×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • На този ден: Отбелязваме Международен ден на мира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Коледа идва! Кой е най-подходящият подарък за всяка зодия?


Коледа идва! Кой е най-подходящият подарък за всяка зодия?
Ключови думи: зодия, подарък, съвет
23 Декември 2017, Събота, 13:15 ч.
Източник: teenproblem.net

Какво да подарим без да сбъркаме? Вижте!

Когато става дума за рождени дни или празници, не винаги е лесно да измислим подходящ подарък. За щастие, ако научим зодиите на близките си, можем да се ориентираме какво би ги зарадвало.

От приключенски настроените Овен и Стрелец и социалният Лъв, до мистериозния Скорпион и всички между тях - има много креативни и забавни идеи, с които може да ги зарадвате. Вижте какво да подарите на първата част от зодиите.

Овен

Те са любители на приключенията, обичат адреналина, високите скорости, предизвикателствата и изненадите. Овните обичат да живеят за момента, те са безстрашни, винаги готови за лудории и пълни е енергия. Затова ще ги зарадвате с посещение на интересно и нестандартно място, на което не всеки ще се осмели да отиде. Всякакъв вид спорт, дори да е непознат за тях, ще бъде приет радостно от представителите на кардиналния, огнен знак. А ако вие не сте любители на подобни преживявания, заложете на нещо, което отправя комплимент към тях – колко са специални и невероятни. Овните имат голямо его.

Телец

Телците обичат изкуството, храната и държат на външния си вид. Със сигурност ще ги зарадвате с вкусна вечеря в луксозен ресторант. Телците имат изтънчен вкус към храната и оценяват изисканата атмосфера и определено ще се зарадват на подобна изненада. В случай че искате да им подарите нещо за спомен, заложете на нещо ръчно изработено. Телците държат на вещите си и материалните придобивки и идеята, че притежават нещо уникално много ще им допадне.

Близнаци

Близнаците са пълни с идеи. Те обичат да четат, да пишат, да обмислят нови идеи и да ги споделят с другите. Много са интелигентни и социални, но понякога разхвърляни. Ще ги зарадвате с книга, която да събуди любопитството им. Помислете какво обичат да правят, какво е тяхното хоби. Или пък къде по света искат да отидат. Близнаците много обичат да общуват, така че ако подобрите по някакъв начин възможността им да се свързват с другите, ще ги зарадвате много.

Рак

Раците държат на дома си и обичат да се чувстват уютно. Също така, те са много емоционални и обичат да се отнасят в своите настроения. Някакъв подарък за дома е добра идея, като може да помислите за нещо практично и оригинално. Раците ще се зарадват на всякакви улеснения, защото самите те никак не са практични. Друго, което ще им се хареса е поезия. Помислете за нещо съвременно, което описва различни настроения. Тъжни, които ще бъдат в унисон с неговата емоционалност, но и весели, които ще му създават нотка настроение и усмивка.

Лъв

Лъвовете са драматични и обичат вниманието. Те са егоцентрични и ще се зарадват на всеки жест на внимание, който получат от вас. Но особено ще ги впечатлите, ако им подарите билети за някакво събитие. Театър, концерт и всякакъв вид светски мероприятия ще развълнуват лъва (осигуряването на хубави места ще го накара да се чувства много специален). В случай, че искате да подарите нещо, което остава за спомен, може да заложите на изненада, която ще им бъде от ползва в любимото им хоби. Помислете какво прави вашият Лъв в свободното си време и го зарадвайте с нещо практично. Така ще покажете, че цените интересите им, което за тях е изключително важно.

Дева

Девите обичат природата и животните. Разходка до някое красиво място с невероятна гледка ще ги зарадва много. А ако искате да ги трогнете и очаровате, подарете им нещо ръчно изработено от вас, след като ги заведете на подобно място. Девите целят талантливите хора и всичко, което можете да сътворите ще бъде особено високо оценено. Да им напишете стих, да им изпеете песен, да нарисувате нещо, да им сготвите нещо специално или да им представите таланта си само за тях, ще ги развълнува много.


В категории: Лайфстайл


Коментари
Той не само е слаб, но и рус
Той не само е слаб, но и рус 21/09/2024, Събота 13:14 0
Флагман.БГ Племенникът й я обра, задигна й 50 бона Племенникът й я обра, задигна й 50 бона 21/09/2024, Събота 13:00 0
Флагман.БГ Кметът на Минерални бани остава в ареста Кметът на Минерални бани остава в ареста 21/09/2024, Събота 10:41 5
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Първи сигнали срещу изборна търговия - дърва срещу гласуване Първи сигнали срещу изборна търговия - дърва срещу гласуване Не трябва да се допуска изкривяване на вота на гражданите. Ще бъдем безкомпромисни в нашите действия, имаме и организация за съвместни действия с прокуратурата и колегите от ДАНС, има и вече изготвен междуведомствен документ за това, обяви служебният вътрешен министър Слиза от сцената и спира с концертите, бил вече на 78 години Слиза от сцената и спира с концертите, бил вече на 78 години Композиторът и музикант Митко Щерев слага край на кариерата си Сензационен обрат с подобрения рекорд на Стефка Костадинова Сензационен обрат с подобрения рекорд на Стефка Костадинова Специалистите нищят постижението на Ярослава Магучих, тъй като след това тя имаше състезания, на които дори не стигна 2 м. при скока на височина Той не само е слаб, но и рус Той не само е слаб, но и рус Геро е неузнаваем Племенникът й я обра, задигна й 50 бона Племенникът й я обра, задигна й 50 бона София Маринова стана жертва на родата си  Евгени Минчев ще е кандидат за депутат от БСП Евгени Минчев ще е кандидат за депутат от БСП Той ще влезе в листата в 23 МИР София Президентът с горчиви думи за загиналите пилоти: Спрете със спекулациите Президентът с горчиви думи за загиналите пилоти: Спрете със спекулациите Отдават последна почит към загиналите при инцидента край Граф Игнатиево летци   Баба ми прави чоризо с гъби и подправки, откраднах й рецептата Баба ми прави чоризо с гъби и подправки, откраднах й рецептата Много е вкусно, трябва да пробвате България не можела да произведе пейджъри-бомби, това не се правело в гараж, твърди експерт България не можела да произведе пейджъри-бомби, това не се правело в гараж, твърди експерт Устройството се активира чрез сателитна връзка, има и чип в него Стив Ханке: Еврозоната за България би била пълна катастрофа Стив Ханке: Еврозоната за България би била пълна катастрофа Общество и политици у нас разделени по въпроса дали единната валута е изгодна за страната ни
Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Българското правителство е поискало да закупи 281 ракети "Джевелин" и 107 командни пускови установки Поставят взривни устройства в куриерски пратки в Германия Поставят взривни устройства в куриерски пратки в Германия Разследват възможен руски саботаж Мениджърът на джендър-боксьорката Имане Халиф : Момиче е, има аномалия Мениджърът на джендър-боксьорката Имане Халиф : Момиче е, има аномалия Ето откъде тръгват споровете за нейния пол Създадоха изкуствен интелект, предсказващ престъпления Създадоха изкуствен интелект, предсказващ престъпления Технологията анализира поведението на хората на обществени места, сравнявайки го с поведението на престъпниците Ракът и стрелецът да внимават с парите, а на Близнаците може да им излезе късмета Ракът и стрелецът да внимават с парите, а на Близнаците може да им излезе късмета Хороскоп за деня – 21 септември 2024, събота Остави майка си и сестра си да гният в моргата Остави майка си и сестра си да гният в моргата Певицата замина на почивка, вместо да погребе роднините си  Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори