×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • На този ден: Отбелязваме Международен ден на мира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Внимание! Пропаднаха решетките на канализацията до автогара „Юг“ в Бургас


Внимание! Пропаднаха решетките на канализацията до автогара „Юг“ в Бургас
Липсата на решетки затруднява шофьорите на автобусите от градския транспорт
11 Февруари 2017, Събота, 06:00 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, Снимка: Флагман.бг

Отвореното пространство е „обезопасено“ с автомобилни гуми

Решетките на канализацията за дъждовна вода по една от най-интензивните за градския транспорт улици в Бургас пропаднаха, видя репортер на Флагман.БГ.

Отсечката е ключова за града, тъй като всички автобуси  на градския и междуградския транспорт минават през нея, за да стигнат до и да излязат от автогара "Юг". Към днешна дата обаче решетките стоят пропаднали в канала, а за да бъдат предотвратени инциденти, пространството е „обезопасено“ с автомобилни гуми.

Причините за липсата на решетките към момента са неясни, но е доста вероятно да са били откраднати.

Липсата на решетките на канала за дъждовна вода затруднява движението на автобусите, движещи се по тази отсечка. За леките автомобили вероятно не е проблем огромното пространство, в което може да попадне някоя от гумите, тъй като от там минават само автобуси.

По всяка вероятност те ще бъдат сменени с нови в близките дни.

В категории: Бургас , Животът


14
Коментара
Той не само е слаб, но и рус
Той не само е слаб, но и рус 21/09/2024, Събота 13:14 0
Флагман.БГ Племенникът й я обра, задигна й 50 бона Племенникът й я обра, задигна й 50 бона 21/09/2024, Събота 13:00 0
Флагман.БГ Кметът на Минерални бани остава в ареста Кметът на Минерални бани остава в ареста 21/09/2024, Събота 10:41 5
14
Коментара по темата
14.
Баси новината бра а а ат
11.02.2017 14:12:47
4
4
Автогарата си е супер и целия район около нея е супер готин. Счупили или откраднали нещо си там АМИ ГОЛЕМ ПРАЗ. В градовете е така. Важното е да се оправи преди да пострада някой. Ама и тия гайди от управата на гарата може ли да хвърлят гуми вътре бе! По скоро те са за е*ане
13.
М.Льохманова
11.02.2017 14:04:17
6
1
КМЕТА ГИ ОТКРАДНА ЛИЧНО И ГИ ВЪРНА НА ВТОРИЧНИ! ТОЙ Е ВИНОВЕН, ГЕРБ СА ВИНОВНИ, НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ, ТЕ ОКРАДОХА ДЪРЖАВАТА. САМО ПЕТЪР КЪНЕВ!!!!!
12.
манаф
11.02.2017 12:28:53
6
5
Ex, 2-рия път и аз сглупих и гласувах за него.
Проблема е с избора му за 3-ти мандат. Тогава изборите бяха много грубо манипулирани, за да може да се продължи с кражбите по проекти.
За какво мислите, че ревнаха Герберастите, когато Герджика почна да сменя областните? Щото областната управа организира изборите по места, а без вярна дружина не може да се манипулират избори и то грубо!
11.
аз
11.02.2017 12:04:00
3
7
И това само за няколко месеца от както са пуснати автобусите върху тези решетки.А какво ще правим по нататък с тези решетки по които се движат 20тонни автобуси не ми се мисли ще бъдат вечно в ремонт. Просто не качествена работа .Но нали прибрахте парите.
10.
Бург
11.02.2017 11:41:34
2
9
Само вижте изпълнението на тази шахта.Това тънко винкелче може да си го сложите в градината,не на една от натоварените улици.Отделно като гледам и бетона май не е от най здравите. ПАК пари отишли в канала!!!
9.
TROL
11.02.2017 11:36:37
2
4
GERB KOVRI
8.
От Общината
11.02.2017 11:07:39
2
16
Толкова ли сте слепи? Не виждате ли, че сме започнали украсата за Баба Марта.Това са "дизайнерски" мартеници. Нали искате да живеете в "Най добрия град за крадене"
7.
до Крадливия Кмет
11.02.2017 10:55:17
1
22
Абе Крадливец я ми обясни как така същата турска фирма която ви продаде уж за 50лв. на кв. Плочките за Александровска,сега на мене ми ги предлагат за 9.90лв. ,че нещо не мога да вдяна....абе вий сте били големи Крадци бе
6.
Чичко кмет Слънце
11.02.2017 10:50:09
2
17
Не е възможно. Това е "гаден фотомонтаж, направен от хора които искат да компрометират" великия" проект "Интегриран градски транспорт" който ме направи мултимилионер. Не "верваите" на лъжи, гласувайте за ГРОБ! Ние се оправихме, ще "оправим" и Вас.
5.
fticheto
11.02.2017 10:35:21
1
14
ПРОПАДНАЛИ ЛИ СА ИЛИ СА ОТКРАДНАТИ БЕ МАЙКА ВИ ДА ЕБА ТЪПА ?!?!?! АКО СА ОТКРАДНАТИ , ЗНАЧИ ГИ НЯМА , АКО СА ТАМ, ЗНАЧИ СА ПРОПАДНАЛИ ПРОСТО ! ДРАСКАЧИ СМОТАНИ !д
4.
Д.Николов
11.02.2017 10:27:20
1
10
Ако я оправя ще гласувате ли за герб?
3.
7
11.02.2017 10:21:26
3
12
ГОРДЕЕМ се с УПРАВаТА ТЕ са НАША гордост от ГРОПокопачите
2.
Кмета на Бургас
11.02.2017 10:21:23
3
24
И кво от тово,хич не ми пука...Аз нали лапнах половината от парите за ремонта,Че строежче ме чака до Елкабел със Здравко Станчев ченчаджията ,а пък вие скъпи граждани на най добрия град за крадене Лапайте..ама здраво..Ааа даже и Църквата ви успях да разбия хахаха...много съм хитър аааа
1.
джипче
11.02.2017 10:20:44
3
5
burgadidaska mu rabota
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сензационен обрат с подобрения рекорд на Стефка Костадинова Сензационен обрат с подобрения рекорд на Стефка Костадинова Специалистите нищят постижението на Ярослава Магучих, тъй като след това тя имаше състезания, на които дори не стигна 2 м. при скока на височина Той не само е слаб, но и рус Той не само е слаб, но и рус Геро е неузнаваем Племенникът й я обра, задигна й 50 бона Племенникът й я обра, задигна й 50 бона София Маринова стана жертва на родата си  Евгени Минчев ще е кандидат за депутат от БСП Евгени Минчев ще е кандидат за депутат от БСП Той ще влезе в листата в 23 МИР София Президентът с горчиви думи за загиналите пилоти: Спрете със спекулациите Президентът с горчиви думи за загиналите пилоти: Спрете със спекулациите Отдават последна почит към загиналите при инцидента край Граф Игнатиево летци   Баба ми прави чоризо с гъби и подправки, откраднах й рецептата Баба ми прави чоризо с гъби и подправки, откраднах й рецептата Много е вкусно, трябва да пробвате България не можела да произведе пейджъри-бомби, това не се правело в гараж, твърди експерт България не можела да произведе пейджъри-бомби, това не се правело в гараж, твърди експерт Устройството се активира чрез сателитна връзка, има и чип в него Стив Ханке: Еврозоната за България би била пълна катастрофа Стив Ханке: Еврозоната за България би била пълна катастрофа Общество и политици у нас разделени по въпроса дали единната валута е изгодна за страната ни Астрономическа есен настъпва на 22 септември в 15:43 ч. Астрономическа есен настъпва на 22 септември в 15:43 ч. С лятото се сбогуваме официално в деня на есенното равноденствие Тази грешка прави картофеното пюре отвратително Тази грешка прави картофеното пюре отвратително Защо блендерът не е подходящ за пюрета  
Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Българското правителство е поискало да закупи 281 ракети "Джевелин" и 107 командни пускови установки Поставят взривни устройства в куриерски пратки в Германия Поставят взривни устройства в куриерски пратки в Германия Разследват възможен руски саботаж Мениджърът на джендър-боксьорката Имане Халиф : Момиче е, има аномалия Мениджърът на джендър-боксьорката Имане Халиф : Момиче е, има аномалия Ето откъде тръгват споровете за нейния пол Създадоха изкуствен интелект, предсказващ престъпления Създадоха изкуствен интелект, предсказващ престъпления Технологията анализира поведението на хората на обществени места, сравнявайки го с поведението на престъпниците Ракът и стрелецът да внимават с парите, а на Близнаците може да им излезе късмета Ракът и стрелецът да внимават с парите, а на Близнаците може да им излезе късмета Хороскоп за деня – 21 септември 2024, събота Остави майка си и сестра си да гният в моргата Остави майка си и сестра си да гният в моргата Певицата замина на почивка, вместо да погребе роднините си  Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори