОЛСКИТЕ ПЕДАЛИ
12.
*********
19.06.2024 21:11:22
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
681
19.06.2024 20:07:54
9
10
Поздравления, подкрепям идеята и проекта.
10.
ГЕРБ-ДПС
19.06.2024 20:07:08
6
25
Само изберете тиквата и прасето и ще ви направяг чуден път да ходите до Къркларели за евтин прах за пране!
9.
Опасение
19.06.2024 20:02:08
2
31
Само да не го проектират тези, които проектираха пътния възел между Бургас и Сарафово... По-добре някой с диплом от университет в топ 500...
8.
Гъзлю
19.06.2024 19:08:56
5
4
МИНИТЕ ГО НАПРАВА ТОЯ ПЪКЬ БЕЗ РАЗКОЛНИЦИ КО ГО ВЪРТИТЕ АГАЛЕ ПРЕЗ ВЪЗБЪРДУ . БАИРЕТО ТЪРСИТЕ НЕ ПРЯКОТО
7.
Кольо пътното
19.06.2024 19:04:59
3
18
Зимъта пак през тоя чукар. На тоя баир, по тая юлма. Ма управия де.
6.
Ханко Брат
19.06.2024 18:59:00
1
59
За времето през което направиха ремонт на 70 метра от ул. Самуил.... В Турция направиха 4 лентов път между Одрин и Лозенград..... Това за 4 лентов път между Бургас и Малко Търново най вероятно няма да го видят поне оше 2 поколения след нас!)))
5.
Чауш
19.06.2024 18:58:49
4
55
Какви 6 платна, той кмета слънце есна година ме могат да направят Комлука, голямо крадене само, аркадаш
4.
Местен до г-н Янчев
19.06.2024 18:57:43
1
34
На г-н Янчев , без да ми се сърди и с никаква корист ще му кажа, че пътя за Турция изобщо не му е мястото през този баир Дряновец!!!! Пътя до гр. Лозенград е трасиран в миналото през Звездец, с. Моряне , с Чаглаик , с. Дерекьой и гр.Лозенград. Равен участък и скъсява с 20 километра. Ми пусни си Гугълърт, виж и тогава говори колко греша, а не да ме съдиш!!!!
3.
Възмутен
19.06.2024 18:37:33
1
34
А за тоалетни нещо така да питате флегми концесионера дали скоро ще има и защо вече няма на плажа?! В 21 века, 2024 година плаж в държава от ЕС, на голям град няма тоалетни!!! Защо сте забранили коментарите да питаме под статията за тоалетните?
2.
бургазлия
19.06.2024 18:09:02
2
28
Това беше по рекламната статия: "Има ли достатъчно съблекални и душове на Северния плаж в Бургас?"
1.
бургазлия
19.06.2024 18:07:10
1
33
Никаква собствена проверка не сте направили, щом сте забранили коментарите, концесионерът е човек на власта която обслужвате по всякакви начини в онлайн пасквилника си. Аз минах оттам, началото на Юни и нямаше вода още. Нещо като чешмите в Морската в средата на Май, през последните 15 години, да не вземе да стегне и да се пукнат тръбите от студ!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Украинец спретна див екшън в центъра на Бургас, полицията се чуди какво да го прави Украинец спретна див екшън в центъра на Бургас, полицията се чуди какво да го прави Да се напиеш до такава степен, че да не можеш да кажеш името си Знаят ли бургазлии кой е Лени Кравиц (ВИДЕО) Знаят ли бургазлии кой е Лени Кравиц (ВИДЕО) Ето какво показа анкетата на Флагман Възрастната украинка на плажа в Бургас просто паднала на пясъка и починала Възрастната украинка на плажа в Бургас просто паднала на пясъка и починала Тя излизала от морето, което днес е под зелен флаг, но се държала неадекватно на брега, секунди след това се строполила Ивелин Михайлов препоръча на ПП "Величие" да подкрепи кабинета на ГЕРБ (ОБНОВЕНА!) Ивелин Михайлов препоръча на ПП "Величие" да подкрепи кабинета на ГЕРБ (ОБНОВЕНА!) Моментът бил такъв, че трябвало национално обединение Извънредно! Откараха мъж с линейка от ул. „Цариградска” в Бургас Извънредно! Откараха мъж с линейка от ул. „Цариградска” в Бургас Извършва се оглед Възможно ли е да загинеш в такова влакче на ужасите? Дъщеричката е видяла как майка ѝ полита към земята Възможно ли е да загинеш в такова влакче на ужасите? Дъщеричката е видяла как майка ѝ полита към земята Малкото момиченце настоявало двете да се качат на атракциона Как Росен Желязков ще ни управлява с оставка в джоба? Как Росен Желязков ще ни управлява с оставка в джоба? Кандидатът за премиер от ГЕРБ заговори за изтезание на демокрацията Бойко Борисов призна, че дори да мине в парламента, кабинетът „Желязков“ ще има кратък живот Бойко Борисов призна, че дори да мине в парламента, кабинетът „Желязков“ ще има кратък живот Не че някой ще го събори, просто ние ще излеземе от него, разкри лидерът на ГЕРБ Желязков получи мандата, предложи Любен Дилов и Ивелина Василева за министри Желязков получи мандата, предложи Любен Дилов и Ивелина Василева за министри Папката му беше връчена от президента Румен Радев Знаците показват, че ГЕРБ пак няма да състави правителство? Знаците показват, че ГЕРБ пак няма да състави правителство? Влизаме в нов цикъл на нестабилност и избори, пророкува бившият губернатор на Пловдив Дани Каназирева 
Издирват 9 души в руините на пощенски клон в Харков Издирват 9 души в руините на пощенски клон в Харков Властите потвърдиха смъртта на един служител след руската атака, ранено е и 8-месечно бебе Кандидатка за власт хвърли дрехите си по време на реч Кандидатка за власт хвърли дрехите си по време на реч Видеоклиповете на необичайното изпълнение се разпространиха в социалните мрежи като горски пожар Тя избяга от Украйна, но вярва, че ще помогне на Киев с ... гърдите си Тя избяга от Украйна, но вярва, че ще помогне на Киев с ... гърдите си Сексапилната Анастасия, която продава голите си снимки, мечтае дори в Москва да се пазарува с гривни Красавица измисли подла схема и ограби семейството си Красавица измисли подла схема и ограби семейството си Тя вкара дори брат си в затвора, но измамата й е разкрита Агония за украинците в Красногоровка, на руснаците помага и „баба Яга“ Агония за украинците в Красногоровка, на руснаците помага и „баба Яга“ Руснаците превзеха и Сокол, а „Другая Украина“ коментира, че от есента влаковете ще бъдат заменени от ... каруци Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро Следващото ѝ състезание ще бъде в Румъния Ад в Латвия! Горят бензиновози на НАТО и военен заводи Ад в Латвия! Горят бензиновози на НАТО и военен заводи Пламъци погълнаха и частното предприятие „Latvijas Finieris“ в Рига Взрив окървави Измир, четирима са загинали, а ранените са най-малко 35 Взрив окървави Измир, четирима са загинали, а ранените са най-малко 35  Има щети по 11 жилищни сгради Перверзник нахлу в две къщи и се пъхна в леглата на спящи жени Перверзник нахлу в две къщи и се пъхна в леглата на спящи жени Неканеният гост събличал дрехите и бельото си, но дамите се разкрещели и той избягал Градът на мъртвите съществува? Археолози откриха нещо шокиращо Градът на мъртвите съществува? Археолози откриха нещо шокиращо  Град Асуан е бил важен търговски пункт в древността, основан е преди повече от 4500 години
Рая Назарян Рая Назарян Българската православна църква винаги е правила достоен избор Виц на деня Виц на деня - Ало, обаждам се за плевнята ми!
- Тук е ракетна база! Не сте попаднали където трябва!
- Не, не, вие не попаднахте където трябва!
Виц на деня Виц на деня - Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако един мъж ви гледа само в очите, можете да сте сигурни, че всичко останало вече е огледал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори