×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще стане ли Рая Назарян председател на Народното събрание? Новите 240 депутати влизат в парламента


Ще стане ли Рая Назарян председател на Народното събрание? Новите 240 депутати влизат в парламента
Според Бойко Борисов продължаването на разговорите с партии зависи от това дали ще бъде гласувано тяхното предложение за председател на парламента – Рая Назарян
19 Юни 2024, Сряда, 07:07 ч.
Автор: Флагман.Бг

Силви Кирилов от "Има такъв народ" ще бие първият звънец

Първо заседание на 50-ото Народно събрание ще се проведе днес и на него новоизбраните депутати в 9:00 часа ще положат клетва. Най-вероятно почетен председател ще бъде Силви Кирилов от "Има такъв народ", който е най-възрастният народен представител, съобщава БНТ.

След клетвата депутатите ще трябва да изберат председател на парламента - процедура, която в 49-ия парламент продължи цяла седмица. След формирането на парламентарните групи, президентът трябва да проведе консултации със седемте формации в 50-ото Народно събрание, преди да връчи първия мандат за съставяне на правителство. Ще го получи най-голямата по численост група – тази на ГЕРБ-СДС.

От коалицията вече стартираха преговори за правителство, но по думите на лидера на формацията Бойко Борисов към днешна дата съставяне на кабинет не е възможно. Според него, продължаването на разговорите с парламентарно представените партии зависи от това дали ще бъде гласувано тяхното предложение за председател на парламента. Вчера стана ясно, че от ГЕРБ-СДС ще номинират Рая Назарян. От ПП-ДБ и БСП вече заявиха, че няма да я подкрепят.

Отказ за подкрепа дойде и от БСП. Социалистите ще имат своя кандидатира в лицето на Борислав Гуцанов, съобщава Нова телевизия. Очаква се до часове да стане ясно дали ще има и кои ще са номинациите на останалите партии от 50-ия парламент. 

С най-много представители в новия парламент ще са ГЕРБ-СДС - 68. След тях са ДПС - 47, следвани от ПП-ДБ - с 39 народни представители. „Възраждане” изпраща един по-малко. Депутатите от БСП ще са 19 депутати, ИТН ще имат 16 места, а „Величие”, които за първи път ще имат свои представители - ще са с 13 кресла.


В категории: Политика


Флагман.БГ Възрастен германец бере душа, падна от колело Възрастен германец бере душа, падна от колело 01/07/2024, Понеделник 19:00 0
12
Коментара по темата
12.
Пю
19.06.2024 09:42:04
12
0
Величие дойде.Свършихте всички утрепки псевдо журналисти.
11.
Ники искал да пътува
19.06.2024 08:50:32
0
16
Кики искал да мърсува ....
Всички мераци на протестерните чичаци да се плащат от хазната!
Иде ли им на акъла на протестерите, че "пиянството на един народ" е свързано с тежък махмурлук и държавата е в криза вече 4 години на "промени" целящи назначения, роднини, баджанаци, пудели, пачки ... като цяло глупаци на рояци!!!
10.
До 9 и 6
19.06.2024 08:50:21
16
2
Лапай трол, ако не можеш извикай майка ти. Пееф обича да оножда гейберастки проститутки като теб.
9.
Е на тва е!
19.06.2024 08:24:56
17
1
До твърде простия еднокнижник, пъпеш неузрял ако муджахидините от юг нямаха право на глас, любимият ти бог гуци щеше в най добрия случай да е опозиция в парламента
8.
Добре е да се знае
19.06.2024 08:22:58
16
4
Питам се това ли е най-подходящие човек за Председател на народното събрание ? Защо Борисов се подиграва с българския народ ? Трагедия. По-добре нови избори, докато някои хора си заминат.
7.
Прост еднокнижник
19.06.2024 08:02:14
20
3
Ако бог гуци е решил ще стане. Нищо не зависи от "карикатурата на диктатор".
Само боК гуци и тесни кадъни!
6.
Е на тва е!
19.06.2024 07:55:57
18
3
До 4. Пъпеш неузрял ако беше гласуването задължително и муджахидините от юг нямаха право на глас. Конфигурацията може би щеше да е друга.
5.
Е на тва е!
19.06.2024 07:53:27
21
6
Все повече се убеждавам че гласуването трябва да е задължително и варианта "Не подкрепям никого" да се премахне. Освен това да гласуват само тези българи които постоянно живеят в България и Европейският съюз. Не искам Ганьо който се е изселил в Австралия, Нова Зеландия, САЩ или където го е отвяло настроението да определя моето бъдеще.
4.
ББ победителя
19.06.2024 07:50:04
24
7
БОЙКО БОРИСОВ "ПОБЕДИТЕЛЯ"

Идеята на Великия комбинатор от Банкя беше да не изпълни "джентълменската" уговорка за ротация, за да спечели убедително с поне 30% от гласовете, та да може да формира правителство с ППДБ, в което ТОЙ да диктува пред западните партньори какво и как да става.

НО Банкянския Остап така се увлече в тази кална кампания, че вече е и математически зависим от санкционирания по "Магнитски" за глобална корупция, свързана най-вече с Русия, председател на ДПС.

РЕЗУЛТАТИТЕ:

3.
тая
19.06.2024 07:36:37
23
8
клетвата трябва да започва с думите"заклевам се да крада в името на шиши от народа"
2.
Долас
19.06.2024 07:33:45
29
9
По БТВ, поръчковите платени мисири и мисирки са започнали още от ранна утрин да хвърлят кал по Величие. За 5 дена цялата измет в телевизиите на Дебелян и простия ГЕРБ пожарникар, по БТВ И НОВА не спряха да правят черен ПиАР на полк. Николай Марков и Величие. Уплашиха се разбойниците дето вече 34 г ни грабят. Спецов дето е скрил данъци за 1,2 мил. лева налага запори на деистваща фирма, дето ритмично си плаща дължимото. Впрегнали са всички бухалки срещу Величие, което значи че те са правилния избор.
1.
ИмаТакиваНещастници
19.06.2024 07:29:17
21
9
получихме финансовата инжекция и сега се правим на ощипани, чакаме Тошко африкански да даде сигнал да гласиваме,
Има и резервен вариянт "отцепници" от иЗраждане, но в краен случай.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мароканци пребиха до смърт мъж, попречил им да изнасилят момиче Мароканци пребиха до смърт мъж, попречил им да изнасилят момиче Хиляда души скандираха след убийството „Испания е християнска, не мюсюлманска“ Слизай, за да няма шамари! Изгониха позорно от автобус известна певица Слизай, за да няма шамари! Изгониха позорно от автобус известна певица Жената попитала защо в жегите не е пуснат климатик Украинец спретна див екшън в центъра на Бургас, полицията се чуди какво да го прави Украинец спретна див екшън в центъра на Бургас, полицията се чуди какво да го прави Да се напиеш до такава степен, че да не можеш да кажеш името си Знаят ли бургазлии кой е Лени Кравиц (ВИДЕО) Знаят ли бургазлии кой е Лени Кравиц (ВИДЕО) Ето какво показа анкетата на Флагман Възрастната украинка на плажа в Бургас просто паднала на пясъка и починала Възрастната украинка на плажа в Бургас просто паднала на пясъка и починала Тя излизала от морето, което днес е под зелен флаг, но се държала неадекватно на брега, секунди след това се строполила Ивелин Михайлов препоръча на ПП "Величие" да подкрепи кабинета на ГЕРБ (ОБНОВЕНА!) Ивелин Михайлов препоръча на ПП "Величие" да подкрепи кабинета на ГЕРБ (ОБНОВЕНА!) Моментът бил такъв, че трябвало национално обединение Извънредно! Откараха мъж с линейка от ул. „Цариградска” в Бургас Извънредно! Откараха мъж с линейка от ул. „Цариградска” в Бургас Извършва се оглед Възможно ли е да загинеш в такова влакче на ужасите? Дъщеричката е видяла как майка ѝ полита към земята Възможно ли е да загинеш в такова влакче на ужасите? Дъщеричката е видяла как майка ѝ полита към земята Малкото момиченце настоявало двете да се качат на атракциона Как Росен Желязков ще ни управлява с оставка в джоба? Как Росен Желязков ще ни управлява с оставка в джоба? Кандидатът за премиер от ГЕРБ заговори за изтезание на демокрацията Бойко Борисов призна, че дори да мине в парламента, кабинетът „Желязков“ ще има кратък живот Бойко Борисов призна, че дори да мине в парламента, кабинетът „Желязков“ ще има кратък живот Не че някой ще го събори, просто ние ще излеземе от него, разкри лидерът на ГЕРБ
Издирват 9 души в руините на пощенски клон в Харков Издирват 9 души в руините на пощенски клон в Харков Властите потвърдиха смъртта на един служител след руската атака, ранено е и 8-месечно бебе Кандидатка за власт хвърли дрехите си по време на реч Кандидатка за власт хвърли дрехите си по време на реч Видеоклиповете на необичайното изпълнение се разпространиха в социалните мрежи като горски пожар Тя избяга от Украйна, но вярва, че ще помогне на Киев с ... гърдите си Тя избяга от Украйна, но вярва, че ще помогне на Киев с ... гърдите си Сексапилната Анастасия, която продава голите си снимки, мечтае дори в Москва да се пазарува с гривни Красавица измисли подла схема и ограби семейството си Красавица измисли подла схема и ограби семейството си Тя вкара дори брат си в затвора, но измамата й е разкрита Агония за украинците в Красногоровка, на руснаците помага и „баба Яга“ Агония за украинците в Красногоровка, на руснаците помага и „баба Яга“ Руснаците превзеха и Сокол, а „Другая Украина“ коментира, че от есента влаковете ще бъдат заменени от ... каруци Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро Следващото ѝ състезание ще бъде в Румъния Ад в Латвия! Горят бензиновози на НАТО и военен заводи Ад в Латвия! Горят бензиновози на НАТО и военен заводи Пламъци погълнаха и частното предприятие „Latvijas Finieris“ в Рига Взрив окървави Измир, четирима са загинали, а ранените са най-малко 35 Взрив окървави Измир, четирима са загинали, а ранените са най-малко 35  Има щети по 11 жилищни сгради Перверзник нахлу в две къщи и се пъхна в леглата на спящи жени Перверзник нахлу в две къщи и се пъхна в леглата на спящи жени Неканеният гост събличал дрехите и бельото си, но дамите се разкрещели и той избягал Градът на мъртвите съществува? Археолози откриха нещо шокиращо Градът на мъртвите съществува? Археолози откриха нещо шокиращо  Град Асуан е бил важен търговски пункт в древността, основан е преди повече от 4500 години
Рая Назарян Рая Назарян Българската православна църква винаги е правила достоен избор Виц на деня Виц на деня - Ало, обаждам се за плевнята ми!
- Тук е ракетна база! Не сте попаднали където трябва!
- Не, не, вие не попаднахте където трябва!
Виц на деня Виц на деня - Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако един мъж ви гледа само в очите, можете да сте сигурни, че всичко останало вече е огледал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори