![Левон ХАМПАРЦУМЯН](/files/tn/132576499975369.jpg)
![Виц на деня](/files/tn/144792989037325.png)
- Да, скъпа!
![Виц на деня](/files/tn/144792989037325.png)
- И стария го търсим...
![Статус във фейсбук](/files/tn/144792839652184.png)
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тайната е в реденето на корите
Отвън е с тънка хрупкава коричка, а отвътре е мека и сочна
Без кори и брашно, пухкава и сочна
Трябва ви домашна юфка и няколко продукта, които ги има в хладилника
По този начин корите много по-добре поемат от плънката и тя се разпределя равномерно, така че няма сухи места
Забравете баклавата, този сладкиш е в пъти по-вкусен
Така я правят сръбкините и македонките, а те, както е известно, са майсторки на баниците
За нула време се прави и може да я хапвате за закуска, обяд и дори – вечеря
Сладкишът напомня на баклава, защото накрая се залива със захарен сироп, фантастичен вкус, който трябва да опитате