×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Софийският апелативен съд гледа мярката за неотклонение на Нико Тупарев
  • Хуманитарен кораб на Банкси е задържан от властите в Италия
  • Днес, на 4 юли, честваме паметта на св. Андрей Критски
  • Съединените щати празнуват Деня на независимостта
  • Британците гласуват днес на парламентарни избори
  • Собственици на аптеки ще внесат предизвестия за прекратяване на договорите с НЗОК
  • Мачът на Григор Димитров срещу китаеца Цзюнчън Шан от втория кръг на турнира "Уимбълдън" ще се играе днес
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ са шизофренични. Плюха ни, а сега искат подкрепа от нас за правителство, каза Асен Василев


19 Юни 2024, Сряда, 13:41 ч.
Автор: Флагман.бг

В последните три години ГЕРБ предизвикаха пет пъти избори с отказите си да съставят правителства, обяви Асен Василев

Ще осветим всяка кражба, която видим. Няма да разрешим България да се върне в старите времена. Бойко Борисов да не прехвърля отговорността на други партии. Той е първа политическа сила. Заявяваше през цялата кампания, че ГЕРБ е водеща и стабилна партия. Сега трябва да демонстрира, че зад тези думи е имало някакъв смисъл. Другото важно, което искам да кажа, е, че когато Борисов пак събори поредното правителство и не си спази уговорката, да знае, че съставянето на правителство е много по-трудно, отколкото неговото разрушаване. Ще бъдем абсолютно предвидими пред нашите избиратели. Това заяви на брифинг в парламента Кирил Петков от "Продължаваме промяната - Демократична България".

"Нашата коалиция е сплотена и обединена. Ще бъдем изключително ефективна опозиция", добави от своя страна ген. Атанас Атанасов.

"Чухме гласа на нашите избиратели. Те ясно ни отредиха, че трябва да бъдем опозиция. Ще проведем разговор с тях, но е важно да се върнем няколко месеца назад и да видим кой тогава не прояви отговорност и ни доведе до тази криза", заяви Божидар Божанов.

"ГЕРБ са леко шизофренични. Плюха ни, че нищо не можем и сме вкарали държавата в криза, а сега искат подкрепа от нас за правителство. Това е несериозно. По-лошото е, че след като сътвориха хаоса, сега не могат да сложат ред в него. В последните три години ГЕРБ предизвикаха пет пъти избори с отказите си да съставят правителства. Явно сега ще отидем на шести избори заради тях. Нека първата политическа сила избере председател на НС и да започнем да работим. Ще бъдем опозиция на корупционните практики на ГЕРБ и ДПС", обяви Асен Василев.

"Искам да заявя четрите основни закона, които според нас трябва да бъдат приети незабавно от този парламент. Първият е Законът за съдебната власт. Това е закон по ПВУ и е изключително важен, защото гарантира честен и прозрачен избор на членовете на ВСС. Другият закон, който е важен за почти 1 млн. български граждани, е този за личния фалит. Ние сме единствената държава в ЕС без такъв закон. В България има вечен длъжник и той е тормозен от колекторските фирми. Третият важен закон е този за защита на лицата, подаващи сигнали за корупция. Четвъртият закон е за правилата за избор на антикорупционната комисия, които ще гарантират ясни и прозрачни конкурси", разкри Асен Василев.

"Искам да насочите камерите си към Община Доспат, където наблюдаваме един нагледен пример за прозивола на ГЕРБ и ДПС", каза от своя страна бившият министър на регионалното развитие Андрей Цеков. "Кметът на ГЕРБ, г-н Елин Радев, си позволява в разрез с всички закони и правила да разрушава домове на български граждани и не защото тези домове са построени незаконно, а защото тези български граждани са имали доблестта да бъдат свободни и са подавали сигнали за корупционни практики. Ние от ПП-ДБ ще окажем всякаква помощ на тези хора, включително и правна. Доспат, не сте сами", обяви Цеков.

"Задължение на победителя е да осигури мнозинство за избор на председател на парламента. Когато ние спечелихме изборите, нямахме проблем да изберем председател. В момента ние сме в опозиция. ГЕРБ спечелиха с над 10% и сега трябва да покажат как ще въведат ред в хаоса", завърши Асен Василев.


В категории: Политика


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
Касиопея
19.06.2024 16:39:30
2
3
А Вие сте идиоти.
Опозиция на какво ще сте?
На поразиите, които направихте за две години.
Вие като няма да подкрепите правителство и Борисов повече няма да подкрепи вас. Много съмнително дали президентът ще даде мандатът на вас, шарлатани. Девет месеца управлявахте с гласове на ГЕРБ редно беше да излезете от гората и да отидете на преговорите. Но къде ти неблагодарността е по-силна.
9.
Отец Стоян
19.06.2024 16:17:05
2
5
А вие какви боклуци сте долни!И по-лошото -некадърни боклуци!
8.
Шшш алооо
19.06.2024 15:26:36
6
6
Никаква подкрепа, ши ви ева и пеераските номера. Оставете го да се гърчи банкянската мастия.
7.
Марин
19.06.2024 15:07:54
10
6
Изчезвайте от политиката, от България и никога не се връщайте за да не ви посрещне народната любов крадливи педали,плъхове и Кокорчовци нагли
6.
Андрей Белоусов
19.06.2024 14:44:23
4
10
На всички за 24 часа ще ви ушия раирани костюми
5.
Даскал Ботьо
19.06.2024 14:42:36
6
14
Да, така трябва! Нека се гърчи кат черав в свинско лайно тиквата му с тиква.
На колене! И да целува ръка на Денков!!
Тогава може подкрепа - обаче тай да крепи!
Апропо, къде е М. Габриела? Какво срана с нея? И нея ли похарчи този вожд? Обаче си върна кържалийската ПКП. Тя му е по-ценна. Щото, нали, той прост - и тя проста!
4.
С И С
19.06.2024 14:26:42
11
8
Ей долни ПП ( Палави Педали) ,с тези К.......и номера трябва да изчезнете от Парламента
3.
хм
19.06.2024 14:20:08
15
11
Май вашите обидни плакати ги сваляха из цяла България.
Нямаше и да сме чували за вас, ако радев не беше размахвал юмрука, а вие не бяхте влезли в политиката за да чегъртате мафията и Борисов, пък после го изпрахте.
2.
Бургазлията
19.06.2024 14:09:41
11
14
Aceн му бърка в гъз@на бай Ганьо.
А бай Ганьо нервен , че Дидко го натиска отзаде да състави правителство :)
1.
Браво!
19.06.2024 14:04:29
12
18
Само така! Мор за депесаро-герберастката сган!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Всички говорят за геройската постъпка на тези пожарникари Всички говорят за геройската постъпка на тези пожарникари Те спасиха бедстваща котка в шахта Скандалите във „Величие“ нямат край, Николай Марков нарече Ивелин Михайлов "грешка" Скандалите във „Величие“ нямат край, Николай Марков нарече Ивелин Михайлов "грешка" ДПС и ГЕРБ са тези, които трябва да намерят решението, въпреки разцепването, каза полковникът И Лена Бориславова отписа шанса за правителство, ако ПП-ДБ вземе мандата И Лена Бориславова отписа шанса за правителство, ако ПП-ДБ вземе мандата С 39 народни представители в това Народно събрание, нямаме легитимността, дадена от българските граждани, да определяме каква е посоката, призна тя С бляскава церемония като в Кан започна филмовия фест в Свети Влас С бляскава церемония като в Кан започна филмовия фест в Свети Влас Търсихме начин, по който да привлечем младите и ни хрумна това да бъде чрез късометражно кино, каза директорът на феста Даниела Динева Освободи ли се ГЕРБ от Пеевски? ПП-ДБ се готвят за правителство, но Делян Добрев им попари надеждите Освободи ли се ГЕРБ от Пеевски? ПП-ДБ се готвят за правителство, но Делян Добрев им попари надеждите Дори и да получи втория мандат при разцепване на ДПС, не виждам кой ще ги подкрепи, коментира депутатът ПП-ДБ става втора политическа сила заради раздора на ДПС? Кой ще вземе втория мандат? ПП-ДБ става втора политическа сила заради раздора на ДПС? Кой ще вземе втория мандат? Напрежение има и във "Величие" Разпад на ДПС или „ново начало” (по Пеевски) – скоро предстои да разберем Разпад на ДПС или „ново начало” (по Пеевски) – скоро предстои да разберем Сега за пръв път наблюдаваме такова разцепление в партията, която довчера се считаше за най-стабилната Старата Шкода на Станимир от жк. "Изгрев" вдигна на крак пожарникарите посред нощ Старата Шкода на Станимир от жк. "Изгрев" вдигна на крак пожарникарите посред нощ Колата била паркирана до блок 86 в комплекса, на метри от сградата на Жандармерията, когато избухнала в пламъци Почти всички правим тези 5 грешки по време на секс Почти всички правим тези 5 грешки по време на секс Мъжете искат секс повече от жените, запомнете това, дами Посочиха основната причина за развод след дълъг брак Посочиха основната причина за развод след дълъг брак Връзките се влошават преди всичко поради липсата на активен сексуален живот
Ужас! Над 450 души се натровиха от краставици със салмонела Ужас! Над 450 души се натровиха от краставици със салмонела Партидата краставици е изтеглена от пазара Торите губят властта, бивш главен прокурор вероятно ще е новият премиер на Великобритания Торите губят властта, бивш главен прокурор вероятно ще е новият премиер на Великобритания Очаква се лейбъристите ще спечелят 428 от 650-те места в парламента Ад край Покровск и Торецк, украински бойци бият тревога заради мощни атаки Ад край Покровск и Торецк, украински бойци бият тревога заради мощни атаки  Руснаците се опитвали да ги пробият с пехота и дронове, разчитали предимно на масирани пехотни атаки Доналд Тръмп води пред Джо Байдън според нови проучвания Доналд Тръмп води пред Джо Байдън според нови проучвания Това е най-голямата преднина на Тръмп в проучване на "Таймс"/Сиена от 2015 г. Тази порно звезда излиза предсрочно в пенсия, имала страшни болежки Тази порно звезда излиза предсрочно в пенсия, имала страшни болежки Култовата актриса не можела да стане от леглото след снимки Тази държава удължава работната седмица? Шест дни за икономически растеж Тази държава удължава работната седмица? Шест дни за икономически растеж Шестдневната работна седмица ще помогне в борбата с недекларирания труд ЕС ще въведе мита върху всички онлайн стоки от Китай ЕС ще въведе мита върху всички онлайн стоки от Китай Ще падне сегашната безмитна ценова бариера от 150 евро 25-годишна красавица почина след жестоко падане в асансьор 25-годишна красавица почина след жестоко падане в асансьор Бащата на младата жена я е потърсил по телефона, но чул, че мобилният апарат звъни в асансьорната шахта Най-малко 6 са жертвите на "Берил" Най-малко 6 са жертвите на "Берил" Ураганът връхлетял Карибите с над 240 км/ч, очаква се да помете и Ямайка Атака с безекипажни катери срещу руското черноморско пристанище Новоросийск Атака с безекипажни катери срещу руското черноморско пристанище Новоросийск Движението по Кримския мост бе спряно временно
Бойко Борисов Бойко Борисов Новият Пеевски в парламента е Костадин Костадинов Виц на деня Виц на деня - Как се казва дъщеря ти?
- Пенка, ама и викаме Бумеранг.
- Защо?
- Три пъти се омъжва и пак се връща.
Виц на деня Виц на деня - Как се нарича мента и мастика заедно?
- Облак.
- А поотделно?
- Това вече е разкъсана облачност.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Тя така се наведе, че цялото ни приятелство отиде на кино...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори