Пълнени тиквички с пеперони и пармезан
Вкусно и здравословно
Продукти:
2 средно големи тиквички
½ глава лук, ситно нарязан
12 резена колбас пеперони
½ чаша настърган пармезан
Приготвяне:
Загрейте фурната на 190 градуса. Нарежете тиквичките на половини по дължина. Издълбайте сърцевината им и ги сложете в тава за печене. Нарежете сърцевината на ситно. Загрейте малко мазнина в тиган на средна температура. В него запържете сърцевината на тиквичките заедно с лука и пеперонито.
Напълнете тиквичките с получения пълнеж. Поръсете обилно с пармезан и печете за 15-20 минути или до златисто.
Истината за връзката между Киара и Краси след финала на "Ергенът: Любов в рая"
Грипът удари Европа по-рано от обичайното с нов щам
Дженифър Анистън разкри тайната си срещу остаряването
Форбс отличи младия рефер и финансист Геро Писков в престижната класация "30 под 30"
Скандал в Барселона: Играч издал тайна информация на журналисти
Благомир Коцев обвини системата в репресии срещу опозицията след ареста си
5 често срещани родителски грешки по празниците и как да ги избегнем
Мали кипи: Мустафа Сангаре от Левски не е повикан за Купата на Африка
Може ли да печем замразени пържоли на скара: какво да знаем преди да опитаме
Последното Новолуние на 2025 носи неочаквано чудо за тези 5 зодии
Орлин Колев: Президентът няма срок за третия мандат, изборите остават неясни
Директорът на 138-мо училище: Не съм слагал камерите в тоалетните
