

- Дънките ти падат, а сутиена ти стиска.

- Ако знаети колко ме е страаааах! Предпочитам да родя, вместо да ми вадят зъб.
Зъболекарят:
- Ама хайде решавайте по-бързо, че да знам кой инструмент да използвам.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Жителите се оплакват от перманентни строежи и ремонти, които не ги оставят да спят, но няма кой да им измери децибелите, защото било нормално
През последните месеци изчезна каквато и да е подкрепа за бизнеса в условията на пандемия, че ежедневно се подкопава бизнес средата със заплахи за затваряне, но сега сме ударени и с цените на тока, казват от двете най-големи ресторантьорски организации
Трафикът към Южното Черноморие е кошмарен, заредете се с много търпение, ако пътувате
Днес, утре и в неделя се очакват стотици хиляди – няма къде да ядат, спят или да паркират, ако не са резервирали предварително
Добрата кухня, локацията и приятната прохлада не са единственото, което привлича в „А ла Карт“
Време е да се решат реалните проблеми на туризма, категоричен е кандидат-депутатът от "Изправи се! Мутри вън!"
По примера на Тачър – първо експертите после властта! Туристическият сектор в България има нужда от експертна ръка и младежки хъс, коментира вторият в листата на Републиканци за Бургас
Килограм от “морската лисица” се продава по 10 лева
Ресторантите смениха менютата и сложиха засукани имена на блюдата, за да повишат цените