Всички вкъщи полудяха по тези кето мъфини с бекон
Нисковъглехидратни солени кесчета
Продукти:
4 резена бекон, нарязан и предварително леко запечен на тиган
4 яйца
½ чаша готова салца
½ чаша бадемово брашно
1 супена лъжица микс от семена за поръска
Приготвяне:
Загрейте фурната на 180 градуса. Намажете 8 форми за мъфини и постелете с хартия. Смесете запечения и нарязан бекон, разбитите яйца, салцата и бадемовото брашно в купа. Разбъркайте с телена бъркалка или с миксер на бавна скорост. Излейте сместа в подготвените форми. Поръсете със семената. Печете до златисто или за около 30 минути. Проверете с клечка за зъби – готови са, когато излезе суха. Оставете мъфините да изстинат 10 минути преди сервиране.
Източник: Az-jenata.bg