×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Георги Марков: Ген.Румен Радев ще върне ДПС във властта още през януари, идват страшни месеци


Георги Марков: Ген.Румен Радев ще върне ДПС във властта още през януари, идват страшни месеци
Според Георги Марков на втория тур ще има мобилизация на десните избиратели
08 Ноември 2016, Вторник, 07:00 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Ще влезем в спирала на постоянни избори, предрече бившият конституционен съдия

Ако ГЕРБ загуби президентския вот на втори тур, следват избори до дупка и спирала на политическа нестабилност, коментира пред Радио „Фокус“ бившият конституционен съдия Георги Марков.

„Президентът Плевнелиев не може да разпусне парламента, тъй като е в последните три месеца от мандата си. Парламент ще има, но той ще назначи служебно правителство и ще минем под президентско управление. Когато в длъжност встъпи новият държавен глава, той ще разпусне НС и ще насрочи нови парламентарни избори, което ще стане два месеца по-късно, т.е. в края на март в България ще има нови парламентарни избори. Дотогава ще бъдем под президентско управление. Вероятно от януари новият президент ще смени служебното правителство на Плевнелиев, като го гледам как слуша БСП и турците и какви ги говори. Ще бъдем под управлението на ген. Радев и ДПС до март. Тогава ще отидем до урните и отново ще гласуваме. Моята прогноза е, че всяка година ще правим избори, защото следващите парламентарни избори ще бъдат спечелени от ГЕРБ, но ГЕРБ вероятно няма да има с кого да направи коалиция“.

Според Георги Марков на втория тур ще има мобилизация на десните избиратели. В неделя българите не просто ще харесат кандидат-президент, а ще решат накъде отива страната, дали ще остане посткомунистическа държава или ще се развива проевропейски.



108
Коментара
108
Коментара по темата
108.
Мина
10.11.2016 20:33:30
0
0
Народе ??? Не се срами да се самоопределиш българофил с № 17 !

- Народе ??? Нима мислите, че ако не гласувате с № 17 за България , утре тези срещу които се борим от 27 години, не са ви подготвили изселване от България ? Гласувайте с № 17 за да я има България - за Вашите родители , за Вас , за децата Ви , за внуците Ви !
- Народе ??? Нима си мислите, че ако не гласувате с № 17, ще може да спрете ордите искащи разруха за земята ни , да ограничите сектите и ислямския фундаментализъм ,и да изгоните ченгетата от Българската православна църква? Гласувайте с № 17, за да не станете духовни и физически поданици на империите на злото !
- Народе ???Нима си мислите , че ако не гласувате с № 17, ще има млади хора и семейства , които няма да излетят през Терминал 2, както и конкурентно способни българи в спорта , икономиката , правораздаването, здравеопазването ? Гласувайте с № 17 за успешните българи у нас и по света.
- Народе ??? Нима си мислите , че ако не гласувате с № 17, ще има образование , култура и изкуство , което да не е подчинено на историческия и диалектическия материализъм , на марксистко - ленинската идеология и демократическия централизъм ? Гласувайте с № 17 за културно - образователната система в България , изградена по европейски и световни стандарти !
- Народе ??? Нима си мислите , че ако не гласувате с № 17 ще продължат започнатите , реформи в съд , прокуратура , силови ведомства, държавни и общински администрации ? Гласувайте с № 17 за да започне подготовката за лустрация , продължаването борбата с корупцията , отпадането на давност за комунистическите престъпления и подготовка за приемане на нова Конституция !
107.
Лисицата
09.11.2016 21:57:13
2
0
Без да сме страна в кандидат-президентската надпревара, не можем повече да си затваряме очите пред несръчните опити на бившия командващ ВВС генерал-майор о. з. Румен Радев да заблуждава общественото мнение и косвено да въвлича Българската армия и офицерския корпус в предизборната си кампания.

Поради липсата на политически опит и на политическа култура г-н Радев превърна проблемите на националната отбрана в крайъгълен камък на хаотичната си агитация сред част от запасното войнство и електората на БСП. Сред разнопосочните му послания бяха изречени доста неистини, които бяха използвани от неприятелите на българската държава в хибридната война срещу нея и срещу съюзници от НАТО.

Така например, г-н Радев твърди, че от две години водел борба срещу „приземяването на българската военна авиация” и срещу използването на чужди самолети за въздушно патрулиране (Air Policing). Същият господин помпозно заяви, че "За мен като генерал от Българската армия и командир на ВВС тази Концепция е по-унизителна дори от Ньойския договор".

Куцото сравнение между Концепцията за съвместно патрулиране със самолети на натовски държави в българското въздушно пространство и зловещия договор от Ньой бе взето на въоръжение от враждебно настроения срещу България руски печат и бе снабдено с подобаващо заглавие, че „НАТО унищожава Българската армия”, както се изрази бившият флагман на съветските СМИ в. „Правда”.

Да наричаш безплатното патрулиране на съюзнически изтребители „Ньойски договор” означава, че си
скаран с науката История
и че ти липсва професионална почтеност, за да признаеш, че съвместното патрулиране е временна мярка за излизане от затрудненията на ВВС, за които пряка вина носиш ти самият заедно с твоите политически и военни наставници.

Истината е, че Ньойският договор ликвидира и забранява на българската държава да развива Военновъздушни и Военноморски сили, да притежава тежка артилерия и настъпателни родове войски, свива Българската армия до 20 000 души и въвежда редица други ограничения на националния ни суверенитет.

Нищо подобно не предвижда Концепцията за съвместно патрулиране на български и на натовски самолети във въздушното пространство на Република България. Този документ бе приет през декември 2015 г. от Съвета по отбрана в МО. Автор и вносител на концепцията е тогавашният заместник-министър Димитър Кюмюрджиев. В разработването на документа участваха генерали, щабни офицери и командири от ВВС, от МО и от другите видове въоръжени сили. Концепцията бе приета на заседание, в което участва и командирът на ВВС ген.-майор Румен Радев, без той да оповести несъгласието си с документа или поне да регистрира за историята особено мнение. За каква „борба” срещу приземяването на ВВС и срещу съвместното патрулиране говори днес бившият командир на бойната авиация?

„Проблемът е, че концепцията е инициирана от български зам.-министър на отбраната и одобрена от български министър, а не е наложена отвън", твърди г-н Радев. Така е, но нима българското авторство на документа е проблем, а не предимство? По-полезна ли щеше да бъде концепция, наложена отвън и пренебрегваща българските национални интереси?

Логически и професионални противоречия
изпъкват и в следващото изявление на запасния генерал: "Винаги съм твърдял, че съвместната охрана е добре за България, това означава повече сигурност и подготовка. Но почнем ли да си плащаме, това не е на добре”. Е, стана ясно, че няма „да си плащаме”, че американските военни пилоти ще патрулират във въздушното ни пространство заради съюзническа солидарност. Какво още не достига на ген. Радев, за да се насочи към общополитическите проблеми на държавата и поне за малко да остави на мира осиротялата без него Българска войска?

С непланираното си напускане на ВВС ген. Радев остави далеч повече въпроси, отколкото отговори на наследилия го командир.

След като не се бил „занимавал с политика”, би ли отговорил г-н кандидат-президентът защо на 4 август 2014 г., седмица преди правителството на Пламен Орешарски да падне, самият той е предложил да бъде организирано авиационно шоу на 20 или на 28 септември 2014 г., седмица-две преди парламентарните избори? И едва след намесата на служебния министър на отбраната Велизар Шаламанов въпросното шоу е било преместено на 9 и 10 октомври, след изборите на 5 октомври 2014 г.

Защо г-н Радев критикува министър Николай Ненчев за ремонта на двигателите на МиГ-29 в Полша при цена 1,050 млн. евро за двигател, но не обели и дума срещу предшественика му Ангел Найденов, сключил договори за същия ремонт с руската компания РСК МиГ при цена 1,6 млн. евро за двигател, тоест, с 52 % по-скъпо?!

Може ли г-н Радев да обясни защо новата оферта на РСК МиГ за 1 млн. и 50 000 евро за двигател се появи точно в момент, когато стартира изпълнението на договора с Полша и вече четири ремонтирани двигателя са в България? И защо руската страна изпрати офертата си точно на о. з. ген. Михов, бивш командващ ВВС, сегашен председател на парламентарната Комисия по отбрана и доскорошен ментор на по-младия ген. Радев? На 7 септември т. г. в телевизионно интервю о. з. ген. Михов заяви, че Радев „бил успешен командир”.

Може ли г-н Радев да обясни за какъв Ньойски договор се кахъри, когато от 2003 г. до днес над 75 % от капиталовите разходи за цялата Българска армия са изразходвани за ВВС, за ВМС - само 7 %, и забележете: за най-многолюдния вид въоръжени сили, Сухопътните войски – едва 0,45 %?

Ще обясни ли г-н кандидат-президентът защо за модернизация на радилокационната система са изхарчени над 250 млн. лв., но тя е напълно негодна, поради което ген. Радев е поискал нови 200 млн. лв. за 5-6 цифрови локатора? За какво са били похарчени първите 250 млн. лв.?

Защо през октомври 2015 г. ген. Радев изпрати копие от оставката си, която щеше да оттегли, в най-голямата българска авиационна база „Граф Игнатиево”? Какъв ефект очакваше от този акт: спонтанен митинг, подписка или авиационни демонстрации с МиГ-29 над сградата на Министерския съвет? Беше ли тази постъпка нарушение на ЗОВС?

"Не съм излъгал премиера Борисов. През октомври, когато подадох оставка, той ме пита дали действам под политически натиск, аз му казах, че с политика не се занимавам", заяви политическият новобранец г-н Радев. Позволете да не му повярваме. Няма как още преди да е подал рапорт за освобождаване от кадрова военна служба, ген. Радев да е обявен като първа и единствена кандидатура от лидера на БСП г-жа Корнелия Нинова, без да има договореност между двете страни. Как г-жа Нинова номинира човек, когото изобщо не познава, с когото не се е срещала и с когото не са били извършвани предварителни сондажи от партийни експерти? На кафе, на карти или на боб е бил идентифициран, сканиран и оценен кандидатът за президент от втората парламентарна партия у нас?

Кандидатурата на г-н Радев не предлага нищо оригинално на българския избирател. По доста стандартен начин о. з. генералът повтаря политическия пилотаж на тримата си предшественици. Привидно деполитизираните генерали Михо Михов и Никола Колев също командваха ВВС, после оглавиха Генералния щаб на Българската армия, а на следващия ден след пенсионирането си „безпартийно” се оказаха военни съветници и членове на политическия кабинет на президента Първанов. Поради „чистия” професионализъм и чистия си патриотизъм.

После Михо Михов се кандидатира за депутат от листата на БСП. После съвсем „надпартийно” и Михов, и Колев неведнъж бяха номинирани от партийни организации на БСП ту за служебни министър-председатели, ту за кандидати в депутатски листи, ту като номинации за президент.

Друг бивш командващ ВВС и бивш началник на Генералния щаб (Симеон Симеонов) веднага след преминаването си в запаса се катапултира в депутатската листа на ДПС. Напълно случайно и съвсем деполитизирано.

Смята ли г-н Радев, че след толкова неслучайни съвпадения някой ще му повярва, че не е имал предварителни срещи, разговори и сондажи с политици от БСП? И че тези му контакти не са били грубо нарушение на ЗОВС?

Странно защо ръководството на МО не взе по-строги мерки срещу явно политическото поведение на ген. Радев през последните две години. Не толкова, за да накаже поувлеклия се въздушен ас, а за да напомни на офицерския корпус от цялата Българска армия, че

политизирането на командния състав е опасно за националната сигурност

и за престижа на българското войнство пред обърканото и разединено общество, което често пъти е търсило и все още търси в лицето на българския офицер опора срещу вътрешна ерозия и срещу външна агресия.

Какъв пример даде ген. Радев на младия български лейтенант, капитан или наскоро произведения бригаден генерал?

Накрая по ред, но не и по значение, няколко думи за морала. Азбучна истина е, че когато някой изявява желание да заеме поста на държавен глава, тоест, да стане политически и морален лидер на нацията, би следвало да притежава безукорна честност и морална чистота. Като офицери и граждани не проявяваме интерес към интимните тайни и към бельото на политика и гражданина Румен Радев. Но г-н Радев лъже обществото за важни страни от личния си живот. Което не е без значение. Защото излъжеш ли в малкото, все някога ще излъжеш и в голямото.

Близо две години ген.-майор Р. Радев поддържа интимни отношения със служителка в пряко подчиненото му звено за връзки с обществеността (ПиАр). След което въпросната дама става негова законна съпруга. Конфликтът на интереси обаче остава. Две години ген. Радев служи и живее в нарушение на Закона за отбраната и въоръжените сили (ЗОВС), на принципи и стандарти на НАТО. В Закона изрично е записано, че лица, които са в семейни, интимни или роднински отношения, нямат право да заемат дължности на съподчинение в командвания, щабове и формирования на Въоръжените сили на българската държава.

Едва когато е заснет от папараци и запитан от жълти медии какво е семейното му положение, г-н Радев започва да обяснява с кого се бил женил, с кого се бил развел и колко държал на бившата си съпруга.

И последно: предизборните маневри на т. нар. левица и на политическия новобранец г-н Радев

напомнят за „хуманизма” на канибали и пирании.

Те не се посвениха да тропосат начело на „инициативния комитет”, който тепърва ще издига кандидатурата на Румен Радев за президент, болния и в напреднала възраст проф. Стефан Данаилов, любим актьор на няколко поколения български зрители. За да изцедят още няколко процента от обичта към популярния екранен образ, кукловодите на червената президентска кампания издърпаха в президиума човек с влошено здраве и в депресия след загубата на скъпи хора, вместо да го оставят да предава магията на творчеството си и да вае утрешните дарования на българската сцена.

С такива ли морални стожери ще постигаме идеалите и въжделенията на модерна, цивилизована, все по-мъдра и по-хуманна Европа?
106.
НАП
09.11.2016 20:52:33
0
6
Марков има дело за точене на милиони от ДДС измами за това защитава ГЕРБ като Матросов на амбразурата
105.
aa
09.11.2016 00:04:59
2
2
Ако разсъждаваме така, значи ако спечели Цачева ще домъкне Местан(Ердоган)-справка Сирия и Ирак.
104.
До 60
09.11.2016 00:02:21
3
2
Ами те в кухия бургас само такива,баце !!!!
Нормални,нема ..
103.
Чичо Пенчо в акция!
08.11.2016 20:13:34
8
5
За БСП , ДПС и Радев мечтата е концлагерът Белене да се задейства !


Снимката на " кандидат- президента " Радев в Белене , е жесток анализ , на българската безпросветна бездна . Радев застанал пред надписа " Белене е с теб ", доказва , че за него самия интелигентността съществува САМО КОГАТО Е ПРИНУДЕН ДА ТЪРПИ ОБОЖЕСТВЯВАНЕТО СИ от ДС , БСП и ДПС кликата, без да съзнава , че ИНТЕЛИГЕНТНОСТ означава , че човек първо трябва да уважава себе си и хората от Белене и България , които са достойни за уважение . Както е видно от надписа зад Радев внушението за " паметникът Белене " / и комунистическия концлагер и престъпния проект " АЕЦ - Белене " наказал българите да отгладуват с над 3 милиарда лева /е на въоръжение за агитация на българи , не живеещи и мислещи уж в миналата епоха , а на сегашната - посткомунистическата . Това което показва кандидат - президентската кампания на Радев , е че саблезъбото им желание е ВРЪЩАНЕ КЪМ ТАТОВИЯ ДИКТАТОРСКИ КОМУНИЗЪМ и отказ от цивилизацията предлагана ни от развита Европа . Отказът от човешките права и свободи е точно внушението чрез " паметникът Белене ", очевадно подсказващ на интелигентните българи , че чрез мюрето Радев се опитват да узаконят чрез замъгляване чудовищните и кървави образи на комунистите , ДС , БСП , ДПС по два начина. Първият начин е чрез " човека от народа " - дезертьора от Европа и света Радев да узаконят кървавите си намерения , и вторият начин е чрез " обикновеният българин "- женкарят Радев , комунистите да не изглеждат толкова жестоки и точно на техния неинтелигентен фон вече са принудили ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ да плати престъпно- поръчаните реактори защото " е глупав "а би трябвало тези пари да ги даде на пенсионерите.
През цялата си кампания дезертьора Радев чрез н еприязън и злоба , ефрейторски внушава разни гнусни и безпардонни измишльотини за чуждите и български емигранти. Най вече по кампанията около изборите. Когато по традиция внедрена от ДС , БСП и ДПС българите се делим...
За да не знае техния " електорат ", че за интелигентните в България и всички българи по - света - Първо: чужбина НЕ съществува.Светът днес е там където има по-добра и по-платена работа, по-надеждни университети, по-смислено бъдеще. И понякога не всеки заминава, за да „ остане“. Радев от тясната си кабинка в самолета още не е разбрал , че всеки буден човек иска да опознае свободния свят ... и този свят не е неговата социалистическа казарма ?! Не е разбрал , че ако имаш избор между Софийският и Монтанският университет - избираш Софийския. Но ако имаш избор между Оксфорд и Софийският, всеки ще избере Оксфорд. И не защото е в „чужбина“ и не само заради качеството на образованието, а заради възможността на всеки нормален българин и човек , да се докосне до друга култура, да срещне хора от цял свят, да се пребори със себе си, да постигне нещо сам.
Радев за себе си дори не е разбрал голямата драма , че болшинството от българите се изнесоха и изнасят, защото се чувстват чужденци в собствената си родина 27 години след като ДС се телепортира във всички над 350 партии .Вярващите в себе си българи / най - вече "децата на номенклатурата" / избягаха не само заради хаоса и абсурдната беднотия създадена от ДС , БСП и ДПС ,не и заради това че им писва от ретроградните наставления на ошашавените си от комунизъм родители , а просто защото имат коренно различни възгледи, интереси, ценности, амбиции и мечти от типичните -„ балканджии“. Образът на чужбина (разбирай Западна Европа и Северна Америка), като извор на вечна младост и благоденствие, поставен до този на България/ която се намира малко на запад от Русия и Турция/- създаде едно разбиране за емиграцията , като за спасение и бягство от проблемите и абсурдите в посткомунистическа и ченгеджийска България. Генерал - Радевците понеже нямат военни успехи ,а внушават , че емигрантите са предатели, които са се изхитрили да се махнат и са оставили будалите в родината сами да се мъчат с "положението". Според тях това значи,ако гласуваш за ГЕРБ или ако не дай си боже имаш любопитството и поне малко ум, имаш стремеж, дръзнеш да рискуваш и да се „ откъснеш“ - веднага те РАЗЖАЛВАТ. Оприличават това като цепене в родово-общинния строй който България напусна още в края на 19 - ти век въпреки " помощта "на Русия. Генерал - Радевците вече 27 години разиграват следният парадокс : докато живееш в България, БСП , и ДПС се опитват да убедят българите / особено младите /, че е тъпо и мизерно да живееш в България и ще бъде фантастично да се махнеш. Но заминеш ли, мненията им се изменят в : „Ааа, добре му е на емигранта - българин там на лесничкото. Измъкна се , спаси се от ГЕРБАДЖИИТЕ...!. Така БСП и ДПС чрез мюрето Радев изграждат хибридно - психотропнаизкуствена мисловна бариера между „нас“- страдалците в България, и „тях“- заминалите в чужбина. Което води до допълнително отвращаване на българите от Президентската и всички останали институции по имперската схема " разделяй и владей " .
БСП и ДПС ,заливат българите с едни кичозни словоизлияния и размишления, излезли от перото на патологично увредено съзнание на водачите им - написани с онази животинска жестокост, с която третираха „ невъзвращенците“ от „ златното време“ при Т.Живков. Размишленията на генерал - Радевците, се раждат от адската смес между брутално слугинство пред Москва и примитивен ум. А липсата на поне малко познание за западната действителност, глупостта и ЗАВИСТТА филтрират българите така, че връзката с реалността да изтънее до опасни нива на маргинализъм. А когато елементарният гласоподавателски мозък се „ разтревожи“, той разцепва света на добри и лоши. И понеже за БСП и ДПС по подразбиране „ те“ са добрите - лошите са Бойко Борисов , ГЕРБ и " международното положение". БСП и ДПС чрез Радев внушават / защото на Нинова и Доган не им стиска / , че „ чужбината“ е особено добър избор за всякакви неудачници и морално пропаднали, сексуално прецакани и финансово провалени „ лоши българи“, които автоматично се припознават, заклеймяват и позиционират като техни ВРАГОВЕ. Нещо повече с подобни словоизлияния и действия БСП и ДПС пробутват чрез Радев на българите , нещо като СЕРТИФИКАТ за собственото си „ величие“ на перфектни „ патриоти“. Дори техните хора начело със Станишев гласуваха в Европарламента да се настаняват масово сирийски бежанци в България "патриотично "да запълнят местата на "българските невъзвращенци "
Та това е видимото от кампанията на генерал - Радевците от БСП и ДПС в България " емигрант - затвор Белене" за да може покрай сухото да изгори и суровото. Някой да не е разбрал...?
102.
alouuu
08.11.2016 16:48:31
1
4
ПОЛИТИЧЕСКОТО ШИКАЛКАВЕНЕ И БИТОВИ ИЗМАМИ КАПИТУЛИРАТ ДОРИ НАЙ-ДОБРИТЕ НАМЕРЕНИЯ

Без да сме страна в кандидат-президентската надпревара, не можем повече да си затваряме очите пред несръчните опити на бившия командващ ВВС генерал-майор о. з. Румен Радев да заблуждава общественото мнение и косвено да въвлича Българската армия и офицерския корпус в предизборната си кампания.

Поради липсата на политически опит и на политическа култура г-н Радев превърна проблемите на националната отбрана в крайъгълен камък на хаотичната си агитация сред част от запасното войнство и електората на БСП. Сред разнопосочните му послания бяха изречени доста неистини, които бяха използвани от неприятелите на българската държава в хибридната война срещу нея и срещу съюзници от НАТО.

Така например, г-н Радев твърди, че от две години водел борба срещу „приземяването на българската военна авиация” и срещу използването на чужди самолети за въздушно патрулиране (Air Policing). Същият господин помпозно заяви, че "За мен като генерал от Българската армия и командир на ВВС тази Концепция е по-унизителна дори от Ньойския договор".

Куцото сравнение между Концепцията за съвместно патрулиране със самолети на натовски държави в българското въздушно пространство и зловещия договор от Ньой бе взето на въоръжение от враждебно настроения срещу България руски печат и бе снабдено с подобаващо заглавие, че „НАТО унищожава Българската армия”, както се изрази бившият флагман на съветските СМИ в. „Правда”.

Да наричаш безплатното патрулиране на съюзнически изтребители „Ньойски договор” означава, че си
скаран с науката История
и че ти липсва професионална почтеност, за да признаеш, че съвместното патрулиране е временна мярка за излизане от затрудненията на ВВС, за които пряка вина носиш ти самият заедно с твоите политически и военни наставници.

Истината е, че Ньойският договор ликвидира и забранява на българската държава да развива Военновъздушни и Военноморски сили, да притежава тежка артилерия и настъпателни родове войски, свива Българската армия до 20 000 души и въвежда редица други ограничения на националния ни суверенитет.

Нищо подобно не предвижда Концепцията за съвместно патрулиране на български и на натовски самолети във въздушното пространство на Република България. Този документ бе приет през декември 2015 г. от Съвета по отбрана в МО. Автор и вносител на концепцията е тогавашният заместник-министър Димитър Кюмюрджиев. В разработването на документа участваха генерали, щабни офицери и командири от ВВС, от МО и от другите видове въоръжени сили. Концепцията бе приета на заседание, в което участва и командирът на ВВС ген.-майор Румен Радев, без той да оповести несъгласието си с документа или поне да регистрира за историята особено мнение. За каква „борба” срещу приземяването на ВВС и срещу съвместното патрулиране говори днес бившият командир на бойната авиация?

„Проблемът е, че концепцията е инициирана от български зам.-министър на отбраната и одобрена от български министър, а не е наложена отвън", твърди г-н Радев. Така е, но нима българското авторство на документа е проблем, а не предимство? По-полезна ли щеше да бъде концепция, наложена отвън и пренебрегваща българските национални интереси?

Логически и професионални противоречия
изпъкват и в следващото изявление на запасния генерал: "Винаги съм твърдял, че съвместната охрана е добре за България, това означава повече сигурност и подготовка. Но почнем ли да си плащаме, това не е на добре”. Е, стана ясно, че няма „да си плащаме”, че американските военни пилоти ще патрулират във въздушното ни пространство заради съюзническа солидарност. Какво още не достига на ген. Радев, за да се насочи към общополитическите проблеми на държавата и поне за малко да остави на мира осиротялата без него Българска войска?

С непланираното си напускане на ВВС ген. Радев остави далеч повече въпроси, отколкото отговори на наследилия го командир.

След като не се бил „занимавал с политика”, би ли отговорил г-н кандидат-президентът защо на 4 август 2014 г., седмица преди правителството на Пламен Орешарски да падне, самият той е предложил да бъде организирано авиационно шоу на 20 или на 28 септември 2014 г., седмица-две преди парламентарните избори? И едва след намесата на служебния министър на отбраната Велизар Шаламанов въпросното шоу е било преместено на 9 и 10 октомври, след изборите на 5 октомври 2014 г.

Защо г-н Радев критикува министър Николай Ненчев за ремонта на двигателите на МиГ-29 в Полша при цена 1,050 млн. евро за двигател, но не обели и дума срещу предшественика му Ангел Найденов, сключил договори за същия ремонт с руската компания РСК МиГ при цена 1,6 млн. евро за двигател, тоест, с 52 % по-скъпо?!

Може ли г-н Радев да обясни защо новата оферта на РСК МиГ за 1 млн. и 50 000 евро за двигател се появи точно в момент, когато стартира изпълнението на договора с Полша и вече четири ремонтирани двигателя са в България? И защо руската страна изпрати офертата си точно на о. з. ген. Михов, бивш командващ ВВС, сегашен председател на парламентарната Комисия по отбрана и доскорошен ментор на по-младия ген. Радев? На 7 септември т. г. в телевизионно интервю о. з. ген. Михов заяви, че Радев „бил успешен командир”.

Може ли г-н Радев да обясни за какъв Ньойски договор се кахъри, когато от 2003 г. до днес над 75 % от капиталовите разходи за цялата Българска армия са изразходвани за ВВС, за ВМС - само 7 %, и забележете: за най-многолюдния вид въоръжени сили, Сухопътните войски – едва 0,45 %?

Ще обясни ли г-н кандидат-президентът защо за модернизация на радилокационната система са изхарчени над 250 млн. лв., но тя е напълно негодна, поради което ген. Радев е поискал нови 200 млн. лв. за 5-6 цифрови локатора? За какво са били похарчени първите 250 млн. лв.?

Защо през октомври 2015 г. ген. Радев изпрати копие от оставката си, която щеше да оттегли, в най-голямата българска авиационна база „Граф Игнатиево”? Какъв ефект очакваше от този акт: спонтанен митинг, подписка или авиационни демонстрации с МиГ-29 над сградата на Министерския съвет? Беше ли тази постъпка нарушение на ЗОВС?

"Не съм излъгал премиера Борисов. През октомври, когато подадох оставка, той ме пита дали действам под политически натиск, аз му казах, че с политика не се занимавам", заяви политическият новобранец г-н Радев. Позволете да не му повярваме. Няма как още преди да е подал рапорт за освобождаване от кадрова военна служба, ген. Радев да е обявен като първа и единствена кандидатура от лидера на БСП г-жа Корнелия Нинова, без да има договореност между двете страни. Как г-жа Нинова номинира човек, когото изобщо не познава, с когото не се е срещала и с когото не са били извършвани предварителни сондажи от партийни експерти? На кафе, на карти или на боб е бил идентифициран, сканиран и оценен кандидатът за президент от втората парламентарна партия у нас?

Кандидатурата на г-н Радев не предлага нищо оригинално на българския избирател. По доста стандартен начин о. з. генералът повтаря политическия пилотаж на тримата си предшественици. Привидно деполитизираните генерали Михо Михов и Никола Колев също командваха ВВС, после оглавиха Генералния щаб на Българската армия, а на следващия ден след пенсионирането си „безпартийно” се оказаха военни съветници и членове на политическия кабинет на президента Първанов. Поради „чистия” професионализъм и чистия си патриотизъм.

После Михо Михов се кандидатира за депутат от листата на БСП. После съвсем „надпартийно” и Михов, и Колев неведнъж бяха номинирани от партийни организации на БСП ту за служебни министър-председатели, ту за кандидати в депутатски листи, ту като номинации за президент.

Друг бивш командващ ВВС и бивш началник на Генералния щаб (Симеон Симеонов) веднага след преминаването си в запаса се катапултира в депутатската листа на ДПС. Напълно случайно и съвсем деполитизирано.

Смята ли г-н Радев, че след толкова неслучайни съвпадения някой ще му повярва, че не е имал предварителни срещи, разговори и сондажи с политици от БСП? И че тези му контакти не са били грубо нарушение на ЗОВС?

Странно защо ръководството на МО не взе по-строги мерки срещу явно политическото поведение на ген. Радев през последните две години. Не толкова, за да накаже поувлеклия се въздушен ас, а за да напомни на офицерския корпус от цялата Българска армия, че

политизирането на командния състав е опасно за националната сигурност

и за престижа на българското войнство пред обърканото и разединено общество, което често пъти е търсило и все още търси в лицето на българския офицер опора срещу вътрешна ерозия и срещу външна агресия.

Какъв пример даде ген. Радев на младия български лейтенант, капитан или наскоро произведения бригаден генерал?

Накрая по ред, но не и по значение, няколко думи за морала. Азбучна истина е, че когато някой изявява желание да заеме поста на държавен глава, тоест, да стане политически и морален лидер на нацията, би следвало да притежава безукорна честност и морална чистота. Като офицери и граждани не проявяваме интерес към интимните тайни и към бельото на политика и гражданина Румен Радев. Но г-н Радев лъже обществото за важни страни от личния си живот. Което не е без значение. Защото излъжеш ли в малкото, все някога ще излъжеш и в голямото.

Близо две години ген.-майор Р. Радев поддържа интимни отношения със служителка в пряко подчиненото му звено за връзки с обществеността (ПиАр). След което въпросната дама става негова законна съпруга. Конфликтът на интереси обаче остава. Две години ген. Радев служи и живее в нарушение на Закона за отбраната и въоръжените сили (ЗОВС), на принципи и стандарти на НАТО. В Закона изрично е записано, че лица, които са в семейни, интимни или роднински отношения, нямат право да заемат дължности на съподчинение в командвания, щабове и формирования на Въоръжените сили на българската държава.

Едва когато е заснет от папараци и запитан от жълти медии какво е семейното му положение, г-н Радев започва да обяснява с кого се бил женил, с кого се бил развел и колко държал на бившата си съпруга.

И последно: предизборните маневри на т. нар. левица и на политическия новобранец г-н Радев

напомнят за „хуманизма” на канибали и пирании.

Те не се посвениха да тропосат начело на „инициативния комитет”, който тепърва ще издига кандидатурата на Румен Радев за президент, болния и в напреднала възраст проф. Стефан Данаилов, любим актьор на няколко поколения български зрители. За да изцедят още няколко процента от обичта към популярния екранен образ, кукловодите на червената президентска кампания издърпаха в президиума човек с влошено здраве и в депресия след загубата на скъпи хора, вместо да го оставят да предава магията на творчеството си и да вае утрешните дарования на българската сцена.

С такива ли морални стожери ще постигаме идеалите и въжделенията на модерна, цивилизована, все по-мъдра и по-хуманна Европа?
101.
чакай само да припомня аз тука
08.11.2016 16:36:11
0
3
Антиимигрантският патос на предизборната кампания бе допълнително подгрят с шумен скандал в парламента, избухнал в последния работен ден преди едноседмичната му ваканция. ГЕРБ реши да изобличи БСП в демагогия, като посочи, че нейни евродепутати заедно с тези на ДПС са подкрепили резолюция, която "насърчава миграцията", докато тук социалистите плашат народа с бежанците. Лидерът на БСП Корнелия Нинова се дистанцира от стореното от евродепутатите на левицата и обяви, че по решение на Изпълнително бюро те са извикани за обяснения.

Става дума за резолюция, настояваща да се зачитат правата на мигрантите и да се избягва изолирането им в мигрантски квартали
100.
аз
08.11.2016 16:02:24
0
0
Ако мислят за държавата дори и Радев да спечели, Бойко да си изкара мандата докрай.Апък знае ли човек в края на краищата може да плеснат с ръце и да се прегърнат както направиха Волен иВалери все пак
99.
до 98
08.11.2016 15:40:59
0
2
Като ти писна що не си вземеш чантичката и да отидеш някъде където правилата ти са ясни, защо явно тук не можеш да се оправиш. Уж много знаете пък накрая нищо пак не сте разбрали...
98.
стига
08.11.2016 15:25:00
3
3
писнахте ми !!!
Знаем защо е всичко това.
знаем кой кой е
знаем и кой е г.марков
искаме нови ясни за всички правила
Питна ни от лозунги ще МЕТЕМ
97.
Помнете историята!
08.11.2016 15:01:27
3
5
Да припомням ли: правителството на Любен Беров в началото на 90-те и разцвета на мутренските времена и рекета; правителството на Сергей Станишев и превръщането на политиката в бизнес клуб; правителството на Пламен Орешарски и плачевния му завършек, милиардите на КТБ. За това ли гласувахте вчера и за това ли ще гласувате?

За едни – сватба, за други – брадва. Това е характеристиката на тези управляния. Задкулисието налива гуша, а народът обеднява ли обеднява.

На път сме да почетвъртим това самоубийствено упражнение, след което все по-трудно ни се отдава да се държим като жар-прица и да възкръсваме от пепелищата на държавата. И пак се нуждаем от припомняне за неверниците – бащицата на тройната коалиция ни докара тройния шлем, чиито милиарди изплащаме днес. И моделът „Орешарски” – тържеството на задкулисието, пак процъфтя по негово време.

Тъй че и днес няма грам съмнение – избираш Радев, получаваш Доган и връщаш примката на врата си още по-затегната от годините на властова алчонст и слонски реваншизъм.

Още повече, че бащицата и на тази кандидатура отново е същият, нищо, че в последния момент го изритаха от заверата. Още повече, че и сегашната маша от политическата търговия на тази партия Орешарски брутално е открито и недвусмислено е насочена срещу целия народ и държавата. Самият бащица стана президент именно с гласовете на ДПС. След всичко, избрано с гласовете на ДПС, трева не никне. Това ни казва най-близкото ни минало, което за доста от нас е целият ни живот.

Ако Радев стане президент, това ще е най-голямата фалшификация на всички избори досега!

Може би повече хора искат Радев и по-малко Цачева за държавен глава на първи тур. Но очевидно никой не иска мюрето Орешарски за каквото и да било и фактът, че неговата подкрепа се свежда единствено до монолитния и дисциплиниран електорат на ДПС е най-крещящото доказателство за търгашеското естество на кандидатурата му.

Но въпросът остава да виси със страшна сила – отново ли ще позволим ДПС да определи кой ще е президентът на България и какво ще е бъдещето ѝ или ще се съобразим с ясната заявка на нацията, която се бори за чест и достойнство, ако се съди по огромния ръст на гласовете за Патриотичния фронт? Отново ли ще пуснем държавата по бобслея на задкулисните сметки и интереси на обръчите от фирми и олигарси?

Това не бива да се допуска. Това е последното, което можем да си позволим и след което може би вече това наше скъпо местенце ще престане да бъде държава и ще се превърне в никому ненужна територия. Май че си струва този път да помислим добре.

Не в деня на размисъл, а пред тези 7 дни, след които можем да заличим България. Всичко може да не бъде простено, но това – никога и от никого. Тъй че мислете!

И както на първи тур, всеки се биеше за себе си и в крайна сметка всички срещу Цачева, здравият разум изисква на втори тур да изиграем обединението, което прави силата - всички срещу ДПС и креатурата на задкулисието Радев!
96.
ооо
08.11.2016 14:48:59
5
6
Стига сте плашили хората с БСП и ДПС .The end
95.
Значи все пак за емигрантите няма да говорим така
08.11.2016 13:52:41
2
3
Антиимигрантският патос на предизборната кампания бе допълнително подгрят с шумен скандал в парламента, избухнал в последния работен ден преди едноседмичната му ваканция. ГЕРБ реши да изобличи БСП в демагогия, като посочи, че нейни евродепутати заедно с тези на ДПС са подкрепили резолюция, която "насърчава миграцията", докато тук социалистите плашат народа с бежанците. Лидерът на БСП Корнелия Нинова се дистанцира от стореното от евродепутатите на левицата и обяви, че по решение на Изпълнително бюро те са извикани за обяснения.

Става дума за резолюция, настояваща да се зачитат правата на мигрантите и да се избягва изолирането им в мигрантски квартали.
94.
УЛТРА
08.11.2016 13:42:48
5
9
Много нагли бе! Тотална медийна пропаганда!
Та цяла Турция подкрепи Цеца?!Какъв Радев с турците бе????
И кво намесвате Президента с парламентарни избори?
Кой го бие Боко по тиквата да подава оставка?!
Нагли ГРОБари, защо изнудвате НАРОДА?

РАДЕВ ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТ, ЗАЩОТО Е ДОСТОЕН...А БОКО ДА СИ ДОИЗКАРА МАНДАТА КВО ЗАПЛАШВА И ИЗНУДВА, ДЕЙБА СИКАДЖИЯТА НАГЪЛ!
93.
дай някоя друга тема
08.11.2016 13:34:39
0
2
Антиимигрантският патос на предизборната кампания бе допълнително подгрят с шумен скандал в парламента, избухнал в последния работен ден преди едноседмичната му ваканция. ГЕРБ реши да изобличи БСП в демагогия, като посочи, че нейни евродепутати заедно с тези на ДПС са подкрепили резолюция, която "насърчава миграцията", докато тук социалистите плашат народа с бежанците. Лидерът на БСП Корнелия Нинова се дистанцира от стореното от евродепутатите на левицата и обяви, че по решение на Изпълнително бюро те са извикани за обяснения.

Става дума за резолюция, настояваща да се зачитат правата на мигрантите и да се избягва изолирането им в мигрантски квартали.
92.
не разбрах за агитацията БСП и Мигрантите
08.11.2016 13:33:46
1
0
Антиимигрантският патос на предизборната кампания бе допълнително подгрят с шумен скандал в парламента, избухнал в последния работен ден преди едноседмичната му ваканция. ГЕРБ реши да изобличи БСП в демагогия, като посочи, че нейни евродепутати заедно с тези на ДПС са подкрепили резолюция, която "насърчава миграцията", докато тук социалистите плашат народа с бежанците. Лидерът на БСП Корнелия Нинова се дистанцира от стореното от евродепутатите на левицата и обяви, че по решение на Изпълнително бюро те са извикани за обяснения.

Става дума за резолюция, настояваща да се зачитат правата на мигрантите и да се избягва изолирането им в мигрантски квартали.
91.
съсел
08.11.2016 13:28:34
2
1
Който и да стане президент ние народа ужким от когото зависи ще си останем на същото положение. Не чакайте да се промени нещо. За нас се сещат само за избори. Призовавам да не гласуваме.
90.
Flood Master ДО 85 КАКВО КАЗА?
08.11.2016 13:27:05
0
2
Антиимигрантският патос на предизборната кампания бе допълнително подгрят с шумен скандал в парламента, избухнал в последния работен ден преди едноседмичната му ваканция. ГЕРБ реши да изобличи БСП в демагогия, като посочи, че нейни евродепутати заедно с тези на ДПС са подкрепили резолюция, която "насърчава миграцията", докато тук социалистите плашат народа с бежанците. Лидерът на БСП Корнелия Нинова се дистанцира от стореното от евродепутатите на левицата и обяви, че по решение на Изпълнително бюро те са извикани за обяснения.

Става дума за резолюция, настояваща да се зачитат правата на мигрантите и да се избягва изолирането им в мигрантски квартали.
89.
111
08.11.2016 13:25:36
1
8
ДОБРЕ Е МАРКОВ,КАТО СТЕ ВИЕ НА ВЛАСТ ПО-ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ ЛИ ВЗИМАМЕ? С КАКВО СТЕ ПО-РАЗЛИЧНИ?
88.
555
08.11.2016 13:18:41
2
8
Разни Жоровци с дантелки и разни Е.Михайловци монтажисти, стига сте плашили хората с БСП. Ще получите обратен ефект. Видяхме и се убедихме в управлението на ГЕРБ с ДСБ в коалиция. Още повече, че се гласува за президент - личност с визия и интелект, а не слуга на партията майка. Нагледахме се на голи и празни обещания и студени жилища, на празни хладилници и на хвалби кой политик къде е почивал и къде е прекарал безкрайните празници, които си уреждат, на грешки от страна на бащицата премиер.
87.
Тодоров
08.11.2016 13:16:57
2
14
Няма смисъл да се оправдавате слуги на ГЕРБ , хората видяха че ГЕРБ обслужва интересите на Турция и ще превърнат България в мигрантско гето..
86.
dfghj
08.11.2016 13:16:15
1
12
Ей тоя Марков не се наяде-продажна душица
85.
до Flood Master
08.11.2016 13:15:12
2
11
Гласуваш за ГЕРБ- получаваш афганистанци , внимавайте да не заличим България след тези 7 дни!
Слаба ти е агитацията , приятел, всички видяха турския и ромския вот за кого отиде - за Цецка Цачева ГЕРБ!
84.
Решавайте
08.11.2016 13:14:18
1
11
АрмейскиГенерал или партиен секретар - тиквенска маша
83.
НИНДЖА
08.11.2016 13:13:24
10
1
АЙДЕ СЪБЕРЕТЕ СЕ ПОВЕЧЕ ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ, ЧЕ ТАКА НЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО! МНОГО СТЕ МИ ПРОСТИ И МЕ КАРАТЕ ДА СПАМЯ
82.
Bingo
08.11.2016 13:12:37
2
11
ГРОБарите взеха да използват тактиките на ДПС. Със заплахи искат да задържат кокала. Но българите не са неграмотни като хората от малцинствата, и могат сами да преценят кой крив и кой прав.
81.
HTCхема
08.11.2016 13:09:55
8
1
ОЛИГАРХИЯТА СЕ ВРЪЩА НА ВЛАСТ! Гласуваш за Радев, получаваш Доган - внимавайте да не заличим България след тези 7 дни!
Спомнете си - мутрите, рекета, Станишев, бизнес клубовете, обръчите от фирми, Орешарски и милиардите на КТБ. За това ли ще гласувате за четвърти път?

Нощта на изборите винаги е часът на истината. И снощи не ни се размина зловещата истина, че печално известната тройна коалиция е като триглавата ламя – колкото и пъти да отсичаш някоя от главите ѝ, тя регенерира. В нощта след изборите на 6 ноември регенирираха цели две глави на модела „Орешарски” – БСП и ДПС.

Директно, брутално и без никакви заобиколки.

Румен Радев, подкрепян от БСП, се откъсна с 4% пред кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева и ДПС по стар свой си обичай врътна палачинката и открито застана зад партията, от която ѝ замириса на власт.

Оттук нататък дилемата е ясна – избираш Радев, получаваш Доган.
80.
Flood Master
08.11.2016 13:09:54
4
1
ОЛИГАРХИЯТА СЕ ВРЪЩА НА ВЛАСТ! Гласуваш за Радев, получаваш Доган - внимавайте да не заличим България след тези 7 дни!
Спомнете си - мутрите, рекета, Станишев, бизнес клубовете, обръчите от фирми, Орешарски и милиардите на КТБ. За това ли ще гласувате за четвърти път?

Нощта на изборите винаги е часът на истината. И снощи не ни се размина зловещата истина, че печално известната тройна коалиция е като триглавата ламя – колкото и пъти да отсичаш някоя от главите ѝ, тя регенерира. В нощта след изборите на 6 ноември регенирираха цели две глави на модела „Орешарски” – БСП и ДПС.

Директно, брутално и без никакви заобиколки.

Румен Радев, подкрепян от БСП, се откъсна с 4% пред кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева и ДПС по стар свой си обичай врътна палачинката и открито застана зад партията, от която ѝ замириса на власт.

Оттук нататък дилемата е ясна – избираш Радев, получаваш Доган.
79.
Сега последно какво правим?
08.11.2016 13:09:14
5
0
ОЛИГАРХИЯТА СЕ ВРЪЩА НА ВЛАСТ! Гласуваш за Радев, получаваш Доган - внимавайте да не заличим България след тези 7 дни!
Спомнете си - мутрите, рекета, Станишев, бизнес клубовете, обръчите от фирми, Орешарски и милиардите на КТБ. За това ли ще гласувате за четвърти път?

Нощта на изборите винаги е часът на истината. И снощи не ни се размина зловещата истина, че печално известната тройна коалиция е като триглавата ламя – колкото и пъти да отсичаш някоя от главите ѝ, тя регенерира. В нощта след изборите на 6 ноември регенирираха цели две глави на модела „Орешарски” – БСП и ДПС.

Директно, брутално и без никакви заобиколки.

Румен Радев, подкрепян от БСП, се откъсна с 4% пред кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева и ДПС по стар свой си обичай врътна палачинката и открито застана зад партията, от която ѝ замириса на власт.

Оттук нататък дилемата е ясна – избираш Радев, получаваш Доган.
78.
ДА СЕ ЗНАЕ
08.11.2016 13:09:05
5
0
ОЛИГАРХИЯТА СЕ ВРЪЩА НА ВЛАСТ! Гласуваш за Радев, получаваш Доган - внимавайте да не заличим България след тези 7 дни!
Спомнете си - мутрите, рекета, Станишев, бизнес клубовете, обръчите от фирми, Орешарски и милиардите на КТБ. За това ли ще гласувате за четвърти път?

Нощта на изборите винаги е часът на истината. И снощи не ни се размина зловещата истина, че печално известната тройна коалиция е като триглавата ламя – колкото и пъти да отсичаш някоя от главите ѝ, тя регенерира. В нощта след изборите на 6 ноември регенирираха цели две глави на модела „Орешарски” – БСП и ДПС.

Директно, брутално и без никакви заобиколки.

Румен Радев, подкрепян от БСП, се откъсна с 4% пред кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева и ДПС по стар свой си обичай врътна палачинката и открито застана зад партията, от която ѝ замириса на власт.

Оттук нататък дилемата е ясна – избираш Радев, получаваш Доган.
77.
мале мале колко сте бавни !!!
08.11.2016 13:05:25
6
1
ОЛИГАРХИЯТА СЕ ВРЪЩА НА ВЛАСТ! Гласуваш за Радев, получаваш Доган - внимавайте да не заличим България след тези 7 дни!
Спомнете си - мутрите, рекета, Станишев, бизнес клубовете, обръчите от фирми, Орешарски и милиардите на КТБ. За това ли ще гласувате за четвърти път?

Нощта на изборите винаги е часът на истината. И снощи не ни се размина зловещата истина, че печално известната тройна коалиция е като триглавата ламя – колкото и пъти да отсичаш някоя от главите ѝ, тя регенерира. В нощта след изборите на 6 ноември регенирираха цели две глави на модела „Орешарски” – БСП и ДПС.

Директно, брутално и без никакви заобиколки.

Румен Радев, подкрепян от БСП, се откъсна с 4% пред кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева и ДПС по стар свой си обичай врътна палачинката и открито застана зад партията, от която ѝ замириса на власт.

Оттук нататък дилемата е ясна – избираш Радев, получаваш Доган.
76.
БГ резил
08.11.2016 13:05:00
2
11
Или гласуваш за Цецка получаваш Местан? А, това по ти харесва май?
75.
Българин
08.11.2016 12:57:56
0
4
Вижте според Цв.Цв. с кого се сражавала Ботевата чета https://www.youtube.com/watch?v=P0i1yL7JNzE
74.
герб-джийски
08.11.2016 12:55:28
0
11
Нещастници молехте се на народа и неуспяхте сега почнаха заплахите много гаден метод за спечелване на власта
73.
по страшно
08.11.2016 12:53:35
0
3
От сега няма да е кмета строй каквото му падне а сметката на общината е празна и я караме от заема
72.
top
08.11.2016 12:52:33
2
10
айде стига глупости бе Радев е Български генерал , червен е за тези които губят изборите и внушават на хората само щуротии. Цуцулана я виждате всички как лъже и заплашва още сега, не дай боже да стане президент тогава ще видите какво са чудесии
71.
СИМИТЛИ
08.11.2016 12:44:56
1
2
ТОЯ РЕДОВНО ЛАПА НЕГЪРСКИ ПИШКИ И ЗАТОВА МНОГО ЧЕСТО МУ ДАВАТ ДУМАТА.
70.
АРИ ВЕ И ТРОЛОВЕТЕ ВИ ЛИ СА ПЕНСИИ
08.11.2016 12:37:35
2
0
МНОГО СТЕ БАВНИ
69.
ДА СЕ ЗНАЕ
08.11.2016 12:35:47
10
1
Гласуваш за Радев, получаваш Доган - внимавайте да не заличим България след тези 7 дни!
Спомнете си - мутрите, рекета, Станишев, бизнес клубовете, обръчите от фирми, Орешарски и милиардите на КТБ. За това ли ще гласувате за четвърти път?

Нощта на изборите винаги е часът на истината. И снощи не ни се размина зловещата истина, че печално известната тройна коалиция е като триглавата ламя – колкото и пъти да отсичаш някоя от главите ѝ, тя регенерира. В нощта след изборите на 6 ноември регенирираха цели две глави на модела „Орешарски” – БСП и ДПС.

Директно, брутално и без никакви заобиколки.

Румен Радев, подкрепян от БСП, се откъсна с 4% пред кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева и ДПС по стар свой си обичай врътна палачинката и открито застана зад партията, от която ѝ замириса на власт.

Оттук нататък дилемата е ясна – избираш Радев, получаваш Доган.
68.
#КОЙ #КОЙ #КОЙ
08.11.2016 12:35:28
6
1
Гласуваш за Радев, получаваш Доган - внимавайте да не заличим България след тези 7 дни!
Спомнете си - мутрите, рекета, Станишев, бизнес клубовете, обръчите от фирми, Орешарски и милиардите на КТБ. За това ли ще гласувате за четвърти път?

Нощта на изборите винаги е часът на истината. И снощи не ни се размина зловещата истина, че печално известната тройна коалиция е като триглавата ламя – колкото и пъти да отсичаш някоя от главите ѝ, тя регенерира. В нощта след изборите на 6 ноември регенирираха цели две глави на модела „Орешарски” – БСП и ДПС.

Директно, брутално и без никакви заобиколки.

Румен Радев, подкрепян от БСП, се откъсна с 4% пред кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева и ДПС по стар свой си обичай врътна палачинката и открито застана зад партията, от която ѝ замириса на власт.

Оттук нататък дилемата е ясна – избираш Радев, получаваш Доган.
67.
положението
08.11.2016 12:34:19
2
9
Ромския и турски вот е отишъл при Цачева, а този палячо говори че турците били с БСП.
Позицията е ясна - от една страна са Цачева, Бойко, Турция, Ердоган и Ислямнска държава . От другата страна са Радев, България, Русия. Дори американци се изказаха ласкаво за Радев.
66.
ТИКВАТА
08.11.2016 12:34:05
7
2
ЩЕ ВИ ПУКНА ЧЕРВЕНИТЕ КАСКИ ДЕТО СПАМИТЕ!!
65.
Flood Master
08.11.2016 12:32:32
7
0
Гласуваш за Радев, получаваш Доган - внимавайте да не заличим България след тези 7 дни!
Спомнете си - мутрите, рекета, Станишев, бизнес клубовете, обръчите от фирми, Орешарски и милиардите на КТБ. За това ли ще гласувате за четвърти път?

Нощта на изборите винаги е часът на истината. И снощи не ни се размина зловещата истина, че печално известната тройна коалиция е като триглавата ламя – колкото и пъти да отсичаш някоя от главите ѝ, тя регенерира. В нощта след изборите на 6 ноември регенирираха цели две глави на модела „Орешарски” – БСП и ДПС.

Директно, брутално и без никакви заобиколки.

Румен Радев, подкрепян от БСП, се откъсна с 4% пред кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева и ДПС по стар свой си обичай врътна палачинката и открито застана зад партията, от която ѝ замириса на власт.

Оттук нататък дилемата е ясна – избираш Радев, получаваш Доган.
64.
Flood Master
08.11.2016 12:32:25
6
0
Гласуваш за Радев, получаваш Доган - внимавайте да не заличим България след тези 7 дни!
Спомнете си - мутрите, рекета, Станишев, бизнес клубовете, обръчите от фирми, Орешарски и милиардите на КТБ. За това ли ще гласувате за четвърти път?

Нощта на изборите винаги е часът на истината. И снощи не ни се размина зловещата истина, че печално известната тройна коалиция е като триглавата ламя – колкото и пъти да отсичаш някоя от главите ѝ, тя регенерира. В нощта след изборите на 6 ноември регенирираха цели две глави на модела „Орешарски” – БСП и ДПС.

Директно, брутално и без никакви заобиколки.

Румен Радев, подкрепян от БСП, се откъсна с 4% пред кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева и ДПС по стар свой си обичай врътна палачинката и открито застана зад партията, от която ѝ замириса на власт.

Оттук нататък дилемата е ясна – избираш Радев, получаваш Доган.
63.
Flood Master
08.11.2016 12:32:01
7
0
Гласуваш за Радев, получаваш Доган - внимавайте да не заличим България след тези 7 дни!
Спомнете си - мутрите, рекета, Станишев, бизнес клубовете, обръчите от фирми, Орешарски и милиардите на КТБ. За това ли ще гласувате за четвърти път?

Нощта на изборите винаги е часът на истината. И снощи не ни се размина зловещата истина, че печално известната тройна коалиция е като триглавата ламя – колкото и пъти да отсичаш някоя от главите ѝ, тя регенерира. В нощта след изборите на 6 ноември регенирираха цели две глави на модела „Орешарски” – БСП и ДПС.

Директно, брутално и без никакви заобиколки.

Румен Радев, подкрепян от БСП, се откъсна с 4% пред кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева и ДПС по стар свой си обичай врътна палачинката и открито застана зад партията, от която ѝ замириса на власт.

Оттук нататък дилемата е ясна – избираш Радев, получаваш Доган.
62.
до шебека 59
08.11.2016 12:28:20
0
8
Тъпанар, виж резултатите в анадола и циганските махали и ще прогледнеш че резаците под строй са гласували за ГЕРБавите измекяри
61.
Flood Master
08.11.2016 12:26:45
8
0
Гласуваш за Радев, получаваш Доган - внимавайте да не заличим България след тези 7 дни!
Спомнете си - мутрите, рекета, Станишев, бизнес клубовете, обръчите от фирми, Орешарски и милиардите на КТБ. За това ли ще гласувате за четвърти път?

Нощта на изборите винаги е часът на истината. И снощи не ни се размина зловещата истина, че печално известната тройна коалиция е като триглавата ламя – колкото и пъти да отсичаш някоя от главите ѝ, тя регенерира. В нощта след изборите на 6 ноември регенирираха цели две глави на модела „Орешарски” – БСП и ДПС.

Директно, брутално и без никакви заобиколки.

Румен Радев, подкрепян от БСП, се откъсна с 4% пред кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева и ДПС по стар свой си обичай врътна палачинката и открито застана зад партията, от която ѝ замириса на власт.

Оттук нататък дилемата е ясна – избираш Радев, получаваш Доган.
60.
Буразлия
08.11.2016 12:26:38
1
9
В Бургас май само мангали и резаци са гласували че Цвъцка да печели на първи тур
59.
Flood Master
08.11.2016 12:25:58
6
1
Гласуваш за Радев, получаваш Доган - внимавайте да не заличим България след тези 7 дни!
Спомнете си - мутрите, рекета, Станишев, бизнес клубовете, обръчите от фирми, Орешарски и милиардите на КТБ. За това ли ще гласувате за четвърти път?

Нощта на изборите винаги е часът на истината. И снощи не ни се размина зловещата истина, че печално известната тройна коалиция е като триглавата ламя – колкото и пъти да отсичаш някоя от главите ѝ, тя регенерира. В нощта след изборите на 6 ноември регенирираха цели две глави на модела „Орешарски” – БСП и ДПС.

Директно, брутално и без никакви заобиколки.

Румен Радев, подкрепян от БСП, се откъсна с 4% пред кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева и ДПС по стар свой си обичай врътна палачинката и открито застана зад партията, от която ѝ замириса на власт.

Оттук нататък дилемата е ясна – избираш Радев, получаваш Доган.
58.
ОСЪЗНАЙТЕ СЕ
08.11.2016 12:25:04
1
13
Не правете Бургас за смях , не гласувайте за продажните ГЕРБерасти
57.
#КОЙ #КОЙ #КОЙ
08.11.2016 12:16:06
5
0
#КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДАНС
56.
ОЛИГАРХИЯТА СЕ ВРЪЩА НА ВЛАСТ!
08.11.2016 12:13:33
10
1
Гласуваш за Радев, получаваш Доган - внимавайте да не заличим България след тези 7 дни!
Спомнете си - мутрите, рекета, Станишев, бизнес клубовете, обръчите от фирми, Орешарски и милиардите на КТБ. За това ли ще гласувате за четвърти път?

Нощта на изборите винаги е часът на истината. И снощи не ни се размина зловещата истина, че печално известната тройна коалиция е като триглавата ламя – колкото и пъти да отсичаш някоя от главите ѝ, тя регенерира. В нощта след изборите на 6 ноември регенирираха цели две глави на модела „Орешарски” – БСП и ДПС.

Директно, брутално и без никакви заобиколки.

Румен Радев, подкрепян от БСП, се откъсна с 4% пред кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева и ДПС по стар свой си обичай врътна палачинката и открито застана зад партията, от която ѝ замириса на власт.

Оттук нататък дилемата е ясна – избираш Радев, получаваш Доган.
55.
данов
08.11.2016 12:09:02
1
13
Георги Марков е манипулатор и екзалтиран човек.Така векаше и за СДС.Къде е днес СДС?Там е мястото и на ГЕРП
54.
Flood Master
08.11.2016 12:04:54
10
0
Гадно е като някой трови с едни и същи тъпи коментари нали червени тролове?

За това бъдете учтиви и не правете спам, защото хората се дразнят!

НАЛИ ВИ КАЗАХ ДА СТЕ КУЛТУРНИ И УМЕРЕНИ В ПРИКАЗКИТЕ ?!!?
53.
Flood Master
08.11.2016 12:03:56
9
1
Гадно е като някой трови с едни и същи тъпи коментари нали червени тролове?

За това бъдете учтиви и не правете спам, защото хората се дразнят!

НАЛИ ВИ КАЗАХ ДА СТЕ КУЛТУРНИ И УМЕРЕНИ В ПРИКАЗКИТЕ ?!!?
52.
Боцмана
08.11.2016 12:03:30
1
10
Боли ме хуя за...ГЕРБ)))
51.
LSFC
08.11.2016 12:00:49
7
29
Срам и позор за град Бургас е да се води крепост на комунистите-герберасти,в цяла България им биха шута на Тиквите,останаха само Бургас с ГЕРБ и Шумен,Кърджали и Разград с ДПС и Орешарски,гагаузите от Варна с Магарешки не ги броя за българи.За това в неделя-БИЙ ТИКВИТЕ ПО ГЛАВАТА БИЙ,БИЙ,БИЙ
50.
Бойко е велик!
08.11.2016 11:56:07
1
9
Ако не се лъжа, преди около година този човек каза по време на някакво интервю с него: "Защото Бойко е велик!".........от тук нататък думите са излишни........но ГАДОВЕТЕ не спират с лъжите и заплахите.....
49.
Спиро
08.11.2016 11:56:01
2
13
Георги Марков е гнусен доносник на ДС и слагач на силните на деня ! Болен е че го " отбиха" от цицката ! За лапане се натяга,че чак му личи ! На Бойко повече му вреди !
48.
Данчо
08.11.2016 11:51:21
1
8
Защо развивате теории ако станело това после това и след това какво следвало . Приличате на лизач г-н Марков . Народа диктува правилата не го ли разбрахте нито ДПС БСП или ГЕРБ . Аз ще гласувам за Радев отново писна ми Бойко да лиже гъза на ЕС и да усвоява и краде от проектите . Искам социална среда за живот с по големи доходо и икономическа среда .
47.
УЛТРА
08.11.2016 11:49:52
1
10
ГРОБ-ТУРЦИ СТЕ!
ТУРЦИЯ ВИ ПОДКРЕПИ, ГАДНИ ПОДЛОГИ ЕНИЧАРСКИ!

МАРКОВ, ТИ СИ СМЕШНА ПЕНСИОНИРАНЯ ПОДЛОГА...
46.
да идва Ореха 2
08.11.2016 11:34:28
12
2
Давайте че има да крадем братушки ... Гласувайте за радев че хазната пълна, а ни се краде, две не виждаме
45.
МаркООФ
08.11.2016 11:34:05
1
13
Абе другарю марков,200 години ли ще размахвате плашилото на комунизма?Айде измислете нещо по-актуално!
44.
Ултра
08.11.2016 11:30:08
3
16
Много нагли бе! Тотална медийна пропаганда!
Та цяла Турция подкрепи Цеца?!Какъв Радев с турците бе????
И кво намесвате Президента с парламентарни избори?
Кой го бие Боко по тиквата да подава оставка?!
Нагли ГРОБари, защо изнудвате НАРОДА?

РАДЕВ ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТ, ЗАЩОТО Е ДОСТОЕН...А БОКО ДА СИ ДОИЗКАРА МАНДАТА КВО ЗАПЛАШВА И ИЗНУДВА, ДЕЙБА СИКАДЖИЯТА НАГЪЛ!
43.
ооо
08.11.2016 11:26:00
1
22
Столицата и големите градове гласуваха за генерала. Факт неоспорим! За ГЕРБ гласуват само цигани и крадливата чиновническа номенклатура.
42.
do 38
08.11.2016 11:25:07
0
21
А баба Цеца на кого е кукла? Една дума не може да казва, без да пита краля слънце.
41.
куртака
08.11.2016 11:24:10
0
5
malkata tikva idva na maikati putkata
40.
!!!
08.11.2016 11:23:25
0
14
По добре те отколкото ГЕРБ не уважаеми господинчо бивш лизач на царя и на мултигруп.
39.
СДС
08.11.2016 11:23:04
1
18
Капута Марков е протеже на Тиквите.Цял живот Мазник и Гъзолизец
38.
Радев - кукла на конци
08.11.2016 11:23:00
14
5
Именно днес, когато българската авиация вижда реалния изход от една дългогодишна криза, която командирът Радев предпочете да не забелязва през цялото време на пребиваването си начело на ВВС – поне до степен ярко да протестира или подава оставки.

Румен Радев не може да се измъкне от личната си отговорност за състоянието на българските ВВС. След октомври 2012 година нему е възложено от правителството и МО да ръководи екип с мандат за водене на преговори с държавите потенциални изпълнители на проекта за закупуване на нови бойни самолети. Правят се много срещи, изработват се нужните преговорни документи, в това число и се подготвят информационни пакети с критерии за оценка, които се изпращат в края на месец януари 2013 година до четирите държави – Швеция, Италия, Португалия и САЩ. В тях има пълна информация и изразено очакването за отговор до края на месец февруари същата година. Лично Румен Радев води преговорите и дава положителни оценки за тях. През цялото време като де факто ръководител на проекта и водещ преговорите, той прекрасно съзнава какво е състоянието на ВВС, знае, че няма осигурен финансов ресурс в бюджета нито за нови самолети, нито за достатъчно летални часове на пилотите. Но мълчи.

Забележете, точно тогава тръгват “спонтанните” протести и метежи пред февруари, които довеждат до падането на правителството. Помните ли, че ключов елемент на стратегията за свалянето на правителството бяха самозапалванията на хора, които буквално парализираха реакциите на правителството и на самия Борисов. Някои хора загинаха, други се сдобиха с власт.

Може разбира се да се спекулира каква е връзката между метежниците от 2013 година и последвалата костинбродска афера с рапортувания от Румен Радев напредък в работата по избор на нов български боен самолет, но е факт, че протестите и свалянето на правителството блокираха програмата за превъоръжения, като я върнаха в изходна позиция.

По време на правителството на Орешарски няма никакъв сериозен напредък, освен рутинни констатации за катастрофалното състояние да българската авиация, които не топлят никого. Тогава генерал Радев не мисли за никаква оставка, не изразява протест или недоволство от тогавашния министър на отбраната или от правителството на БСП и ДПС.

Каквото и да се говори за сегашното правителство – за първи път – бяха отделени реални средства и се пристъпи към избор на боен самолет. Но новият министър смени модела и ограничи правата на екипа на Радев, извън техническите параметри на сделката, във финансово-икономическите – които се интересни за оръжейното лоби у нас. Вероятността от сделка е непосредствена, а Радев не е сред рещаващите фактори и посредниците са нервни. За това този път решава да протестира и да подава оставка, като влезе в политика като се пребори за пост, който да позволи “от горе”, като президент да контролира и влияе върху процеса на модернизация на българската армия в най-решителния стадий – когато се дават милиардите.

Логично не закъсня и новия опит за “февруарски” събития – този път през есента на 2016 година – отново със същата цел – да се осуети и забави процеса на харчене на рязко увеличения военен бюджет за нуждите на превъоръжаването на българската армия.

Цачева беше личен избор на Борисов, веднага след като му внушиха, че Москва ще го свали чрез русофилите и петата си колона, ако не спре Плевнелиев за втори мандат и не посочи по приемлив за Кремъл кандидат за президент от ГЕРБ. От четири потенциални кандидати, които останаха на финала, Цецка Цачева бе най-близко до поставените условия, но най-неизбираема. Тя има позиция в полза на градежа за АЕЦ “Белене”, срещаше се и поддържаше добри отношения с колегата си Сергей Наришкин, изрази недоволство от това, че не може да го приеме, заради европейските санкции, обяви се против тях – изобщо руската и папка със заслуги към Русия е впечатляваща. Именно за това тя беше предпочетена от Борисов като контратеза на играта на БСП с външния Радев и като достатъчно приемлива за Москва за да предотврати свалянето на правителството на ГЕРБ.

Не забравяте нали поредността и взаимното влияние на събитията около февруарския метеж, преговорите за доставка на самолетите, които самия Радев провежда с потенциални доставчици , оставката на правителството и смяната му с това на БСП и ДПС.

Днес се реализира същия сценарий.

За пореден път Борисов прояви слаб характер и се върза на заплахата от Русия, усилена през действия на местните и проксита и избра най-трудния вариант – Цецка Цачева. Само и само да си купи благоволението и отложи дестабилизацията на неговото управление..

Ако не вярвате на горните интерпретации – вижте какво стана в Черна гора поради това, което Москва смята за измяна от страна на Мило Джуканович – влизането на страната в НАТО. След милиарди инвестиции и години на “усвояване” и пленяване на страната от руския политически елит и олигархични кръгове черногорския премиер предпочете да продължи по пътя със Запада. И загуби премиерския стол. Последва опит за преврат реализиран от руските спецслужби през сръбски националисти.

Да Ви звучи познато? Защо си мислите, че Борисов няма тази информация.

Тук ще завърша с основната разлика между Цачева и Радев и защо не е без значение кой от тях ще застане начело на държавата. За добро или зло, но всеки път когато в миналото нещата опират до “кокал” по отношение на стратегическата ориентация на страната и е трябвало да се вземат съдбоносни решения, Борисов е избирал правилния път.

Реториката му за “лодките” и “платноходките” в Черно море, критиките му срещу “ястреба” Плевнелиев и прочие медийни “екстази” се вписват в отчаяните му опити да предотврати свалянето си от по-конкурентни и близки на Кремъл политически сили от ляво и сред националистите. В този смисъл вероятността лишената от харизма и дори скучна Цецка Цачева да следва стриктно поведението на лидера на ГЕРБ е много висока. Ще продължи с реторика към Изток, без да изневерява на задълженията си към ЕС и НАТО. Това отговаря и на основната теза на Борисов, която намира доста слушатели сред влиятелни кръгове на Запад, че неговият подход е безалтернативен с оглед на нагласите на населението и силните позиции на русофилството.

Подобна сигурност за въшната и отбранителна политика отсъства при евентуален избор на генерал Радев за президент.

Напълно разбирам хората, които не вярват на Цачева и още по-малко на Борисов. Разбирам и позицията им да не гласуват. Но да не виждат опасността за националната сигурност свързана с избора на кандидата на БСП в толкова чувствителен момент и огромни предизвикателства пред българското членство в ЕС и НАТО е най-малкото престъпно невежество или самозаблуда.

Новият прореформистки проект по никакъв начин няма да спечели ако начело на държавата застане човек с профила на Румен Радев и най-вече на неговото вице Илияна Йотова. Приказките за съветници от всички сили е точно по модела на Първанов. И той беше наел за известно време “десния” Николай Слатински. Докато не реши да играе открито с енергийния шлем.

Някой да се съмнява, че ни чакат нови шлемове и стратегически проекти при президент Радев, близки до оригиналите на неговите ментори в политиката – Първанов и Нинова?

Аз вече минах по този път и нямам време да поредната заблуда. За това предупреждавам – има голямо значение кого ще изберем – Радев или Цачева. Далеч отвъд техните конкретни персони, лични качества и недостатъци.

Достатъчно е да прочетем днешните заглавия в руските водещи медии – “В България на изборите води проруския кандидат”.
37.
----
08.11.2016 11:21:34
1
15
Столицата и големите градове гласуваха за генерала. Факт неоспорим! За ГЕРБ гласуват само цигани и крадливата чиновническа номенклатура.
36.
ot selo
08.11.2016 11:18:56
2
13
Гнус ме е да го гледам този нахилен изрод. Изобщо няма да коментирам педали.
35.
:)
08.11.2016 11:11:57
20
5
Прав или не - очеизвадното е на лице - Радев е избора Орешарски 2.
Ако вие искате такова управление търсете си го.
Ние ще гласувме за ГЕРБ!
34.
до коментиращите
08.11.2016 11:11:29
10
2
А вие по-добре ли знаете от Марков?
33.
ДРАГАН
08.11.2016 11:10:59
6
3
КАК ЩЕ СЕ ПИШЕШ ЕФЕНДИ И ЩЕ МИ ГОВОРИШ ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ БЕ ПРОДАЖНИК РУСКИ-ТУРСКИ!
32.
Ефенди
08.11.2016 11:08:52
1
17
тръпки ме побиват....,Този олигофрен е бил конституционен съдия,Бог да пази майка България
31.
С КУЦ
08.11.2016 11:08:37
0
13
Кон толкова Марков !!! Ти знаеше кандидатурата отдавна да беше се светнал ЧЕ НЕ СТАВА!!! Нали си съветник на ББ .... не сега да плашите и да говорите глупости !
30.
Бесепар
08.11.2016 10:59:18
14
1
Борисов отказа подкрепата на Местан официално. Това, че хората са го подкрепили е друга бира!
29.
Бургазлия
08.11.2016 10:58:11
13
4
Никакъв Радев! Виж, за вицепрезидента му... Бих я ебал 2-3 пъти!
28.
гербер
08.11.2016 10:57:07
6
11
този помияр да не ръси глупости защо не каже че като гласуваш за герб получаваш дост местан и ердоган благодаря не искам местан и ердоган да ни определят бъдещето затова ще гласувам за радев
27.
Flood Master
08.11.2016 10:52:48
2
2
Да не ти останат само лайковете?
26.
Flood Master
08.11.2016 10:51:54
1
5
Забелязвам манипулациии!!! Внимавай!
25.
до 24
08.11.2016 10:47:41
1
1
ейй чак те е гнус а ? :)
24.
ввв
08.11.2016 10:46:46
3
21
Много гнусен човек.
23.
Бабоне
08.11.2016 10:42:57
62
5
Гадно е като някой трови с едни и същи тъпи коментари нали червени тролове?

За това бъдете учтиви и не правете спам, защото хората се дразнят!

Иначе ще се ядосам и няма да сварите да натискате!!!
22.
Flood Master
08.11.2016 10:40:50
5
3
Ще връщаме ли БСП-ДПС или НЕ?

компа ми лети баткооо
21.
Flood Master
08.11.2016 10:39:59
9
3
Ще връщаме ли БСП-ДПС или НЕ?
20.
GERB OVER
08.11.2016 10:39:05
2
42
Алооооо,мишок с мистак !!!!!!!!!!!
Резултати от Турция:
Ц.Ц.-12700 гласа
Р.Р.-211 гласа
Провери и виж,палячо,после говори ГЛУПОСТИ !!!!
19.
Афанасий
08.11.2016 10:38:21
3
45
Чудя и се мая. Комунистката Цецка Цачева която е работила в Общински народен съвет преди 10 ноември, изведнъж стана антикомунист и призовава за антикомунистическо гласуване. А безпартийния Радев изведнъж стана комунист. Свътът ни отърва от комунизма, но от комунистите в България, няма кой да ни отърве.
18.
Ким Чен Николов
08.11.2016 10:37:56
6
40
Академия на заплахите се заражда в ГЕРБ. Това е връщане към принципите на управление на БКП до 1990 г. Поне с 26 години врщане във времето. Марков, кой идиот те изтупа от прахта на времето? Почивай си спокойно, демокрация е не е генерация.
17.
ZapoznAt
08.11.2016 10:37:54
0
32
Има някаде закон че ако независим кандидат спечели изборите пада правителството ли? Или просто тиквата така е решил? Дали не беше ход издигането на цачева? На всеки трезво мислещ би му станало съмнително, изключвам овцете от герб те там са коне с капаци
16.
Flood Master
08.11.2016 10:37:23
6
2
Ще връщаме ли БСП-ДПС или НЕ?
15.
Сега последно какво правим?
08.11.2016 10:34:11
6
3
Ще връщаме ли БСП-ДПС или НЕ?
14.
Сега последно какво правим?
08.11.2016 10:31:48
4
4
Ще връщаме ли БСП-ДПС или НЕ?
13.
Metin Haki
08.11.2016 10:31:02
3
7
Ne e vqrno Radev e nai-chesten
12.
Flood Master
08.11.2016 10:29:14
4
0
Гейчета от Фердинандова....Ще ми го лапкате ако реша!
11.
10
08.11.2016 10:24:48
4
35
Самият факт, 'че си служите само със заплахи, че след вас следва едва ли не апокалипсис, показва ясно, че българският народ е на прав път! Напред и само победа на ген. Радев!
10.
Българин
08.11.2016 10:24:32
3
25
А резаците на Местан? Целия Анадол и циганските махали са гласували за цвъцка
9.
LSFC
08.11.2016 10:20:33
4
20
Жорко Дантелата,член на УС на ФК Левски София-ей пед.ал мръсен,разкарай се от отбора,бе агент на ДС
Ходи да агитираш за Ердоган,колегата ти от ДС агент Зидаров/Лютви Местан/...шнур за ГЕРБ и Тиквата
СЪРЦЕ ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ
8.
ало, агента на ДС
08.11.2016 10:20:25
6
43
Всъщност, кой е господина,че ни го навират непрекъснато, когато стане напечено за ГЕРБ в очите?Страшните месеци след януари идват за теб. Първо,ще пропадне напъна за по-висока заплатата на жена му в Българското посолство в Унгария и второ, ще пропада мерака му да стане депутат! Така че, с един мощен седесарски шут, марш при Орбан, и не заплашвай българите. Нищо,че не сме отгледани в дантели като теб, помиярите ги изнюхваме от далече.
7.
Пссс
08.11.2016 10:19:51
5
34
Истинските десни никога няма да гласуват за БКП кандидата Цачева боклук мръсен
6.
natanail
08.11.2016 10:15:53
2
4
A paveta po ulicite ?
5.
GERB OVER
08.11.2016 10:15:25
6
16
Мама ти глупава нещастна,продажна !!!!!
4.
dd
08.11.2016 10:12:59
5
33
почнахте да плашите народа вече но бедния бг народ си знае работата който работи против народа се наказва това да го знаят ченгеджиите
3.
Комунист-Идиот
08.11.2016 10:12:56
5
27
ГЕРБ са много долни.Страшно безсилие.
2.
аз
08.11.2016 10:11:43
6
26
ПРОДАЖНА СВИНЬО....МАРШ ОБРАТНО В КОЧИНАТА,ИЗРОД ГНУСЕН
1.
ДО КМЕТА
08.11.2016 10:11:32
4
29
Кмете ,имаш 4дни да направиш проверка на фирмите който санират блокове в Бургас иначе пак ще дадем аз и целия блок недоволни от санирането гласът си за другият или за никой , но не и за вашия кандидат
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Разпад на ДПС или „ново начало” (по Пеевски) – скоро предстои да разберем Разпад на ДПС или „ново начало” (по Пеевски) – скоро предстои да разберем Сега за пръв път наблюдаваме такова разцепление в партията, която довчера се считаше за най-стабилната Старата Шкода на Станимир от жк. "Изгрев" вдигна на крак пожарникарите посред нощ Старата Шкода на Станимир от жк. "Изгрев" вдигна на крак пожарникарите посред нощ Колата била паркирана до блок 86 в комплекса, на метри от сградата на Жандармерията, когато избухнала в пламъци Почти всички правим тези 5 грешки по време на секс Почти всички правим тези 5 грешки по време на секс Мъжете искат секс повече от жените, запомнете това, дами Посочиха основната причина за развод след дълъг брак Посочиха основната причина за развод след дълъг брак Връзките се влошават преди всичко поради липсата на активен сексуален живот Кои са най-неразбраните черти на зодиакалните знаци Кои са най-неразбраните черти на зодиакалните знаци Девите са известни като „сноби перфекционисти“ с причина. Те обичат да бъдат методични, аналитични и премерени в подхода си към живота Русия е предала на САЩ проект за мирен договор с Украйна Русия е предала на САЩ проект за мирен договор с Украйна Руската федерация е готова да обсъди пълното предаване на Запорожка и Херсонска области на Украйна Рецепта за телешки кюфтета с бял сос Рецепта за телешки кюфтета с бял сос С тях поднесете и домашен хляб, с който да топите. Става неустоимо вкусно Методът „2-2-2“, който ще ви помогне да отслабнете без диета Методът „2-2-2“, който ще ви помогне да отслабнете без диета Експерт разкри как лесно да влезете във форма Отиваме на нови избори през октомври, прогнозира политолог Отиваме на нови избори през октомври, прогнозира политолог "При всяко положение Румен Радев е в най-удобната позиция", смята Първан Симеонов Кралят на чистачите бизнесменът Бачорски ще става татко Кралят на чистачите бизнесменът Бачорски ще става татко Двамата с жена му Анастасия преживяха трагичен спонтанен аборт наскоро
Тази порно звезда излиза предсрочно в пенсия, имала страшни болежки Тази порно звезда излиза предсрочно в пенсия, имала страшни болежки Култовата актриса не можела да стане от леглото след снимки Тази държава удължава работната седмица? Шест дни за икономически растеж Тази държава удължава работната седмица? Шест дни за икономически растеж Шестдневната работна седмица ще помогне в борбата с недекларирания труд ЕС ще въведе мита върху всички онлайн стоки от Китай ЕС ще въведе мита върху всички онлайн стоки от Китай Ще падне сегашната безмитна ценова бариера от 150 евро 25-годишна красавица почина след жестоко падане в асансьор 25-годишна красавица почина след жестоко падане в асансьор Бащата на младата жена я е потърсил по телефона, но чул, че мобилният апарат звъни в асансьорната шахта Най-малко 6 са жертвите на "Берил" Най-малко 6 са жертвите на "Берил" Ураганът връхлетял Карибите с над 240 км/ч, очаква се да помете и Ямайка Атака с безекипажни катери срещу руското черноморско пристанище Новоросийск Атака с безекипажни катери срещу руското черноморско пристанище Новоросийск Движението по Кримския мост бе спряно временно Хусите обстрелвали израелския град Хайфа Хусите обстрелвали израелския град Хайфа До момента няма реакция от страна на Израел Байдън бил уморен, ще се откаже ли от битката с Тръмп за Белия дом? Байдън бил уморен, ще се откаже ли от битката с Тръмп за Белия дом? Президентът на САЩ разкри причината за неуспешния дебат със съперника си, а от партията му започнали да си задават въпроси за неговото здраве Чудо: Българин падна от 7-я етаж в Италия и оцеля Чудо: Българин падна от 7-я етаж в Италия и оцеля Колата смекчила удара му Берил връхлетя Карибите с 240 километра в час Берил връхлетя Карибите с 240 километра в час Ураганът удари островите с най-високата 5 степен
Даниел МИТОВ, зам.-председател на ГЕРБ Даниел МИТОВ, зам.-председател на ГЕРБ В проектокабинета "Желязков" има силни фигури, които могат да решават проблеми от първия ден Виц на деня Виц на деня Учителката:
- Кажете ми противоположното на "Децата правят грешки в тъмното"!
Иванчо:
- Грешките в тъмното правят деца...
Виц на деня Виц на деня - Защо борецът държи нож в хладилника?
- За да има подръка хладно оръжие!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато те съблича мъж - това е любов, когато крадец - това е престъпление, а когато те съблича държавата - това е закон.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори