×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Федералният резерв на САЩ ударно понижи лихвите с 50 пункта
  • Кола се вряза в кухнята на възрастна жена в село Къкрина, по чудо няма пострадали
  • Община Бургас вече използва дрон с изкуствен интелект
  • 10% от най-богатите консумират толкова енергия, колкото 80% от останалите сред най-бедните
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Отлагат подписването на коалиционното споразумение


Отлагат подписването на коалиционното споразумение
Едно такова коалиционно споразумение не е проста работа, искаме в детайли всичко да бъде изпипано, каза Корнелия Ненова
09 Декември 2021, Четвъртък, 09:51 ч.
Автор: Флагман.Бг

Корнелия Ненова разкри, че социалистите имали предложения, които касаят социалната сфера

Споразумението между „Продължаваме промяната“, БСП, „Има такъв народ“ и „Демократична България“ е „на финалната права“, но няма да бъде подписано днес. Това стана ясно от думите на съпредседателя на ПП Кирил Петков, който отиде на спешна координационна среща с останалите лидери, след като социалистите поискаха промяна в текстовете на законодателната програма, съобщава бТВ.

БСП възразиха а коалиционното споразумение, което се очаква да бъде подписано днес, стана ясно тази сутрин в парламента.

Първо зам.-председателят на Народното събрание Ива Митева от ИТН каза, че "една от партиите" е поискала нова среща, но подчерта, че това не е ИТН.

По-късно Корнелия Нинова сама обясни пред бТВ, че имат "предложения, които касаят социалната сфера" в законодателството. "Разбира се едно такова споразумение не е проста работа, искаме в детайли всичко да бъде изпипано", заяви тя.

Кирил Петков заяви, че документът за споразумението може да бъде довършен днес, а утре да вероятно щял да бъде одобрен от БСП. Нека днес да завършим разговорите – или в рамките на утрешния ден, или в събота и неделя, или до понеделник това трябва да се направи, добави той.

Той сподлеи, че се надява в началото на следващата седмица да имаме вече работещо правителство, като не изключва още при получаването на мандата да е готов съставът на кабинета.

„Искам да дам пълната свобода на всеки един от нашите партньори да определят отбора, който считат за най-добър за тези позиции“, каза лидерът на „Продължаваме промяната“ в отговор на въпроса дали Корнелия Нинова ще е министър или вицепремиер.

Относно "суперминистерството", което се готви за Асен Василев, Кирил Петков обясни, че към Министерството на финансите ще мине и контрола върху харченето на еврофондовете, защото според ПП е логично двата вида публичен ресурс да бъдат заедно.
 


В категории: Политика


6 летища не стигат на Лондон
6 летища не стигат на Лондон 19/09/2024, Четвъртък 18:58 0
12
Коментара по темата
12.
Спрете да си...
09.12.2021 12:49:07
1
4
...сменяте заглавията, ако ще пишете глупости поне застанете гордо зад тях, иначе губите и малкото стойност, която носят глупавите ви кликбейт "статии".
11.
Пешо кура
09.12.2021 12:36:31
2
3
Тая нали щеше да напуска?
10.
Вучков0cf4e
09.12.2021 10:54:23
0
16
Не могат да се разберат - да направят цяло правителство за всяка партия и ще мирясат. Понеделник управлава ПП, вторник ИТН, сряда БСП, четвъртък ДБ, петък правят разбор. Събота и неделя всички си почиваме от управлението им.
9.
ЕК ни върна Плана за възстановяване с 43 бележки!
09.12.2021 10:47:58
1
24
Енергетиката е направена на кайма!
Студен душ от Брюксел!
При тия цени на тока, при тая инфлация, как да оцелее българинът?
Става въпрос за грабеж на над 50 милиарда годишно по различни пътища и схеми. В тази завера участват и цели други държави, които имат проблем със собствената си икономика.
8.
Карадайъ
09.12.2021 10:45:33
3
15
Кака Кури иска да прави лапчо бабабчо.
7.
Флагмане
09.12.2021 10:43:56
8
9
Нещо се лутате ...Време е да гоните някой некадърен редактор!
Новинката ви първо имаше гръмкото заглавие "БСП прецака партиите на протеста ", но явно някой ви скръцна със зъби и набързо го сменихте !
Мого жалка история, Флагмане !
И все пак какво стана със разорания плаж на Равда -законно ли е или не , какво казват "разследващите" ви журналисти?
А този, който ви виси на главата, какво казва ?
6.
Ще чакаме пленум на БСП
09.12.2021 10:43:32
4
21
Толкова е демократично пленумите на комунистите да решават светлото бъдеще на страната ни!

Междувременно заводът за електромобили, обещан от новия първи, фалира за втори път за последните две години, външният министър в проекция лъже какво е работил, а новият министър на климата си е разпалил някъде из София тревичка с бъдещото вице (едно от петте), зам. председателят на НС (един от седемте) си чуди коя още метреса да назначи на апетитен пост, освободен от някой гербер.
Министърът на културата ликвидира вестници, докато президентът готви мащабен план за руско-български чествания на важни общи славянски дати.
5.
Корнела
09.12.2021 10:38:15
2
20
е най-социално ориентираната собственичка на фабрика в цялата Вселена !
Дето му се вика със зъби, нокти и юмруци се бори за правата на пролетариата !
Маркс и Енгелс сигурно се въртят като тирбушони в гроба си !Макар че и те не са били от най-бедните!
За Ленин да не говорим , той не може да се върти, замразен е !
4.
haha
09.12.2021 10:27:02
7
27
Още ли има неразбрали?!? Изборите бяха "спечелени" от БСП. Маститите ченгета от БСП дърпат конците на Радев, а пък той на ПП. Всички от БСП са щастливи, въпреки ниския резултат от изборите, просто техните хора ще "управляват" и крадът за няколко месеца докато матрялът се усети как го подхлъзнаха.
3.
Корнела...
09.12.2021 10:22:54
2
27
Да очаква под 4 процента на следващите избори.
2.
Tsatsata
09.12.2021 10:20:35
1
15
Ако двата вида публичен ресурс са заедно, под управлението на едно ми нистерство, така може да ги омешаме, че да стане мазало и на Европата това хич да не й хареса!
1.
нов бардак, стари к.
09.12.2021 10:04:58
0
27
Ще подпише, няма къде да оди, щото ще я награбят за надвзетата и невърната субсидия и ще има " Je suis Cornelia".Вътре са.
Това, както винаги, е за парлама пред нафталините, колкото да изглежда, че кандисват с неохота.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Нерде Карнобат, нерде Каварна или как Лидл се изложи брутално Нерде Карнобат, нерде Каварна или как Лидл се изложи брутално Излагацията е публикувана в официалната страница на Лидл във Facebook Как барман от Слънчев бряг влезе 15 години зад решетките за далавери Как барман от Слънчев бряг влезе 15 години зад решетките за далавери Той внасял бутилки, крадят част от оборота и пробутвал проститутки на богати западняци Арестуваха хероиновия бос Драго Шопа за двата смешни обира в адвокатска кантора Арестуваха хероиновия бос Драго Шопа за двата смешни обира в адвокатска кантора Адвокат Райна Ш. може да си отдъхне, спипаха наглеца, който я тероризираше  Заснеха 6 късометражни филма в Бургас, излъчват ги утре премиерно в Дома на Нефтохимика Заснеха 6 късометражни филма в Бургас, излъчват ги утре премиерно в Дома на Нефтохимика Лентите са подготвени от участниците във кино работилницата, под професионалния поглед и съвети на Ники Илиев, Башар Рахал, Михаил Маихайлов, Ваня Николова, Георг Киряков, Веселин Менкаджиев, Любомира Башева Пребиха го Пребиха го Повече от година той получавал предупредителни бележки, чупили му и чистачките Реанимираха я от моргата на западналите чалга звезди Реанимираха я от моргата на западналите чалга звезди Всички медии и социалки гръмнаха с изпълнението на русокосата фурия, която без забавяне се възползва от безплатната реклама и вдигна хонорара си за участие на кръгло 5000 лева Връща се в ефир до Маги Халваджиян Връща се в ефир до Маги Халваджиян Известно е, че двамата се разделиха през 2012 година, след като предаването „Море от любов“, което се излъчваше по Би Ти Ви, бе спряно Бургас ще отбележи празничния ден на Независимостта с молебен и концерт на площад „Атанас Сиреков” Бургас ще отбележи празничния ден на Независимостта с молебен и концерт на площад „Атанас Сиреков” Преди 116 години в старопрестолната столица Велико Търново княз Фердинанд променя историята, прочитайки манифест, с който са отхвърлени последните васални връзки с Османската империя Какво крие в шкафа Какво крие в шкафа Тя къта над 100 обеци в три чекмеджета, но към другите аксесоари не проявява интерес Не пускал чалга ли? Вижте как Dj Marten направи шпалир на фолкаджийката Андреа Не пускал чалга ли? Вижте как Dj Marten направи шпалир на фолкаджийката Андреа Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време, гневен е Dj Marten Roberto
Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток? Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" "Работя за Uber с кола под наем, за да свързвам двата края.", сподели Нанет Хамънд Лоскиаво До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник Нашата планета понякога получава допълнителни луни Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Аукционът се организира от "Джулиънс окшънс" в Гардена, Калифорния Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Арт ателие „Усмихнати осмици“ канят всички деца и родители на 22 септември от 11.00 часа в двора на Етнографски музей
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
"Я, чакай, а трите желания" - казала рибката.
"Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че Бяла Роза и Луда по тебе ги нямам"
Виц на деня Виц на деня Дефиниция на Карма:
Аз и приятел тичаме след влак!
Той успява, аз не!
Той се смее, аз не!
Той седи в грешния влак, аз не!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Толкова рязко преминаване от студена бира на греяна ракия - не си спомням.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори