

- Всички мъже сте еднакви...!
Съпругът:
- Ти пък всички ли си изпробвала!

- Защото и ям буламачите!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тя се приготвя от домашно точени кори, а плънката ѝ може да бъде различна – сирене, извара, кайма, зеленчуци. Сетихте ли се?
Имаме за вас чудесна рецепта, която много прилича на родопските вкусотии, но добавихме към нея едно две-неща (като сирене), с които я „подобрихме
Няколкостотин души се събраха с децата си и се забавляваха
За всички гости и местни жители шеф готвач Махмуд Ал Байруми приготви пресен паламуд и реване по арабски
Шеф готвачи, бармани и традиционни кулинари с уникални рецепти и коктейли безплатно за гостите
Тази традиционно българска баница с тиква е любим десерт (или пък закуска) не само на Бъдни вечер
Вижте рецептата
Изберете българското, няма да съжалявате, съветва Асен Петров
Туристи похапват мекици по 50 ст.