×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • На този ден: Отбелязваме Международен ден на мира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Има 4 типа хора, родени през май. Вие от кои сте?


03 Май 2020, Неделя, 14:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Интересни, различни, привлекателни

Слънчев, ухаещ на цветя, май е един от най-прекрасните месеци в годината. Ако сте майска персона, дали едни от любимите ви цветове не са жълто и зелено? В следващите редове ще видите 4 типа личности, според това в коя част на месец май са родени.

Вие към кой тип спадате?

Първи тип

Към този тип спадат хората, които са родени от 1 до 8 май. Те са доста премерени в живота си. Вярват в баланса и действат така, че да не го нарушат. Що се отнася до техните идеи и мнения, те са доста предубедени. Ако сте от родените през първите дни на месец май, знайте, че вас ви следва щастлива звезда. Ето защо се възползвайте максимално от късмета в живота си, дори когато играете тото. За вас може да се каже още, че донякъде сте интровертни личности, но може би защото понякога се уморявате да бъдете твърде дълго сред хора. Тъй като сте активни, може да постигнете добри резултати в работата си.

Втори тип

Вторият тип хора, родени през май, са родени в периода 9 – 15-ти. Те обичат да се движат и да пътуват, поради което мигрират толкова много! Рядко имат постоянен дом, последователни са в поведението си, изпълнени с емоции и любов. Но когато става въпрос за създаване на семейство може рязко да преминат към полигамията. Обичат бягствата сред природата, а съдбата ги дарява с благоденствие и богатство. Културата, традициите са важни за тях, но най-много славата, ето защо се стремят и толкова много към нея. Успяват да постигнат успешно целите си с упоритост и постоянство.

Трети тип

Ако сте родени между 16 до 22 май, може би понякога се проваляте, само защото не сте отворени за нови неща. Въпреки това може да се каже, че имате добри условия на живот, радвате се на късмет. В емоционален план сте умерени и бихте направили всичко за семейството си. Харесвате планините, природата, зеленчуците като храна и зеления цвят. Лесно умеете да компенсирате това, което губите в живота си, което пък ви прави щастливи. Работата, която вършите често се оказва сложна и със ситуации на напрежение.

Четвърти тип

Към този тип спадат родените от 23 до 31 май. Тях ще разпознаете по усмивката на лицето, която рядко слиза от него. Комуникативни, с голямо чувство за хумор и с голямо сърце. Хората, родени в последните дни на май, често намират своето призвание в областта на селското стопанство, архитектурата, банковото дело. В кризисни ситуации умеят да се справят добре. За тях е важно да постигат целите си, а една от страстите им е пътуването. Когато комуникират с хората, държат много на откритостта. Дамите, родени в края на май са по-емоционални, но и умеят да управляват живота си успешно.


В категории: Лайфстайл


2
Коментара
С какви имоти разполага
С какви имоти разполага 21/09/2024, Събота 20:10 0
Флагман.БГ Кралят на ужаса стана на 77 години Кралят на ужаса стана на 77 години 21/09/2024, Събота 19:53 0
Събраха се след 20 години
Събраха се след 20 години 21/09/2024, Събота 17:31 0
Почина тв легенда
Почина тв легенда 21/09/2024, Събота 17:24 0
2
Коментара по темата
2.
Ами ето го текста,
03.05.2020 09:16:37
0
6
изпаднал при рутинното за Флагман действието copy-paste:
https://m.az-jenata.bg/a/8-svobodno-vreme/42734-ima-4-tipa-hora-rodeni-prez-mai-vie-ot-koi-ste/
1.
Тъпанари
03.05.2020 00:31:25
0
16
Къде е статията е бастуни
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Да не забравяме, че сме на Балканите, никой не може да я забрани Да не забравяме, че сме на Балканите, никой не може да я забрани Глория подкрепи Камелия За какво изобщо ни е правителство? За какво изобщо ни е правителство? Важното е да сме живи и здрави - тази дългосрочна цел си е понятна само за нас българите, заради мишкарското малодушие на политическия елит и разпадащата се пред очите ни държава Плаща сметките на новия си мъж Плаща сметките на новия си мъж Аферата на Радина Кърджилова с Пламен Димов не е просто забежка за развлечение Ще се разцепи ли на две и гей общността у нас? Ще се разцепи ли на две и гей общността у нас? С тази кандидатура новата обединена левица би могла да привлече гласовете на консервативните ЛГБТ, които не ходят на паради и не се афишират Как да се предпазим от строителната мафия Как да се предпазим от строителната мафия Много често купувачите се сблъскват с проблеми, като некачествено строителство или неспазени срокове Ударно начало за Театрален колеж „Любен Гройс“ в Бургас, започна приемът на студенти Ударно начало за Театрален колеж „Любен Гройс“ в Бургас, започна приемът на студенти На сайта на академията вече започна приемът на студенти за експерименталния клас по актьорско майсторство за кино и театър, който стартира още тази година Националната Спартакиада на СФСМВР стартира в Слънчев бряг Националната Спартакиада на СФСМВР стартира в Слънчев бряг Тридневното спортно мероприятие събира всички победители от регионални благотворителни турнири, проведени през годината, като част от традиционната кампания „С обич за децата, в памет на бащите – герои !“ Декатлон изтегли опасен продукт от пазара у нас Декатлон изтегли опасен продукт от пазара у нас Пластмасовата част в задната част на каската, която държи каишката, е дефектна и може да се счупи Димитър Николов ще е начело на листата на ГЕРБ в Бургас Димитър Николов ще е начело на листата на ГЕРБ в Бургас Очаква се той да вдигне броят на депутатите за ГЕРБ-СДС с още двама и така да докаже, че може да увлече избиратели извън ядрото на своята партия Събраха се след 20 години Събраха се след 20 години Събирането им роди нещо хубаво, което даже Мира е сънувала
С какви имоти разполага С какви имоти разполага Суперзвездата има къщи на много места - от родния си град Белград, Сърбия, през Монте Карло до Маями, Ню Йорк и Марбея Кралят на ужаса стана на 77 години Кралят на ужаса стана на 77 години Стивън Кинг е не просто популярен писател, а един от най-големите автори в жанра научна фантастика и хорър Покупката на този плод е покана за свалка Покупката на този плод е покана за свалка В контекста на новата испанска тенденция, когато поставите ананас в пазарската количка, сигнализирате желание за нова връзка Певецът на мафията благодари на мутрите Певецът на мафията благодари на мутрите Стана инфлация, взех 30 000 лева и върнах 1 700 000 и ми помогнаха мутрите, призна Радо Шишарката Започна гласуването за изборите в САЩ Започна гласуването за изборите в САЩ Гласоподавателите се наредиха на опашка, за да гласуват в Минесота, Южна Дакота и Вирджиния Трафикът е кошмарен на този пункт Трафикът е кошмарен на този пункт Движението непрекъснато се засилва Беше тв звезда, а днес едва крета Беше тв звезда, а днес едва крета На 23 септември Братанова навършва 74 години Станала е още по-красива Станала е още по-красива Актрисата разпръсна османския си сексапил в италианската столица на модата в края на миналата седмица Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Българското правителство е поискало да закупи 281 ракети "Джевелин" и 107 командни пускови установки Поставят взривни устройства в куриерски пратки в Германия Поставят взривни устройства в куриерски пратки в Германия Разследват възможен руски саботаж
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори