×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 320 инцидента на тротинетки само за 6 месеца
  • 20 тежки катастрофи с 22-ма ранени за денонощие
  • 4 октомври - Ден на българския IT специалист
  • Пожари в две руски петролни депа след вероятни удари на украински дронове
  • Окончателни резултати от парламентарните избори в Австрия: Партията на свободата на върха
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Парламентът отхвърли изслушване на Борисов за „гадовете, които ще гони докрай”


Парламентът отхвърли изслушване на Борисов за „гадовете, които ще гони докрай”
Мнозинството в Народното събрание отново спаси Борисов от явяване в Народното събрание
28 Февруари 2018, Сряда, 09:46 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка-архив: Авторът)

82-ма бяха "за", 108 гласуваха срещу предложението на БСП


Парламентарното мнозинство отказа да изслуша Бойко Борисов след искане на опозицията премиерът да каже „кои са гадовете”.

Вчера на брифинг в Народното събрание Борисов заяви: „Целият скандал, който сега ни спретват, е от същите тези хора, когато в публиката се е натрупало усещането, че аз или правителството стоим зад тази сделка, които ще загасят тока. И изведнъж 3 млн. души казват: „Гледай го сега тоя какво направи”. Това е сценарият на тези гадове. И затова този път ще ги гоня докрай.”

Днес Драгомир Стойнев от БСП поиска министър-председателят да се яви и да каже поемал ли е ангажименти по сделката с ЧЕЗ. Вчера той бил изнервен, затова сега трябвало да каже спокойно кои са тези, които ще гони до дупка на фона на това, че България е председател на ЕС.

Данаил Кирилов от ГЕРБ опонира, като припомни, че утре две парламентарни комисии ще разгледат казуса „ЧЕЗ”.
„А по отношение на опитите за клатене на правителството – погледнете около себе си, запитайте себе си и вашата парламентарна група и отговорите са налице
”, обърна се Кирилов към Стойнев.

Депутатът от БСП обаче отвърна: „Ние тук, г-н Кирилов, се опитваме да разберем от министър-председателя отговор на въпроса кои са гадовете. Вчера така бе произнесено, искаме да разбереме кои са гадовете. И затова призоваваме министър-председателят да дойде тук и да отговори на парламентарните въпроси. В крайна сметка ние сме парламентарна република.”

Мнозинството обаче отхвърли предложението, след като то бе подкрепено от 82-ма депутати, 98 бяха „против” и 10 - „въздържал се”.

В категории: Политика


Проговори за развода
Проговори за развода 04/10/2024, Петък 20:20 1
11
Коментара по темата
11.
до N 1
28.02.2018 12:49:11
0
1
Схемата е следната: от кайманите прехвърлих на ,, бившата ми'' в нейната банка, а сега ще видим тя в коя банка ще ги прехвърли , та последната да даде гаранция на приятелката на подчинената ми.
10.
до номер 2
28.02.2018 12:40:03
0
1
банката на бившата ми жена, аз и ги прехвърлих от кайманите.
9.
до номер 6
28.02.2018 12:37:13
0
1
хубаво да се разкарат, ама с парите ли? вие също като един мъж, който казал пред приятели, че не понася жена си и като вземел заплатата и вхърлял пачката и повече да не го занимава:)
8.
Вече...
28.02.2018 11:51:59
0
4
Три мандата простотии и кражби, никакъв авторитет в чужбина.....даже едно свястно обяснение не може да даде...огромни празноти (цели дупки!) в речника му.... НЕЕЕЕЕ!!! ДО КОГА??? Една шепа малоумници се крепят един друг! А държавата ни ПОТЪВА!
7.
Qnko
28.02.2018 11:51:38
2
3
Голям бунтар си ве цървул, разстрели незнам си какво я бягай от тук кърлеж смачкан, докажи тези лъжливи твърдения, лъжеш и пушек се вдига смачканяк, това което желаеш на другите да ти се случи на теб дано!!!
6.
boko
28.02.2018 11:44:34
1
5
Още в началото извадиха информация, че за 2017-та оборота на ЧЕЗ е над 1,5 милиарда. Представете си колко сега ще чистата годишна печалба. Не по малко от 350 милиона ще е.
Айде сега да помислим - кой продава бизнеса си за по малко от печалбата му за година! И под какъв натиск! Ясно е едно - Бойко и компания са не за затвора, а за разстрел, разбира се след като върнат заграбените милиарди от Кайманите.
Щото откраднатото е много повече. Много. Например, изтеглиха 16 милярда за КТБр от тях дадоха 2 и 2 даде фонда за гарантиране на кредитите. Останаха едни 14 милиарда - къде са обаче.
Ами миналата година - в бюджета имаше над 1 милиард за закупуване на изтребители за БА. Къде са те при положение, че нито даже стартирахме някакво подобие на сделка. И то го направиха целенасочено, провалиха сделката, плюха президента който им бил виновен и накрая свиха парите.
Ама то само това да е. Стига сме ги траяли - време е за бунт и насилие в България. Явно няма друг начин нещо да се промени и да се разкарат тези мафиоти и крадци от управлението!!!!!
5.
Eneff
28.02.2018 11:38:09
4
3
Накисвам си мъдните торби в устенцата и калните шпионки на червените тролчета.
4.
вай
28.02.2018 10:58:23
2
15
Ееее, много си го пазят герберите Тиквуня! Тоя селски тарикат се крие като мишка в трици, не ще да дава обяснения и де отговаря на интересни въпроси. Само като си помислите какво недоразумение изоглавено ни управлява и ще ви дойде да се гръмнете. Навън му се подиграват, имат го за шут и кукла на конци...чудят се как го търпим за мин.-председател!!! А ние загубихме чест и достойнство на българи не само защото ни направиха прости и бедни, но и защото този банкянски малоумник ръси простотии, говори глупости с фалцет и показва колко е неграмотен, некомпетентен и лъжлив. Срам и позор за нас!
3.
Хм,
28.02.2018 10:48:34
2
20
Струва ми се, че този път бойко наистина настъпа мотиката!!
2.
бай Уййййййй
28.02.2018 09:58:54
3
22
Той Тиквун няма нищо общо с стринка Гинка и енергото.И в Симитли друг опънаха навремето , него само го държаха надупен с свалени гащи само за красота.Въпроса в задачата сега е : Кой в тази държава има властта и влиянието да разпореди на определени банкери финансирането на стринка Гинка и Кой гарантира за нея пред правителството на Чехия?
1.
Кой кой
28.02.2018 09:58:53
4
26
Боеко взе ЧЕЗ. Това трябва да е ясно на склопеният мат”рял
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 знака, че той не държи на вас 6 знака, че той не държи на вас Пише ви съобщения, но не намира време да се видите 6 причини, заради които винаги ще сте шаферка, но не ѝ булка 6 причини, заради които винаги ще сте шаферка, но не ѝ булка Избирате грешния човек отново и отново Ето кои са най-желаните жени според зодията Ето кои са най-желаните жени според зодията Жените Близнаци са майстори на комуникацията и притежават бърз ум, който може да очарова всеки, когото срещнат Рецепта за кюфтенца в сладко-кисел сос - Нику Данго Рецепта за кюфтенца в сладко-кисел сос - Нику Данго Вкусно предложение от японската кухня 9 грешки, които вегетарианците допускат 9 грешки, които вегетарианците допускат Най-типичните грешки, които хората допускат при този вид хранене България преди 100 години - тогава или сега сме по-добре? България преди 100 години - тогава или сега сме по-добре? Исторически е доказано, че търпението на българина не е безкрайно, както и че ракията и виното винаги са били по джоба на всеки Ще следим членове на СИК, които напускат поста си веднага след подписа в началото на изборния ден Ще следим членове на СИК, които напускат поста си веднага след подписа в началото на изборния ден Призовавам членовете на СИК да се отнасят коректно и отговорно към задълженията си в комисиите, да не се появяват чак в края на изборния ден само да се подпишат на протоколите, каза председателят на РИК-Бургас Фани Семерджиева Димитър Маринов идва в Бургас за предпремиера на филма за Гунди Димитър Маринов идва в Бургас за предпремиера на филма за Гунди Не пропускайте „Гунди- Легенда за любовта“ на 12 октомври в Културен дом НХК Разкриха схема за избягване плащането на данъчни задължения Разкриха схема за избягване плащането на данъчни задължения Намерени и иззети са над 9 000 артикула, носещи знаците на защитени търговски марки Новата синоптичка на Nova с тяло на богиня Новата синоптичка на Nova с тяло на богиня Известната инфлуенсърка Деница, носителка на титлата „Мис България“ през 2011 г., е виден модел на „Визаж“
Барак Обама ще води кампания за Камала Харис Барак Обама ще води кампания за Камала Харис Обама и съпругата му Мишел подкрепиха кандидатурата на Камала Харис за президент още през юли Гърция дава 10 000 евро, ако се преместите ето тук Гърция дава 10 000 евро, ако се преместите ето тук Примамват мераклии с безлихвени заеми, данъчни облекчения и помощи Престъпник нахлу с взлом в чужда къща: Изпра, изчисти и сготви Престъпник нахлу с взлом в чужда къща: Изпра, изчисти и сготви 36-годишният Дамян Войнилович беше осъден на 22 месеца затвор в Кралския съд на Кардиф този четвъртък за необичайното престъпление Ще става дядо Ще става дядо Рапърът Еминем влиза в нова роля в живота си Издъхна едва на 20 години, но спаси живота на четирима с даряване на органите си Издъхна едва на 20 години, но спаси живота на четирима с даряване на органите си Винаги е казвал, че ако нещо му се случи, би искал да даде шанс на други да живеят, каза майка му Нагъл до безобразие Нагъл до безобразие Изнудва ЦСКА за 1,2 млн.лева Загазиха здраво Загазиха здраво Съд в Тексас съди тик ток Разминахме се с Апокалипсиса след атака по АЕЦ Курск Разминахме се с Апокалипсиса след атака по АЕЦ Курск За щастие на Русия и на Европа летателният апарат е свален над Курчатов Абдала Бу Хабиб: Хасан Насрала е убит, защото искаше мир, а Нетаняху – война? Абдала Бу Хабиб: Хасан Насрала е убит, защото искаше мир, а Нетаняху – война? Оказва се, че мирът в Близкия изток не е бил и не е част от плановете на Израел Кристал помага на Овена срещу стреса, а Козирогът да внимава с авантюрите! Кристал помага на Овена срещу стреса, а Козирогът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 4 октомври 2024, петък 
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Няма пряка заплаха за България от конфликта в Близкия изток, но рискът от терористични атаки се повишава Виц на деня Виц на деня - Мамо, тука мирише на парфюма на тати! - възкликна малкият Иванчо, докато с майка му минаваха покрай кръчмата... Виц на деня Виц на деня - Докторе, с разстройство мога ли да пия ракия?
- Аз с вода я пия, ама щом така ти харесва...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Гостите разбраха намека, че е време да си ходят, едва когато станах да отвържа кучето.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори