×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков


25 Април 2024, Четвъртък, 18:35 ч.
Автор: Флагман.бг

Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер

"Аз нямам никакво съмнение, че по отношение на Асен Василев това е скалъпена история. Той е назначил Банкова, за да се увеличат приходите. Вижте какво им е съобщението – следят контрабанден канал от 2022 година, а сега арестуват шефката на митниците, която е на 40 дни", коментира в "Лице в лице" по bTV бившият премиер Николай Денков.

"Това изглежда смешно, но е страшно. Говорят за канали, които съществуват от години, а обвиняват човек, който се е появил 40 дни преди това. Могат да скалъпят обвинения на когото искаш. Същите тези служби участваха в премахването на машинния вот", посочи още Денков и заяви: "Защо не видяхме снимките на Калин Стоянов с младежа Стефан Димитров? Аз знам, че са приятели, но виждаме снимките на Живко Коцев. Видели сме снимки на пудел. Какво общо има пуделът? Защо не обвинят пудела? Пуделът има пачки".

"Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция", посочи още Денков. Той заяви още, че знае за преместените от Банкова митничари: "Знам, че имаше оплаквания от дипломати и посланици, че се искат подкупи от техните граждани и камиони по границата. Това е причината да се разместят ръководителите на митници. Същият дипломат ми каза, че от седмици няма оплаквания. Аз знам защо бяха направени промените, но искам да видя дали Банкова ще бъде осъдена, или ще стане същото, както с „Нексо". Имах надежда, че Борислав Сарафов ще действа различно от Иван Гешев. Оптимизмът ми не помогна". 

"Росен Желязков допусна грубо нарушение на реда и Конституцията. Трябваше да дадем знак, защото след това Народно събрание ще дойде друго. Делян Пеевски може да говори много неща, но той е доказано корумпиран по американското и английското законодателство. Нека да обясни защо е в списъка „Магнитски" и не може да лети в чужбина", коментира още Денков за днешното отстраняване на председателя на Народното събрание Росен Желязков.

"В неговия кабинет (б.р. на Пеевски) не съм ходил, когато започнахме това правителство, ние започнахме преговорите с Борисов, но се оказваше, че всеки път преди нас е дошъл Певски, и когато започваха преговорите ние всъщност говорихме с Пеевски", обясни бившият премиер и го сравни с това "сякаш да поканите съседа ви у вас и той да дойде с още двама съседи".


В категории: Темида


9
Коментара по темата
9.
356
25.04.2024 22:36:20
7
19
Тоя Денков сам се е направил академик че ползвал и чужди трудове Ама то от това по умен не ставаш тъп та тъп че и грозен и това нещо ни е било премиер Боже спаси България в бъдеще от такива идиоти Доколкото ми е известно по Магнитски не можеш да ходиш само в Америка а не и в чужбина тоя и непросветен А за оправданието за часовника пачките и пудела се зарови в тинята Тоя и за депутат не става направо при сапуните
8.
И т. н.
25.04.2024 21:33:18
7
17
Денков разиграва "Театро Лирико" в "Ла Скала" БТВ едно от поредните публични изказвания на Бенито Мусолини. Последната реч беше излъчена от придворните телевизии и назидателно заповядваше какво да им изпълняват.
Държавата не на Киро Кретена и Асен Жартиерата лица заемащи мафиотски функции тръгнали от Сицилианската долина заедно с чалгарите да разрушават, без да градят под звуците на песента за хищната хиена Лена.
На сцената на "Театро Лирико" от промяната се състояла премиерата на операта Любовен елексир на парапета , булката на полка леля Тошка.
7.
Този
25.04.2024 20:43:40
9
15
Сорос е развързал кесията и всички левичари либерали, чалгари , червени куртизанки, джендъри и изражденци седнаха на една трапеза да се тъпчат с пачки . Контрабандни канали, пране на пари, комисионни, корупция. Сапунджиев ги е усвоил тези далавери, но се прави на ощипана мома .
Каквото му каже Киро Олигофрена го повтаря като папагал слушка и папка, папка и слушка , ще пътува ама само в страната . Това разпределение на благата ми напомня за раздаване на порции в медиите БТВ, Нова телевизия, 7/8 и т.н. Дозирано снабдяване с новини за джендърската измет от промяната е част от медийната кухня у нас ,за да се потулят разследването и да не се достигне до върховете на ПП/ДБ.
6.
hahaah
25.04.2024 19:54:34
0
8
мискирките изграчат нещо и простата рая почва да ниже размисли и страсти
И един други се хващат за гушите - ти си пп-дб значи си прост педал - млъкни бе копейки и ще се избият един друг за да защитят любовта си към някоя от тъпите партии дето всеки ден ви го таковат отзад
Той другаря Пеевски скоро ще ви го нахака мощно и мазно на всичко ;)

Прост и тъп народ заслужаващ си всичко!
5.
хакадемик Вденков
25.04.2024 19:17:44
7
35
А пудела чий???
4.
Какво става тук
25.04.2024 19:03:51
22
41
Този академик колкото пъти си отвори устата , толкова пъти изръсва по някоя гигантска глупост!
Да обвиняли пудела?
Ами що да не обвинят и часовника, който сам се е курдисал на ръката на оня ахмак!
3.
Молец-наглец, сапунджия смотан
25.04.2024 19:03:14
30
45
Пудела бил виновен, а Киро ухилен до контрабандиста и Асен на рандеву с контрабандистите, те не са нищо, срещи с избирателите!
Тези ПП-ДБ са абсолютни идиоти, Иво Мирчев как се пулеше в камерата, а пък техните хора как пред камерите дописваха бюлетини!
Когато си прост и нахален е за цял живот! Те се имат за неподсъдни, дори не им иде на акъла,че има записи дори на пиците с кристали в МС!
Камери има на всякъде, нали трябва да ги охраняват от народната любов, но те си записват 24/7 и ....
Молеца Ники няма да пътува, освен до бай Ставри!?!
2.
докога бе, тъпи българя
25.04.2024 19:01:18
4
25
Ти не виждаш ли в каква мизерия живееш, че си тръгнал да симпатизираш и защитаваш някакви партийки и хора, които са отговорни за кочината в която живеете?
1.
Педали сър
25.04.2024 18:51:27
34
48
Има ли един с нормална ориентация в ПП-ДБ?
Не разбрахте ли,че няма да заченете от задния вход?
Срещу ГЕРБ да бягате, пак няма да се класирате, на изхвъргачката сте, особено след падането на Бай-Дън и арестуването на Соросоидите, като антибългарски агенти за влияние!
С гол гъз, таралеж плашите, педалетки непоръбени !
Всяко трето изречение и на Асен Василев бе удар срещу ДАНС – с мръсни лъжи, но ефектно и хладнокръвно пласирани и внушени за радост на десносектанската публика, която гледаше заседанието на комисията на живо.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност  Фондация „Стилян Петров“ дари апаратура на КОЦ-Бургас Фондация „Стилян Петров“ дари апаратура на КОЦ-Бургас От здравното заведение изразяват огромна благодарност и респект към екипа на фондация „Стилян Петров“ за щедростта, съпричастието и моралната подкрепа
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори