

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
От производителя до магазина цената на яйцето скача с над 50%
Всеки, спирал се пред френско кафене, е виждал изписано с тебешир на черна дъска пред входа Les œufs Bénédicte
Цената за кг сурово агнешко по магазините е 13,50 - 17,50 лв.
Тя прави ястието за себе си и сина си Йорк
Рецептата е на италианския готвач Джино Д'Акампо
С 3 дни отпуск почивката за празника може да стане 10-дневна
Вижте рецептата
Тя е добър начин за бързо влизане във форма
Ето как да ги приготвите
Ключовата съставка е пресен хрян, богат на витамин С, калий, витамини В1, В2, В6, желязо, магнезий и фосфор